Următoarele sunt citate și proverbe populare Bruce Lee. Am întocmit o listă cu cele mai bune 70 de citate Bruce Lee despre viață, succes și fericire.

70 Cele mai grozave citate Bruce Lee

1. „Greșelile sunt întotdeauna iertabile, dacă cineva are curajul să le recunoască.”
2. „Fii fericit, dar niciodată mulțumit.”
3. „Viața este largă, nelimitată. Nu există graniță, nu există frontieră.”
4. „Numai cei autosuficienti sunt singuri – majoritatea oamenilor urmează mulțimea și imită.”
5. „Nu este o rușine să fii doborât de alți oameni. Important este să întrebi când ești doborât: „De ce sunt doborât

” Dacă o persoană poate reflecta în acest fel, atunci există speranță pentru această persoană.”
6. „Ceea ce crezi în mod obișnuit determină în mare măsură ceea ce vei deveni în cele din urmă.”
7. „Nu vă rugați pentru o viață ușoară. Rugați-vă pentru puterea de a îndura una grea.”
8. „Amintiți-vă că niciun om nu este cu adevărat învins decât dacă este descurajat.”
9. „În mijlocul haosului se află oportunitatea.”
10. „Nu permiteți gândurilor negative să vă intre în minte, deoarece acestea sunt buruienile care sugrumă încrederea.”
11. „Pregătirea pentru ziua de mâine este o muncă grea astăzi.”
12. „Un obiectiv nu este întotdeauna menit să fie atins, de multe ori servește pur și simplu ca ceva spre care să se țintească.”
13. „Nu vă temeți de eșec. Nu eșecul, ci scopul scăzut, este crima. În încercări mari, este glorios chiar și să eșuezi.”
14. „Conștiința de sine este cea mai mare piedică în calea executării corecte a tuturor acțiunilor fizice.”
15. „Golește-ți mintea. Fii fără formă, fără formă, ca apa. Dacă pui apă într-o cană, aceasta devine ceașcă. Pune apă într-o sticlă și devine sticla. O pui într-un ceainic, devine ceainic. Acum, apa poate curge sau se poate prăbuși. Fi apă prietenul meu.”
16. „Luați lucrurile așa cum sunt. Loviți cu pumnul când trebuie să loviți. Da cu piciorul când trebuie să dai cu piciorul.”
17. „Spiritul individului este determinat de obiceiurile sale de gândire dominante.”
18. „Pentru a mă controla, trebuie mai întâi să mă accept mergând cu și nu împotriva firii mele.”
19. „Consistența pe termen lung depășește intensitatea pe termen scurt.”
20. „Bătăliile vieții nu merg întotdeauna către omul mai puternic sau mai rapid. Dar, mai devreme sau mai târziu, omul care câștigă este omul care crede că poate.”
21. „Cei care se îndoiesc au spus: „Omul nu poate zbura”, cei care făceau au spus: „Poate, dar vom încerca”, și în cele din urmă s-au înălțat în strălucirea dimineții, în timp ce necredincioșii priveau de jos.”
22. „Nu fi încordat, doar fii gata, să nu gândești, dar să nu visezi, să nu fii stabilit ci să fii flexibil. Este să fii „în întregime” și în liniște, viu, conștient și alert, gata pentru orice ar putea veni.”
23. „A ști nu este suficient, trebuie să aplicăm. Voința nu este suficientă, trebuie să facem.”
24. „Așa cum gândești, așa vei deveni.”
25. „A petrece timpul înseamnă a-l trece într-o manieră specificată. A pierde timpul înseamnă a-l cheltui nepăsător sau nepăsător. Cu toții avem timp de cheltuit sau de pierdut și este decizia noastră ce să facem cu el. Dar odată trecută, a dispărut pentru totdeauna.”
26. „Prezentarea este ideea de glorie a nebunului”.
27. „Nu mă tem de bărbatul care a exersat 10.000 de lovituri o dată, ci de omul care a exersat o lovitură de 10.000 de ori.”
28. „Dacă puneți întotdeauna limite în ceea ce faceți, fizic sau orice altceva, se va răspândi în munca și în viața voastră. Nu există limite. Există doar platouri și nu trebuie să stai acolo, trebuie să treci dincolo de ele.”
29. „Deținerea a orice începe în minte.”
30. „Înfrângerea este o stare de spirit; Nimeni nu este niciodată învins până când înfrângerea nu este acceptată ca realitate.”
31. „Simplitatea este cheia strălucirii.”
32. „Tot ceea ce faci, dacă nu într-o stare relaxată, se va face la un nivel mai mic decât ești expert. Astfel, expertul încordat trăgător va ținti la un nivel mai mic decât elevul său.”
33. „Nu este ceea ce dai, ci felul în care o dai.”
34. „Cei care nu știu că umblă în întuneric nu vor căuta niciodată lumina.”
35. „La naiba cu împrejurările; Creez oportunități.”
36. „Absorb ceea ce este util, aruncă ceea ce nu este, adaugă ceea ce este în mod unic al tău.”
37. „Dacă vrei să înveți să înoți, sari în apă. Pe uscat nicio stare de spirit nu te va ajuta vreodată.”
38. „Războinicul de succes este omul obișnuit, cu focalizare asemănătoare laserului.”
39. „Învățarea nu este niciodată cumulativă, este o mișcare a cunoașterii care nu are început și nu are sfârșit.”
40. „Dacă iubești viața, nu pierde timpul, căci timpul este alcătuită viața.”
