Dacă sunteți în căutarea unor citate motivaționale care să vă ajute să vă depășiți temerile și să vă împingă să vă depășiți limitele, aceste citate de 50 Cent sunt pentru dvs.!
50 Cent este considerat unul dintre cei mai de succes rapperi ai tuturor timpurilor. După ce a fost împușcat de 9 ori când avea 15 ani, a decis să-și schimbe viața de la implicat în droguri la o carieră muzicală.
Mulți oameni sunt inspirați de viața lui și caută îndrumare la el. Acest lucru se întâmplă în principal pentru că începuturile sale umile și problemele juridice nu l-au împiedicat să ajungă la viața pe care și-a dorit să o trăiască.
Așadar, consultați aceste citate de 50 de cenți pentru a afla mai multe despre viața lui și despre modul în care a schimbat situația în beneficiul său!
Începeți să citiți aici.
Și nu uitați să verificați aceste citate Snoop Dogg și citate Jay-Z.

Cele mai bune citate de 50 de cenți
1. „În spatele meu este o putere infinită. În fața mea este o posibilitate nesfârșită, în jurul meu este o oportunitate fără margini. Puterea mea este mentală, fizică și spirituală.”
2. „Orice negativ este un pozitiv. Lucrurile rele care mi se întâmplă, le fac cumva bune. Asta înseamnă că nu poți face nimic care să mă rănească.”
3. „Oamenii spun adesea că am atât de multă energie încât nu mă opresc niciodată, dar de asta este nevoie pentru a-ți îndeplini obiectivele.”
4. „Nu aștepta să-ți spună ei. Spune-le.”
5. „Zilele însorite nu ar fi atât de speciale dacă nu ar fi ploaie. Bucuria nu s-ar simți atât de bine dacă nu ar fi durere.”
6. „Înțelepții ascultă și râd, în timp ce proștii vorbesc.”
7. „Părerea ta despre tine însuți devine realitatea ta.”
8. „Nu-mi pasă să pierd oameni care nu vor să mai fie în viața mea. Am pierdut oameni care au însemnat lumea pentru mine și încă mă descurc bine.”
9. „Moartea trebuie să fie ușoară, pentru că viața este grea. Te va lasa cicatrici fizic, mental si emotional.”
10. „Cea mai mare frică pe care o au oamenii este aceea de a fi ei înșiși. Vor să fie 50 Cent sau altcineva. Ei fac ceea ce fac toți ceilalți, chiar dacă nu se potrivește unde și cine sunt ei.”
11. „Fii doar încrezător. Cred că încrederea este partea cea mai atractivă a unei persoane.”
12. „Oamenii care chiar au bani nu vor să vorbească despre asta. Vor să vorbească despre orice altceva.”
13. „Urăsc un mincinos mai mult decât urăsc un hoț, un hoț este doar după salariul meu, un mincinos este după realitatea mea.”
14. „Ai maturitatea să știi că uneori tăcerea este mai puternică decât a avea ultimul cuvânt.”
15. „Ceea ce îi desparte pe cei care se lasă jos și pe cei care se ridică deasupra adversității este puterea voinței lor și foamea lor de putere.”

