Folosiți aceste citate tactice Erwin Rommel pentru a vă ajuta să vă planificați modul de viață și să depășiți orice obstacole cu care vă puteți confrunta.
În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Erwin Johannes Eugen Rommel, cunoscut și sub numele de „Vulpea deșertului”, a fost un mareșal și comandant german. El și-a câștigat respectul atât al trupelor sale, cât și al oponenților săi ca lider umanitar și competent. Abilitățile sale și sursa vastă de tactici de război le-au adus succes.
Cu toții ne confruntăm cu provocări în viață pe care trebuie să le depășim pentru a reuși. De aceea, am adunat aceste citate de la un expert în tactică pentru a vă ajuta să vă dați seama cum să le faceți față.
Să mergem!

Cele mai bune citate Erwin Rommel

1. „Nu luptați dacă nu câștigați nimic câștigând.”
2. „Război fără ură”.
3. „Unul dintre cei mai importanți factori, nu numai în chestiunile militare, ci și în viața în ansamblu, este capacitatea de a-și direcționa toate energiile către îndeplinirea unei anumite sarcini.”
4. „Sudoarea salvează sângele, sângele salvează vieți, dar creierul salvează pe amândouă.”
5. „Pentru mine, soldații sunt toți egali. Acei negri au purtat aceeași uniformă, au luptat de partea ta și așa vei fi în aceeași închisoare.”
6. „Niciun plan nu supraviețuiește contactului cu inamicul.”
7. „Într-o luptă între om, câștigătorul este cel care mai are o rundă în revista sa.”
8. „Un risc este o șansă pe care o asumi; daca nu reuseste te poti recupera. Un pariu este o șansă luată; dacă eșuează, recuperarea este imposibilă.”
9. „Curajul care este împotriva oportunității militare este prostia sau, dacă este insistat de un comandant, iresponsabilitatea.”
10. „Când nu există o opțiune clară, este mai bine să nu faci nimic.”
11. „Aș prefera să fiu ciocanul decât nicovala.”
12. „Fii un exemplu pentru oamenii tăi, în datoria ta și în viața privată. Nu vă cruțați niciodată și lăsați trupele voastre să vadă că nu vă îndepărtați de oboseală și privațiuni. Fiți întotdeauna plini de tact și de maniere. Evitați acuitatea excesivă sau asprimea vocii, care de obicei indică bărbatul care are de ascuns deficiențe proprii.”
13. „Domnilor, ați luptat ca leii și ați fost conduși de măgari.”
14. „Nu trebuie să judeci pe toată lumea din lume după calitățile sale de soldat, altfel nu ar trebui să avem civilizație.”
15. „La fel ca întotdeauna într-un moment de pericol extrem, pot fi făcute lucruri care anterior au fost considerate imposibile.”

Citate celebre Erwin Rommel

16. „Războiul solicită extrem de grele forța și nervii soldaților. Din acest motiv, cereți-le oamenilor tăi în exerciții de pace.”
17. „Mesajele nu pot fi interceptate dacă nu sunt trimise, nu

