Aceste citate uimitoare Anuel AA îi vor inspira pe toți să muncească din greu pentru visele lor.
Emmanuel Gazmey Santiago, celebru ca Anuel AA, este un rapper și cântăreț de origine portoricană. Încă de la vârsta de 14 ani, el a fost hotărât să-și arate talentul și pasiunea pentru muzică.
Cu toate acestea, a fi un rapper latino înseamnă că este supus discriminării în mass-media. Dar, în loc ca această experiență să-i slăbească voința, nu l-a făcut decât să lupte pentru visele sale.
Continuați să citiți mai jos pentru a afla mai multe despre determinarea și perseverența lui de a-și atinge obiectivele.
Să începem.
Și nu uitați să verificați aceste citate Bad Bunny.

Cele mai bune citate Anuel AA

1. „Orice s-ar întâmpla, mă voi adapta la asta. Am fost mereu așa toată viața.”
2. „A fi real este ceea ce mă face umil. Nu contează câți bani câștig sau cât de mult reușesc. Ceea ce este critic este să rămân real cu mine și să-mi țin picioarele pe pământ. Asta mă ajută să merg mai departe.”
3. „Muzica mea este sufletul meu vorbind, la propriu. Este spiritual. Are o mulțime de sentimente, multă durere.”
4. „Încet-încet, continui să cresc mental, iar întreaga mea echipă de lucru continuă să crească și să lucreze mai profesionist, mai organizat.”
5. „Nu pot trăda pe nimeni. Nu știu cum e să trădezi pe cineva cu adevărat. Sunt foarte loial cercului meu, familiei mele și celor pe care îi țin aproape.”
6. „Oamenii care te iubesc cu adevărat sunt cei care îți stau ferm atunci când lucrurile sunt sumbre.”
7. „Ascult ce spun oamenii în cântece, nu doar melodii. Cu rapperii, trebuie să asculți ce spun ei.”
8. „Am învățat să uit totul – să mă concentrez pe muzica mea și să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate momentele bune, deoarece pozitivul atrage pozitivul.”
9. „Sunt super competitiv și sacrific foarte mult.”
10. „Am vrut să le arăt oamenilor că pot face ceva în afară de muzica de stradă.”

Citate inspirate Anuel AA despre viață

11. „Oamenii iubesc zvonurile. Ei spun mereu lucruri care nu sunt adevărate.”
12. „Trebuie să munciți, să lucrați și să munciți pentru a profita la maximum.”
13. „Dacă se întâmplă, se întâmplă.”
14. „Chiar trebuie să fac unele schimbări în viața mea. O să pierd lucrurile care contează cu adevărat dacă nu o fac.”
15. „Așadar, în închisoare, practic, am început să construiesc o relație bună cu Dumnezeu și am început să mă rog mult. Am citit mult Biblia, așa că am început să obțin multe cunoștințe despre viață.”
16. „M-am confruntat cu rasismul de când eram mic! Tatăl meu este super negru, din Puerto Rico. Apoi mama e super albă. Și ea este portoricană, dar a crescut în Milwaukee. Ca latină în SUA, am văzut cum suntem tratați diferit în funcție de culoarea pielii noastre.”
17. „Mantra mea când vine vorba de bani este să-ți amintești mereu că banii nu te fac. Tu faci banii.”
18. „Am frați negri pe care îi iubesc. Mi-aș da viața pentru ei.”
19. „Nu știam ce făceam la început. Nu mi-am dat seama ce impact l-ar putea provoca cuvintele mele.”
20. „Totul s-a schimbat – întreaga mea viață, maturitatea mea, modul în care lucrez.”
21. „Poliția are anumite privilegii. Și dacă unul dintre ei ucide pe cineva, iar ceilalți nu fac nimic în privința asta,
sunt vinovați în același mod. Străzile sunt și ele așa. Oamenii te judecă după oamenii pe care îi ai în jur.”
22. „La sfârșitul zilei, toată lumea știe că sunt nebun. Nu trebuie să fiu tipul rău tot timpul.”

Citate scurte Anuel AA despre el însuși

23. „Trăiesc doar viața. Sunt foarte concentrat pe bani, pe muzică.”
24. „De ce aș rap în engleză dacă strălucesc în spaniolă

25. „Nu înregistrez doar pentru a înregistra.”
26. „Reprezint străzile din Puerto Rico din întreaga lume.”
27. „Pentru mine, voi câștiga.”