Citate celebre de 50 de cenți

16. „Ceea ce se întâmplă se învârte.”
17. „Somnul este pentru cei care sunt fără probleme.”
18. „O zi diferită, aceeași rahat. Nu e nimic bun în capotă. Aș fugi de această târfă și nu m-aș mai întoarce niciodată dacă aș putea.”
19. „Numai unul cu care pot avea o problemă este eu însumi. Probabil de aceea singura mea competiție sunt eu însumi.”
20. „Publicul nu greșește niciodată. Când oamenii nu răspund la ceea ce faci, ei îți spun ceva tare și clar. Doar că nu asculți.”
21. „Scopul tău în viață trebuie să fie să te miști mereu din ce în ce mai sus în lanțul alimentar, unde tu singur controlezi direcția întreprinderii tale și nu depinzi de nimeni.”
22. „Nu sunt sensibil, le ofer oamenilor lucrurile exact așa cum sunt, iar dacă sunt gata să le absorbă, o vor face, iar dacă nu sunt, nu o vor face.”
23. „Nu cred că mă face un model de urmat. Cred că mă inspiră. Pentru că sunt de jos, cred că se uită la mine și se duc, ei bine, dacă el a reușit, pot să reușesc.
24. „Înțelege: oamenii te judecă după aparențe, imaginea pe care o proiectezi prin acțiunile tale, cuvintele și stilul tău. Dacă nu preiei controlul asupra acestui proces, atunci oamenii te vor vedea și te vor defini așa cum doresc ei, adesea în detrimentul tău.”
25. „Sunt genul care să-mi înghită sângele înainte de a-mi înghiți mândria.”
26. „Realitatea are propria sa putere – poți să-i întorci spatele, dar te va găsi în cele din urmă, iar incapacitatea ta de a-i face față va fi ruina ta.”
27. „Cu cât înțelegerea realității este mai fermă, cu atât vei avea mai multă putere de a o modifica în scopurile tale.”
28. „Nu pot fi mai mult decât mine, dar poți să mă faci să fiu ceea ce vrei tu să fiu.”
29. „Înțelege: ești unic. Trăsăturile tale de caracter sunt un fel de amestec chimic care nu se va repeta niciodată în istorie. Există idei unice pentru tine, un ritm și o perspectivă specifice care sunt punctele tale forte, nu punctele slabe. Nu trebuie să-ți fie frică de unicitatea ta și trebuie să-ți pese din ce în ce mai puțin de ceea ce cred oamenii despre tine.”
Citește și: Citate Eminem, Citate Tupac Citate

inspiraționale de 50 de cenți
30. „Nu fi niciodată un servitor, fii întotdeauna proprietar.”
31. „Sunt o vedetă de pistă care alergă prin viață urmărindu-mi visul.”
32. „Nu dorm. Am avut ocazia să fac un vis să devină realitate.”
33. „Ține cont de următoarele: ceea ce prețuiești cu adevărat în viață este proprietatea, nu banii. Dacă există vreodată o alegere – mai mulți bani sau mai multă responsabilitate – trebuie să optați întotdeauna pentru cea din urmă.”

Citate motivaționale de 50 de cenți pentru a te menține în continuare

34. „Îmi reamintesc că, deși este în regulă să mă simt în conflict în legătură cu o situație, depresia este un lux pe care nu mi-l pot permite. Nu pot permite ca lipsa de succes a altei persoane să înceapă să-l submineze pe a mea.”
35. „A trebuit să depășesc provocare după provocare pentru a-mi duce viața de la nimic la a-mi trăi visele.”
36. „Alchimia mentală — o poți afecta gândindu-te la orice adversitate ca la o oportunitate de putere.”
37. „Am făcut atâtea greșeli, atâtea corecturi. Sunt atât de departe de a fi perfect, atât de multe imperfecțiuni. Dar eu sunt un cautator. Mă trezesc și mă duc să-l iau, așa că dacă predici prosperitatea, vreau să o lovesc.”
38. „Acum este momentul să încetezi să plutești și să te trezești – să te evaluezi pe tine, pe oamenii din jurul tău și direcția în care te îndrepți într-o lumină cât se poate de rece și brutală. Fara frica.”
39. „Îți poți construi un stil de viață care nu trebuie alimentat de băutură și droguri pentru a duce lucrurile la bun sfârșit.”
40. „Cel mai mare pericol cu ​​care te confrunți este că mintea ta devine moale și ochii tăi devin plictisiți.”
41. „Dacă am pierdut, nu a fost pentru că am fost dat înapoi într-un colț și bătut. Ar fi pentru că am mers pentru ceea ce îmi doream și pur și simplu m-am lovit de cineva cu mai multă pricepere.”
42. „Dacă simți chiar și un pic de incertitudine cu privire la ceea ce vrei, fă-ți timp pentru a face o panou de viziune.”
43. „Evenimentele din viață nu sunt negative sau pozitive. Sunt complet neutri. Universului nu-i pasă de soarta ta; este indiferent la violența care te poate lovi sau la moartea însăși. Lucrurile ți se întâmplă doar ție. Mintea ta este cea care alege să le interpreteze ca negative sau pozitive.”
Citește și: Citate Nas, Citate DMX Citate

