Am adunat aceste citate Anne of Green Gables care vă vor arăta o lume nouă prin imaginația și fanteziile ei.
Anne of Green Gables este un roman clasic scris de LM Montgomery. Povestea este despre o fată orfană care a fost adoptată din greșeală de frați în Insula Prințului Eduard.
Romanul povestește viața unei fete pline de pozitivitate și cum își trece prin viața în noul mediu în care trăiește.
În cazul în care nu ați auzit de Anne of Green Gables, citiți această colecție completă pentru care am adunat-o . pentru a afla mai multe despre fata din poveste.
Aflați mai multe despre nenorocirile ei și despre cum a trecut peste ele.
Vedeți mai jos lista completă.
Și nu uitați să verificați aceste citate de Jane Eyre și citatele Lorax.

Cele mai bune citate Anne of Green Gables

1. „Viața merită trăită atâta timp cât există un râs în ea.”
2. „Oamenii râd de mine pentru că folosesc cuvinte mari. Dar dacă ai idei mari, trebuie să folosești cuvinte mari pentru a le exprima, nu-i așa

3. „Acei copaci arată de parcă aș putea să-i suflă dintr-o suflare — puf! Sunt atât de bucuros că trăiesc într-o lume în care sunt înghețuri albe, nu-i așa

4. „De ce trebuie să îngenuncheze oamenii să se roage
Dacă aș vrea cu adevărat să mă rog, îți voi spune ce aș face. Aș ieși într-un câmp mare și mare singur sau în pădurea adâncă și adâncă și m-aș uita în sus, în sus, în sus, în sus, în acel cer albastru minunat care pare să nu aibă sfârșit. albastrul. Și atunci aș simți doar o rugăciune.”
5. „Experienta mea a fost ca aproape intotdeauna te poti bucura de lucruri daca te hotarasti cu fermitate ca o vei face.”
6. „M-am dus să-mi caut visele în afara mea și am descoperit că nu este ceea ce îți oferă lumea, ci ceea ce aduci tu.”
7. „Mâine este mereu proaspăt, fără greșeli, ei bine, fără greșeli încă.”
8. „Oh, e încântător să ai ambiții. Mă bucur că am atât de multe. Și nu pare să existe vreun sfârșit pentru ele – asta este cel mai bun. De îndată ce atingeți o ambiție, o vedeți pe alta sclipind încă mai sus. Face viața atât de interesantă.”
9. „Plătim un preț pentru tot ceea ce primim sau luăm în această lume; și, deși ambițiile merită să fie avute, ele nu trebuie să fie câștigate ieftin, ci trebuie să-și impună datoriile de muncă și tăgăduire de sine, anxietate și descurajare.”
10. „Nu ai fost
Ei bine, ai încercat vreodată să-ți imaginezi că ești în adâncul disperării

11. „Tot Dincolo era al ei, cu posibilitățile sale pândind în anii următori – în fiecare an, un trandafir al promisiunii de țesut într-un coron imoral.”
12. „Dar dacă îmi spui Anne, te rog să-mi spui Anne cu un „e””
13. „Nu pot să mă înveselesc — nu vreau să mă înveselesc. E mai frumos să fii mizerabil!”
14. „Nu aș vrea să mă căsătoresc cu cineva care a fost rău, dar cred că mi-ar plăcea dacă ar putea fi rău și nu ar face-o.”

