O diplomă de liceu se eliberează fiecărui elev din Italia care a susținut examenul de bacalaureat . Este o adeverință școlară care atestă tipul de studii care a fost urmat și se obține la sfârșitul liceului (liceu, institut tehnic sau profesional) pe o durată de 5 ani, prin susținerea și promovarea examenului de final, sau a examen de stat.. Vă permite să vă continuați studiile și, prin urmare, să vă înscrieți la toate cursurile universitare; și, în orice caz, o cerință minimă cerută în majoritatea locurilor de muncă în care doar experiența aparent nu pare să fie suficientă.
Pe această pagină veți găsi o colecție de fraze de felicitare pentru cei care au reușit să obțină diploma de liceu, un mod frumos de a-i arăta noului absolvent că ești fericit pentru el cu această veste plăcută. Aceste fraze originale pot fi folosite pentru a dedica felicitări de la distanță, de exemplu printr-un mesaj WhatsApp sau Facebook, dar și ca frază pentru felicitarea care urmează să fie atașată cadoului. Vezi și frazele haioase de pe diplomă.

Propozițiile

Felicitări! Bine ați venit și în rândurile proaspăților absolvenți! Și acum
Ei bine… între timp bucurați-vă de petrecere și de onoruri… O să vă gândiți la șomaj în altă zi! Cu dragoste.
Nu este corect. Astăzi toată lumea sărbătorește absolvirea ta… și nimeni nu face un compliment celor care te suporta în timp ce ai spus că nu vei putea niciodată. La multi ani!
A fost greu, dar ai reușit, acum ai atins unul dintre obiectivele tale, dar ține mereu capul pe umeri și luptă pentru că, ține minte: încă te poți îmbunătăți. Bine făcut!
După ce ați atins această piatră de hotar vrem să vă răsplătim cu o altă diplomă, cea a unei persoane amabile, amabile și generoasă: diploma de cel mai bun prieten. Felicitări!!!
Ai atins foarte bine primul tău obiectiv academic… dar viața este lungă și vor fi multe alte obiective de cucerit și multe alte obstacole de depășit! Așa că procedați întotdeauna cu putere, curaj și determinare, așa cum ați făcut până acum! Bine făcut!!!
A fost greu, dar ai reușit… diploma e în mâinile tale! Felicitări, vă doresc tot ce este mai bun pentru tot ceea ce decideți să faceți…
Suntem alături de dumneavoastră pentru a vă ajuta să atingeți obiective din ce în ce mai înalte.
Cele mai bune urări de absolvire, acum și tu te poți lăuda că ai cartea de îmbarcare la plictiseală și la adevăratele probleme ale vieții!
Ad maiora sempre!
…. iar omida a devenit crisalidă, crisalida este acum un fluture splendid care va zbura din ce în ce mai sus!
O să avem o vacanță lungă acum. Vă rugăm să uitați acasă cărțile și ochelarii.
Oferă-ți o bucurie nebună, după atâția ani de studiu meriți un premiu!
Cu abilitățile tale vei atinge vârfuri din ce în ce mai înalte… Ține-o tot așa… Cele mai bune urări pentru diplomă!
Ai fost buni, suntem mandri de tine!
Acum te așteaptă universitatea, mă invit la următoarea petrecere!
Păstrează-ți mereu hotărârea și voința, vei ajunge departe.
Suntem cu adevărat mândri că suntem rudele a o sută: că în viață poți avea aceleași satisfacții pe care le meriți de la școală.
Această diplomă îți deschide multe căi, nu-ți fie teamă să le parcurgi.
Angajamentul tău și perseverența ta au dat roade… Ne bucurăm pentru tine.
Un drum important tocmai s-a încheiat; acum sunteți gata să deschideți un nou teren… Felicitări.
Ai făcut un pas important. Acum te așteaptă o viață lungă de angajamente. Nu renunța și urări bune.
Felicitări, ați dat dovadă de mare determinare și angajament. Vă dorim să atingeți orice alt obiectiv din viața voastră. O îmbrățișare puternică.
