Aceste 50 de citate Kermit the Frog vă vor oferi o îmbrățișare caldă și reconfortantă atât de necesară în aceste vremuri de încercare!
Cu toții trecem prin durerea și tristețea copleșitoare provocate de pandemie.
Mai mult decât atât, din cauza acestei noi situații în care am fost puși în ultimii ani, avem acel sentiment constant de oboseală și sentiment de direcție greșită. Cu tot ceea ce se întâmplă, adesea ne gândim: „Unde se duce cu adevărat viața noastră

În vremuri dificile, Broasca Kermit este soarele perfect pentru toată lumea.
El este personificarea pozitivității și a sprijinului, iar prezența lui singură te poate duce pe cele mai întunecate drumuri ale vieții.
Mai mult decât atât, el este, de asemenea, o inspirație pentru noi toți să ne bucurăm și să trăim fiecare moment al fiecărei zile.
El ne amintește că pentru a reuși cu adevărat și a obține fericirea, trebuie să ne urmăm visele și pasiunile și să ne lăsăm creativitatea să se avânte!
Citiți lista completă de mai jos pentru a obține mai multe informații de la Kermit the Frog!
Începeți să citiți aici.
Și nu uitați să consultați aceste citate Sesame Street și Cookie Monster.

Cele mai bune citate Kermit the Frog

1. „Poate că nu ai nevoie ca lumea întreagă să te iubească, știi! Poate că ai nevoie doar de o persoană.”
2. „Viața este ca un film. Scrie-ți propriul final.”
3. „Doar pentru că nu ți-ai găsit încă talentul nu înseamnă că nu ai unul.”
4. „Continuă să crezi, continuă să te prefaci; am făcut exact ceea ce ne-am propus, mulțumită îndrăgostiților, visătorilor și ție!”
5. „Schimbările au loc pe măsură ce timpul trece. În curând, vei fi crescut.”

Citate celebre Broasca Kermit

6. „Aruncă o privire deasupra ta, descoperi priveliștea; dacă nu ați observat, vă rugăm să faceți. Te rog sa faci.”
7. „Stați cu toții aici, ascultându-mă – un amfibian care vorbește. Doar acesta este un act radical de creativitate. Este ceea ce eu numesc o „conspirație a nebuniei.”
8. „De ce sunt atâtea cântece despre curcubeu și ce este pe cealaltă parte
Curcubeul sunt viziuni, dar numai iluziile și curcubeele nu au nimic de ascuns.
Așa că ni s-a spus și unii aleg să creadă. Știu că greșesc, așteaptă și vezi.
Într-o zi o vom găsi, conexiunea curcubeu – îndrăgostiții, visătorii și eu.”
9. „Bună, Kermit Broasca aici!”

Citate motivaționale Kermit the Frog pentru a te ajuta să împingi înainte

10. „Iată câteva sfaturi simple: fii mereu tu însuți. Nu te lua niciodată prea în serios. Și ferește-te de sfaturile experților, porcilor și ale membrilor parlamentului.”
11. „Poate că succesul și un zâmbet vor fi întotdeauna ale tale, chiar și atunci când ești până la genunchi în noroiul lipicios al vieții.”
12. „Uită harta, dă jos ferestrele și, ori de câte ori poți, trage-te și fă un picnic cu un porc.”
13. „Cineva s-a gândit la asta și cineva a crezut asta. Uite ce s-a făcut până acum.”
14. „Dacă nu ai fi părăsit mlaștina, oricum te-ai fi simțit destul de nefericit.”
15. „Și câțiva aleși vor șopti cuvinte de încurajare. Sfatul meu este acesta: dați ketchup-ul. Ignorați batjocoritorii. Și amintiți-vă acele cuvinte de încurajare pentru că sunt singurele care contează.
Citește și: Citate Elmo, Citate Oscar the Grouch Citate

