Dacă ești un fan al lui Hulk Hogan, sau doar ca luptele în general, această colecție de citate Hulk Hogan și sloganuri celebre este perfectă pentru tine.
Aflați mai multe despre viața lui, cariera și industria de lupte în această colecție de 70 de citate Hulk Hogan.
Terry Eugene Bollea, cunoscut sub numele său de ecran Hulk Hogan, este un cunoscut luptător american și personalitate TV.
Carisma sa în ring și pe ecran și atitudinea sa de a nu renunța niciodată au creat un grup uriaș de fani pe care el îi numește „Hulkamaniacs”.
Consultați câteva dintre cele mai bune citate ale sale enumerate mai jos.
Și nu ratați aceste citate Ric Flair și citatele „Macho Man” Randy Savage.

Cele mai bune citate Hulk Hogan

1. „Nu mă tem de niciun om, nicio fiară sau rău, frate.”
2. „M-am trezit și mi-am dat seama că viața este grozavă, iar oamenii sunt minunați, iar viața merită trăită.”
3. „Eu sunt omul care a făcut celebrul wrestling.”
4. „Nimeni nu mi-a spus cum să vorbesc sau să gândesc.”
5. „Dacă am o problemă cu cineva, vorbesc despre el. Eu nu mă iau pe copiii lor.”
6. „Mă simt foarte bine acum. Va fi cu adevărat o decizie grea. Este atât de greu să renunți la ceea ce îți place să faci. Agățarea cizmelor nu va fi un lucru ușor de făcut.”
7. „Negativitatea și Hulkamania — două lucruri care nu merg împreună.”
8. „Fii mai întâi tată. Nu pune pe primul loc prioritatea de a fi prieten cu soția ta sau pe primul loc a fi prieten cu copiii tăi.”
9. „Sângele este mai gros decât sângele nou, omule!”
10. „Toți micuții mei Hulkamaniacs, spuneți-vă rugăciunile, luați-vă vitaminele și nu veți greși niciodată.”
Înrudit: Citate John Cena Citate

Hulk Hogan despre industria luptei

11. „Trebuie să știi întreaga imagine a acestei afaceri.”
12. „Sunt loial unei greșeliーChiar dacă am fost în iad și am fost înapoi cu Vince McMahon, nu aș face niciodată nimic care să-l rănesc. Dar este și supraviețuirea celui mai în formă.”
13. „Luptele trebuie să fie din nou despre forma de artă. Trebuie să fie despre a picta o imagine și a avea o potrivire foarte bună.”
14. „Ultimate Warrior a avut un truc al naibii, dar luptele înseamnă mult mai mult decât atât. Trebuie să fii consecvent, să lucrezi la evenimentele principale în fiecare seară și să ai meciuri în care oamenii cred cu adevărat și în care doresc să le vadă.”
15. „După ce m-am uitat timp de 20 de ani la wrestling, am crezut că am suficientă încredere ca să o fac. Nu existau școli de lupte la acea vreme.”
16. „Când începi în afacerea de lupte, faci o mulțime de greșeli, împiedicându-ți propriile picioare și arătând ca un prost.”
17. „Este uimitor că, deși am pierdut totul, încă mai am lupte.”
18. „Și știi ce, și nu mă refer la asta într-o limbă în obraz, dar este ca deja vu. Când am intrat în WCW, ei produc lupte pe o scenă sonoră mică la Disney, bine,
intru în TNA și produc lupte într-o scenă sonoră mică la Universal.”
19. „Poți avea o idee de luptă, dar trebuie să ai aceste mișcări care schimbă impulsul. Am avut mișcarea Hulkamania, apoi s-a mutat la epoca berii de bere, Stone Cold, am reinventat afacerea cu creșterea barbii negre și devenind tipul rău, care este următorul nivel.”
20. „Dacă cineva ar îndrăzni să spună că luptele sunt false, i-ai lovi cu pumnul. Și nu ai folosit niciodată cuvântul „show”. Dacă ai folosit cuvântul „show”, a fost o insultă.”

Citate inspirate Hulk Hogan

21. „Mă antrenez tot timpul și lucrul ciudat este că sunt în sală cu oameni între 20 și 25 de ani și mă privesc în oglindă și arăt mai bine decât ei și sunt copii mici. — fie nu s-au antrenat suficient de greu, fie nu sunt suficient de serioși.”
22. „Nu pot să cred că am renascut în WWE.”
23. „În ceea ce privește divorțul meu, îmi iubesc familia și îmi iubesc soția până la moarte și pur și simplu nu știu ce va aduce mâine.”
24. „În ring, este distractiv să fii tipul rău, dar 24 de ore pe zi, când trebuie să vorbești cu copiii și vezi copii Make-A-Wish care te iubesc, chestiile cu tipul rău nu sunt distractive. Prefer să fiu un tip bun 24 de ore pe zi decât un tip rău doar pentru câteva minute pe ring.”
25. „Este greu pentru că mulți dintre prietenii mei din viața normală, mulți dintre prietenii mei din afacerea de divertisment și mulți dintre prietenii mei din afacerea de lupte sunt gay. Doar ca să spun ceva răutăcios și dureros, nu înțeleg. Dacă ar fi adevărat și aș fi gay, l-aș îmbrățișa și v-aș spune despre asta și aș sărbători asta.”
26. „Oamenii sunt foarte drăguți în lume. Majoritatea fiecărei persoane pe care o întâlnesc sunt cu adevărat drăguțe. Unii oameni sunt entuziasmați, iar alții se sperie când se lovesc din greșeală de mine, dar în general, majoritatea oamenilor sunt foarte drăguți, așa că îmi place să tratez oamenii așa cum mă tratează ei.”
27. „Am 58 de ani și tocmai am trecut prin 8 operații la spate. Au început să mă tăgăduiască în februarie 2009 și, practic, am fost călărită în pat timp de aproape doi ani. Am primit o doză reală de realitate că, dacă nu ai sănătatea ta, nu ai nimic.”
Citește și: Citate inspiraționale, Citate de lupte Citate

