Mai mult decât umor și puțin râs, există o mulțime de lucruri din care te poți inspira din aceste citate Jim Carrey.
Așadar, fie că sunteți în căutarea ceva care să vă ridice moralul sau a unor cuvinte de înțelepciune care să vă ghideze prin viață, asigurați-vă că consultați colecția completă de mai jos.
Jim Carrey este cunoscut mai ales ca un comediant canadian american, dar de-a lungul anilor a reușit să demonstreze cât de versatil este cu adevărat – chiar și interpretând cu succes atât roluri comice, cât și dramatice.
Și, deși la prima vedere, el poate fi doar despre râs, există și o latură spirituală și filozofică a lui Jim Carry din care putem învăța cu toții.
Să începem.
Și nu ratați aceste citate Morgan Freeman și citate Matthew McConaughey.

Cele mai bune citate Jim Carrey
1. „Speranța trece prin foc și credința sare peste el.”
2. „Sufletul meu nu este cuprins în limitele corpului meu; trupul meu este cuprins în nelimitarea sufletului meu.”
3. „Acea pace pe care o căutăm se află undeva dincolo de personalitate, dincolo de percepția celorlalți, dincolo de invenție și deghizare, chiar dincolo de efortul în sine.”
4. „Viața nu ți se întâmplă ție, ci ți se întâmplă.”
5. „La fel ca mulți dintre voi, eram îngrijorat să ies în lume și să fac ceva mai mare decât mine – până când cineva mai inteligent decât mine m-a făcut să realizez că nu există nimic mai mare decât mine.”
6. „Atât de mulți dintre noi ne alegem calea din frică deghizată în practic. Ceea ce ne dorim cu adevărat pare imposibil de neatins și ridicol de așteptat, așa că nu îndrăznim niciodată să cerem universului pentru asta.”
7. „Dacă renunți la visele tale, ce a mai rămas

8. „Când ești copil, trebuie să ai ceva de făcut. Acest lucru vă va ține departe de străzi.”
9. „Cred că toată lumea ar trebui să devină bogată și faimoasă și să facă tot ce a visat vreodată, ca să poată vedea că nu este răspunsul.”
10. „Veți avea vreodată doar două opțiuni – iubire sau frică. Alege dragostea și nu lăsa niciodată frica să te întoarcă împotriva inimii tale jucăușe.”
11. „Nu-ți face griji dacă ratezi tac, pentru că mereu se deschid uși. Ei continuă să deschidă.”
12. „În ceea ce mă privește, tot ceea ce se întâmplă rău în lume provine din același loc – sunt oameni care nu se simt importanți.”
13. „Dacă nu mă întorc în 5 minute, așteaptă mai mult.”
14. „Frica va fi un jucător în viața ta, dar tu poți decide cât de mult!”
15. „Tot ce câștigi în viață se va putrezi și se va prăbuși și tot ce va rămâne din tine este ceea ce a fost în inima ta”.
16. „Efectul pe care îl aveți asupra celorlalți este cea mai valoroasă monedă care există.”
17. „Nu speranță, ci credință. Nu cred în speranță. Speranța este o cerșetoare.”
18. „Adevărul te va elibera.”
19. „Filmele mă găsesc și le permit doar să mă găsească.”
Înrudit: Will Ferrell Citate Citate