perspicace de 50 de cenți despre viață și moarte

44. „Când te afli în situații care pun viața în pericol, devii conștient că viața nu este pentru totdeauna.”
45. „Când am fost împușcat, a fost un schimb de 5.000 de dolari. Prețul unei vieți este ieftin.”
46. ​​„Nu ar trebui să arunci cu pietre dacă locuiești într-o casă de sticlă și dacă ai o falcă de sticlă, ar trebui să te uiți la gura ta, pentru că îți voi sparge fața.”
47. „Toate prostiile deoparte, acum este timpul să fiu sincer. Mă tem că niciun om nu este tot ceea ce este promis.”
48. „Trăiește pe margine. Sunt liber doar pentru că nu mi-e frică. Tot ce îmi era frică mi s-a întâmplat deja.”
49. „A avea un contact cu moartea sau a ne aminti într-un mod dramatic de scurtarea vieții noastre poate avea un efect pozitiv, terapeutic. Zilele noastre sunt numărate și așa că cel mai bine este să facem ca fiecare moment să conteze, să avem un sentiment de urgență în ceea ce privește viața.”
50. „Dacă mori într-un lift, asigură-te că apeși butonul sus.”
51. „Nu văd neapărat moartea ca pe ceva negativ. Moartea dă sens vieții. A trăi cu frica de moarte înseamnă a trăi în negare. De fapt, nu este deloc a trăi, pentru că nu există viață fără moarte. Este două părți față de una. Nu poți alege o parte și spune: „Voi folosi doar partea capetelor”. Nu. Nu merge așa. Trebuie să ridicați ambele părți pentru că nimic nu este promis nimănui pe această lume în afară de moarte.”

Citate de 50 de cenți despre muzică și succes

52. „Pentru mine, nu a existat un plan B. Trebuia să fiu absolut un succes în muzică. Singurul lucru pozitiv din viața mea a fost muzica.”
53. „Muzica mea este o coloană sonoră. Filmul este viața mea. Muzica mea se potrivește cu lucrurile pe care le-am experimentat sau simțit. Chiar dacă totul este inventat.”
54. „Un bărbat devine la fel de atractiv ca o femeie atrăgătoare atunci când devine de succes și este remarcat public. Puterea este un afrodisiac.”
55. „Când chiar creez muzică, încerc să nu ascult înregistrările hip hop care se desfășoară, pentru că cred că, subconștient, ne furăm unii de la alții.”
56. „Tâșia cuțitului care separă eșecul de succesul în viață. Acea margine este atitudinea ta, care are puterea de a ajuta la modelarea realității tale.”
57. „Înveți multe despre tine când ai succes pentru o perioadă. De exemplu, multe lucruri pe care le crezi că sunt cu adevărat importante nu sunt. Dar ai nevoie de acest proces.”
58. „Hip-hop – este safariul: le permite oamenilor care nu sunt, în aceste circumstanțe, să se apropie de viața din interiorul orașului, să o exploreze fără a fi efectiv în pericol. Este ceva cu care copiii din America de mijloc se complau pentru a fi rebeli.”

Citate de 50 de cenți pentru a vă ajuta să vă gestionați mai bine banii

59. „Îmbogățiți-vă sau muriți încercând.”
60. „Banii sunt libertate. Banii sunt un avion privat. Banii nu sunt detectarea metalelor.”
61. „Concentrează-te pe banii tăi. încercați să vă țineți hârtia. Este nevoie de bani pentru a face bani, așa că economisește-ți banii, vin oportunitățile.”
62. „Dacă nu mă face bani, mă face mai bun sau mă face fericit, nu-mi fac timp pentru asta.”
63. „Nu lucrez pentru bani. Lucrez ca să pot face ce vreau când vreau.”
64. „Îmi este greu să am încredere într-o femeie. Bărbații sunt atrași de femeile frumoase. Femeile sunt atrase de bărbații care oferă securitate – securitate financiară.”

