Dacă sunteți în căutarea celor mai bune și celebre citate Lil Uzi Vert, atunci trebuie să verificați această colecție!
Unul dintre raperii și compozitorii americani, Smear Bysil Woods este cunoscut sub numele de Lil Uzi Vert.
În această colecție, am adunat 90 dintre cele mai bune citate ale sale care cu siguranță te vor face să-l cunoști mai mult.
După lansarea mixtape-ului comercial „Luv is Rage” în 2015, Lil Uzi Vert a câștigat recunoașterea inițială care a dus la un contract de înregistrare.
El a atras atenția mainstreamului după lansarea single-ului său de debut „Money Longer” în 2016. Și în 2017, Vert a fost nominalizat și premiat de MTV Video Music Awards la categoria Song of Summer.
Află mai multe despre el prin citatele de mai jos.
Și nu uitați să verificați aceste citate Wiz Khalifa și citate Travis Scott.

Cele mai bune citate Lil Uzi Vert

1. „Toată lumea într-adevăr nu se leagă între ei în Philly — asta este o problemă. Pentru că acum sunt în Atlanta, rămân în Atlanta și pot să văd pe toți lucrând cu toată lumea, indiferent de ce.
2. „Nu pot muri pentru că acesta este universul meu.”
3. „Un lucru pe care l-aș putea spune este că sunt peste tot.”
4. „Sunt angajat, nu dependent, dar îmi păstrează controlul.”
5. „Dacă ești tu, nu contează dacă ești cea mai plictisitoare persoană din lume – cineva te va plăcea. Nu încerci să fii altcineva.”
6. „Nu, nu sunt un șobolan, dar mă ocup de cheddarul meu”
7. „Am încetat să mă mai gândesc. Pur și simplu ies afară și totul este în momentul de față. Mă opresc să mă mai gândesc și încep să mă mișc – trebuie să fii tu.”
8. „Astăzi mă gândesc mult la tine. Dar într-adevăr nu vreau să te deranjez.”
9. „Întotdeauna există oameni care sunt în vechiul mod de a face lucrurile. Nu cred că este neapărat un lucru rău, dar lucrurile se schimbă – nimic nu rămâne la fel. Dacă poți rămâne fidel cu tine însuți, vei fi întotdeauna legendar.”
10. „Vreau doar să am succes. Nu voi sta aici și voi spune: „Vreau să câștig un Grammy” sau orice altceva. Dacă asta vine, e grozav. Dar vreau doar să am succes și să am grijă de întreaga mea familie și să-mi scot familia din capotă.”
11. „Învățați-le din greșeală.”
12. „Îmi place să arăt cool și să mă îmbrac frumos. Lil Uzi este o vedetă rock. Doar știi asta.”
13. „„Vert” este, ca, drept spre vârf, ca un salt vertical.”
14. „Și știu că v-am schimbat pe mulți dintre voi. În câteva luni v-am crescut pe mulți dintre voi, negri.”
Înrudite: Citate Lil Skies, Citate Rod Wave Citate

