A reaminti despre copilăria cuiva este întotdeauna distractiv, așa că, dacă trebuie să revedeți acele amintiri, lăsați aceste citate despre Hermione Granger să vă ducă într-o călătorie pe calea memoriei!
Portretul lui Emma Watson despre Hermione este remarcabil. De la a fi o muggle proscrisă, care este adesea agresată, până la a fi cea mai deșteaptă din clasa ei, totul ne-a făcut să rădăcinim pentru ea. Drept urmare, acest lucru ne-a inspirat să ne găsim sensul scopului prin intermediul unor prietenii semnificative.
Nu vă fie teamă să căutați ajutor de la alții. Amintiți-vă că prietenii adevărați vor veni pe drum pentru a vă ajuta să continuați, să prosperați și să trăiți o viață fericită. Din acest motiv, am adunat citate care te vor ghida spre a duce o viață plină de pozitivitate!
Consultați lista completă de mai jos.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate Harry Potter și Hermione Granger.

Cele mai bune citate Hermione Granger

1. „Frica de nume nu face decât să mărească frica de lucru în sine.”
2. „Eu
Cărți, inteligență. Sunt lucruri mai importante: prietenia și curaj.”
3. „Chiar dacă avem o luptă înaintea noastră. Avem un lucru pe care Voldemort nu îl are. Ceva pentru care merită să lupți.”
4. „Uneori, prietenia înseamnă să nu fii nevoit să spui nimic. Mulțumesc și scuzele se pot pierde uneori, dar asta nu înseamnă că sunt neexprimate.”
5. „Lucruri îngrozitoare li se întâmplă vrăjitorilor care s-au amestecat cu timpul.”
6. „Vreau să spun, ai putea pretinde că orice este real dacă singura bază pentru a crede în el este că nimeni nu a dovedit că nu există!”

Citate celebre Hermione Granger
7. „Opriți, opriți, opriți-vă! O să scoți ochiul cuiva. În plus, spui greșit. Este Leviosa, nu Leviosar!”
8. „Cui îi pasă
, adică, este un fel de incitant, nu-i așa – încălcarea regulilor.”
9. „De fapt, sunt foarte logic, ceea ce îmi permite să privesc dincolo de detaliile străine și să percep clar ceea ce alții trec cu vederea.”
10. „Acum, dacă nu vă supărați, mă duc să mă culc înainte ca vreunul dintre voi să vină cu o altă idee inteligentă să ne ucidă sau, mai rău, să ne expulzezi.”

Citate Hermione Granger pentru a aprinde curajul în inima ta

11. „Vom lupta! Va trebui, ca să ajungem la șarpe! Dar să nu pierdem din vedere acum ceea ce ar trebui să facem! Suntem singurii care putem pune capăt!”
12. „Acest gen de lucruri este exact despre ce vorbea Dumbledore. Știi-Cine s-a întors doar două luni și am început să ne luptăm între noi. Iar avertismentul Pălăriei de Sortare a fost același – rămâneți împreună, fiți uniți.”
13. „Când ai de gând să-ți bagi în cap
Suntem în asta împreună!”
14. „Trebuie să fim capabili să ne apărăm. Și dacă Umbridge refuză să ne învețe cum, avem nevoie de cineva care să o facă.”
Citește și: Citate Ron Weasley, Citate Draco Malfoy Citate

Hermione Granger care arată dragostea ei constantă pentru cunoaștere

15. „Am verificat asta cu săptămâni în urmă pentru o lectură ușoară.”
16. „Sincer, sunt singura persoană care s-a deranjat vreodată să citească Hogwarts, O istorie

17. „Am învățat pe de rost toate cărțile noastre de curs, desigur; Sper doar că va fi suficient.”
18. „Știi, egiptenii obișnuiau să se închine pisicilor.”