înțeleptul Kermit broasca despre viață

16. „Dacă viața ar fi ușoară, nu ar fi dificilă.”
17. „Pe măsură ce începi să călătorești pe acel drum al vieții, amintește-ți asta: nu există niciodată suficiente locuri de confort. Locurile în care vei merge nu sunt niciodată pe hartă.”
18. „Pe măsură ce trecem prin viață, ne adunăm pe straturi din ce în ce mai profunde ale conștiinței, ceea ce duce la o capacitate mai mare de a lua mai multe perspective. Seamănă puțin cu multele straturi de desert îngrămădite pe farfuria domnișoarei Piggy la un bufet cu tot ce poți mânca. Numai că cu asta înseamnă mai puțini carbohidrați și mai multă nutriție.”
Citește și: Citate de trăit de

Kermit the Frog Citate despre dragoste și companie

19. „El este unul dintre noi. Și indiferent de ce s-ar întâmpla, indiferent de obstacole cu care ne confruntăm, nu uităm niciodată pe unul de-al nostru.”
20. „Pentru că nu renunț! Sunt încă aici și rămân!”
21. „Eu
îndrăgostit de un porc
Așteaptă până le spun băieților din marketing.”

Kermit the Frog Citate despre prietenie
22. „În sfârșit, mai există un lucru pe care cred că fiecare persoană sau broasca trebuie să fie creativă: prietenii.”
23. „Pentru mine, cea mai bună parte a creativității este colaborarea cu prietenii și colegii. Se întâmplă că ai mei sunt urși, porci, șobolani și pinguini, dar tu mergi cu ceea ce funcționează pentru tine.
24. „Cu prieteni buni, nu poți pierde.”
25. „Mișcându-vă drept de-a lungul, liber și fără fantezie. A ajunge acolo este jumătate din distracție; vino să-l împărtășești cu mine.”

Kermit the Frog Citate care te vor face să visezi mare

26. „Deci, nu-ți face griji pentru eșec. Se va întâmpla. Dar e în regulă: dă-i drumul, riscă și s-ar putea să descoperi că ceea ce se simte ca un eșec nu este deloc eșec. Este ceea ce te inspiră să visezi și mai mare.”
27. „Când te hotărăști care este marele tău vis, vei izbucni de entuziasm și vei dori să-l împărtășești cu toată lumea. Majoritatea tuturor vă vor oferi unul dintre acele „Bine, e frumos. Acum vă rog să treceți ketchup-ul.; arata. Unii se vor batjocori, sugerând că oricare ar fi visul tău mare, este prea mare pentru tine.”
28. „Da, ei bine, și eu am un vis, dar este să cânt și să dansezi și să faci oamenii fericiți. Acesta este genul de vis care devine mai bun cu cât îl împărtășești cu mai mulți oameni.”

Citate inteligente Kermit the Frog care măresc asupra creativității

29. „Cred că creativitatea este o parte inerentă a tuturor.”
30. „Creativitatea este ca un puzzle, iar oamenii contribuie cu diferite piese pentru a crea o imagine mai mare.”
31. „Există la fel de multe moduri de a fi creativ, câte sunt Muppets. Și crede-mă, există o mulțime de Muppets. ar trebui să știu; Trebuie să mă întâlnesc cu salariile în fiecare săptămână.”

Kermit the Frog Citate care vă vor spune mai multe despre personalitatea lui

32. „Bănuiesc că m-am înșelat când am spus că nu am promis nimănui. Mi-am promis.”
33. „Când verdele este tot ce trebuie să fie, Te-ar putea face să te întrebi de ce, Dar de ce să te întreb de ce mă întreb, eu sunt verde și o să meargă bine, Este frumos și cred că este ceea ce vreau să fiu.”
34. „Nu este ușor să fii verde.”

Filosoful Kermit Broasca Citate la care se gândește la

35. „Aveți ceea ce lui Jim Henson îi plăcea să numească „optimism ridicol”. Fără el, nu am avea această lume uimitoare în care trăim.”
36. „Cât de importante sunt artele vizuale în societatea noastră
Simt cu tărie că artele vizuale au o importanță vastă și incalculabilă. Desigur, aș putea avea prejudecăți. Sunt o artă vizuală.”
37. „Mintea unui copil este mintea unui începător și, pentru ei, fiecare idee este proaspătă, stimulatoare și duce undeva special și surprinzător.”
38. „Este singuratic sus.”

