Prostia este arta de a formula o serie de propoziții fără sens logic cu combinații cu adevărat absurde. Nu este un gen pe placul tuturor, de obicei este considerat o pierdere de timp de către acei închiși la minte care se limitează doar la identificarea unui sens, pierzând astfel din vedere latura comică a imaginației. Sunt fraze inutile
Bineînțeles, dar în spatele fiecărei fraze fără sens se află întotdeauna o persoană cu mare imaginație, care a făcut un anumit efort pentru a le crea, folosind chiar și un vârf de prostie (= și ingredientul secret).
Pe această pagină veți găsi o colecție de fraze fără sens, scrisă de oameni capabili să disocieze mintea de toate formele de logică și gândire și, vreau să clarific, că toate au fost luate de pe internet. 🙂 1 )

Am primit lumanari de supa pentru spalat pe maini, asa ca ma imbrac in iarba rosu asteptand iepurele urs polar intr-o noapte de roua clocotita.
2) Pisica de pâine sfărâmă mucegaiul ruginit care trece de-a lungul sticlelor de câine ale peretelui negru safir.
3) Astăzi, în timp ce călimăria era goală de caracatițe, salata verde, aflând de la Oracolul din Delphi că chitara nu mai producea conserve de carne, a decis să ia un Kart și să facă o plimbare cu metroul.
4) Ferestrele sunt pline de gradini, iti vine sa pescuiesti. ( Marco Masini )
5) Nu știu ce să cred despre cafetiera mea sibilantă că regina cafelei plânge din prăpastia companiei mele în timp ce se bălăcește în laptopul meu făcând un barbatrucco cu adevărat surprinzător, care mă transformă într-un amator îndrăzneț care în loc de flori. dă culori.
6) Crocodilii au sărit afară și l-au condus pe vânzător în timp ce plaja se umplea de muschi și apoi totul a fost un zgomot de gogoși cavaleresc.
7) Nu știu ce să gătesc pentru că chiuveta a trecut ieri de nouăzeci de ani pe oala unchiului meu care are o pălărie foarte rapidă și se înfurie mereu pentru că nu mănâncă bucăți de hârtie.
8) Mâncam o para pe dromedarul soacrei mele când un pian bate în atrocitatea cerșetoriei camerei digitale.
9) Portocalul mi-a spus că vântul care i se învârte în cap în seara asta o să bea o cafea cu fiul pernei în formă de pungă de lapte care se află pe patul meu.
10) Și în cele din urmă, cu ochii încrucișați, celula a adus o lingură de supă în eprubeta venețiană a laboratorului.
11) Aceasta nu este o prostie, pentru că un nonsens nu este ceea ce este: este ceea ce este un nonsens. Dacă nu înțelegi această propoziție, înseamnă că puți. ( Neciclopedie )
12) Luca mănâncă în copac dar se trezește alergând pe scaun.
13) fără cheie nu deschidem ce se deschide cu cheia care o deschide și în ce scop descoperim ceva care oricum ar rămâne închis, nu avem cheia menționată mai sus care ar deschide-o dacă am avea-o
(film Piratii din Caraibe )
14) Mâncarea pentru pisici, adusă cu tristețe de jonglerul albastru care fumează fără a se încrede în visul Lucillei, nu se întoarce să spargă zile întregi o farfurie cu gnocchi care strică petrecerile de reprezentare magistrală a zborului porumbelului. Iubesc deja trăind fără un cont în cap.
15) Cântecul de sirenă al ambulanței l-a determinat pe Ulise să se arunce, dar prietenii săi asistente l-au reținut.
16) Așa că Sole rămâne aici, dar neagă praful adevărat pentru a se preface a fi un elefant roz care scârțâie la trecerea picăturilor.
17) Dar dacă drogăm o capră bolnavă cu creioane proaste după ce ea a băut înălbitor de fier și a umezit toate hârtiile de pe norii scufiței roșii, atunci abia în acel moment sau mai devreme sau mâine ne putem gândi să o ucidem pe prințesa pe mazărea pe care ea ea. a adormit luând o saună în cuptorul cu microunde al mamei bunicii mele dând naștere unor concepte superioare mentalității de capră și aici regina mănâncă mărul pe care Albă ca Zăpada îl otrăvise sărind pe cearșafurile albite ale caprei. Așa că regina se transformase într-o capră și murise mâncând vinete la grătar făcute cu acetonă și sos de păr și apoi și-a chemat mătușa la mașina de spălat pentru a-i spune că primește confirmare luni.
18) Leul de mare a fost mai mult decât o masă, pentru că oriunde va lipsi madrilenul, vor încerca să trimită Luxemburg mâncat de molii.
19) Mătușa țânțarului era nepoata măslinilor.
20) Fulgerul mângâie frivolitatea mâncând fasole acoperită de un galben strălucitor, în timp ce vidrele roșii își găsesc drumul să inducă în eroare un camion cu flori care pun ace pentru a ruina adevărul unui Soare făcut din margarete, stele pictate, traverse răutăcioase, dar zadarnice ale bunătății.
21) Acum ma duc la brutarie sa storc un cos si se spune mai usor si de fapt va spun pentru ca gandul nu este suficient.
22) O morsa oarba fura Virginia mancand nisip verde pe leaganul Mariei Antonieta exterminata si a facut o mama vie si sa traiasca, intorcandu-se la Einstein, printre caise si ghilotine sparte, stricand capatul a sapte maini cu gard albastru care se intorc de la scoala fara. recitând străvechea curbă proverbială a propriului caracter, tipic căsătorită și trimisă la roadă.