41. „Pentru că este ușor să critici și să distrugi spiritul altora, dar să te cunoști pe tine însuți durează o viață.”
42. „Cunoașterea îți va da putere, dar respectul caracterului.”
43. „Un om înțelept poate învăța mai multe dintr-o întrebare prostească decât un prost poate învăța dintr-un răspuns înțelept.”
44. „Dragostea este ca o prietenie luată în foc. La început o flacără, foarte drăguță, adesea fierbinte și aprigă, dar totuși doar ușoară și pâlpâitoare. Pe măsură ce iubirea îmbătrânește, inimile noastre se maturizează, iar iubirea noastră devine ca cărbunii, care arde adânc și de nestins.”
45. „Alege pozitiv. Ai de ales, ești stăpân pe atitudinea ta, alege pozitivul, constructivul. Optimismul este o credință care duce la succes.”
46. ​​„Cheia nemuririi este mai întâi să trăiești o viață demnă de amintit.”
47. „Liniștea în liniște nu este liniștea reală; numai atunci când există liniște în mișcare se manifestă ritmul universal.”
48. „A te cunoaște pe tine însuți înseamnă a te studia în acțiune cu o altă persoană.”
49. „Pentru mine, aspectul extraordinar al artelor marțiale constă în simplitatea ei. Calea ușoară este și cea corectă, iar artele marțiale nu sunt deloc deosebite; cu cât este mai aproape de adevăratul mod al artelor marțiale, cu atât este mai puțină risipă de expresie.”
50. „Cunoștințele și abilitățile pe care le-ați dobândit sunt menite să fie uitate, astfel încât să puteți pluti confortabil în gol, fără obstacole.”
51. „Fii mereu tu însuți, exprimă-te, ai încredere în tine, nu ieși și cauți o personalitate de succes și duplica-o.”
52. „De când eram copil am avut acest impuls instinctiv de expansiune și creștere. Pentru mine, funcția și datoria unei ființe umane de calitate este dezvoltarea sinceră și cinstită a potențialului cuiva.”
53. „Toate modelele fixe sunt incapabile de adaptabilitate sau flexibilitate. Adevărul este în afara tuturor tiparelor fixe.”
54. „Realitatea este evidentă atunci când cineva încetează să se compare. Există „ceea ce este” doar atunci când nu există nicio comparație, iar a trăi cu ceea ce este înseamnă a fi pașnic.”
55. „Traiul adevărat înseamnă trăirea pentru alții.”
56. „Mulți oameni își dedică viața actualizării unui concept despre cum ar trebui să fie, mai degrabă decât actualizării pe ei înșiși. Această diferență între autoactualizarea și actualizarea imaginii de sine este foarte importantă. Majoritatea oamenilor trăiesc doar pentru imaginea lor.”
57. „Un temperament iute te va face prost destul de curând.”
58. „Viața însăși este profesorul tău și ești într-o stare de învățare constantă.”
59. „Timpul înseamnă foarte mult pentru mine pentru că vezi că sunt și eu un învățător și sunt adesea pierdut în bucuria de a mă dezvolta pentru totdeauna.”
60. „Dacă există un Dumnezeu, el este înăuntru. Nu îi ceri lui Dumnezeu să-ți dea lucruri, depinzi de Dumnezeu pentru tema ta interioară.”
61. „Viața este mai bine trăită decât conceptualizată. Această scriere poate fi mai puțin solicitantă dacă îmi permit să mă complau în jocul obișnuit de manipulare al creării de roluri. Din fericire pentru mine, cunoașterea mea de sine a depășit asta și am ajuns să înțeleg că viața este cel mai bine să fie trăită – nu să fie conceptualizată. Dacă trebuie să te gândești, tot nu înțelegi.”
62. „Folosește doar ceea ce funcționează și ia-l din orice loc în care îl poți găsi.”
63. „Nu vă gândiți la cine este corect sau greșit sau cine este mai bun decât. Nu fi pro sau contra.”
64. „Uită de a câștiga și de a pierde; uita de mândrie și durere. Lasă-ți adversarul să-ți pășească pielea și tu îl izbiți în carnea lui; lasă-l să zdrobească în carnea ta și tu îi frângeți oasele; lasa-l sa-ti fractureze oasele si tu ii iei viata! Nu-ți face griji să scapi în siguranță – pune-ți viața în fața lui.”
65. „Echilibrează-ți gândurile cu acțiunea. Dacă petreci prea mult timp gândindu-te la un lucru, nu vei reuși niciodată să-l faci.”
66. „Să se supună principiilor fără a fi legat de ele.”
67. „Cunoașterea de sine implică relație. A te cunoaște pe sine înseamnă a te studia pe sine în acțiune cu o altă persoană. Relația este un proces de autoevaluare și auto-revelare. Relația este oglinda în care te descoperi – a fi înseamnă a fi înrudit.”
68. „Viața nu este niciodată stagnare. Este o mișcare constantă, o mișcare neritmică, așa cum noi, ca schimbare constantă. Lucrurile trăiesc mișcându-se și câștigă putere pe măsură ce merg.”
69. „Există „ceea ce este” doar atunci când nu există comparație și a trăi cu „ceea ce este” înseamnă a fi pașnic.”
70. „Observați că cel mai rigid copac se sparge cel mai ușor, în timp ce bambusul sau salcia supraviețuiesc prin aplecarea vântului.”