Aceste 60 de citate de top Young MA îi vor ajuta pe toți cei care își caută adevăratul sine și scopul.
Când auzim melodiile Young M.A, suntem imediat transportați în lumea ei plină de onestitate și deschidere. Este gay în mod deschis și, odată ce a acceptat acest fapt, totul a devenit mai ușor pentru ea.
Datorită autenticității ei, nu este un șoc faptul că mulți oameni se raportează la ea și la experiențele ei. Mulți fani o privesc, de asemenea, ca pe o influență pozitivă de a fi în pace cu personalitatea și sexualitatea cuiva. Așadar, dacă doriți să aflați mai multe despre ea și viziunea ei asupra lumii, asigurați-vă că citiți mai jos toate cele mai bune citate ale ei!
Începeți să citiți aici.
Și nu uitați să verificați aceste citate Cardi B și citate Doja Cat.

Cele mai bune citate pentru tineri MA
1. „Voi rămâne mereu de rădăcinile mele, dar orice aduce viața, asta este ceea ce înseamnă.”
2. „Pentru mine, frumusețea este frumusețe naturală. Dacă ești tu însuți în mod natural, ești frumoasă.”
3. „Nu mă tem de nimeni și așa îmi trăiesc viața. Îmi trăiesc viața fără frici.”
4. „Trebuie să fiu eu însumi, să mă exprim.”
5. „Nu mă interesează ce cred oamenii. Nici o grijă în lume.”
6. „Mai degrabă rămân umil pentru că atât de repede cum a venit, cât de repede se poate prăbuși.”
7. „Încerc să fac muzică cu care oamenii să se relaționeze și îmi place să o păstrez realistă.”
8. „Muzica este expresia mea. Muzica este eliberarea mea. Muzica este terapia mea.”
9. „Întotdeauna trebuie să lansez muzică. Tocmai asta sunt eu.”

Citate Young MA pentru a vă inspira
10. „Dacă schimb viețile oamenilor, asta este tot ceea ce contează pentru mine.”
11. „Aud de la toți oameni diferiți, nu doar de la oameni ca mine sau de la lesbiene. Să fie oameni heterosexuali, bărbați adulți, femei mature, oameni care au fost bolnavi sau depresivi care spun: „Oh, m-ai făcut să vreau să fac ceea ce vreau să fac pentru mine și să-mi urmăresc visele”. Acesta este scopul meu.”
12. „Nu am vrut să flutur steagul și să spun: „Uite! Sunt gay! Da da da.’ Am vrut doar să spun: „Acesta este stilul meu de viață.”
13. „Sunt o mulțime de rapperi acolo, o mulțime de fete gay care se exprimă; Nu sunt primul care o spune; Nu sunt primul care rapează despre asta. Dar eu sunt cel care a spart acele uși pe care toată lumea a încercat să le dărâme. Am făcut asta. Eu sunt cel care a câștigat primul triplu platină.”
14. „Toți suntem oameni. Nu mă eticheta ca rapper LGBT sau rapper. Nu-mi place să fiu etichetat.”
15. „De aceea o continui. Toată negativitatea, toată ura, toate astea nu mă deranjează. Pentru că am un scop. Acesta este scopul meu.”

Citate tineri MA care te vor face să vrei să fii tu însuți

16. „Sunt oameni care încearcă să judece. Sunt cool cu ​​asta. Nu-mi pasă ce spune nimeni – singurul lucru care poate învinge ura este dragostea.”
17. „Nu este nevoie să o faci să strălucească și să faci spectacol, acesta sunt doar eu. Mă exprim, asta e tot ce fac.”
18. „Când este adevărat, simt că în spate este mai multă pasiune. Așa că, odată ce am ajuns la punctul în care am simțit că vreau să fiu sinceră în general, mi-a devenit puțin mai ușor să mă exprim.”
19. „Practic, înseamnă doar să anunț oamenii că sunt încă independent, sunt încă un artist nesemnat, am echipa mea, am echipa mea de marketing și tocmai am fost aici, ne mutăm și lucrăm și, practic, le-am lasat oamenilor să știe asta. Am fost în studio, am făcut spectacole, am avut propria mea bază de fani și susținători înainte de „OOOUUU.””