Citate amuzante Broasca Kermit pentru o zi plină de râs

39. „Sper că apreciați că îmi fac toate cascadorii.”
40. „Am auzit-o de prea multe ori ca să-l ignor. Este ceva ce ar trebui să fiu.”
41. „Acest Twitter îți ia multe din tine. Este greu, face să fii verde să pară ușor!”
42. „Ai încredere în mine. Sar de fiecare dată când domnișoara Piggy se strecoară în spatele meu.”
43. „Timpul este distractiv când ai muște.”
44. „Tot ce pot vedea sunt milioane de broaște cu cârje minuscule.”

Kermit the Frog Citate care vă vor oferi o privire asupra relației sale cu domnișoara Piggy

45. „Domnișoara Piggy și cu mine avem o relație de actorie profesionistă. Eu mă comport ca un profesionist, iar ea se comportă ca și cum am avea o relație.”
46. ​​„Domnișoara Piggy chiar nu s-a mai ameliorat. Piggy este o primadonă. Și reputația ei o precede, mă tem, la fel ca botul ei.”
47. „O cunosc pe Piggy de câțiva ani – de câteva decenii, într-adevăr, deși s-ar putea să nu aprecieze acea candoare. Dar da, există o scânteie cu siguranță și încă scânteie. Pasiune, as spune. Este o pasiune până la ambele extreme.”

Mai multe citate Kermit the Frog pentru toți cei care îl adoră
48. „Așa cum mi-a spus Michael Caine pe platoul de filmare al lui Muppet Christmas Carol, „Nu te pune niciodată între porc și cameră”. De aceea are un Oscar.”
49. „Cine este Jim Henson, pentru numele lui Dumnezeu,
sunt aici sus, scot-mi coada! Îi aud numele vorbindu-se mult, dar nu-l cunosc. Nu știu cine este Henson. Se pare că are mâna în multe lucruri pe aici, dar nu știu în mod special ce înseamnă asta.”
50. „Un prieten de-al meu, care a crescut și el pe aici, a spus că ambiția lui era „să fie unul dintre oamenii care au făcut diferența în lume”. Și că spera să „părăsească lumea puțin mai bună pentru că am fost aici”. Prietenul acela era Jim Henson. Și – dacă spun eu însumi – el a lăsat cu siguranță un loc mai bun pentru că a fost aici.”

Cum ți-a schimbat Kermit broasca viziunea asupra lumii și mentalitatea
Fiecare vis – oricât de prost sau mic – este semnificativ. Ele încă servesc ca scop pentru a trăi viața și a realiza mai mult. La urma urmei, visele noastre ne ajută să tragem căile pe care trebuie să le parcurgem în viață.
Poate fi confuz și, uneori, viața ne aruncă mingi curbe care ne distrag atenția. Din fericire, Broasca Kermit este aici pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim perspectiva, oferind cuvinte înțelepte de înțelepciune. Desigur, viața nu este întotdeauna soare și curcubeu, dar a avea o mentalitate pozitivă te va ajuta cu siguranță să te apropii de atingerea obiectivelor tale!
De obicei este bombardat cu critici și eșecuri. Dar, Broasca Kermit a continuat și a crezut în sine. Ca și el, cel mai mare aliat al nostru suntem noi înșine; nu ar trebui să fim primii care sădim sămânța îndoielii în mintea noastră.
Marcați această colecție și recitiți-o ori de câte ori simțiți că aveți nevoie de un reamintire că puteți trece prin orice! Ține minte că, la fel ca Broasca Kermit, te aclamam!
Ai urmărit înainte Kermit the Frog în Sesame Street
Care citate sunt preferatele tale
Distribuie-le în secțiunea de comentarii de mai jos!