Aceste citate de Ronald Reagan sunt pline de înțelepciune care vă va deschide mintea despre politică și guvernare!
În perioada în care a fost cel de-al 40-lea președinte al Statelor Unite, Ronald Reagan a contribuit semnificativ la sfârșitul Războiului Rece. Dar, în afară de asta, el este și faimos pentru că a fost un actor de la Hollywood înainte de cariera sa politică.
A fost, de asemenea, unul dintre cei mai buni vorbitori publici din America în timpul său, poate chiar și astăzi. S-a conectat cu milioane de americani și le-a dat speranță prin mesajele sale înțelepte.
Consultați mai jos lista completă a celor mai inspirate cuvinte ale sale.
Vedeți mai jos lista completă.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate ale lui Alexander Hamilton și citate ale lui John Adams.

Cele mai bune citate Ronald Reagan

1. „Nu putem ajuta pe toată lumea, dar toată lumea poate ajuta pe cineva.”
2. „Nu există limită pentru cantitatea de bine pe care o poți face dacă nu-ți pasă cine primește creditul.”
3. „Când nu îi poți face să vadă lumina, fă-i să simtă căldura.”
4. „Filozofia mea de viață este că, dacă ne hotărâm ce vom face din viața noastră, apoi muncim din greu pentru acest scop, nu pierdem niciodată. Cumva câștigăm.”
5. „Omul nu este liber decât dacă guvernul este limitat.”
6. „Trăiește simplu, iubește cu generozitate, îngrijește profund, vorbește cu bunătate, lasă restul în seama lui Dumnezeu.”
7. „Știu în inima mea că omul este bun, că ceea ce este corect va triumfa întotdeauna în cele din urmă și există un scop și o valoare pentru fiecare viață.”
8. „Viitorul nu aparține celor cu inimă ușoară. Aparține celor curajoși.”
9. „Nu lăsa niciodată lucrurile pe care nu le poți face să te împiedice să faci ceea ce poți.”
10. „Dacă nu noi, cine
Și dacă nu acum, când

11. „O națiune care nu-și poate controla granițele nu este o națiune.”

Citate celebre Ronald Reagan

12. „Dacă vom uita vreodată că suntem o singură națiune sub Dumnezeu, atunci vom fi o singură națiune distrusă.”
13. „Guvernul există pentru a ne proteja unul de celălalt. Acolo unde guvernul și-a depășit limitele este atunci când a decis să ne protejeze de noi înșine.”
14. „Cele mai terifiante cuvinte din limba engleză sunt: ​​Sunt de la guvern și sunt aici să ajut.”
15. „Politica nu este o profesie rea. Dacă reușești, există multe recompense, dacă te faci de rușine, poți oricând să scrii o carte.”
16. „Un popor liber să aleagă va alege întotdeauna pacea.”
17. „Prima datorie a guvernului este să protejeze oamenii, nu să le conducă viața.”
Citește și: Citate celebre, Citate despre viață Citate

Ronald Reagan pentru a-ți ridica mintea

18. „Pacea nu este absența conflictului, este capacitatea de a gestiona conflictul prin mijloace pașnice.”
19. „Viitorul nu aparține celor slabi de inimă; aparține celor curajoși.”
20. „Protejarea drepturilor chiar și a celui mai mic individ dintre noi este, practic, singura scuză pe care o are guvernul chiar și pentru a exista.”
21. „Să nu mai fim timizi. Să mergem la puterile noastre. Să oferim speranță. Să spunem lumii că o nouă eră nu este doar posibilă, ci și probabilă.”
22. „Guvernul nostru are nevoie de biserică pentru că numai cei suficient de umili pentru a recunoaște că sunt păcătoși pot aduce democrației toleranța de care are nevoie pentru a supraviețui.”
23. „Nu există limite ale creșterii, deoarece nu există limite ale capacității umane de inteligență, imaginație și mirare.”
24. „Mai presus de toate, trebuie să realizăm că niciun arsenal sau nicio armă din arsenalele lumii nu este atât de formidabil ca voința și curajul moral al bărbaților și femeilor libere.”
25. „Suntem o națiune care are un guvern – nu invers.”
26. „Nu există constrângeri asupra minții umane, nici ziduri în jurul spiritului uman, nici bariere în calea progresului nostru, cu excepția celor pe care noi înșine le ridicăm.”
27. „Nu avem o datorie de un trilion de dolari pentru că nu am impozitat suficient; avem o datorie de un trilion de dolari pentru că cheltuim prea mult.”

