Dacă sunteți în căutarea celor mai bune versuri din acest răufăcător misterios și seducător, aceste citate Poison Ivy sunt de citit obligatoriu!
Poison Ivy, cunoscută și ca Dr. Pamela Lillian Isley, este un cunoscut antagonist al lui Batman. Ea este portretizată ca fiind unul dintre cei mai importanți eco-teroriști din lume, hotărât să salveze lumea de relele omului cu orice preț.
Dezvoltarea caracterului ei ajută la întărirea ideii că binele poate triumfa cu adevărat asupra răului și că oamenii se pot schimba în bine. În timp ce unii oameni vor prefera întotdeauna să o vadă pe Ivy drept răufăcător, să o vadă cum se comportă mai mult ca un erou este un lucru pe care fanii DC îl apreciază.
Iată câteva dintre cele mai bune replici ale ei din filme, seriale și benzi desenate! Citiți până la sfârșit și vedeți ce o face un personaj atât de interesant!
Începe aici.
Și nu uitați să verificați aceste citate Batman și citate Catwoman.

Cele mai bune citate Poison Ivy

1. „Eu sunt noua Eve. Mama bărbaților de mâine.”
2. „Ceea
ce nu distrug lumea, o salvez!”
3. „Ei mă pot îngropa în pământ, cât de adânc vor. Dar voi crește înapoi. Întotdeauna creștem înapoi. Nu, iubito

4. „Vino alături de mine. Grădina mea are nevoie de îngrijire.”
5. „Unele lucruri merită să mori, Batman.”
6. „Ei bine, crucea mă face să mă gândesc la moarte, dar iedera este viață. Un fel de tragic și plin de speranță pe care îl cunoașteți.”
7. „De fapt, Batman, tu și cu mine suntem surprinzător de asemănător. Amândoi ne străduim să vedem pe cei care fac răul pedepsiți. Dar, în timp ce tu ai galeria ta de necinstiți, eu am crângul meu.”
8. „Dumnezeu i-au luat șapte zile să creeze paradisul. Să vedem dacă pot face mai bine.”
9. „Viața. Este un lucru frumos, dar asta a fost ieri. Astăzi — astăzi este vorba despre moarte.”
10. „Încetează să trăiești în umbra liliacului mare rău. Nu ai nevoie de el. Tu ești vedeta. O pot vedea acum. Propriul vostru mare semnal luminos pe cer. Lasă-mă să te ghidez. Lasa-ma sa te sarut.”

Poison Ivy Citate care măresc asupra naturii

11. „Natura învinge întotdeauna”.
12. „Sunt brațul Naturii. Spiritul ei. Voința ei. La naiba, eu sunt Mama Natura și a sosit timpul ca plantele să ia înapoi lumea cu atâta dreptate! Pentru că nu e frumos să proști cu Mama Natură.”
13. „Tocmai ce aveam în minte. Totul este mort pe pământ, în afară de noi. O șansă pentru Mama Natură să înceapă din nou. Iată, zorii unei noi ere. Plantele mele mutante au puterea celor mai mortale animale. Odată ce ai înghețat omenirea, acești bebeluși vor invada globul și îi vom conduce, pentru că vom fi singurii doi oameni care vor rămâne pe lume.”
14. „Dacă ești suficient de puternic, vei supraviețui. Aceasta este legea junglei.”

Citate Poison Ivy pentru cei care își amintesc de ea ca răufăcător

15. „Am ucis mulți bărbați care nesocotesc drepturile fundamentale ale oricărei vieți. Îi otrăvesc – mor – dar întotdeauna există altul care să le ia locul.”
16. „Atât de mulți oameni de ucis, atât de puțin timp.”
17. „Odată ce ai fost atins de iedera otrăvitoare, nu poți scăpa niciodată de ea. Niciodată niciodată niciodată!”
18. „Începi să fii un adevărat ghimpe în partea mea, Batman.”
19. „Nu ești dușmanul meu, Batman. Obișnuiam să cred că te înving este obiectivul meu principal în viață. Nu. Ești doar o piedică. Scopul meu principal acum și pentru totdeauna va fi o lume mai bună. Dacă asta înseamnă că încrucișăm săbiile, așa să fie, dar… m-am schimbat.
20. „Oameni, cea mai absurdă dintre creaturile lui Dumnezeu. Vă dăm viață – și o putem lua la fel de ușor.”