Citate celebre Anne of Green Gables

15. „S-ar putea să nu înțelegi lucrurile în sine, dar nimic nu te poate împiedica să te distrezi de a le aștepta cu nerăbdare.”
16. „Nu sunt puțin schimbat – nu chiar. Sunt doar tuns și ramificat. Adevăratul eu — aici înapoi — este exact același. Nu va face nicio diferență unde merg sau cât de mult mă schimb în exterior; în suflet, voi fi întotdeauna micuța ta Anne, care te va iubi pe tine și pe Matthew și pe draga Green Gables mai mult și mai bine în fiecare zi a vieții ei.”
17. „Este atât de ușor să fii rău fără să știi, nu-i așa

18. „Ei bine, aceasta este o altă speranță dispărută. Viața mea este un cimitir perfect de speranțe îngropate.”
19. „Aproape că i s-a părut că acele gânduri critice secrete, nespuse, luaseră brusc formă și formă vizibilă și acuzatoare în persoana acestei bucăți deschise de umanitate neglijată.”
20. „M-am hotărât că, dacă nu ai venit după mine în seara asta, aș coborî pe potecă până la acel cireș sălbatic mare de la cot și m-aș urca în el ca să stau toată noaptea. Nu mi-ar fi frică deloc și ar fi minunat să dorm într-un cireș sălbatic alb, cu înflorire în lumina lunii, nu crezi că ți-
ai putea imagina că locuiești în săli de marmură, nu-i așa


21 „Nu ești niciodată în siguranță să fii surprins până când nu ești mort.”
22. „Asta este cel mai rău din a crește și încep să-mi dau seama. Lucrurile pe care le doreai atât de mult când erai copil nu ți se par atât de minunate când le primești.”
23. „Nu este splendid să mă gândesc la toate lucrurile pe care trebuie să le aflu.
Mă face să mă simt bucuros că trăiesc – este o lume atât de interesantă.”
24. „Te iubesc din ziua aceea în care ți-ai spart tabloul peste cap la școală.”
25. „Am făcut tot ce am putut și încep să înțeleg ce se înțelege prin „bucuria luptei”. Pe lângă a încerca și a câștiga, cel mai bun lucru este să încerci și să eșuezi.”
26. „Când am părăsit Queen’s viitorul meu părea să se întindă în fața mea ca un drum drept. Am crezut că pot vedea de-a lungul ei multe etape. Acum există o cotitură în el. Nu știu ce se află în jurul curbei, dar o să cred că cel mai bun o face.”
27. „Toate lucrurile mari se încheie cu toate lucrurile mici.”
28. „Știu că este pur și simplu roșu și îmi frânge inima. Va fi durerea mea de-o viață.”
29. „Prietenii adevărați sunt întotdeauna împreună în spirit.”

Citate Anne of Green Gable care vă vor stârni interesul

30. „Dacă nu aș fi o fată umană, cred că mi-ar plăcea să fiu o albină și să trăiesc printre flori.”
31. „Crezi că ametiștii pot fi sufletele violetelor bune

32. „Lumea arată ca ceva ce Dumnezeu tocmai și-a imaginat pentru propria lui plăcere, nu-i așa

33. „Dacă aș fi fost băiatul după care l-ai trimis, te-aș fi cruțat în atâtea feluri.”
34. „Oh, uite, iată o albină mare care tocmai a căzut dintr-o floare de măr. Gândește-te doar ce loc minunat de trăit – într-o floare de măr! Vreau să dorm în ea când vântul o legăna.”
35. „Uitați-vă la marea aceea, fetelor – toate de argint și umbre și vederi despre lucruri nevăzute. Nu ne-am mai putea bucura de frumusețea ei dacă am avea milioane de dolari și funii de diamante.”
36. „Nu se poate rămâne trist foarte mult într-o lume atât de interesantă, nu

37. „Ce zi splendidă! Nu e bine să fii în viață într-o zi ca asta
Îmi este milă de oamenii care nu s-au născut încă pentru că l-au ratat. S-ar putea să aibă zile bune, desigur, dar nu o pot avea niciodată pe aceasta.”
38. „Tot felul de dimineți sunt interesante, nu crezi

