În căutarea celor mai bune citate despre Donald Trump
Ați ajuns la locul potrivit.
Am întocmit o listă cu cele mai bune 70 de citate și proverbe ale lui Trump despre succes, muncă, oameni și multe altele.
Vezi mai jos colecția completă.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate de Bernie Sanders și citate de Barack Obama.

70 de cele mai bune citate despre Donald Trump

1. „Uneori, pierzând o bătălie, găsești o nouă modalitate de a câștiga războiul.”
2. „Niciun vis nu este prea mare. Nicio provocare nu este prea mare. Nimic din ce ne dorim pentru viitorul nostru nu este dincolo de atingerea noastră.”
3. „Toată viața mea este despre câștig. Nu pierd des. Aproape că nu pierd niciodată.”
4. „Atâta timp cât vei gândi oricum, gândește-te mare.”
5. „Dacă îți place ceea ce faci, dacă îți place să mergi la birou, dacă îți place cu adevărat – nu doar spune-o, ci chiar îți place – te menține tânăr și plin de energie. Îmi place foarte mult ceea ce fac.”
6. „Simt că mulți oameni ascultă ceea ce am de spus.”
7. „Noi – avem nevoie de putere, avem nevoie de energie, avem nevoie de promptitudine și avem nevoie de creier în această țară pentru a o întoarce.”
8. „Dacă ești interesat să „echilibrezi” munca și plăcerea, nu mai încerca să le echilibrezi. În schimb, fă-ți munca mai plăcută.”
9. „Îmi cer scuze când greșesc.”
10. „Fără pasiune nu ai energie, fără energie nu ai nimic.”
11. „Avem nevoie de un președinte grozav.”
12. „Sunt competitiv și îmi place să îmi creez provocări. Poate că nu este întotdeauna un lucru bun. Poate complica viața.”
13. „Întotdeauna vreau să mă consider un nefavorabil.”
14. „Voi lupta pentru tine cu fiecare respirație din corpul meu – și nu te voi dezamăgi niciodată.”
15. „Întotdeauna am câștigat și voi continua să câștig. Și așa stau lucrurile.”
16. „Este un lucru grozav când poți să arăți că ai avut succes și că ai făcut mulți bani și că ai angajat o mulțime de oameni.”
17. „Trebuie să gândești oricum, așa că de ce să nu gândești mare