celebre Lil Uzi Vert

15. „Atlanta este în sud, clubul. Deci cel mai mult lucru cântat acolo este muzica de club. Toată lumea vrea o lovitură.”
16. „Sunt o mulțime de haters în Philly, dar mulți oameni îți oferă sprijin – dar mult mai mulți haters. Este cu siguranță un oraș grozav din care să fii. Dar nu sunt foarte mulți cei care ies de acolo. Așa că atunci când, cum ar fi, reușiți să plecați din Philadelphia, oriunde altundeva este ușor.”
17. „Nu știu, Philly este puțin diferită. Este un pic mai competitiv. Toată lumea are ceva de dovedit. În Atlanta, vezi vedete în fiecare zi mergând pe stradă; Este normal.”
18. „Mike Jones, Ying Yang Twins, apoi puțin mai târziu, Wiz Khalifa și Meek Mill, de asemenea. Era chestiile repetitive cu Mike Jones când își dădea numărul și îmi place și stilul lui. Pe atunci, de fapt, încă credeam că du-rags, grillz și chestii de genul ăsta sunt cool.”
19. „Sunt deja popular în orașul meu. Încercam doar să mă îmbogățesc. Omule, nu o să te mint, nu am vrut cu adevărat să mă întorc la școală. Adică, familia mea era supărată din cauza asta. Pentru că, știi, îi spui familiei tale că vrei să rapezi, iar ei se uită la tine de parcă ai fi nebun.”
20. „Bani vin ca și cum aș fi un investitor. A încercat să ia o pauză, dar am părăsit-o deja.”
21. „Primul album pe care l-am cumpărat, nici măcar nu l-am cumpărat. Bunica mea a primit „Wanted” lui Mike Jones și Bow Wow puțin mai târziu. De fapt, „USA Still United” de la Ying Yang Twins a fost primul album, dar Mike Jones a fost primul album pe care îl iubesc cu adevărat.”
22. „Inima mea este în depozitul de vechituri pentru că este distrusă. ”
23. „Primul meu CD pe care l-am avut a fost Ying Yang Twinz, iar bunica mea mi l-a cumpărat. Sincer, cred că bunica mea l-a luat dintr-un magazin second-hand sau așa ceva. Tocmai l-a luat pentru mine. Era în centrul orașului Philadelphia. Și l-aș asculta. Mi-a placut. Niciunul dintre prietenii mei nu a făcut-o, totuși, dar mi-a plăcut.”
24. „Stai la Ritz Carlton, acesta nu este Radisson.”
25. „I-am spus că o iubesc, nu e serios.”
Înrudite: Citate Juice WRLD, Citate Pop Smoke Citate

Lil Uzi Vert Despre Marilyn Manson

26. „În zilele mele elementare, îmi plăcea muzica rock & roll. M-am interesat de Marilyn Manson, care a devenit preferata mea.”
27. „Sunt un mare fan Marilyn Manson. Iau multe din stilurile mele de la el. Nici măcar muzical, nici din punct de vedere al vieții. Marilyn Manson îmi arată cu siguranță că nu ar trebui să-ți pese ce spune nimeni. I-am urmărit o grămadă de interviuri și nu este doar un artist; este unul dintre cei mai inteligenți oameni pe care i-am văzut vreodată în viața mea.”
28. „Am o mulțime de influențe. Am primit influențe relevante astăzi. Am influențe la care nici nu te-ai gândi. Sunt foarte influențat de Marilyn Manson. Stilul lui este ridicol. Ca, sincer, dacă vrei să-l păstrez pe 100, Marilyn Manson are la fel de mult stil ca Kanye West și Pharrell Williams.”
29. „Am văzut-o pe Marilyn Manson. Avea, cum ar fi, grătare de platină, și atunci am primit primele mele. Și sincer, nici nu le-am cumpărat. Bunica mea le-a cumpărat. Totuși, i-am plătit-o înapoi imediat.”
Citește și: Citate Polo G, Citate Lil Yachty Citate