Hulk Hogan despre luptători

28. „Suntem cei mai mari sportivi din lume, fără îndoială.”
29. „Toată lumea se luptă ca un robot.”
30. „Probabil suntem opusul familiei Osbourne. Conducem o navă foarte strânsă.”
31. „Știi, de multe ori, luptătorii devin prea plini de ei înșiși. Nu se pot separa de personaje. Se obișnuiesc cu entuziasmul, energia, stilul de viață și banii, iar cu mulți dintre acești tipi, când se oprește, se autodistrug.”
32. „Cei mai buni luptători – fie că este un Hulk Hogan sau un Rey Mysterio – sunt cei care au psihologie și pot înțelege această afacere.”
33. „Am vorbit la telefon cu anumiți luptători în ultima vreme și cu anumite luptătoare care erau vedete uriașe în urmă cu zece ani, și primul lucru pe care le întreb este: „Vrei să lucrezi în
continuare” Vor ei să vorbească sau vor să se lupte sau să facă altceva în afacere

Citate Hulk Hogan despre viața, visul și cariera lui

34. „Sper să devin Babe Ruth a Federației Mondiale de Lupte și să fiu și campion în același timp.”
35. „Am fost eliminat de câteva ori, dar habar n-am câte comoții am avut vreodată.”
36. „Scăderea piciorului a fost o mișcare pe care nimeni nu a folosit-o cu adevărat și nimeni nu a lovit niciodată frânghiile și nu a sărit foarte sus, așa că am încercat-o în Japonia și oamenilor le-a plăcut. Așa am venit cu asta.”
37. „Oamenii se așteaptă întotdeauna ca Hulk Hogan să stea drept, sau să aibă bandana pe cap sau să nu-mi acopere brațele. Dacă am o cămașă foarte mare pe mine, oamenii spun: „Oh, da, arăți mic”. Rupează într-un fel mistica.”
38. „Apoi, în timp ce luptam ca Terry Boulder, am fost la un talk-show cu Lou Ferrigno și eram de fapt mai mare decât el! M-am întors la dressing în acea noapte și toți luptătorii au spus: „O, Doamne, ești mai mare decât Hulk de la televizor”. Așa că au început să-mi spună Terry „The Hulk” Boulder.”
39. „Singura dată când nu sunt Hulk Hogan este când sunt în spatele ușilor închise pentru că de îndată ce ies pe ușa din față și cineva mă salută, nu pot să-i spun „bună” ca Terry. Când mă văd, văd părul blond, mustața și chel, se gândesc instantaneu „Hulk Hogan.”
40. „Sunt foarte bun cu matematica, cu cifre, așa cum era tatăl meu. Sunt aproape apelat.”
41. „Obișnuiam să fiu muzician de sesiune înainte de a fi luptător. Am cântat la chitară bas. Am fost mare prieten cu Lars Ulrich, iar el m-a întrebat dacă vreau să cânt la bas cu Metallica la începuturile lor, dar nu a mers.”
42. „M-am agățat și m-am bântuit.”
43. „Există o mulțime de încălcări de trucuri, dar asta e grozav. Este un compliment. Dar totul a început chiar când am intrat prima oară în Grădină. Am ajuns la „Ochiul tigrului” și când am lovit inelul cu șeicul, mi-am dus accidental mâna la ureche, iar mulțimea a devenit mai tare. Am spus: „Oh, funcționează.”
44. „Am renunțat să mai fac filme pentru că luptele mergeau atât de bine și era atât de înflăcărat în anii ’80 și ’90, dar primeam toate aceste scenarii de filme.”
45. „Chiar înainte ca Pamela Anderson să-l întâlnească pe Tommy Lee, am primit acest scenariu nebun pentru a face acest film incredibil cu ea în care îl interpretez pe acest polițist cu un tânăr partener, precum Brad Pitt, care este îndrăgostit de Pamela Anderson, și el este ucis în coadă. de datorie, și ea se îndrăgostește de mine și devine cu adevărat o nebunie. Am refuzat asta.”
46. ​​„Când mi-a venit scenariul pentru „The Wrestler”, am spus „Acest film este atât de bun”, dacă mă introduci în film ca luptător, oamenii vor spune „Fără credibilitate, Hulk Hogan”. nu este un actor bun, orice ar crede Hollywood-ul despre mine.”
47. „Mi-ar plăcea să fiu John Wayne al anilor ’90, nu ca tip macho, ci ca un personaj principal masculin solid.”
48. „A face o comedie de acțiune și aventură pe care copiii să o poată vedea împreună cu familiile lor este o extensie naturală a ceea ce am făcut eu în lupte.”
Citate celebre și sloganuri Hulk Hogan
49. „Ce o să faci, când Hulkamania se înnebunește pe tine