18. „Dacă aș supraviețui unei înfrângeri este în mâinile lui Dumnezeu. Sorta celor învinși este grea. Sunt fericit în propria conștiință că am făcut tot ce am putut pentru victorie și nu m-am cruțat.”
19. „Soldatul german a impresionat lumea. Totuși, soldatul italian Bersagliere l-a impresionat pe soldatul german.”
20. „Dacă ar trebui să iau iadul, m-aș folosi de australieni să-l ia și de neozeelandezi să-l țină.”
21. „În absența comenzilor, du-te și găsește ceva și omoară-l.”
22. „Pericolul de moarte este un antidot eficient pentru ideile fixe.”
23. „De multe ori este posibil să decideți problema unei bătălii doar făcând o schimbare neașteptată a greutății sale principale.”
24. „Viitoria bătălie la sol va fi precedată de bătălie în aer. Acest lucru va determina care dintre concurenți trebuie să sufere dezavantaje operaționale și tactice și să fie forțat pe tot parcursul bătăliei să adopte soluții de compromis.”
25. „Pentru a câștiga încrederea bărbaților necesită mult un comandant. El trebuie să aibă grijă și precauție, să aibă grijă de oamenii săi, să trăiască în aceleași greutăți și, mai presus de toate, să aplice autodisciplina. Dar odată ce va avea încrederea lor, oamenii săi îl vor urma prin iad și prin apă mare.”
26. „Există o diferență inalterabilă între un soldat și un civil; civilul nu face niciodată mai mult decât este plătit pentru a face.”
27. „Bătălia este dusă și hotărâtă de stăpâni, cu mult înainte de a începe împușcătura.”
28. „Nu se poate permite oportunități unice să se strecoare, de dragul fleacurilor.”
29. „Bărbații sunt practic deștepți sau proști și leneși sau ambițioși. Cei proști și ambițioși sunt periculoși și scap de ei. Cei proști și leneși le dau îndatoriri banale. Cele deștepte ambițioase pe care le-am pus în personalul meu. Pe cei deștepți și leneși îi fac comandanți”.
30. „Erorile de antrenament sunt înregistrate pe hârtie. Erorile tactice sunt gravate în piatră.”

Citate Erwin Rommel pentru a-ți oferi încrederea în putere prin

31. „Care ar prefera oamenii tăi să fie: obosiți sau morți

32. „Soldați buni, ofițeri răi; Totuși, nu uitați că fără ei nu am avea nicio civilizație.”
33. „Mai bine prea multă picătură decât prea puțină! Această lucrare salvează sânge.”
34. „Există întotdeauna momente în care locul unui comandant nu este înapoi cu statul său major, ci înainte cu trupele sale.”
35. „Dă-mi batalionul maori și voi cuceri lumea.”

Puternicul Erwin Rommel Citate despre conducere

36. „Cea mai bună formă de bunăstare pentru trupe este antrenamentul de primă clasă, pentru că aceasta salvează victime inutile.”
37. „Comandamentul italian nu a fost, în cea mai mare parte, egal cu sarcina de a duce război în deșert, unde cerința era o decizie fulger, urmată de o acțiune imediată.”
38. „Comandantul trebuie să se străduiască constant să-și țină trupele la curent cu ultimele experiențe și dezvoltări tactice și trebuie să insiste asupra aplicării lor practice. El trebuie să se asigure că subordonații săi sunt instruiți în conformitate cu cele mai recente cerințe.”
39. „Este mai bine ca unul să moară decât să fim toți uciși într-o bătaie de focuri. Oricum, practic nu avem muniție.”
40. „Organizarea proviziilor, comanda oamenilor, orice în orice fel constructiv necesită mai mult decât intelect; necesită energie și impuls și o voință neînduplecată de a servi cauza, indiferent de interesele personale.”
41 „Generalii americani s-au dovedit a fi foarte avansați în gestionarea tactică a forțelor lor, deși a trebuit să așteptăm până la Armata Patton din Franța pentru a vedea cele mai uimitoare realizări în războiul mobil.”
42. „Comandantul trebuie să stabilească un contact personal și de tovarăș cu oamenii săi, dar fără a renunța la un centimetru de autoritate.”

