Aceste citate Joyner Lucas te vor inspira să te exprimi lumii fără teamă.
Joyner Lucas este un rapper, textier și cântăreț american. În 2015, a lansat un single intitulat Ross Capicchioni, care a fost prima sa expunere extinsă în industrie.
Rapperul este, de asemenea, cunoscut ca unul dintre cei mai proeminenți artiști rap indie la nivel global. Influența lui a ajuns în toate colțurile lumii, fiind un rapper care vorbește despre probleme serioase și subiecte fundamentale din care poți învăța multe. Verificați colecția completă a citatelor sale de mai jos pentru a vă inspira din cuvintele sale.
Începeți să citiți aici.
Și nu ratați aceste citate J. Cole și citate Wale.

Cele mai bune citate Joyner Lucas
1. „Mulți artiști se tem să fie ei înșiși și le este frică să spună oamenilor ce este cu adevărat.”
2. „Pe măsură ce creștem, învățăm să gestionăm situațiile altfel decât am face-o în mod normal.”
3. „Nu pot face pe toți fericiți.”
4. „M-am simțit întotdeauna neînțeles. Când am crescut, lumea mea a fost împotriva cuvântului profesorilor sau al părinților mei și nimeni nu m-ar asculta vreodată.”
5. „Arată-mi cum să fiu neînfricat des. Am nevoie de o îndrumare reală. Nu mi-e frică de opțiuni. Când viața era încețoșată, ai făcut-o mai clară. Și Doamne ferește dacă ai muri acum, știu că aș fi bine îngrijit. Știu că vei fi acolo și mă așteaptă.”
6. „Videoclipurile mele sunt menite să-i facă pe oameni să se uite la ei înșiși la sfârșitul zilei. Toți au un mesaj.”
7. „Îmi place doar muzica, în general. Iubesc arta.”
8. „Nimeni nu-mi va aduce cu adevărat viziunea la viață așa cum sunt eu. Înainte să-mi fac propriile videoclipuri muzicale, nu era chiar viziunea mea.”
9. „Născut și crescut aici, am fost expulzat de la școală aici, am vândut droguri aici, am fost prins făcând o grămadă de prostii și am fost la închisoare aici. Am fost prin noroi aici. Am un dosar de poliție aici. Aproape că am renunțat aici, apoi mi-am dat seama. Acum, am aici cheia orașului.”
10. „Nu încerc să fac totul în această lume fantastică despre cum trăiesc această viață generoasă pe care nu o trăiesc cu adevărat.”

Citate Wise Joyner Lucas despre viață

11. „Cred că toată lumea a trecut printr-un moment rasist în viața lor.”
12. „Nu îmi imaginez viața așa. Ei nu știu cum e așa. Prefăcându-mă că sunt fericită ca să pot zâmbi așa și să râd ca tine. Uneori, mă întreb dacă mă comport vreodată ca tine. Aș putea în sfârșit să mă potrivesc și poate să mă relaxez ca woo

13. „Am încetat să mă uit la sport pentru că nu am vrut să văd pe cineva alergând în sus și în jos pe teren, câștigând milioane și nu fac nimic în acest sens. Această metodologie m-a făcut să merg mai greu și să preiau controlul asupra carierei mele.”
14. „Este uimitor cum îl învăț totul despre viață și, în schimb, el mă învață despre ce înseamnă viața.”
15. „Credeai că am terminat. Ai crezut că s-a terminat. Ai crezut că m-am pensionat. Ai crezut că m-am dus la pescuit cu Kobe. N*gg*, sunt încă cel mai bolnav considerat unul dintre cei mai reci. Totuși, am pus un rol într-un cap de rapper ca Moise.”
16. „M-am luptat întotdeauna cu ideea de a-mi ierta dușmanii.”
17. „M-am pus în mod intenționat în locurile în care eram când îmi era foame. Mă voi întoarce literalmente la vechile apartamente în care locuiam și voi căuta mașina veche pe care o aveam și voi sta acolo. Poate împrumut-o sau merg cu mașina ca să simt cum se simte. Mă duceam în Florida și mergeam la vechiul meu complex de apartamente și mă așez pe trepte ca să pot obține acea energie. Voi căuta intenționat prieteni vechi cu care am fost la școală, ca să pot simți energia din acel moment și moment. Mă ține pe pământ, astfel încât să nu uit niciodată de unde vin.”
18. „M-am născut în studio. Știam că iubesc muzica. Mi-am găsit nișa la șapte sau opt. Atunci am știut că vreau să rap.”
19. „Nu am fost niciodată în favoarea artiștilor care promovează drogurile.”
20. „Viața este diferită acum și rahat s-a schimbat. Este un fel ca o capsulă a timpului pentru mine în care noul eu este capabil să se întoarcă în timp, cu toate atuurile și realizările mele pe care le am acum și să mă pun înapoi în acele locuri și să mă îmbibă în atmosfera.”
Citește și: Citate Lil Baby, Citate Lil Tjay Citate

