De multe ori spunem „ Paște Fericit ” fără să ne gândim la asta, fără să ne dorim cu adevărat binele unul altuia. Felicitările se fac pentru că este obicei și educație bună să le faci, nu pentru că tu crezi cu adevărat în asta. Ei bine, sunt și cei care nu merg la nici un prânz pur și simplu pentru că familia lor este împrăștiată peste tot și din motive de muncă nu se pot reuni, dar în ultima vreme dacă te gândești la Paște, îi vine în minte oul de ciocolată, nu semnificația religioasă.
Poate că ar trebui privit altfel, având în vedere că sunt puține zile în care toți, dar toată familia, se pot regăsi într-adevăr reuniți. „Paște Fericit” precum și „Crăciun Fericit” sunt folosite pentru a vă ura o zi bună, în ciuda problemelor care ne asaltă în fiecare zi… o zi în care, măcar pentru o vreme, putem înceta să ne gândim la lucruri neplăcute dar doar ca să fie bine împreună cu rudele și cei dragi.
Pe această pagină veți găsi o colecție de fraze pentru a ura un Paște Fericit , în mare parte scrise într-un mod simplu și formal și cu un „memento religios”. Pentru cei interesați, este disponibilă și o colecție de fraze de felicitări de Paște în limba engleză.

Propoziții
O urare sinceră pentru un PAȘTE FERICIT, cu speranța că îl puteți petrece alături de cei mai apropiați și într-o seninătate veselă.
Fie ca lumina lui Isus înviat să împrăștie întunericul inimii și spiritului! Îți doresc să simți mereu acea pace care dă seninătate: Urări afectuoase!
Cele mai bune urări de Paște Fericit, Isus să renaște și în inimile noastre.
Domnul Înviat să fie ușor pentru pașii voștri și sprijin în lunga călătorie a vieții, cu speranța că puteți petrece un Paște fericit și vesel!
Fie ca porumbelul de Paște să vă aducă atâta liniște, iar Isus să vă vegheze. Urări sincere.
Urările noastre cele mai calde vă ajung pentru un Paște senin și liniștit.
Nu există zi mai strălucitoare decât cea a Miracolului.
De Paste am vrut sa va fac un cadou deosebit, pur si simplu nu am putut intra in ou!
Fie ca acest ou de Paște să reprezinte pace, armonie, seninătate și dragoste pentru tine. Urări sincere întregii familii.
Fie ca spiritul Paștelui să vă ajute să găsiți bucurie în lucrurile mărunte și să vă dea credință în Domnul care și-a dat viața pentru mântuirea noastră. Paste Fericit.
Dacă din când în când oamenii s-ar gândi la jertfa lui Hristos Domnul nostru, omenirea ar fi mai bună. Sper ca acest sfânt Paște să aducă armonie și pace tuturor.
Măslin înseamnă pace; Vă doresc nu numai în această zi, ci pe tot parcursul anului și în casa voastră. Paste Fericit.
Pentru tine, urarea ca Paștele să te poată înnoi și să-ți întărească credința în Domnul.
Sper că această zi sfântă aduce pace și iertare pentru toți.
Sfântul Paște va fi întotdeauna un prilej în care iubirea, pacea și seninătatea se unesc în numele lui Isus, Mântuitorul nostru. Urări sincere.
Pace, bucurie, iubire, fericire și speranță sunt doar câteva dintre cadourile care te așteaptă. Paste Fericit!
Fie ca acest Paște să ne facă să redescoperim valoarea lucrurilor mărunte. Cele mai bune gânduri!
Amintește-ți… poți deveni o persoană matură și foarte sofisticată… dar nu poți renunța niciodată la ouăle de ciocolată! Paște Fericit
Fiți fericiți așa cum sunt cerul și pământul în această zi magică.
În ziua de Paște, simbol al vieții și al păcii, vă urez vouă și familiei dumneavoastră multe zile fericite și liniștite.
Cele mai bune urări pentru un Paște liniștit și armonios!