Înțeleptul Ronald Reagan Citate care vor da curaj

28. „Trebuie să fim precauți când pretindem că Dumnezeu este de partea noastră. Cred că adevărata întrebare la care trebuie să răspundem este dacă suntem de partea Lui

29. „Persoana care este de acord cu tine 80% din timp este un prieten și un aliat, nu un trădător 20%.”
30. „Nu suntem niciodată învinși dacă nu renunțăm la Dumnezeu.”
31. „Noi, oamenii, spunem guvernului ce să facă. Nu ne spune.”
32. „Indiferent de antecedentele tale, indiferent de cât de jos ai stația în viață, nu trebuie să existe nicio limită pentru capacitatea ta de a ajunge la stele, de a merge atât de departe cât te vor duce talentele tale date de Dumnezeu. Aveți încredere în oameni; cred că fiecare ființă umană este capabilă de măreție, capabilă de auto-guvernare.”
33. „Nu există umanitate sau caritate în distrugerea încrederii în sine, a demnității și a respectului de sine.”
34. „Pregătirea pentru viitor trebuie să înceapă, ca întotdeauna, cu copiii noștri. Trebuie să le stabilim obiective noi și mai riguroase.”
Citește și: Citate despre curaj, Citate despre relații

profunde Citate Ronald Reagan despre libertate

35. „Libertatea este una dintre cele mai profunde și nobile aspirații ale spiritului uman.”
36. „Dacă ne pierdem libertatea aici, nu există niciun loc în care să scăpăm. Aceasta este ultima rezistență pe pământ.”
37. „Dacă există o observație care sună adevărată în lumea în schimbare de astăzi, este aceea că libertatea și pacea merg mână în mână.”
38. „Libertatea prosperă atunci când religia este vibrantă și statul de drept sub Dumnezeu este recunoscut.”
39. „Libertatea este dreptul de a pune sub semnul întrebării și de a schimba modul stabilit de a face lucrurile.”
40. „Libertatea nu este niciodată la mai mult de o generație de dispariție. Nu le-am transmis copiilor noștri în sânge. Trebuie luptat pentru el, protejat și transmis pentru ca ei să facă același lucru.”
41. „Dacă libertatea, democrația și drepturile omului trebuie să fie păstrate de-a lungul veacurilor, bărbații și femeile libere trebuie să accepte responsabilitățile care le implică libertățile.”
42. „Salutăm schimbarea și deschiderea; pentru că noi credem că libertatea și securitatea merg împreună, că progresul libertății umane nu poate decât să întărească cauza păcii mondiale.”
43. „Drepturile noastre naturale, inalienabile, sunt acum considerate a fi o dispensa de la guvern, iar libertatea nu a fost niciodată atât de fragilă, atât de aproape de a scăpa din strânsoarea noastră ca în acest moment.”
44. „Într-o zi, tărâmul libertății și al dreptății va cuprinde planeta. Libertatea nu este doar dreptul de întâi născut al câtorva, este dreptul dat de Dumnezeu tuturor copiilor Săi, în fiecare țară. Nu va veni prin cucerire. Va veni pentru că libertatea este corectă și libertatea funcționează. Va veni pentru că cooperarea și bunăvoința dintre oamenii liberi vor duce ziua.”
45. „Nu poate exista libertate fără ordine și nu există ordine fără virtute. Acum, aceasta este o formulare destul de simplă, dar este o perspectivă găsită nu numai în scrierile Părinților Fondatori precum Washington sau a unor mari gânditori politici precum Edmund Burke; se găsește și într-o mare parte a tradiției noastre iudeo-creștine.”