Felicitările noastre pentru talent, angajament și dăruire.
Și acum oferă-ți o bucurie nebună. După ani de studiu, meriți un premiu frumos!
Astăzi arăți altfel în față, dar sigur, am uitat că ți-ai luat „maturitatea” și, probabil că va fi pentru asta! Felicitări absolventă!
Ai fost cu adevărat deștept, mă bucur pentru diploma ta de liceu binemeritată și cele mai bune urări pentru viitorul tău!
Da, în sfârșit am absolvit. Acum sper să vă bucurați din plin de bine-meritatele voastre vacanțe. Multe urări pentru viitorul tău.
Du-te și arată cine ești… Și te rog, rămâi concentrat pentru a susține examenele la maximum. Cele mai bune urări pentru „Maturitatea” ta!
Vei vedea că, cu pregătirea pe care o ai și cu cantitatea potrivită de concentrare, examenul final va fi ușor. Noroc!
A venit marele moment, te rog, concentrează-te și dă totul, te așteaptă cea mai lungă și frumoasă vară din viața ta. Cele mai bune urări pentru examenele finale!
Curaj, încă niște sacrificii și vei fi și tu „Matură”! Mult succes la examene.
Cele mai bune urări noului absolvent… A fost greu, știu bine, dar acum bucură-te de „maturitatea ta” și gândește-te bine la viitorul tău și la drumul de urmat…
În aceste momente frica și confuzia iau stăpânire dar examenele trec repede si te vei regasi cu Maturita si o excursie frumoasa de facut cu prietenii! Noroc.
Cele mai bune urări pentru diploma ta, sper că poate fi un prim pas important de făcut pe drumul către lumea muncii.
Ai studiat serios și sacrificiile făcute pentru a lua maturitatea au fost răsplătite din plin. Acum bucură-te de cea mai lungă vacanță din viața ta.
Maturitatea este primul pas cu adevărat important în viața fiecăruia dintre noi, iar obținerea unei diplome înseamnă și să crești și să începi să înțelegi că în viață trebuie să faci niște sacrificii pentru a câștiga un viitor bun! Cele mai bune gânduri!
Bacalaureatul este, cu siguranță, una dintre etapele vieții care va rămâne cel mai vii în amintirile tale. Vă doresc un viitor plin de mari satisfacții profesionale.
Aceasta este o fază importantă din viața ta, deoarece această bucată de hârtie îți va schimba viața și vei intra într-o lume cu totul nouă. Felicitări și cele mai bune urări pentru viitor.
Mândri de tine ca întotdeauna, vă vom fi alături în călătoria grea pe care va trebui să o faceți la Universitate. Inimile noastre vor fi mereu lângă… mama și tata.
Bine făcut! Sper că această diplomă este trambulină pentru o carieră universitară uluitoare!
Viața ne învață că a face câteva mici sacrificii oferă multă satisfacție. Poate că a fost greu, dar acum bucurați-vă de succesul binemeritat! Mult succes pentru maturitatea tocmai atinsă și pentru viitorul tău.
Nu contează ce găsești la sfârșitul unei alergări. Ceea ce simți în timp ce alergi este important. Cele mai bune urări de maturitate!
De acum înainte, când sunteți pe cale să realizați ceva important pentru viitorul vostru, amintiți-vă de aceste patru întrebări. De ce De
ce nu
De ce nu eu
De ce nu acum
Cele mai bune urări de maturitate! Această piatră de hotar a ta reprezintă foarte mult pentru mine. Am început să sper din nou la misiuni imposibile!
Felicitari pentru absolvire! Acum se va părea că cel mai rău s-a terminat.. dar amintiți-vă că cel mai bun urmează să vină!
Dacă vrei să-ți împlinești obiectivele de acum înainte, fă perseverența în cel mai bun prieten al tău, experimentează-ți consilierul înțelept, avertizează-ți fratele mai mare și speră în îngerul tău păzitor. ( Joseph Addison )