Vrei sa stii daca este posibil sa fii iertat pentru o tradare
In primul rand trebuie sa-ti spun ca o tradare nu este niciodata ceva bun desigur si trebuie spus ca daca nu actionezi corect pentru unele relatii, poate fi un eveniment daunator de la care nu vei mai putea remedia . Dar totul depinde foarte mult de caracterul fetei si de angajamentul pe care il poti pune pentru a remedia si a te face sa ierti ceea ce ai facut. Sa vedem daca si cum sa fii iertat pentru o tradare in detaliu…

PASI PENTRU A FI IERTAT O TRADARE

Iti spun imediat ca nu este usor sa repari totul (chiar daca ai pus toata voia buna in asta si esti cu adevarat pocait) si, de cele mai multe ori, nu merge asa cum ti-ai dori sa mearga. Oricumprimul pas este cu siguranta sa marturisesti o tradare .
In primul rand, pentru a intelege ce ai in interior si ce se intampla in relatia ta romantica, ce va trebui sa faci si sa intelegi de ce ai facut-o, ce te-a determinat sa o faci si daca sunt conditiile pentru a continua relatia sau nu.
Deci, principala informatie pe care ar trebui sa o gasesti in interiorul tau este aceasta: exista inca sentimente puternice pentru iubita ta . Cu toate
acestea, in ciuda motivelor intemeiate (chiar daca in realitate este dificil in aceste cazuri), nu este absolut usor sa fii iertat.de la o fata o tradare chiar daca partenerul tau a fost indragostit nebuneste de tine de o viata!

Este mai bine sa taci o tradare sau sa o marturisesti
In unele cazuri s-ar putea sa te gandesti ca ar fi mai bine sa taci in legatura cu o tradare…
Dar as vrea sa te fac sa crezi ca pe langa faptul ca nu ai dreptate nu se spune ca poti si nu se spune ca poti pastra un secret atat de mare in tine . In plus, va pune si sentimentul de vinovatie sa impinga cuvintele din gura.
Sinceritatea este intotdeauna cea mai buna solutie dar, evident, implica diverse riscuri si duce la consecinte la care nu este intotdeauna posibil sa le remediezi si sa pleci fericit.

GESTURILE DE FACUT PENTRU A DISPARA O TRADAREA

Unul dintre cele mai puternice jeturi pe care le-ai putea face si cu siguranta folosesti tehnica comutatorului fosforescent…
Dupa cum spuneam la inceput depinde foarte mult de caracterul fetei dar si de alte elemente deoarece ,chiar daca ai capacitatea de a ierta, in aceste cazuri preiau alti factori si sentimente care contracareaza aceasta abilitate nobila .
Daca te hotarasti sa adopti cartea sinceritatii, sa stii ca, in orice caz , va trebui sa-i acorzi putin timp sa te gandesti, sa te lasi din abur si sa te lasi . Acest lucru este foarte important, deoarece furia trebuie intotdeauna sa fie descarcata si cinci minute nu sunt suficiente pentru a face acest lucru.
In acest moment as vrea sa va spun si sa aveti grija. Unii oameni, pentru a putea ierta o tradare, trebuie sa-ti „refaca” aceeasi greseala. Deci, acesta este un lucru de care ar trebui sa tii cont daca chiar vrei sa-ti repari si sa-ti recuperezi relatia cu prietena ta. S-ar putea sa crezi ca ea nu ar putea fi niciodata capabila de asta si probabil ca se gandeste si ea, dar, in aceste situatii, nu poti anticipa ce se va intampla pana cand nu te afli in ele. Asa ca unul dintre cei mai importanti pasi este sa construiesti incredere cu ea…
Sa stii ca pentru a fi iertat pentru o tradare trebuie sa faci TOT CE poti face … Cuvintele nu sunt suficiente dar sunt necesare gesturi… gesturi senzationale !! ! Crezi ca a dormi in fata usii ei (evident daca locuieste singura) pana cand te iarta este o atitudine utila.
Ei bine, atunci fa-o.