Citate Anuel AA pentru a vă oferi o privire asupra dragostei lui pentru muzică

28. „Oamenilor le place să spună: „Ah, el știe doar să rape”. De parcă nu mi-aș fi știut muzica.”
29. „Pe vremuri, hip-hop-ul american era foarte mare. Încă mai este, dar muzica spaniolă nu era atât de mare. Acum, cu timpul, muzica spaniolă a continuat să meargă.”
30. „Îmi place muzica trap și muzica de stradă.”
31. „Am vrut să le arăt fanilor că fac toate tipurile de muzică.”
32. „Toate ideile mele, le-aș putea pune la lucru chiar eu, la timpul meu. Am avut mai mult control și se vede.”
33. „Probabil că nu mă vei crede din cauza vârstei mele, ci la hip hop, Tupac. Am vrut să fiu ca Tupac.”
34. „Muzica este o afacere. Nu vei înregistra cu cineva dacă nu e afaceri. Dacă nu îți va aduce bani.”
35. „Există o grămadă de artiști independenți care au devenit milionari și nu datorează nimic nimănui. Nu trebuie să dea nimănui niciun procent.”
36. „Când am făcut „Real”, l-am înregistrat la telefon în închisoare. Am făcut-o într-o săptămână. Habar n-aveam cum va suna. Nici măcar nu i-am putut asculta pe maeștri înainte să iasă. Nu am putut asculta 90% din beat-uri. Am înregistrat 21 de cântece în 7 zile.”
37. „Unul dintre lucrurile care m-au definit este că am vorbit în melodiile mele foarte tare, mesajele negative și deja am reușit să dominem muzica comercială.”
38. „Cel mai important lucru pentru mine a fost să încep să fac muzică comercială fără cuvinte proaste, fără să spun lucruri negative în melodii.”
39. „Îmi place foarte mult muzica lui Billie Eilish. Este cu adevărat diferit. Muzica mea nu este ca a ei, dar îmi place muzica ei, atmosfera ei.”
40. „Tipurile de cântece pe care le făceam, obișnuiam să cânt mult pentru străzi.”

Citate Anuel AA despre o familie care îți va încălzi inima

41. „Cea mai mare inspirație a mea este familia mea. Sprijinul pe care mi-l oferă, puterea pe care mi-o oferă este ceva foarte rar și special. Fiecare cântăreț este inspirat din lucruri diferite. Puterea mea vine din familie și din suflet.”
42. „Există o mulțime de oameni acolo care nu-și prețuiesc familia așa cum ar trebui. Îl prețuiesc pe al meu mai presus de orice altceva.”
43. „Tot ceea ce fac, îl fac pentru familia mea.”
44. „Ceea ce îmi dă putere și mă inspiră este să nu mă întorc niciodată acolo unde am fost cândva. Inspirația mea este să-mi văd fiul în timp ce mă admiră și știind că am pe cineva acolo care depinde de mine. Trebuie să fac lucrurile bine. Trebuie să merg înainte.”
45. „Karol mă cunoaște – știe cine sunt în viața reală. Toată lumea are o imagine diferită despre cine sunt eu și vrea ca fanii să vadă acea parte a mea, iar ea este o femeie uimitoare.”

Citate semnificative Anuel AA

46. „Nu m-a lovit că sunt acest celebru rapper spaniol. Mintea mea era încă în închisoare.”
47. „Aveam multe obiceiuri proaste, nu aveam grijă de imaginea mea sau de atitudinea mea, iar ușile se închideau în mine, atât în ​​carieră, cât și în relație.”
48. „Dacă poliția nu ar fi abuzat de puterea lor, nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat. Toate acestea se vor termina când îi vor aduce în fața justiției.”
49. „Văzând ce s-a întâmplat cu George Floyd, mi-a adus înapoi toate aceste amintiri. Dacă aș ucide pe cineva așa, aș fi închis!”
50. „M-am săturat de măști, nu vă apropiați de mine în niciun loc să mă vedeți, vorbesc serios dacă nu este pentru treburi neterminate.”

Ți-ai inspirat pentru a-ți atinge visele din aceste citate Anuel AA

Toate căile de carieră sunt greu de urmat, deoarece doar oamenii care doresc cu adevărat să-și atingă visul îl vor realiza. Procesul te poate doborî, dar te va transforma și în cineva mai puternic și mai înțelept.
În vremurile noastre cele mai de jos, s-ar putea să uităm de ce facem lucrurile pe care le facem, așa că este crucial să ne menținem inspirați. Anuel AA ne reamintește să privim mereu la lumină și să ne amintim de ce ne urmărim obiectivele și ambițiile. Este admirabil și merită să fie cineva la care admirăm pentru că este un muncitor din greu care nu și-a pierdut niciodată din vedere motivația.
Fan sau nu, sperăm că aceste citate au putut servi drept cuvinte care să te țină în continuare. Amintește-ți că, cu cât trebuie să lupți mai greu pentru ceva, cu atât este mai neprețuit.
Care citat Anuel AA este preferatul tău.
Ești un fan al lucrărilor lui Anuel AA
Nu uita să-ți împărtășești părerile mai jos.