50. „Ei bine, lasă-mă să-ți spun ceva, frate!”
51. „Ei bine, știi ceva, Mean Gene.”
52. „Ce o să faci când Hulkamania te va distruge

53. „Hulkamania fuge, frate!”

Citate Hulk Hogan despre fanii săi

54. „Știu ce se întâmplă de fiecare dată când ajung în fața unei mulțimi din Marea Britanie — pur și simplu înnebunesc, și sunt atât de drăguți, entuziasmați și nebuni, și nu vor sta jos.”
55. „Le-am promis fiecărui Hulkamaniac, când am mers pe acel mare câmp de luptă de pe cer, că voi aduce titlul WWF cu mine.”
56. „Îmi place să le ofer fanilor ceea ce își doresc. Sunt ceea ce îmi lipsește cel mai mult când nu lupt. Acel timp în ring este ca și cum ai fi în rai pentru mine.”
57. „Fanii știu ce sa întâmplat cu mine în ultimii doi ani. Mi-am pierdut familia, am fost destul de devastat financiar, iar fanii știu că am avut niște momente grele – și asta este natura fanilor loiali. Ei vor să vadă oamenii pe care îi iubesc și în care cred să se ridice pe picioare.”
58. „Deodată, Hulk Hogan a devenit retro. Hulk Hogan a devenit din nou cool. Așa că să ieși și să auzi cât de tare sunt fanii, să auzi cât de loiali sunt fanii, este cu adevărat copleșitor.”
69. „Sunt atât de mult timp și indiferent dacă am făcut lucruri bune sau rele, sau viața mea personală a fost bună sau rea, fanii au rămas mereu alături de mine.”
60. „Întotdeauna am simțit de la toți cei cu care vorbesc că fanii simt că sunt tangibilă și că pot vorbi cu mine și mă cunosc.”
61. „Urăsc să-mi trag propriul corn, dar simt că cunosc oameni, cunosc fani și nu simt că există acea barieră Angelina Jolie-Brad Pitt cu mine.”
62. „Dumnezeu a creat Cerurile, a creat pământul, i-a creat pe toți Hulkamaniacii. Apoi, a creat un set de pitoane de 24 de inci, frate!”

Alte citate Hulk Hogan

63. „Sunt foarte critic cu mine însumi, iar dacă îmi scot bandana de pe cap, sunt complet chelie și trec de la 58 de ani la 68 de ani instantaneu.”
64. „Când ești cu nWo, când ești cu Hollywood, ești pur și simplu prea dulce!”
65. „Înțeleg perfect OJ, înțeleg.”
66. „Cel mai tare lucru, și îl am acasă, este un uriaș flipper Hulk Hogan de dimensiuni normale. Când oamenii vin, se joacă ore întregi. Când lovești barele de protecție și sună clopotele, se spune „Oh, da!” În tot timpul când joci acest aparat, țipă și țipă la tine: „Ce vei face, frate
”, cred că e cel mai tare.”
67. „Când ești nWo, ești nWo pe viață.”
68. „Când uriașul lovește pământul, simte mânia Hulkamaniei și întreaga lume se cutremură la picioarele mele.”
69. „Dacă lovesc frânghia aceea și fac un hop, sări și sar și mă ridic cât de sus pot, o să-mi țin respirația, pentru că știu că o să aud tot felul de izbucnirea țesutului cicatricial.”
70. „Nu am fost niciodată într-o loja de transpirație. Mie, personal, nici măcar nu-mi place să stau într-o saună, așa că nu am fost niciodată la o retragere spirituală, așa că nu înțeleg întregul proces.”

Care dintre aceste citate despre Hulk Hogan a fost preferata ta

Luptătorul american pensionar se spunea că este una dintre cele mai mari atracții din istoria luptei. Semnificația lui a fost, de asemenea, descrisă ca ceva ce nu poate fi supraevaluat în istoria afacerii. El deține recordul că a vândut cele mai multe bilete la spectacole de lupte decât orice om care a trăit vreodată.
Dacă nu ești motivat și ți-ai pierdut pasiunea de a-ți urmări visele, experiențele și sfaturile lui Hulk Hogan te-ar putea ajuta cu adevărat. La fel ca Hogan, și tu poți obține un mare succes în orice domeniu pe care îl urmărești, ținând cont de aceste citate.
Te-ai inspirat din aceste citate
Care ți-a plăcut cel mai mult
Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.