Jim Carrey despre scop și ambiție
20. „Este intenția noastră. Intenția noastră este totul. Nimic nu se întâmplă pe această planetă fără el. Niciun lucru nu a fost vreodată realizat fără intenție.”
21. „Din câte îmi dau seama, este vorba doar de a lăsa universul să știe ce vrei și apoi de a lucra pentru el, în timp ce renunți la modul în care se întâmplă.”
22. „Nu lăsa nimic să stea în calea luminii care strălucește prin această formă.”
23. „Ești pregătit și capabil să faci lucruri frumoase în această lume.”
24. „Vreau să fiu o forță pozitivă în lume. Mi-ar plăcea să fac oamenii fericiți.”
25. „Scopul artei este de a aduce oamenii în prezență.”
26. „Oamenii au nevoie de motivație pentru a face orice. Nu cred că ființele umane învață nimic fără disperare.”
27. „Când am început, conduceam o sută de mile pentru a-mi face actul gratuit.”
28. „Am spus adesea că mi-aș fi dorit ca oamenii să-și poată realiza toate visele de bogăție și faimă, astfel încât să poată vedea că nu este locul unde îți vei găsi sentimentul de desăvârșire.”
29. „Am tendința de a sta până târziu, nu pentru că petrec, ci pentru că este singurul moment al zilei în care sunt singur și nu trebuie să fac spectacol.”
30. „Totul poate fi ironizat. Cele mai serioase lucruri sunt coapte pentru a ne bate joc de ele.”
31. „Una dintre declarațiile mele de misiune cu toată arta mea a fost să opresc lumea pentru oameni. Vreau să opresc îngrijorarea și să opresc lumea.”
32. „Cunoști care sunt problemele cu viața reală.
Nu există muzică de pericol.”
33. „Psihiatrul meu spune că am un complex mesia, dar l-am iertat.”
34. „Vreau doar să petrec timp. Nu e mare lucru!”
35. „Nu face prea multe lucruri care să te facă să simți că meriti să pierzi pentru că ne programăm propriile computere. Cred că există un plus și un minus și dacă ajungi pe coloana minus, conștiința ta te va face să pierzi.”
36. „Întotdeauna am fost introspectiv. De când eram mic, de când îmi aminteam, stăteam într-un dulap și încercam să scriu sensul universului. Asta a fost toată viața mea.”
37. „Nu simt deloc presiune să fiu amuzant. Sunt amuzant pentru că vreau să fiu amuzant. Aș putea să stau aici și să fiu serios timp de o oră, iar tu ai pleca și m-ai face mult mai amuzant decât mine.”
38. „Creșterea mea în Canada m-a făcut persoana care sunt. Voi fi întotdeauna mândru că sunt canadian.”
39. „Nu cred că voi avea vreodată genul de viață sau program în care să pot avea cu adevărat un mod constant de a face lucrurile.”
Citește și: Citate Truman Show, Eternal Sunshine of the Spotless Mind Citate Citate

Jim Carrey despre dragoste și compasiune

40. „Energia este ceea ce cred că suntem toți. Suntem conștienți că dansăm singuri, fără alt motiv decât pentru a ne distra.”
41. „Nevoia ta de acceptare te poate face invizibil în această lume.”
42. „50 de ani — iată un moment în care trebuie să te desprinzi de ceea ce așteaptă ceilalți de la tine și să faci ceea ce îți place. Pentru că dacă ai 50 de ani și nu faci ceea ce îți place, atunci ce rost mai are

43. „Este mai bine să eșuezi în ceea ce iubești decât în ​​ceea ce nu faci.”
44. „A existat o atenție în tot ceea ce fac. Chiar și cele mai stupide lucruri pe care le fac au un anumit sens.”
45. „Nu cred că îl poți cunoaște pe Dumnezeu decât dacă ești pasionat de El, așa că fie țipi la El, răpiți de ideea de a fi în preajma Lui, fie Îl simți în viața ta.”
46. ​​„Nu caut mereu să râd. Nu sunt tipul care stă și ascultă conversații și vrea să intre cu ceva amuzant la fiecare două secunde. Chiar ascult oamenii.”
47. „Compasiunea este moneda care duce la adevărata bogăție.”
48. „Nu te urăsc pentru că te iubesc. Pur și simplu îmi urăsc inima pentru că am ales pe cineva ca tine.”
49. „Pot să fiu cel mai bun prieten al tău sau cel mai mare dușman al tău. Se pare că îl preferați pe cel din urmă.”
50. „Nu cred în acest basm despre a rămâne împreună pentru totdeauna. Zece ani cu cineva sunt de ajuns.”
51. „Călătoria mea spirituală a fost un lucru bun în care am fost. Cred că unii oameni ar spune că sunt obsedat de asta, dar într-un mod foarte bun. Este doar plăcut. Chiar nu am obsesii nebune despre lucruri.”
52. „Tatăl meu obișnuia să se laude că nu sunt șuncă, eram tot porcul.”
53. „Cred că emoțiile înalte sunt considerate cumva mai speciale. Cele mai bune povești din lume pentru mine sunt cele care trezesc o emoție reală, dar au umor.”
54. „Urăsc Crăciunul. Cred că este ciudat că am ajuns să mă joc pe acești doi urași de Crăciun emblematici. Este aceeași poveste, într-un fel. Scrooge este Grinchul original. Cred că mă potrivesc perfect, pentru că am avut câteva Crăciunuri întunecate.”
55. „Când moare cineva pe care îl iubești, nu-l pierzi pe toți deodată. Le pierzi în bucăți de-a lungul timpului, cum ar fi cum nu mai vine corespondența.”
56. „Deșeurile toxice ale unui om sunt potpourri-ul altuia”.
57. „În zece ani se poate întâmpla multă dragoste bună.”
58. „Nu urăști când ești în pat cu trei femei frumoase, iar cea mai puțin atrăgătoare șoptește: „Păstrează-l pentru mine!””
59. „Fii recunoscător. Găsește ceva pentru care să fii recunoscător.”