Fie ca toate grijile să dispară în dulceața sunetului clopotelor.
Cele mai calde felicitări de Paște ție și celor dragi.
Am vrut să fiu surpriza oului tău, dar de când eram strâns am mâncat toată ciocolata. Cu o îmbrățișare foarte dulce vă doresc un Paște Fericit.
Pentru copii, Paștele este reprezentat de „surpriza în ou”, pentru noi părinții înseamnă speranța unei familii unite și în perfectă armonie. Salutari tuturor!
Fie ca acest ou de Paste sa aduca cu el surpriza unei noi paci, seninatate, armonie si iubire. Cele mai bune gânduri!
Anul acesta un ou de hartie in loc de unul de ciocolata, care nu contine o surpriza palpabila, precum surprizele obisnuite care sunt adesea inutile sau de prisos, ci dorinta de a gasi o „surpriza” in fiecare zi a vietii tale, o surpriza de dragoste. , pace, speranță, bucurie și seninătate, de oferit și realizat apreciind fiecare clipă, fiecare emoție și fiecare sentiment pe care soarta ți-a rezervat-o. Paste Fericit!
Cu afecțiune vă transmit cele mai calde urări și sper să ne revedem curând.
Întrucât ești o persoană pe care o respect foarte mult, m-am gândit să-ți scriu un mesaj cu o structură textuală elaborată; dar din moment ce ești o persoană simplă, sunt sigură că vei aprecia un clasic, tradițional: Paște Fericit!
Îți doresc ție și familiei tale să te bucuri din plin de cadourile minunate pe care Paștele le poate oferi.
Vă doresc multe momente bune pe care să le împărtășiți cu oamenii pe care îi iubiți! Paște senin și fericit!
Fie ca clopotele Paștelui să sune de sărbătoare pentru a vă aduce bucurie și speranță tuturor!
Paștele trebuie simțit, trăit și doar atunci când inima intră în dulce armonie cu mintea, dorințele noastre pentru ceilalți sunt pline de sens spiritual. Paste Fericit tuturor!
Îi doresc lumii întregi ca lumina puternică a Învierii să poată reaprinde speranța unei vieți mai bune chiar și în inimile cele mai încercate. Paste Fericit.
Paște fericit tuturor celor care speră într-o lume mai bună și care își suflecă mânecile pentru a o îmbunătăți.
Pacea nu poate domni între oameni dacă nu domnește mai întâi în inima fiecăruia dintre ei. Dragostea este cea mai importantă valoare pentru Paștele tău. La multi ani!
Fie ca bucuria învierii lui Hristos să trăiască astăzi și pentru totdeauna în inima voastră. Paste Fericit.
Și Paștele să fie, în ochii tăi
Și Paștele să fie, în inima ta,
Și Paștele să fie, în mâinile tale
să dăruiești ceea ce simți mai de preț în inima ta
să-ți umple ochii cu lacrimi de emoție,
Paște Fericit cu Lumină și Pace!
( Stephen Littleword )
Fie ca cea mai frumoasă surpriză din interiorul oului de Paște să fie împlinirea dorinței care sălășluiește în inima ta. Paste Fericit!
Paște fericit ție și celor mai importanți oameni din viața ta. Chiar și cei care nu mai sunt acolo, care nu încetează să fie acolo. ( instintomaximo, Twitter )
Le doresc tuturor să găsească în interiorul ouului zâmbetul cuiva iubit și fericirea pe care uneori credeai că ai pierdut-o. Paste Fericit. ( CannovaV, Twitter )
Paștele este un sentiment care vine dintr-o inimă care iartă .. dintr-o inimă liberă de ură și ură .. dintr-o inimă care dă iubire și pace .. Paște fericit tuturor. ( kallac_carta, Twitter )
Paște fericit și celor care transmit urări de bine cu pui, porumbei și miei pentru că cei mai puțin norocoși trebuie tratați ca noi. ( Ri_Ghetto, Twitter )