Încurajarea Hermione Granger Citate pentru fanii Harry Potter

19. „Întotdeauna ți-am admirat curajul Harry, dar uneori poți fi foarte gros. Chiar nu crezi că vei putea găsi toate acele Horcruxuri singur, nu ai
nevoie de noi, Harry

20. „Da, Harry, dar totuși, nu are rost să te prefaci că nu ești bun la Apărarea împotriva artelor întunecate pentru că ești. Ai fost singura persoană anul trecut care a putut arunca complet Blestemul Imperius. Puteți produce un Patronus. Poți face tot felul de lucruri pe care vrăjitorii adulți nu le pot.”
21. „Ar fi destul de frumos dacă ai înceta să ne sari în gât, Harry, pentru că în caz că nu ai observat, Ron și cu mine suntem de partea ta.”
22. „Nu, Harry, ascultă, venim cu tine. Asta s-a hotărât cu luni în urmă – cu ani, într-adevăr.”
23. „Trebuie să-ți dai seama cine ești, Harry.”
Citește și: Citate Voldemort, Citate Albus Dumbledore Citate

Hermione Granger care exprimă idei feministe

24. „Adevărul este că nu crezi că o fată ar fi fost suficient de deșteaptă!”
25. „Harry a prins peștele și am făcut tot posibilul cu el! Observ că eu sunt întotdeauna cea care sfârșește prin a sorta mâncarea pentru că sunt fată, presupun!”
26. „Sper să fac ceva bine în lume!”
27. „Doar pentru că ți-a luat trei ani să observi, Ron, nu înseamnă că nimeni altcineva nu a văzut că sunt fată!”

Citate scurte despre Hermione Granger pentru reveniri rapide

28. „Ce îți prinde bagheta într-un nod

29. „Sincer, nu citiți voi doi

30. „Sunteți siguri că este o vrajă adevărată
Ei bine, nu e prea bine, nu-i așa

31. „Scuzați-mă. Trebuie să vărs.”
32. „Gândac micuț urât, dezgustător și rău.”

Citate Hermione Granger care sunt îndrăznețe și impertinente

33. „Doar pentru că ai nivelul emoțional al unei lingurițe nu înseamnă că avem cu toții!”
34. „Nu, Harry. Chiar și în lumea vrăjitorilor, auzirea vocilor nu este un semn bun.”
35. „Așa arată cu adevărat părul meu din spate

36. „Cel puțin nimeni din echipa Gryffindor nu a trebuit să-și cumpere drumul. S-au folosit de talentul pur.”
37. „Dacă a fi bun la divinație înseamnă că trebuie să mă prefac că văd semne de moarte într-un bulgăre de frunze de ceai, nu sunt sigur că o voi studia mult mai mult!”
Citește și: Citate Luna Lovegood, Citate Slytherin Citate

care provoacă pe gânduri Hermione Granger Citate la care se gândește la

38. „Îți dai seama că așternuturile tale sunt schimbate, focurile tale aprinse, sălile de clasă curățate și mâncarea gătită de un grup de creaturi magice care sunt neplătită și înrobită

39. „O, pentru numele lui Dumnezeu! Ascultați-mă, toți! Ai la fel de mult drept ca vrăjitorii să fii nefericit! Ai dreptul la salarii, concedii și haine potrivite. Nu trebuie să faci tot ce ți se spune — uită-te la Dobby!
40. „Cred că este foarte iresponsabil să începi să faci vrăji când nici măcar nu știi pentru ce sunt și să nu mai spui despre „Prinț” ca și cum ar fi titlul lui, pun pariu că este doar o poreclă stupidă și nu nu mi se pare o persoană foarte drăguță!”

Aceste citate despre Hermione Granger Ți-au amintit de copilăria ta

La fel ca și Hermione Granger, unii dintre noi au avut și o educație strictă. Viața ei de născută Muggle a adus un tratament dur din partea celorlalți din jurul ei și, din această cauză, a dezvoltat dificultăți în a se deschide față de alți oameni.
Deși poate fi greu la început, ea a început să facă pași mici necesari pentru a crește. Din fericire, rezultatul ieșirii ei din zona ei de confort este unul la care nu se aștepta – o prietenie care va dura toată viața. Într-adevăr, viața este plină de surprize bune care ne ajută să ne depășim luptele pe măsură ce îmbătrânim.
Dacă există un lucru pe care l-am învățat de la Hermione Granger, este că a fi tu însuți este vital în această lume. La sfârșitul zilei, oamenii potriviți vor veni și te vor aprecia pentru unicitatea ta. Cu asta, sperăm că aceste citate au putut să vă reamintească să nu vă fie frică să îmbrățișați cine sunteți!
Ai mai multe citate de adăugat de la Hermione Granger
Care este citatul tău preferat din colecție
Comentează răspunsurile tale mai jos!