Citate Jim Carrey despre munca grea și perseverență

60. „Mi-aș vizualiza lucrurile care vin la mine. M-ar face să mă simt mai bine. Vizualizarea funcționează dacă muncești din greu. Asta e chestia. Nu poți să vizualizezi și să mănânci un sandviș.”
61. „Nu am limite! Nu pot fi reținut pentru că eu sunt containerul.”
62. „Pentru a găsi pacea reală, trebuie să lași armura să plece.”
63. „Ochii noștri nu sunt privitori, sunt și proiectoare care rulează o a doua poveste peste imaginea pe care o vedem în fața noastră tot timpul. Frica este să scrii acel scenariu, iar titlul de lucru este: „Nu voi fi niciodată suficient.”
64. „Nu este cool când zilele care ar trebui să se simtă bine, chiar fac

65. „Este întotdeauna bine, Cred că, în general, să ai energii diferite pe ecran, cum ar fi, este frumos să ai personaje diferite care merg la viteze diferite, la fel cum diferiți oameni lucrează la viteze diferite.”
66. „Aș face orice pentru a fi oriunde în vecinătatea lui Eckhart Tolle.”
67. „Dar refuz să cred că sunt un actor mai bun decât mine.”
68. „Dacă ai un talent, protejează-l.”
69. „Era „da” a început.”
70. „Cariera mea s-a desfășurat într-un loc ciudat, cam la joasă, sub radar. Nu am ajuns niciodată la Saturday Night Live unde au făcut toți prietenii mei.”
71. „Cablul gratuit este cel mai bun afrodiziac.”
72. „Sunt primul care recunosc că toată chestia asta cu salariul scapă de sub control. În ultimă analiză, tot este vorba despre muncă.”
73. „De cele mai multe ori, trăiesc cu durerea mea. Am durere, dar nu o voi arăta. Cred că asta este noblețea personajului.”
74. „Există ceva nobil în a nu vărsa pe oameni tot timpul despre problemele tale. Eu sunt tipul ușor, așa că m-am identificat.”
75. „Ați putea la fel de bine să riscați să faceți ceea ce vă place.”
76. „Ei bine, acesta este doar un pumn. Dar când încep să-l arunc, pot lăsa o mizerie al naibii.”
77. „Ouă verzi și șuncă a fost povestea vieții mele. Nu aș mânca nimic când eram copil, dar doctorul Seuss m-a inspirat să încerc conopida!”
78. „Poți fi ciudat și amuzant sau poți face ceva care într-adevăr are o oarecare profunzime și serios, așa că există multe culori diferite cu care să pictezi. Mi-ar plăcea să rămân prins într-un singur lucru. Intotdeauna simt ca amuzant este un apendice, dar nu este tot corpul meu.”
79. „Odinioară eram un tip care experimenta Universul, dar acum mă simt ca și cum Universul experimentează un tip.”