Lil Uzi Vert despre muzică

30. „Nu mi-am dorit niciodată să fiu un rapper.”
31. „Îmi place muzica „down South”.”
32. „Chiar nu am vrut să rap. Eram doar un copil obișnuit.”
33. „Un lucru pe care rap și rock-ul au în comun – o mare parte este concentrată pe negativitate. Îmi plac lucrurile întunecate.”
34. „Tipul de muzică pe care îl fac, nu este doar rap direct. Există emoție în ea. De aceea oamenii simt fiecare melodie diferit. Îmi iau toate vibrațiile din muzica rock, știi
toate melodiile mele și toate astea.”
35. „Lucru care mă face diferit de orice alt rapper este că de obicei vorbesc nebunesc în melodiile mele.”
36. „Am cântat mai întâi la coronetă, apoi am făcut upgrade la trompetă. Prima melodie pe care am învățat-o acolo a fost „Hot Cross Buns.”
37. „Iau doar melodii rock și le amestec cu hip-hop și puțin R&B.”
38. „Am stări diferite. Ca, dacă sunt într-o dispoziție bună, ascult „Up” de Thug. Dacă nu sunt într-o dispoziție bună, voi asculta „King TROUP” – acesta este unul cu adevărat emoționant.”
39. „O grămadă întreagă de „da” și o grămadă întreagă de „da”. Asta e. Asta e tot ce fac. Suntem ceea ce voi numiți rapperi murmurați. Așa că spui „da” după toate și îl faci să rime, indiferent ce este.”
40. „Dacă vorbesc despre fete și chestii, de obicei este adevărul. Așa că acum, știi, dacă auzi piesele mele, o vei aprecia diferit pentru că, de obicei, este adevărul.”
41. „Un tip a spus: „Rapa rapid, omule. Ca o mitralieră mică,” și din acel moment, am fost Lil Uzi.”
42. „De oriunde ai fi, te adaptezi mediului înconjurător. Cu siguranță mi-a făcut muzica puțin mai explicită. Pentru că eram într-adevăr în North Philly, am ascultat proprietatea de stat și alte chestii. Tot ce a ascultat tatăl meu, eu am ascultat.”
43. „Îmi amintesc când am raps prima dată, scriam rapuri. Nu scriu deloc rapuri – m-am oprit devreme. Nu știu, se pare că în fiecare zi găsesc ceva puțin mai ușor.”
44. „Îmi place mult muzica cu clichet, capcană. Cu siguranță 21 Savage. Avem nevoie de niște muzică ca asta. ManMan Savage. O mare parte din scena Atlanta. Dar și Philly.”
Citește și: Citate Trippie Redd Citate

Lil Uzi Vert din Instagram Legendă și versuri melodii

45. „Știu că uneori doare, dar vei trece peste asta.”
46. ​​„Toți prietenii mei sunt morți. Împingeți-mă până la margine.”
47. „Doar mă fac, și pentru mine, asta m-a dus până aici.”
48. „Da bine, bine, bine. Ai avut dreptate, eu am greșit. Da, n-ar fi trebuit să o iau niciodată acasă.”
49. „Distrugerea duce la un drum foarte accidentat, dar generează și creația.”
50. „Nici nu-mi amintesc de ce irosesc toate aceste lacrimi pe tine.”
51. „Banii au crescut, difuzoarele au devenit mai tare, mașinile au devenit mai rapide.”
52. „Am fost stricat aseară. Eram bogat până dimineața.”
53. „Am niște lumini pe piept. Nu-l confunda cu o inimă.”
54. „Încă douăzeci de minute până sunt pornit.”
55. „Mai înalt decât Elon Musk Așa că stelele înalte ne mănâncă praful.”
56. „Am culori diferite pe diamantele mele.”
57. „Nu poate nimeni să-mi atingă trusa.”
58. „Fantomă care este tot roșu, înăuntru alb.”
59. „Lamborghini, nu vreau niciun Porsche.”

Citate Lil Uzi Vert despre viață și bani

60. „Nu mă înțelege greșit – școala este bună și tot, dar școala este mult prea lentă pentru mine. Ca, super lent. Deci nu am vrut să merg. Am vrut să învăț pe cont propriu cu experiențe din viața reală.”
61. „Vreau să fiu cât de mare pot fi. Vreau să fiu unul dintre cei mai mari artiști. Vreau să mi se amintească de genul: „Este nebun. El este fenomenal. Vreau doar să fiu unul dintre cei mai mari.”
62. „Nu știu cu cine îmi pot compara stilul pentru că ascult pe toată lumea, de la vechi la nou. Dacă aud lucruri care îmi plac, cu siguranță voi gravita spre ele și le voi învârti în felul meu. Sunt un amestec de mulți oameni, sincer, dar sunt eu însumi.”
63. „Sunt destui bani pentru toată lumea. Vezi, eu nu pot face ceea ce face Yachty. Dar, din nou, Yachty nu poate face ceea ce fac eu.”
64. „Mă simt atât de important, că buzunarul meu este enorm.”