Young MA Quotes on the Hustle and the Grind

20. „Întotdeauna am știut că voi fi un stea într-o zi. Nu știam când. Nu știam cum va arăta. Am avut doar un sentiment.”
21. „Tot ce fac este să muncesc, să lucrez, să lucrez.”
22. „Păstrează-ți mișcările tăcute. Banii tăi investiți. Viața ta discretă.”
23. „Cred că de aceea iubesc atât de mult muzica; Cred că dacă nu aș avea muzică, aș fi într-o poziție proastă.”
24. „Finessing—întoarce-te la muncă, nu te odihnește.”
25. „Toate drumurile care duc la succes trebuie să treacă prin bulevard de muncă grea la un moment dat.”
26. „Nu-mi place să mă simt confortabil. Nu-mi place să spun: „Oh, cântecul meu este peste tot. Sunt luminat. Nu, mă face să vreau să continui să lucrez.”
27. „M-aș duce la culcare și aș visa că sunt pe scenă cu mii și mii de oameni.”
28. „Nu mai cumpărați bijuterii sau haine de designer. Scopul este să fii mai bogat decât anul precedent.”
Citește și: Citate Saweetie Citate

interesante pentru tineri MA care îi evidențiază personalitatea unică și autentică

29. „Părul meu este cel mai frumos lucru pentru mine.”
30. „Dacă ar fi să încerc să mă machiez pe toată fața, ar părea ciudat. Oamenii ar spune: „Asta nu este Young MA Nu este stilul ei; nu este sufletul ei. Aș prefera să fiu naturală.”
31. „În New York City, este popular. Obișnuiam să mă gândesc: „Omule, sunt mulți homosexuali aici”. Și m-a făcut confortabil. Era ca și cum pot fi eu însumi! Obișnuiam încă să-l ascund până când era cu adevărat copleșitor – erau prea multe fete atrase de mine!”
32. „În ceea ce privește sexualitatea, chiar simt că motivul pentru care vorbesc atât de clar despre asta este pentru că am ținut-o atât de mult timp. Nu i-am spus niciodată mamei. Nu i-am spus niciodată familiei mele. L-am ținut pentru mine. Acum, sunt fericit cu cine sunt. Ori o accepți, ori nu. Există o mulțime de rapperi care sunt așa, dar nimeni nu se ridică.”
33. „Nu mi-am dorit niciodată să port fuste sau pantofi, machiaj, unghii, rochii și nici măcar să-mi port părul într-un anumit fel. Întotdeauna mi-am dorit să port pantofi sport, cercei cu știfturi, păr în coadă și să mă joc cu băieții.”
34. „Am ținut să fiu atras sexual de femei atât de mult timp încât odată ce am scăpat asta din mine, muzica a devenit ușoară.”
35. „Nu mi-am dorit niciodată să fiu majorete; Am vrut să joc fotbal.”

Citate perspicace Young MA despre viața, cariera și muzică ei

36. „Apoi a ajuns la un punct în care a trebuit să mă trezesc și să folosesc muzica pentru a mă salva de la autodistrugere.”
37. „Nu am avut niciodată nicio îndoială în muzica mea. Să fiu pe scenă este ceva la care am visat mereu – să fiu în fața a mii de oameni și să cânt.”
38. „Nu locuiesc într-o casă mare. Nu sunt cu adevărat extravagant sau altceva. Îmi place doar să fiu obișnuit.”
39. „Nu aș spune că am avut o copilărie grea pentru că mama s-a asigurat întotdeauna că suntem Gucci, știi ce vreau să spun. Crescând, s-a asigurat că nu trebuie să ne dorim nimic. Ea a făcut ceea ce trebuia să facă; ea și-a făcut bani și am fost mereu buni.”
40. „Dacă nu conduc un Ferrari sau un Lambo, nu voi vorbi despre asta în rapurile mele.”
41. „Crând, nu m-am exprimat niciodată nimănui. Nu am spus nimănui când ceva nu este în regulă.”
42. „Lucrul bun despre a avea un record de succes este că nu ai nevoie de prea mulți oameni. Pentru că acum recordul tău este în flăcări și deja am o echipă grozavă în jurul meu, așa că de ce să alerg la casele de discuri