Cum sa demonstrezi ca te-ai pocait dupa o tradare
In aceste cazuri nu este usor sa demonstrezi ca te-ai pocait, motiv pentru care trebuie sa fii pregatit sa faci totul pentru a fi reevaluat de o femeie . In felul acesta o poti face sa inteleaga ca, in ciuda greselii tale, esti constient de acest lucru si intelegi ca ea este cu adevarat importanta pentru tine.
Evitati florile, deoarece probabil vor zbura pe fereastra. O tradare nu poate fi iertata cu un tribut floral. Sunt necesare gesturi reale . Bineinteles ca nu este ridicol, asa ca nu te inlantui in fata casei lui!
Un lucru important care va poate permite sa remediati si sa ramaneti cu siguranta in viata lui. Adesea el triseaza pentru ca se simte neglijat de cealalta persoana, fara sa inteleaga poate ca aceasta se afla intr-o situatie deosebit de dificila si are nevoie de ajutorul partenerului sau. Fiind oameni, s-ar putea confunda o atitudine ingrijorata cu altceva, cu o atitudine dezinteresata fata de noi… si sa comita crima de tradare.
Ceea ce vreau sa-ti spun este ca oricare ar fi problema care a luat-o de langa tine, va trebui sa intelegi si sa fii aproape de ea (chiar daca nu fizic) pentru ca poate avea cu adevarat nevoie de tine si sentimentele pe care le are fata de tine vor te ajut.
De asemenea, ceea ce trebuie sa intelegi este ca de acum inainte trebuie sa te comporti ca si cum ai vrea sa cuceresti o fata pe care tocmai ai cunoscut-o si nu doar sa o iei inapoi. Trebuie sa se simta curtata, adorata, o regina !!!!

CUM SA FIE IERTAT DUPA O TRADARE

Dupa toate acestea, daca ea poate sa te ierte si sa se intoarca cu tine, nu te astepta sa fie totul la fel ca inainte. De fapt, in aceasta etapa va fi important sa readuci relatia la primele tale magnifice luni: cucereste-o zi de zi si acorda-i toata atentia pe care ai uitat sa i-o arati in ultima vreme. Cu siguranta te-ai putea ajuta si cu niste cadouri din cand in cand… Poti afla aici ce sa ii oferi unei fete pentru a fi iertata.
Ce nu trebuie facut in aceste cazuri este:absolut nu te enerva .
Ea te-a iertat.Atunci
va trebui sa raspunzi acest gest cu mult angajament si rabdare, amintindu-ti mereu ca nu oricine poate ierta o astfel de greseala.
In cazul in care nu merge asa cum ti-ai dorit, trebuie sa incepi imediat sa treci peste asta si pentru ca poate nu se spune ca s-a terminat pentru totdeauna dar, va trebui sa continui sa-ti traiesti prezentul (si sa o lasi pe ea sa-l traiasca pe al ei) fara sa pierzi. controlul vietii tale.
Oricum (si in ambele cazuri), cu siguranta vei fi invatat o lectie importanta de viata din toate acestea. Acum stii ca tradarea este cu adevarat grava si ca nu toata lumea este capabila sa remedieze si nu toti sa ierte. Probabil ca ti s-a parut o prostie inainte de a o face, dar daca o faci cu o persoana la care iti pasa, nu te poti intoarce mereu impreuna.
In concluzie, amintiti-va ca principalii factori care conduc o persoana la iertare sunt:

  • reflectie
  • izbucnirea
  • vremea
  • demonstratiile
  • angajamentul din partea ambilor.

Daca toate acestea nu exista, este posibil sa nu existe un sentiment de baza din partea uneia, a celeilalte sau a ambelor parti . In acest caz, tradarea a fost probabil ca un semnal de trezire care dorea sa deschizi ochii si sa intelegi ca poate ca a fi impreuna nu a fost alegerea potrivita. In aceste cazuri exista inca durere, furie si dezamagire, dar, inutil sa spunem, este mai bine sa-ti dai seama decat sa continui sa remediezi o poveste care de fapt nu are nicio iesire in viitor.
Daca vrei sa afli mai multe, iti recomand sa citesti acest articol: Cum sa faci o fata sa se indragosteasca