Citate Jim Carrey despre Viață și Forță

80. „Îți poți petrece întreaga viață imaginându-ți fantome, îngrijorându-te de calea către viitor, dar tot ce se va întâmpla este ceea ce se întâmplă aici.”
81. „Îmi plac provocările și nu cred în eșec. Nu cred în regrete. Cred că suferința, eșecul – toate aceste concepte – sunt lucruri care sunt absolut necesare pentru a ne face cei mai buni oameni care putem fi, cei mai buni în orice ne dorim să facem.”
82. „Riscă să fii văzut în toată gloria ta”.
83. „Acele momente din viață când ești îngrozit sunt vremurile de măiestrie.”
84. „Dacă nu ești în acest moment, fie aștepți cu nerăbdare incertitudinea, fie înapoi la durere și regret.”
85. „Știu că sună ciudat, dar când eram copil, eram foarte timid. Dureros de timid. Momentul de cotitură a fost anul întâi, când eram cel mai mare tocilar în viață. Nimeni, adică nimeni, nici măcar nu a vorbit cu mine.”
86. „Deciziile pe care le luăm în acest moment se bazează fie pe iubire, fie pe frică.”
87. „Asta e problema cu a fi eu. În acest moment, nimănui nu îi pasă deloc care este problema mea. Aș putea să am o tumoare pe o parte a capului și mi-ar spune: „Da, mare lucru. Aș mânca o tumoare în fiecare dimineață pentru banii pe care îi tragi în jos.”
88. „Este timpul să PARTIȚI. De ce
Pentru că trebuie!”
89. „Actorii de comedie pot fi priviți ca o formă inferioară pentru că trebuie să ne punem într-un loc mai jos decât majoritatea publicului.”
90. „Îmi place să mă bucur de viață, îmi place să mă angajez în viață, așa că aș spune că sunt un om da.”
91. „Din punct de vedere psihologic, este ceea ce îmi place să fiu – să sfâșie o persoană din interior spre exterior.”
92. „Întotdeauna încerc să complic lucrurile. Dintr-un motiv oarecare, voi spune „Ei bine, poate pot introduce asta” și chestii de genul ăsta. Îmi fac mereu greu pentru mine.”
93. „Nu sunt într-o recesiune. Mă descurc foarte, foarte bine. Mă descurc incredibil de bine. Vreau doar să fiu sincer. Chiar dau în fund.”
94. „Acționarea este nemulțumire divină. Este cel mai grozav lucru de făcut din lume, dar nu ești niciodată mulțumit de el.”
95. „Sper că nu voi fi niciodată beat cu propria mea putere.”
96. „Combinația dintre ceea ce este scris și doar a fi în moment este întotdeauna cea mai bună cale. Trebuie să începi cu ceva solid și apoi să joci.”
97. „Simt că toți suntem faruri și treaba mea este să-mi strălucesc lumina cât pot de puternic în întuneric.”
98. „Nu sunt un pătrunzător al Bibliei. Nu sunt nimic din toate astea, dar cred că forța este cu noi.”
99. „Râd de greșeli. Râd de cum îți revii din greșeli.”

Citate Jim Carrey despre înțelepciune și cunoaștere

100. „Sunteți avangarda cunoașterii și conștiinței – un nou val într-un vast ocean de posibilități.”
101. „În cele din urmă, nu suntem avatarurile pe care le creăm. Nu suntem pozele de pe filmul. Suntem lumina care strălucește prin ea. Toate celelalte sunt doar fum și oglinzi. Distrag, dar nu cu adevărat convingător.”
102. „Există o diferență uriașă între un câine care te va mânca în mintea ta și un câine real care te va mânca.”
103. „Tot ce va fi vreodată este ceea ce se întâmplă aici.”
104. „Pentru cei mai sensibili dintre noi, zgomotul poate fi prea mare.”
105. „Păsarea timpurie nu adună mușchi! Piatra care se rostogolește prinde viermele.”
106. „Cierește-mă asta, ghici-mă cu asta. Cui îi este frică de liliacul mare negru