23) Am simțit mirosul unei uși într-o oglindă, lângă pădurea unui circ.
24) O piesă de mobilier flămândă bate un germen în timp ce aleargă să meargă la discotecă să arunce în aer firele de iarbă ale covorului unei plăci de idei, în timp ce un Krumiro aleargă după un candelabru invizibil care vede gustul clar al mișcării feministe.
25) Alergând pe plămânul unui schior, vița mănâncă o caracatiță zdrobită, în timp ce Phoenixul leagănă două curki făcând un salt spre lună, continuând să insinueze că un șoim brodează un trunchi de tristețe citind cavalerii făgăduiți și ucigând lutul.
26) Numai franchețea duce la joacă, dar perna nu atacă cangurii pentru că un jaguar a pictat hârtia cu pietre și caruselul mănâncă porumb ca să spună că l-a hărțuit cu o soacra fiartă, în timp ce un somnifer. declară milă mâine, care se întoarce la amurg fără sinceritate în picioare.
27) Tarantula zboară pentru a alunga pisica care chinuiește firele de bumbac, în timp ce mănâncă mese fierbinți care se rostogolesc rămânând în croazieră eructând ușor și întâmpină păstrăvul de Marche din stejar fin crem, se întoarce fără să stea și răstignește voința zgâriind printre frivolitatea pisicii .
28) Firma cântă în spatele mesei de friptură dar fără să bea cu adevărat lasagna scurtă, pentru a găsi legătura și a strica o minge care roade buldozerul jonglerului nebun de lângă Soarele vremii pe care Rovigo nu-l deznădăjduiește departe de vremea merelor. ca niște fiare îndepărtate ale lui din vremuri îndepărtate și niciodată trapând greșit.
29) Un laș se întoarce să locuiască departe, dar printre păstrăvi și porci a văzut viața aceea într-o zi care cântă, dar nu plânge ca o gărgăriță pierdută.
30) Cu draperiile obraznice lampa care șterge trecutul și dinții care se târăsc în noroi.
31) Îmi place să mă joc cu mingea cu geanta de marmură albastră în mână, ca mașina mea pe care am ridicat-o alaltăieri cu un deget înainte de a intra în galaxia pisicii mele Bernardo cu capul întors sforăind de fiecare dată.
32) Ieri bunica mi-a dat un cos care are grija sa ma imbrace inainte de a merge la scoala in lenjerie.
33) Noutatea elicoidală a noului mileniu nu poate concura cu psihologia caracterizatoare care dăunează sănătății țopăind în sus și în jos pe dealurile învecinate și fiind mâncată de puiul efeminat care rătăcea în mlaștina mlaștinii ascunsă de crâng verde, unde leaf a mâncat bursucul otrăvit al vânătorului rău, adevărul presupus de marele efemer care întristează pe noul conducător în lumea fantastică nu poate dovedi dovada.
34) Maimuța s-a dus să-și mănânce mărul doar pentru că prințesa începuse să plângă: acest lucru a făcut mult rău ghețarilor, care din ciuda a făcut să apară un extraterestru. Apoi, când nu se știa că pentru a face o banană a dat cu piciorul unui biet urs care cânta la vioară. Toate acestea au provocat disputa dintre pinguini și copaci care încă provoacă amenajarea a milioane de standuri pentru vânzarea de calculatoare în întreaga lume.
35) Știu că nu așa funcționează lumea, ci mergi în sens invers pe Calea Lactee. sunt diamante si vrei sa cred ca e doar lumina de acum mii de ani
36) Am intalnit o banana care brum brum calare pe o doamna care ardea pe marginea drumului uda de ploaia care tocmai cazuse din scările.
37) Gâtul unei găini rămâne gâtul unei găini până când cineva îl ridică de la casa de amanet cu toată inocența unei povești pentru copii și îl bagă în buzunar.
38) Timp de ore, ușile au continuat să cânte același cântec grotesc, în timp ce fumul de țigară cădea necruțător în caleidoscopul distras.
39) Pentru că toată lumea râde de decizia prudentă, dar crinii de primăvară care se simt acceptați preferă importanța celorlalți așa cum ar face-o un lider de haită încrezător.
40) Simt ca un cameleon m-a folosit pentru a cânta la tobă.
41) M-am dus în fața tubului de transport spațial să acumulez niște zahăr pe care l-am văzut la circ să-i dau bani.
42) Nu poți să scoți ariciul împărtășirii pentru a-ți găsi curajul să te gândești că, fără a reuși bine, pleci de la vecinii (dincolo de judecata absolut normală) pe care îi cunoști și, așa cum subliniază aceste probleme de influență, cu siguranță nu pot discuta.
43) Unchiul bob a văzut că sfeșnicul era spălat cu o piatră pe care leul o pregătise pentru prânzul vacii sub o cutie de fasole.
44) Mergeam după un raft de argint, dar un șoarece a mâncat piciorul, așa că am găsit 34 de creveți care au alunecat în degetele pernei colorate din pastele mele.
45) Din mare răsar ace de sare și piper, încep să mănânc și o pasăre mă roagă să mă căsătoresc cu el.
46) Edward a făcut o bătaie mare în ciuda faptului că mergea cu motocicleta și bea o ceașcă de cafea.
47) Am vrut să călăresc un măgar la două luni după moartea canarului meu Bred, apoi mi-au spus că tocmai a căzut din chiuveta țevii televizorului, așa că am deschis ușa și el a dormit pe perna mea preferată, cea unde Donald începe să înșurubească de perete!
48) Bunica catapulteaza cu fata de masa amuzanta.
CITEȘTE ȘI: Aforisme despre nebunie sau nebunie