Citate interesante Poison Ivy care arată personalitatea ei

21. „Batface și Birdbrain s-au dovedit a fi mult mai rezistente la praful meu de dragoste decât mă așteptam – indiferent. Data viitoare le voi da doar o doză mai puternică. Vor muri literalmente pentru mine!”
22. „Pot să-ți ajut, dragă. Ușurare permanentă. Dulce ușurare.”
23. „Ai crezut cu adevărat că eforturile tale din seara asta mă vor face să mă schimb
Să fiu recunoscător
Nu-ți ține respirația așteptând scuze. Știi cine sunt și ce sunt.”
24. „Este un fel de om care poate veni cu un plan – și altul care își poate vedea planurile bine executate. Îmi place genul ăsta de bărbat. Îmi placi.”
25. „Sunt un iubitor, nu un luptător. De aceea, fiecare figurină de acțiune Poison Ivy vine complet cu el!”
26. „Știi că nu-mi poți rezista. Niciun om nu poate.”
27. „Nu am nevoie de nimeni. Mi-aș dori doar—mi-aș dori să am pe cineva ca mine.”

Citate amuzante cu iedera otrăvitoare de citit când ai nevoie de râs

28. „Sigur că o face. Ești doar un mare preș iertător, nu-i așa
29. „Nu am fost niciodată bun cu concurența. Oricum, cine are nevoie de o soție frig

30. „Abia aștept să văd ce nebunie îmi va arunca orașul ăsta.”
31. „Ah, ce se întâmplă, Batman, am ciucuri

32. „Nu am avut timp să-mi fac părul.”

Mai multe citate Poison Ivy pe care le veți iubi

33. „Se pare că mă confundați cu o domnișoară cu sânge cald în dificultate.”
34. „O declarație foarte luminată, Batman. Îl vom sculpta pe piatra ta de mormânt.”
35. „Te înțep cu spini și tu răspunzi cu plumb. Nu acesta este chiar miezul problemei

36. „Locul acesta nu este o închisoare. Nu există o dată de lansare. Fără eliberare condiționată – când ești suficient de speriat – sau suficient de rănit – pentru a fi tăcut, pentru a fi „bun”. Atunci te vor da drumul. Sau poate că nu vor. Și pe nimeni nu-i pasă. Vrei să te ajut

37. „Omoră-i, desigur. Dar de ce să te oprești acolo
De ce ar trebui să moară doar Batman și Robin, în timp ce societatea care i-a creat rămâne nepedepsită

38. „Mamifere, vine o zi a socotirii. Așa e, aceleași plante și flori care te-au văzut târându-te din supa primordială vor revendica planeta. Și nu va fi nimeni care să te protejeze.”
39. „Totuși, când întunericul amenință să mă copleșească, îmi voi aminti cum ai luat un glonț pentru mine. Nu ai putea face asta dacă nu m-ai iubi.”
40. „Există ceva despre un costum de cauciuc corect din punct de vedere anatomic care pune foc în buzele unei fete.”

Poison Ivy a schimbat felul în care priviți natura și lumea

Poison Ivy este unul dintre cei mai cunoscuți criminali din Gotham City. Este cunoscută pentru părul roșcat, pielea verde și abilitățile atrăgătoare.
În timp ce majoritatea ticăloșilor lui Batman acționează egoist de dragul răului, Poison Ivy luptă pentru îmbunătățirea mediului. Ea își folosește otrava împotriva distrugătorilor naturii și chiar reușește să-l atragă pe Batman în acest proces. Dar, deși intențiile ei sunt bune, modul în care face lucrurile este îndoielnic.
În ciuda faptului că este un răufăcător veninos, ea rămâne o inspirație pentru mulți. Pe lângă faptul că ne deschide ochii asupra semnificației naturii și asupra modului în care ea ne dă viață, ea ne reamintește că oamenii se pot schimba oricând. Da, ea este în primul rând un ticălos; dar și-a sacrificat și viața pentru a o opri pe Sperietoare.
Sperăm că ați reușit să aflați ceva sau două despre Poison Ivy prin această listă! Amintiți-vă de intențiile și faptele ei bune data viitoare când vă uitați la Batman și poate o veți vedea într-o lumină cu totul nouă.
Așadar, care citate sunt preferatele tale
Afișează-le în secțiunea de comentarii!