39. „Este încântător când imaginația ți se împlinește, nu-i așa

40. „Aici stătea Marilla Cuthbert, când stătea deloc, mereu ușor neîncrezătoare în fața soare, care i se părea un lucru prea dansant și iresponsabil pentru o lume care trebuia luată în serios.”
41. „Veți băga în cap o grămadă de prostii și veți pierde timpul care ar trebui să fie pus la lecții. A citi povești este destul de rău, dar a le scrie este mai rău.”
42. „Nu are rost să iubești lucrurile dacă trebuie să fii rupt de ele, nu-i așa
Și este atât de greu să nu iubești lucrurile, nu-i așa

43. „Dacă nu aș fi o fată umană, cred că mi-ar plăcea să fiu o albină și să trăiesc printre flori.”
44. „Atunci trebuie să-ți amintești să fii recunoscător, dar în mai, pur și simplu, nu poți să nu fii recunoscător că sunt în viață, dacă nu pentru nimic altceva. Mă simt exact așa cum trebuie să fi simțit Eva în grădina Edenului înainte să înceapă necazul.”

Citate Anne of Green Gables despre bucurarea vieții

45. „Mă distrați și puțin prețios mă distrează în această lume la vârsta mea.”
46. ​​„Îmi plac oamenii care mă fac să le plac. Mă scutește de atâtea probleme în a mă forța să le plac.”
47. „Presupun că ne vom obișnui cu timpul să fim mari. Nu vor mai fi atât de multe lucruri neașteptate în acest sens, deși, la urma urmei, cred că lucrurile neașteptate sunt cele care dau condiment vieții.
48. „Totul se face nou în primăvară. Arcurile în sine sunt întotdeauna atât de noi. Nicio primăvară nu este niciodată la fel ca orice altă primăvară. Întotdeauna are ceva propriu care să fie dulceața sa particulară.”
49. „Pagina copilăriei fusese întoarsă, ca de un deget nevăzut, iar pagina femeii era în fața ei cu tot farmecul și misterul ei, cu durerea și bucuria ei.”
50. „Nu-ți place pur și simplu poezia care îți dă o senzație de încrețire în sus și în jos pe spate

51. „Nu este niciodată plăcut să fie profanate vechile noastre altare, chiar și atunci când le-am depășit.”
52. „Ți-ar fi mai ușor să fii rău decât bun dacă ai avea părul roșcat. Oamenii care nu au părul roșcat nu știu ce este necazul.”
53. „Promit că nu o voi mai face niciodată. Acesta este singurul lucru bun la mine. Nu fac niciodată același lucru greșit de două ori.”
54. „‘Ascultă copacii care vorbesc în somn’, a șoptit ea, în timp ce el a ridicat-o la pământ. „Ce vise frumoase trebuie să aibă!”
55. „Duhurile înrudite nu sunt atât de rare pe cât credeam. Este splendid să afli că sunt atât de mulți dintre ei în lume.”
56. „Întotdeauna mi s-a părut că încă din prima copilărie, în mijlocul tuturor locurilor obișnuite ale vieții, eram foarte aproape de un regat al frumuseții ideale. Între el și mine atârna doar un văl subțire. N-am putut niciodată să-l trag deoparte, dar uneori un vânt o fâlfâia și am întrezărit tărâmurile încântătoare de dincolo – doar o privire – dar acele priviri au făcut întotdeauna viața să merite.
57. „Ce ai prefera să fii dacă ai avea de ales – divin frumos sau orbitor de inteligent sau angelic bun

58. „Green Gables este cel mai drag și mai frumos loc din lume.”
59. „Îmi place grădina mea și îmi place să lucrez în ea. A olari cu lucruri în creștere verde, a urmări în fiecare zi să vezi căprioarele, lăstarii noi, este ca și cum ai lua o mână în creație, cred. Chiar acum grădina mea este ca credința – substanța lucrurilor în care se nădăjduiește.”