Înțeleptul Erwin Rommel Citate despre Războiul

43. „Inamicul își câștigă bătăliile din aer! Îmi doboară panzerele cu obuze americane care străpung armura.”
44. „Bătălia merge foarte greu împotriva noastră. Suntem zdrobiți de greutatea inamicului. Ne confruntăm cu zile foarte grele, poate cele mai dificile pe care le poate trece un om.”
45. „Inamicul trebuie anihilat înainte de a ajunge pe câmpul nostru principal de luptă. Trebuie să-l oprim în apă, distrugându-i tot echipamentul cât timp este încă plutitor!”
46. ​​„Experiența mea este că deciziile îndrăznețe oferă cea mai bună promisiune de succes. Dar trebuie să facem diferența între îndrăzneala strategică și tactică și un pariu militar.”
47. „Ne-am descurcă cu unele dintre acele lame de ras, Herr Reichsmarshall.”
48. „Astfel, britanicii l-au pierdut pe comandantul foarte capabil și adaptabil David Stirling al grupului de deșert SAS, care ne provocase mai multe daune decât orice altă unitate britanică de forță egală.”
49. „Oricine trebuie să lupte, chiar și cu cele mai moderne arme, împotriva unui inamic aflat în comandă deplină a aerului, luptă ca un sălbatic împotriva trupelor europene moderne, sub aceleași handicapuri și cu aceleași șanse de succes.”
50. „Cariera militară a majorității oamenilor care ne-au îndreptat aceste acuzații s-a remarcat printr-o absență constantă de pe front, pe principiul „Weit vom Schuss Gibt alte Kreiger” – „Departe de luptă face soldații bătrâni”. ‘”
51. „O operațiune îndrăzneață este una în care succesul nu este o certitudine, dar care, în caz de eșec, lasă pe cineva cu suficiente forțe în mână pentru a face față oricărei situații s-ar întâmpla.”
52. „Arta de a concentra puterea la un moment dat, de a forța o străpungere, de a se rostogoli și de a asigura flancurile de ambele părți și apoi de a pătrunde ca un fulger adânc în spatele său, înainte ca inamicul să aibă timp să reacționeze.”
53. „Un pariu, pe de altă parte, este o operațiune care poate duce fie la victorie, fie la distrugerea completă a forței cuiva. Pot apărea situații în care chiar și pariul poate fi justificat – cum ar fi, de exemplu, atunci când în cursul normal al evenimentelor înfrângerea este doar o chestiune de timp, când câștigarea timpului este, prin urmare, inutilă – și singura șansă constă într-o operațiune de mare risc. .”
54. „În timpul urmăririi, când inamicul bătut este încă descurajat și dezorganizat, cei mai mulți prizonieri sunt făcuți și cea mai mare pradă capturată.”
55. „Pentru fiecare dintre noi, Tobruk a fost un simbol al rezistenței britanice și acum urma să terminăm cu ea definitiv.”

Mai multe citate despre Erwin Rommel pe care trebuie să le știți

56. „În Tunisia, americanii au trebuit să plătească un preț mare pentru experiența lor, dar a adus dividende bogate.”
57. „Manstein este un om al iluziilor. El crede că Hitler va asculta faptele.”
58. „Având în vedere serviciile mele în Africa, am șansa de a muri prin otravă. Doi generali au adus-o cu ei. Este fatal în trei secunde. Dacă iau otrava, nu se va face niciunul dintre măsurile obișnuite împotriva familiei mele; adică împotriva ta. De asemenea, îmi vor lăsa personalul în pace.”
59. „Părea foarte deprimat și supărat de dezastrul de la Stalingrad. El a spus că cineva este întotdeauna susceptibil de a privi partea neagră a lucrurilor după o înfrângere, o tendință care poate duce la concluzii periculoase și false.”
60. „Aș prefera să-mi mai dea o împărțire.”

Ce poți spune despre conducerea lui

Erwin Rommel Erwin Rommel a fost un tactician priceput, cunoscător în armură și luptă. El este, de asemenea, recunoscut ca un mare lider umanitar și cineva care și-a condus oamenii la multe victorii și i-a învățat mai mult decât lupta.
A fost cineva care a condus prin exemplu și a inspirat trupele sale să meargă mai presus și dincolo. Dar, el a fost legat de o conspirație de asasinare împotriva lui Adolf Hitler. Erwin Rommel a fost apoi convins să se sinucidă ca pedeapsă.
Viața va fi întotdeauna provocatoare și plină de suișuri și coborâșuri. Sperăm că aceste citate Erwin Rommel v-au putut încuraja să luați decizii înțelepte în viața voastră. Permiteți-le acestor citate să vă inspire să nu renunțați niciodată și să continuați să luptați.
Care dintre citatele Erwin Rommel au rezonat cel mai mult pentru tine.
Vă rugăm să le trimiteți în zona de comentarii de mai jos.