107. „Simt că am trăit cu siguranță visul. Sunt cel mai norocos tip din lume și nu voi uita niciodată asta. Întotdeauna simt că sunt o dovadă a gândirii și manifestării pozitive și că credința este mai importantă decât talentul. Dar dacă le ai pe amândouă, chiar faci ceva.”
108. „Nebunia nu este niciodată atât de departe. Este la fel de aproape ca a spune da unui impuls greșit.”
109. „Este întotdeauna distractiv să faci ceva despre care știi că, în cele din urmă, nu se referă la bani și cu siguranță nu este faimă pentru că este o durere în fund, dar este într-adevăr persoana de pe scaun la care te gândești când stai în camere. și scrie și faci tot ce trebuie să faci.”
110. „Rotiți întotdeauna roata în direcția derapajului.”
111. „Doar pentru că mă leagăn nu înseamnă că sunt făcut din piatră.”
112. „Ce este al tău
Cum vei servi lumea
De ce au nevoie pentru care talentul tău să le poată oferi
Este tot ce trebuie să-ți dai seama.”
113. „Cred că dacă ne-am comporta cu toții așa cum ne-am simțit, patru din opt persoane la o masă ar sta acolo plângând.”
114. „Mă bucur de viața mea. Partea de faimă m-a speriat pentru puțin timp și, cu siguranță, sunt momente în care nu este atât de grozav să fii special și cunoscut de toată lumea – știi, când porți un lucru greșit sau doar într-un loc vulnerabil. Dar acum sunt bine cu viața mea.”
115. „Ca majoritatea băieților catolici, am vrut să fiu Iisus Hristos. Totuși, nu am putut niciodată să dau jos chestia cu întoarcerea celuilalt obraz.”
116. „Fiecare personaj este un copil. Nu poți alege între ele. Dacă poți, nu ți-ai făcut treaba. Trebuie să te îndrăgostești de fiecare personaj.”
117. „Copilul interior fuge năvalnic. Sunt doar mai mici, asta-i tot.”
118. „Cel mai rău lucru din lume când te simți zdrobit este să ai pe cineva să vină la tine cu dragoste deschisă. Devine incredibil de dureros.”
119. „Cred că aș putea pleca mâine. Am realizat deja ceva. Este o afacere atât de egoistă încât uneori mă îmbolnăvesc de mine.”
120. „Nu cred în oamenii răi. Cred că oamenii, undeva în interior, au potențialul de a se realiza pe ei înșiși.”
121. „Tatăl meu a fost ca o mamă de scenă; el m-a împins mereu să fac ceea ce îmi doream.”
122. „Ceea ce fac eu ca formă de artă este să încerc să-i fac pe oameni să se simtă bine. și dacă încerc să-i fac să se simtă prost, este cu un motiv. Încerc să spun ceva.”
123. „Mi-am petrecut cea mai mare parte a timpului în camera mea uitându-mă la o oglindă. Nu am știut niciodată că ar trebui să socializez. Mi-am petrecut ore întregi făcându-mă, distrându-mă.”
124. „Procesul de întâlnire nu este normal pentru mine.”
125. „Lucrul minunat despre procesul digital este că pot fi distribuit în filme în care nu aș fi niciodată repartizat. Dacă am în suflet să interpretez personajul, nu contează cum arată fața mea sau vârstă. Este cu adevărat eliberator.”
126. „Poate că nu există un loc propriu numit iad. Poate că iadul este doar să ne ascultăm bunicii respirând pe nas când mănâncă sandvișuri.”
127. „Un tu mai bun înseamnă un univers mai bun.”
128. „Întotdeauna am crezut că poți să conduci lucruri bune către tine gândind pozitiv.”
129. „Ofertele de filme sunt disponibile pentru mine, doar că nu le aud încă.”
130. „Cred că obsesiile apar pentru că încerci să înțelegi ceva sau un impuls.”

Ți-au arătat aceste citate de Jim Carrey o latură total diferită a comediei și umorului

Jim Carrey este cunoscut pentru performanțele sale energice de slapstick și portretizarea sa uimitoare atât a rolurilor comedice, cât și a celor dramatice. Totuși, în spatele succesului său și în spatele tuturor râsetelor, nu a avut o viață atât de ușoară. A trebuit chiar să abandoneze școala când era în liceu pentru a-și ajuta familia. Totuși, Jim Carrey știa că are un talent pentru uzurparea identității și comedie, iar tatăl său i-a susținut visul – chiar și-a condus mile kilometri până la Toronto pentru a cânta. Curând, munca sa a dat roade și a fost recunoscut în scenă.
Acum este cel mai faimos pentru numeroase filme precum Dumb and Dumber, The Mask, Ace Ventura și Bruce Almighty. Jim Carrey este o dovadă vie a legii atracției. El știa ce ne dorim și și-a vizualizat succesul. Din această cauză, toate acțiunile lui au fost luate în mod conștient pentru ca el să aibă succes în ceea ce îi place să facă. Și prin aceasta ne reamintește — nu contează cum și când vei reuși, dacă faci ceea ce îți place, totul merită și rezultatul final va duce întotdeauna la fericirea și succesul tău.
Ce ți-ai dat seama după ce ai trecut prin această colecție de citate Jim Carrey
Ți-a arătat această colecție o latură diferită și mai profundă a lui Jim Carrey
Spune-ne ce lecții de viață ai luat prin secțiunea de comentarii de mai jos