Citate Anne of Green Gables despre imaginație, speranță și plăcere

60. „Lumea nu pare o sălbăticie atât de urlată ca aseară. Mă bucur atât de mult că este o dimineață însorită. Dar și mie îmi plac foarte bine diminețile ploioase.”
61. „Tocmai mi-am imaginat că la urma urmei mă doreai cu adevărat și că voi rămâne aici pentru totdeauna. A fost un mare confort cât a durat. Dar cel mai rău din a-ți imagina lucruri este că vine momentul când trebuie să te oprești și asta doare.”
62. „Lumea îi numește cântăreții și poeții ei, artiștii și povestitorii; dar sunt doar oameni care nu au uitat niciodată drumul către țara zânelor.”
63. „Dragă lume veche, ești foarte drăguță și mă bucur că trăiesc în tine.”
64. „Problema cu el pare să fie că nu are suficientă imaginație.”
65. „Este foarte bine să citești despre necazuri și să-ți imaginezi că trăiești prin ele eroic, dar nu este atât de frumos când ajungi să le ai, nu-i așa

66. „Sper că într-o zi voi avea o rochie albă. . Acesta este cel mai înalt ideal al meu de fericire pământească.”
67. „Nu este ceea ce îți oferă lumea, ci ceea ce aduci tu.”
68. „Lumea aceasta ar fi un loc mult mai interesant. Deși oricum este foarte interesant, dacă oamenii și-au exprimat adevăratele gânduri.”
69. „Dar m-am dus la muncă și mi-am imaginat că aveam cea mai frumoasă rochie de mătase albastru pal – pentru că atunci când îți imaginezi, ai putea la fel de bine să-ți imaginezi ceva care merită.”

Citate Anne of Green Gables despre prieteni și posibilități

70. „Este atât de greu să te trezești din nou – deși, desigur, cu cât este mai greu, cu atât ai mai multă satisfacție când te trezești, nu-i așa


71. „Posibilitatea de a face noii prieteni ajută să facă viața foarte fascinantă.”
72. „Nu știu, nu vreau să vorbesc atât de mult. E mai frumos să te gândești la gânduri dragi și frumoase și să le ții în inimă, ca niște comori. Nu-mi place să râdă de ei sau să mă întreb.”
73. „Este minunat să mergi acasă și să știi că e acasă. Iubesc deja Green Gables și nu am iubit niciodată niciun loc până acum. Oh, Marilla, sunt atât de fericit.”
74. „Nu știu dacă este un mare beneficiu atunci când faci mereu altele noi.”
Citate Anne of Green Gables despre fericire și tristețe
75. „Este mai ușor să te porți frumos când ai haine bune pe tine.”
76. „Acum înțelegi de ce nu pot fi perfect fericit. Nimeni nu ar putea, care are părul roșu.”
77. „Întristarile pe care ne-a trimis Dumnezeu ne-au adus mângâiere și putere cu ele, în timp ce întristările pe care le-am adus asupra noastră, prin nebunie sau răutate, au fost de departe cele mai greu de suportat”.
78. „Bogăția poate fi foarte goală atunci când nu ai cu cine să o împarți. Dar până mi-am dat seama de asta, nimeni nu m-ar avea, cu excepția bărbaților care își doreau banii mai mult decât mine.”
79. „Nu pot. Sunt în adâncul disperării. Poți să mănânci când ești în adâncul disperării