Citate inspiraționale Lil Uzi Vert

65. „Voi continua să mă flexez. Dacă nu mă placi, atunci îmi pare rău.”
66. „Nici o armă făcută împotriva mea nu va prospera”.
67. „Nu poți spune că arăt ca această persoană sau sună ca această persoană tocmai pentru că mi-am făcut-o. Sunt drăguță, destul de influențată de mine însumi acum.”
68. „Toate aceste diamante pe mine, nu simt nicio presiune.”
69. „De fiecare dată când pachetul dispare, primesc o altă încărcătură.”
70. „Să nu pară să plece mereu, că nu știi ce ai până nu dispare
Au pavat paradisul, au făcut o parcare.”
71. „Mama mă iubește, așa că nu pot greși.”
72. „Și dacă mă închid, mama va schimba legea. Repară totul, așa că am crezut eu. Când eram mică, mama mă făcea înalt.”
73. „Umblă-te cu ea pe bune.”
74. „În ziua de azi, trebuie să te abesc.”

Mai multe citate Lil Uzi Vert din cele mai bune hituri ale sale

75. „Woa! Când sunt în mașina mea. Da, whoa! Uită-te la stele — exact ca, „hoa.”
76. „Încă un an, voi ajunge la Forbes”. Mă iubesc în Bay ca E-40. Stau exotic pe Moreland. Nu este atașat niciun sfor, ține-l fără fir. Ea continuă să sune, dar eu tot ignor.”
77. „Fără sentimente implicate. Da, fără sentimente implicate. Pune-o pe băieții mei.”
78. „Acesta este motivul pentru care n*gg*s vor să lupte acum
Pentru că diamantele mele strălucesc ca un far

79. „Picături de ploaie, vârfuri de picătură. Fumând pe fursecuri din hotbox.”
80. „Trackhawk Jeep merge prea repede.”
81. „Ai primit cel mai bun sfat, dar nu voi suna. Știu că sunt crescut, așa că nu am nevoie de voi.”
82. „Nu prea îmi pasă dacă plângi. În realitate, nu ar fi trebuit să minți niciodată.”
83. „Trimite-le pachete la capotă în timp ce eu sunt în turneu.”
84. „Mi-am legat raful, tu ți-ai legat curelele. Diamante pe gâtul tău gheață pe încheietura mâinii mele. Complimentează-mi stilul.”
85. „Hop out the Range, I’m gloin.”
86. „Umblează-te cu Goyard, se spune că este o poșetă.”
87. „Omie nu mă cunoaște. Nu intra în momentul meu.”
88. „Trag în sus în acel miel, doar eu. N*gg*s-ul meu trag la opt adâncime.”
89. „Dacă îmi sună vreodată telefonul, știi că trebuie să o omor. Dar îmi place prea mult fata aceea, mi-aș dori să nu o cunosc niciodată.”
90. „Dacă ai opțiuni, eu am opțiuni. Iubito, cine ești

Care dintre aceste citate Lil Uzi Vert te-a inspirat cel mai mult

Uneori, ne confruntăm cu o situație în care de obicei facem ceva ce nu vrem cu adevărat să facem. Suntem obligați și forțați să acționăm și nu avem altă opțiune.
Lil Uzi Vert a crescut ascultând în mare parte melodii rap și, în clasa a 10-a, a început să rapeze. Chiar nu voia să rapeze pentru că se autointitulează „copil obișnuit”. El, colegul său de clasă și un prieten au creat un grup de rap – Steaktown, despre care spune că era „doar pentru bani”.
Când Lil Uzi Vert a abandonat școala și a fost dat afară de mama sa din casa lor din cauza că și-a părăsit slujba după patru zile, și-a luat cariera rap în serios. Primul său proiect, care a fost lansat în 2014, Purple Thoughtz Vol. 1, a devenit viral în cercurile hip-hop în 2017, după intrarea sa în mainstream.
Sperăm că ați fost inspirați și că ați învățat multe din aceste colecții. La fel ca Lil Uzi Vert, să continuăm să facem ceea ce ne dorim cu adevărat și ne place să facem – pasiunea noastră, visele noastre – și să credem în noi înșine.
Mai aveți și alte citate Lil Uzi Vert de adăugat
Care sunt preferatele dvs.
Vă rugăm să ne spuneți în secțiunea de comentarii!