Joyner Lucas care te vor învăța despre dragoste

21. „Am făcut unele lucruri de care nu sunt mândru, dar nu mă părăsesc niciodată de partea ta. Bine, nu mă părăsesc niciodată de partea ta. Ai avut niște rahaturi prin care treceai și nici măcar nu plângi. Deci, dacă profit de tine, nu vei fi atât de drăguț. Mi-ai spus data viitoare, nu va mai fi data viitoare.”
22. „Când mi-ai spus că mă iubești, băiete, știu că ai vorbit serios. Îmi sugi sufletul din trup cu propriile tale intenții. Acum, sunt blocat în viața de prostituție, fără discreție. Și tot ce faci este să-mi bati *ss și să mă lași încet fără suflare. Dar nu avem genul de legătură pe care o aveam înainte, dar nu sunt deloc supărat.”
23. „Și încă îmi amintesc de baby shower ca și cum ar fi fost ieri. Și pentru mama ta, a fost special, eu, doar o altă zi. Mi-aș dori să poți vedea pozele, toate zâmbetele false și false. A trebuit să mă prefac că sunt fericit. În adâncul sufletului, plângeam.”
24. „Cred că mă îndrăgostesc de o balerină. Lasă-mă să dau, și nici nu aștept o căsătorie.”
25. „Uite, chiar mă simt pierdut fără tine. Urăsc faptul că crezi că lumea este mai bună fără tine. Și mintea mi se învârte. Acesta este sfârșitul liniei. Adevărul este că nu-mi pasă ce simți despre sentimentele mele. Și te-aș minți dacă ți-aș spune că sunt bine. Ascultă, știu că mă poți auzi. Tot ce am nevoie este de cinci minute.”
Citește și: Citate Kendrick Lamar, Citate G-Eazy Citate

Joyner Lucas pentru a vă oferi o perspectivă asupra muzicii

26. „Fun muzică de când eram copil. Am scris muzică de când aveam șapte sau opt ani. Eram în studio la 9, 10. Așa că m-am antrenat mult timp de mulți ani.”
27. „Eminem a fost cineva pe care l-am considerat întotdeauna cel mai bun care a făcut-o vreodată. Știi ce vreau să spun
În toate aspectele, abilitățile de povestire, capacitatea lirică, onestitatea. Puteți auzi în muzica mea că sunt puternic influențat de asta.”
28. „Le-aș spune altor artiști să aibă încredere în instinctul tău și să creadă în arta ta. Găsiți instrumentele potrivite pentru a vă ajuta să creați, să gestionați și să vă distribuiți muzica.”
29. „Scopul meu a fost întotdeauna să arăt că nu este nevoie de o casă majoră pentru a fi un artist de succes.”
30. „Când am făcut „La mulți ani”, am scris tratamentul pentru videoclip înainte de a scrie înregistrarea. și odată ce am scris videoclipul, am avut o înțelegere clară a ceea ce îmi doream. Am creat coloana sonoră a videoclipului respectiv.”
31. „Simt că dacă aș muri, aș fi o legendă. Simt că există atât de mult conținut și, sincer, simt că, dacă merg mai devreme, atunci oamenii își fac cercetările cu adevărat și ți se îndreaptă.”
32. „Am început să văd anumite lucruri care se întâmplă în viața mea și în viața altor oameni și să mă inspir din ele și să scriu despre ele. Și de aici primești „La mulți ani” și „Ross Capicchioni”, sau chiar de la „Îmi pare rău””.