Citate Anne of Green Gables Nu vrei să ratezi

80. „Sunt atât de multe Anne diferite în mine. Uneori cred că de aceea sunt o persoană atât de supărătoare. Dacă aș fi doar cea Anne, ar fi mult mai confortabil, dar nu ar fi nici pe jumătate atât de interesant.”
81. „Dar în seara asta este o noapte plină de rafale, grăbită, până și norii care se năpustesc peste cer se grăbesc și lumina lunii care țâșnește între ei se grăbește să inunde lumea.”
82. „Prăjiturile au un obicei atât de groaznic de a deveni proaste exact atunci când îți dorești în mod special să fie bune.”
83. „Dacă am fost rău, am vrut să fiu rău într-un anumit scop.”
84. „Matei, spre propria sa surprindere, se distra. Ca majoritatea oamenilor liniștiți, îi plăceau oamenii vorbăreți când erau dispuși să vorbească ei înșiși și nu se aștepta ca el să-și țină capăt.”
85. „Ar trebui să încercăm întotdeauna să-i influențăm pe ceilalți pentru bine.”
86. „Am citit odată într-o carte că un trandafir cu orice alt nume ar mirosi la fel de dulce, dar niciodată nu mi-a putut să cred. Nu cred că un trandafir ar fi la fel de drăguț dacă i s-ar numi ciulin sau varză sconcoasă.”
87. „Dar ai observat vreodată un lucru încurajator la mine, Marilla,
nu fac niciodată aceeași greșeală de două ori.”
88. „Dar tu ai asemenea gropițe. Gropițe drăguțe, ca mici lovituri în cremă. Am renuntat la orice speranta de gropite. Visul meu cu gropițe nu se va împlini niciodată; dar au atât de multe din visele mele încât nu trebuie să mă plâng. Sunt gata acum

89. „Adevărul te va elibera.”
90. „A existat în ea mulțumire pentru trecut și o cerere reverentă pentru viitor și când a dormit pe perna ei albă visele ei erau la fel de frumoase, strălucitoare și frumoase pe cât și-ar dori fecioara.”
91. „Dumnezeu este în cerul Său, totul este în regulă cu lumea.”
92. „Cum ți-ar plăcea să se spună lucruri urâte despre tine.
Cum ți-ar plăcea să auzi că ești gras, urât și o bârfă acru!”
93. „Faptul că m-ai salvat, în mod inutil, cu greu șterge greșelile trecute.”
94. „Nu faci vizite importante în haine de bucătărie.”

Anne of Green Gables Citate din adaptarea filmului său

95. „Atunci, nu cred că poți înțelege cum este. Este într-adevăr un sentiment foarte inconfortabil.”
96. „Nu ești îngrijorat
Sunt susceptibil să sparg o altă ardezie peste capul tău.”
97. „Vinul meu actual este faimos în toată insula, Rachel Lynde, după cum știi foarte bine. Iar reverendul Allen însuși nu se opune să ia o mușcătură când vine să sune. Și în ceea ce privește virtutea creștină, a face un pic de vin pentru o înviorare este mult mai puțin păcătos decât a te amesteca în treburile altora!”
98. „Limba ei pare să fie înclinată în mijloc, dar poate ieși bine.”
99. „Nu am aparținut niciodată nimănui!”
100. „Dacă poate evita catastrofa două zile la rând, s-ar putea să am șansa să mă hotăresc.”

Ce ai învățat din aceste citate Anne of Green Gables
Anne of Green Gables este foarte fascinantă și cunoscută ca un roman foarte detaliat. Anne este un personaj foarte vorbăreț, activ și imaginativ. În ciuda luptelor ei în viață, ea rămâne optimistă.
Personajul ei are o atitudine foarte pozitivă și, de asemenea, vă va atinge cu siguranță inima prin modul în care se confruntă cu provocările vieții. Cu toate acestea, chiar și cu noua familie pe care a găsit-o, i-a fost greu să uite trecutul și să trăiască o viață fericită.
Aceste citate Anne of Green Gables ne vor învăța să fim puternici și ambițioși. Acest lucru te va învăța să nu-ți pierzi speranța în ambiția ta în viață.
Viața nu este deloc perfectă, dar, ca și Anne, ar trebui să devenim mai optimiști și mai plini de speranță că totul va fi bine. Concentrați-vă pe lucrurile pe care doriți să le îndepliniți și gândiți-vă la lucrurile pe care le aveți deja. Amintiți-vă, atrageți lucrurile pe care le doriți cu adevărat.
Care dintre aceste citate Anne of Green Gables v-a inspirat
Orice alte citate pe care ați dori să le includem
Lăsați-le în secțiunea de comentarii de mai jos!