Citate tineri MA care vă vor oferi o privire asupra experiențelor și influențelor ei

43. „Sunt fan BET încă de când eram copil, crescând uitându-mă la premii, gândindu-mă că într-o zi voi fi acolo.”
44. „Treceam prin atât de multe după ce mi-am pierdut fratele, încât nu știam cum să le exprim sau să mă descurc. Dar muzica a revenit mereu la mine.”
45. „Când eram copil, rapperul meu preferat era 50 Cent. El a avut cu siguranță o mare influență asupra motivului pentru care am vrut să fac muzică.”
46. ​​„Mama obișnuia să cânte hip hop în jurul pătuțului, dar mai mult decât atât, ea cânta reggae, iar eu am crescut cu muzică reggae mai mult decât am crescut cu hip hop.”
47. „Eu și fratele meu am avut mereu conversații despre mine că sunt rapper. Întotdeauna îi spuneam: „Voi fi cel mai tare rapper”.
48. „Am fost întotdeauna un băiețel. Întotdeauna mi-am dorit să fiu în preajma băieților, mi-am dorit mereu să fac sport – baschet, fotbal, kickball, orice ar fi fost. Am fost cu adevărat agresiv. Am vrut să fiu în preajma fraților!”

Citate scurte și pline de umor Young MA

49. „Am încercat odată să fiu o femeie, dar din fericire nu a funcționat.”
50. „Încă mă simt normal. De exemplu, nu mă simt ca un superstar.”
51. „Le spun oamenilor că sunt din tot Brooklynul pentru că nu am stat niciodată într-o parte din Brooklyn.”
52. „Sfinte, al naibii de Moly, sunt un superstar.”

Citate și versuri pentru tineri MA despre dragoste și relații

53. „Fără sentimente dure, fără dragoste pierdută.”
54. „La naiba aș vrea ca dragostea să fie ilegală.”
55. „Și nu am un huiduit pentru că cred că am fost făcut pentru tine.”
56. „Toată dragostea pe care o arăți, asta nu înseamnă nimic pentru mine.”
57. „Și dacă fostul tău a fost o boală, atunci eu sunt vaccinul.”

Mai multe citate și versuri Young MA din cântecele ei de succes

58. „Trei lucruri pe care le urăsc: un mincinos, facturi și plătirea impozitelor.”
59. „Toți cei care urăsc mei mă vor mort, de aceea trăiesc la înălțime.”
60. „Visele s-au împlinit pentru că am crezut în asta.”

Cum ți-au influențat aceste citate Young MA viziunea asupra lumii

Young MA este un rapper talentat care a câștigat recunoaștere când și-a lansat single-ul oficial de debut, OOOUUU. Cu câțiva ani în urmă, a fost inclusă și în lista Forbes 30 Under 30 datorită realizărilor sale ca artistă.
Dar, mai mult decât atât, Young MA este recunoscut de fani drept unul dintre puținii artiști onești și autentici pe care îi cunosc. Chiar și cu lumea noastră care judecă, ea a făcut totuși un punct să fie deschisă cu privire la sexualitatea și opiniile ei. Nu i-a lăsat pe alții să-i ia în cale; în schimb, ea l-a folosit ca pârghie și a vorbit cu oamenii despre înlăturarea stigmatului despre diferite probleme.
În ciuda criticilor, ea și-a propus să muncească din greu și să se grăbească spre visele și credințele ei. Așadar, ca și Young MA, amintiți-vă că ciudațiile și opiniile voastre unice nu ar trebui să vă împiedice să reușiți. În schimb, lăsați-le să fie fundația care vă va propulsa înainte în viață.
Ce ai învățat de la Young MA
Există citate care s-au evidențiat cu adevărat pentru tine
. Vă rugăm, alăturați-vă discuției de mai jos!