18. „Vom face America din nou puternică. Vom face America din nou mândră. Vom face America din nou în siguranță. Și vom face America din nou mare.”
19. „Întotdeauna este bine să fii subestimat.”
20. „Când cineva te provoacă, ripostează. Fii brutal, fii dur.”
21. „Întotdeauna am spus: „Dacă ai nevoie de Viagra, probabil că ești cu fata greșită.”
22. „Am o relație grozavă cu poporul mexican.”
23. „Când îți deschizi inima către patriotism, nu există loc pentru prejudecăți. Biblia ne spune: „Cât de bine și de plăcut este când poporul lui Dumnezeu trăiește împreună în unitate.”
24. „Împărtășim o inimă, o casă și un destin glorios.”
25. „Trebuie să ne spunem părerile deschis, să ne dezbatem dezacordurile în mod cinstit, dar să urmărim întotdeauna solidaritatea.”
26. „Oamenii mă iubesc. Și știi ce, am avut mare succes. Toata lumea ma iubeste.”
27. „Problemele cu care ne confruntăm acum – sărăcia și violența acasă, războiul și distrugerea în străinătate – vor dura doar atâta timp cât vom continua să ne bazăm pe aceiași politicieni care le-au creat în primul rând.”
28. „Ceea ce îi separă pe învingători de cei învinși este modul în care o persoană reacționează la fiecare nouă întorsătură a destinului.”
29. „Banii nu au fost niciodată o mare motivație pentru mine, decât ca o modalitate de a ține scorul. Adevărata emoție este jocul.”
30. „Uneori ai nevoie de conflict pentru a găsi o soluție. Prin slăbiciune, de multe ori, nu poți face genul potrivit de înțelegere, așa că sunt agresiv, dar fac și lucrurile și, în cele din urmă, toată lumea mă place.”
31. „Judec oamenii în funcție de capacitatea, onestitatea și meritul lor.”
32. „Voi bea apă. Uneori sucul de roșii, care îmi place. Uneori sucul de portocale, care îmi place. Voi bea diferite lucruri. Dar Coca Cola sau Pepsi te stimulează puțin.”
33. „Parte din a fi un câștigător este să știi când este suficient. Uneori trebuie să renunți la luptă și să pleci și să treci la ceva care este mai productiv.”
34. „Știi chestia amuzantă, nu mă înțeleg cu oamenii bogați. Mă înțeleg mai bine cu clasa de mijloc și cu oamenii săraci decât cu oamenii bogați.”
35. „Nu-mi plac învinșii.”
36. „În cele din urmă, nu ești măsurat în funcție de cât de mult întreprinzi, ci de ceea ce realizezi în cele din urmă.”
37. „Oricine crede că povestea mea este aproape de sfârşit se înşeală din păcate.”
38. „Multor oameni nu le place să câștige. De fapt, nu știu cum să câștige și nu le place să câștige pentru că în adâncul lor nu vor să câștige.”
39. „Avem nevoie de un președinte cu o inteligență extraordinară, inteligență, viclenie, forță și rezistență.”
40. „SUA a devenit un depozit pentru problemele tuturor celorlalți.”
41. „Totul în viață este noroc.”
42. „Dacă ai evaluări bune, te vor acoperi chiar dacă nu ai nimic de spus.”
43. „Dacă oamenii pot să intre ilegal în țară, nu ai o țară.”
44. „A deține un teren de golf grozav vă oferă o mare putere.”
45. „Încerc să învăț din trecut, dar plănuiesc viitorul concentrându-mă exclusiv pe prezent. Acolo este distracția.”
46. ​​„Tot ceea ce fac în viață este încadrat prin viziunea unui om de afaceri. Acesta este instinctul meu. Dacă intru într-o farmacie să cumpăr cremă de ras, atunci voi căuta cea mai bună ofertă pentru crema de ras.”
47. „Am fost un student grozav. Eram bun la toate.”
48. „Îi respect; Am un mare respect pentru femei. De fapt, unul dintre motivele pentru care „The Apprentice” a fost un spectacol atât de reușit timp de mulți ani, publicul de femei a fost fantastic.”
49. „Dețin clădiri. sunt constructor; Știu să construiesc. Nimeni nu poate construi așa cum pot construi eu. Nimeni. Și constructorii din New York vă vor spune asta. Construiesc cel mai bun produs. Și numele meu ajută foarte mult.”
50. „În fiecare zi, mă trezesc hotărât să ofer o viață mai bună pentru oamenii din toată această națiune care au fost neglijați, ignorați și abandonați. Am vizitat muncitorii din fabrici disponibilizați și comunitățile zdrobite de acordurile noastre comerciale oribile și neloiale. Aceștia sunt bărbații și femeile uitați ai țării noastre.”
51. „În primul rând, sunt o persoană imobiliară. Și asta iubesc cel mai mult.”
52. „Cea mai de bază datorie a guvernului este să apere viețile propriilor cetățeni. Orice guvern care nu reușește să facă acest lucru este un guvern nedemn de a conduce.”
53. „Uneori, cele mai bune investiții ale tale sunt cele pe care nu le faci.”
54. „Tatăl meu era foarte energic; mama era foarte energică. A trăit până la o vârstă foarte înaintată, la fel și mama mea. Cred că o am doar de la tatăl meu, de la părinții mei. Aveau o energie minunată.”
55. „Nu putem dezamăgi oamenii când nu pot primi îngrijiri medicale, când sunt bolnavi și nu au bani să meargă la medic. Tu îi ajuți.”
56. „Am directori foarte buni și copii grozavi. Sunt foarte buni.”
57. „Întotdeauna mă uit la faptul că lucrez cu angajații mei, nu cu ei care lucrează pentru mine.”
58. „Vom urma două reguli simple: Cumpărați americani și angajați americani.”
59. „Am devenit un mare succes de-a lungul anilor. Cred că dețin printre cele mai mari proprietăți din lume.”
60. „Nu lăsa pe nimeni să-ți spună că nu se poate. Nicio provocare nu poate egala inima, lupta și spiritul Americii. Nu vom da greș. Țara noastră va prospera și va prospera din nou.”
61. „Oamenii s-au săturat să vadă politicienii ca toți vorbesc și nu acționează.”
62. „Tatăl meu a fost un dezvoltator imobiliar de succes și a fost un om foarte dur, dar un om bun. Tatăl meu mă lăuda mereu. Mereu a crezut că sunt cea mai inteligentă persoană.”
63. „Toată viața mea am făcut afaceri.”
64. „America va începe să câștige din nou, câștigând ca niciodată înainte.”
65. „Nu fac afaceri pentru bani. Am destul, mult mai mult decât voi avea nevoie vreodată. O fac pentru a o face.”
66. „Dăruiesc tuturor. Când sună, dau. Și știi ce
Când am nevoie de ceva de la ei doi ani mai târziu, trei ani mai târziu, îi sun, ei sunt acolo pentru mine.”
67. „Am o companie grozavă, grozavă. Angajez mii de oameni. Și sunt foarte mândru de munca pe care am făcut-o.”
68. „Am construit o companie grozavă, una dintre cele mai emblematice active din lume, o valoare netă de 10 miliarde de dolari, o valoare netă de peste 10 miliarde de dolari și, sincer, m-am distrat de minune făcând asta.”
69. „Am întâlnit oameni grozavi care au de-a face cu mine în presă. Am întâlnit și niște oameni care au fost foarte dezonorați, sincer.”
70. „Cred că m-am născut cu dorința de succes pentru că am o anumită genă.”