Citate Ronald Reagan despre socialism

46. „Socialismul funcționează doar în două locuri: în rai, unde ei nu au nevoie de el și în iad, unde îl au deja.”
47. „Socialiștii ignoră partea omului care este spiritul. Îți pot oferi adăpost, îți pot umple burta cu slănină și fasole, te pot trata când ești bolnav, toate lucrurile garantate unui prizonier sau unui sclav. Ei nu înțeleg că și noi visăm.”
48. „Ei nu subscriu la simțul nostru al moralității; ei nu cred într-o viață de apoi; ei nu cred într-un Dumnezeu sau religie. Și singura moralitate pe care o recunosc, așadar, este cea care va promova cauza socialismului.”
49. „Așa cum am spus adesea, guvernele nu produc creștere economică, ci oamenii o produc.”
50. „Viziunea guvernului asupra economiei ar putea fi rezumată în câteva fraze scurte: dacă se mișcă, impozitați-o. Dacă continuă să se miște, reglează-l. Și dacă nu se mai mișcă, subvenționați-o.”

Citate Ronald Reagan despre leadership

51. „Cel mai mare lider nu este neapărat cel care face cele mai mari lucruri. El este cel care îi face pe oameni să facă cele mai mari lucruri.”
52. „Dacă nimeni dintre noi nu este capabil să se guverneze pe sine, atunci cine dintre noi are capacitatea de a guverna pe altcineva

53. „Înconjoară-te de cei mai buni oameni pe care îi poți găsi, delegă autoritate și nu interveni atâta timp cât politica pe care te-ai hotărât este pusă în aplicare.”
54. „Trebuie să respingem ideea că de fiecare dată când o lege este încălcată, societatea este mai degrabă vinovată decât cel care încalcă legea. Este timpul să restabilim preceptul american conform căruia fiecare individ este responsabil pentru acțiunile sale.”
Citește și: Citate de conducere, Citate de succes Citate

Ronald Reagan care măresc asupra guvernului și politicii

55. „Guvernul nu rezolvă problemele. Îi subvenționează.”
56. „Guvernul federal nu a creat statele; statele au creat guvernul federal.”
57. „Nu am reușit niciodată să înțeleg de ce un contribuitor republican este o pisică grasă și un contribuitor democrat cu aceeași sumă de bani este un filantrop cu spirit public.”
58. „Democrația merită să mori pentru că este cea mai profund onorabilă formă de guvernare concepută vreodată de om.”
59. „Niciun guvern nu se reduce în mod voluntar în dimensiune. Programele guvernamentale, odată lansate, nu dispar niciodată. De fapt, un birou guvernamental este cel mai apropiat lucru de viața veșnică pe care îl vom vedea vreodată pe acest pământ!”
60. „Guvernul este ca un copil: un canal alimentar cu un apetit mare la un capăt și fără simț al responsabilității la celălalt.”

V-au inspirat aceste citate de Ronald Reagan să contribuiți la îmbunătățirea națiunii voastre
Ronald Reagan a fost un actor de la Hollywood și a fost, de asemenea, guvernator al Californiei înainte de a deveni președinte. Aceste cariere au ajutat la consolidarea reputației și influenței sale în națiune.
În calitate de președinte, el a fost vocea Americii în vremuri bune și durere. Și-a folosit abilitățile de comunicare pentru a inspira și încuraja americanii să fie optimiști, indiferent de provocările cu care se confruntă. Prin cuvintele și discursurile sale, a dat speranță viitorilor lideri ai țării.
Așadar, lăsați aceste citate să vă reamintească rolul dvs. în protejarea și creșterea națiunii. Amintiți-vă că fiecare individ are puterea de a atinge viața altcuiva. Deși nimic nu va fi niciodată ușor, rețineți că optimismul și curajul sunt tot ce avem nevoie pentru a depăși totul.
Care dintre aceste citate te-a frapat cel mai mult
Simțiți-vă liber să vă alăturați discuției de mai jos!