Citate de 50 de cenți pentru a te menține să te grăbești spre obiectivele tale în viață

65. „Hustling a fost stagiul meu.”
66. „Vreau lucrurile mai frumoase din viața mea, așa că mă grăbesc.”
67. „Am început să mă grăbesc la 12 ani, mama s-a grăbit înaintea mea. Mi s-a permis doar pentru că mă cunoșteau.”
68. „Când te liniști, dai dovadă de lipsă de încredere. Dacă călătoria ta nu a fost ușoară, ai putea începe să pui la îndoială valoarea a ceea ce faci. Poate că mai bine iei următorul lucru care ți se oferă, înainte să nu ți se mai ofere niciodată nimic. Când începi să gândești așa, ai pierdut spiritul hustler.”
69. „Unii oameni se nasc cu foarte puțin; unii sunt destul de norocoși să le aibă pe toate. Când am crescut, nu aveam prea multe. A trebuit să mă grăbesc pentru a obține ceea ce îmi doream, dar aveam acea foame de mai mult. Nu am făcut întotdeauna alegerile corecte, dar am învățat din greșelile mele.”

Citate de 50 de cenți care vă vor ajuta să vă depășiți temerile

70. „Frica sunt un fel de închisoare care vă limitează într-un interval limitat de acțiune. Cu cât te temi mai puțin, cu atât vei avea mai multă putere și vei trăi mai deplin.”
71. „Când lucrezi pentru alții, ești la mila lor. Ei dețin munca ta; ei te detin. Spiritul tău creativ este zdrobit. Ceea ce te ține în astfel de poziții este teama de a fi nevoit să te scufunzi sau să înoți singur.”
72. „Deci peste tine este cel mai mare dușman pe care îl poate avea un om și acesta este frica.”
73. „Frica domină viețile majorității oamenilor. Frica de pierdere. Frica de esec. Frica de necunoscut. Frica de singurătate.”
74. „Sclavia era un sistem care depindea de crearea unor niveluri profunde de frică.”
75. „Cea mai bună modalitate de a depăși o frică care te ține înapoi este mai întâi să o recunoști și apoi să găsești un plan pentru a o depăși.”
76. „Fii neînfricat. Majoritatea oamenilor fug de ceea ce le este frică. Am alergat spre ea. Asta nu înseamnă că cred că sunt antiglonț, că am învățat la greu că nu sunt sau că nu sunt conștient de pericol. Simt frica la fel de mult ca următorul om. Dar una dintre cele mai mari greșeli pe care le pot face oamenii este să devină confortabil cu fricile lor. Orice mă îngrijorează, îl întâlnesc direct și îl angajez până când situația se rezolvă. Refuzul meu de a deveni confortabil cu frica îmi oferă un avantaj în aproape orice situație.”

Citate de 50 de cenți despre dragoste

77. „Nu arătați dragoste, pentru că dragostea vă poate ucide.”
78. „Te iubesc așa cum un copil gras iubește prăjitura.”
79. „Iubește-ți dușmanii și urăște-ți prietenii, dușmanii tăi rămân aceiași prietenii tăi se schimbă mereu.”
80. „Nu afișez emoții. Am toate sentimentele pe care le au toți ceilalți, dar am dezvoltat modalități de a-i suprima. Furia este unul dintre cele mai confortabile sentimente ale mele.”

Did These 50 Cent Quotes You Help in Restoring Your Life’s Rhythm and Beat

50 Cent este un rapper și antreprenor care a lansat șapte albume și a apărut în trei filme. Primul său album, Get Rich or Die Tryin’, a debutat pe primul loc în topurile Billboard în 2003 și a obținut discul de platină.
Talentul și inteligența sa în compoziție i-au adus numeroase onoruri și premii în industria muzicală. De asemenea, fusese nominalizat la trei premii Oscar. Aceste recunoașteri arată doar cât de mult are 50 Cent de oferit lumii!
50 Cent demonstrează că toată lumea merită o a doua șansă în viață și că visele pot deveni realitate dacă muncești suficient de mult și nu renunți niciodată. Lăsați muzica și citatele lui să servească drept mementouri că viața trece într-o briză; deci, asigurați-vă că profitați la maximum de fiecare moment!
Care dintre aceste citate de 50 de cenți a rezonat cel mai mult la tine.
Vă rugăm să lăsați un comentariu și să ne spuneți ce părere aveți.