Mai multe citate și versuri ale lui Joyner Lucas din cântecele sale

33. „Ați primit în sfârșit niște hârtie. Abia așteptam să-l primesc și nu contează pentru că încă ești șchiop. Indiferent de câtă prăjitură ai, nu ar face diferența. M-am săturat de toți raperii care doriți versuri gratuite. La naiba de aici, așa îmi câștig eu existența.”
34. „Tinere și nesăbuite, femei diferite cu jumătate de normă și încă nu eram pregătită pentru acea viață. Eram în floare întunecată. Eu și mama ta nu ne înțelegem și ea mi-a dat greutăți. Chiar cred că ne-am intersectat drumurile la momentul nepotrivit. Nu am fost fericită când a spus că este însărcinată. Probabil cea mai proastă veste din viața mea. Rahatul acela a fost atât de deprimant. I-am spus că ar trebui să facă un avort și chiar am vorbit serios. Îmi pare rău că am spus asta, așa că mă împiedicam.”
35. „M-am dus la muncă târziu și am ratat. Dar bunica mi-a spus: „În 10 zile, ești dat afară”. Nu am fost niciodată la școala duminicală. Am sărit afară. Și apoi am mers la mall și m-am îmbrăcat și m-am împiedicat. Obișnuiam să ascult Bon Jovi și să stau cu mătușa mea Rosie. Apoi cheamă poliția asupra mea. Scăpa în șosetele mele alergând, vecinul meu de sus m-a vândut. Nicăieri să fugi acum, „Mulțumesc mult, amice.”
36. „A intrat în același magazin de la bloc. Se întâmplă să fie același magazin care a fost jefuit. Ce coincidenta. Rahatul acela este la fel de ciudat pe cât credeam. Funcționarul l-a sunat și i-a spus: „Vor fi 18,25 dolari”. Și apoi a ținut acea sută cu numărul roșu scris deasupra. Și apoi totul s-a oprit.”
37. „Tot ce faci este să-ți arăți banii și averea. Te plimbi cu Ferrari și Porsche. Și tot ce vorbești despre Bugatti și străină. Te plimbi ca pe cineva important. Ești înconjurat de leși și cerșetori, și niciunul dintre ei, negri, nu vrea să te vadă că te descurci mai bine. Pun pariu că complotează vor să vadă ce ai. Pentru că te lauzi foarte mult și faci să pară că sunt geloși.
38. „Vreau să spun că mâncarea a dispărut, nu a mai rămas nimic anul acesta. Am mâncat asta. E amuzant cum mi-au spus să stivuiesc anul acesta. Acum, an*gg* devine mai rece decât aerul central.”
39. „Am încercat să fug de acasă înainte de bătăile *ss. Tot ce îmi doream era niște haine, dar este sezonul impozitelor. Îmi place când sunt negri, dar se comportă rican. Un pastor crede că sunt jumătate negru și jumătate demon. Ce naiba încearcă ea
Ce e al meu este al tău. Ceea ce este al tău este al meu, iar eu sunt de acord, călărem pentru asta. Ne-am dorit asta de mult. Ceea ce ținești
. La naiba, m-ai dezamăgit din nou. Mult de mers.”
40. „I-am spus fratelui meu că îl iubesc, apoi am lăsat telefonul jos. Trebuie să mă rostogolesc cu tipii care sunt acum în fantomă.

Te-au motivat aceste citate Joyner Lucas să te
exprimi

Joyner Lucas este un artist căruia nu i-a păsat faima. Era o persoană care se făcea auzită vorbind despre subiecte profunde despre societate. Muzica este modul în care el spune povești despre experiențele și învățările sale de viață.
Experiențele lui Lucas l-au făcut să se lupte, dar și-a găsit și dragostea și pasiunea pentru muzică să se exprime. Rapperul ne amintește să găsim speranța folosind muzica și arta prin melodiile sale. Împărtășește conștientizarea folosind platforma sa pentru oamenii care trec prin același lucru.
Sperăm că aceste citate Joyner Lucas v-au putut oferi curajul să vă faceți auzită vocea. Nu vă simțiți fără speranță pentru că sunt oameni care cu siguranță vor asculta.
Care citat de Joyner Lucas este preferatul tău.
Ce lecții ai învățat din colecția de astăzi
Comentează-ți gândurile!