În căutarea celor mai bune citate Al Capone
Ați ajuns la locul potrivit.
Am întocmit o listă cu primele 40 de citate și proverbe Capone despre bunătate, viață, oameni, afaceri, guvern și multe altele.
Citiți mai jos colecția completă.
Și nu uitați să verificați aceste citate de gangsteri și citate de Pablo Escobar.

Cele mai bune 40 de citate Al Capone despre viață, afaceri, oameni, bunătate

1. „Sunt o persoană bună, sunt amabil cu toată lumea, dar dacă ești nepoliticos cu mine, atunci bunătatea nu este ceea ce îți vei aminti de mine. ”
2. „Ai grijă pe cine îți spui prietenii. Aș prefera să am patru sferturi decât o sută de bănuți.”
3. „Reușești mai mult cu un zâmbet, o strângere de mână și o armă decât cu un zâmbet și o strângere de mână.”
4. „În această viață tot ce am este cuvântul și mingile mele și nu le rup pentru nimeni.”
5. „Capitalismul ne oferă tuturor o mare oportunitate dacă îl apucăm cu ambele mâini și ne agățăm de el.”
6. „Un zâmbet te poate duce departe, dar un zâmbet cu o armă te poate duce mai departe.”
7. „Ai fi surprins dacă ai cunoaște pe câțiva dintre semenii de care trebuie să am grijă.”
8. „Mi-am construit organizația pe frică.”
9. „Tot ce am făcut a fost să vând bere și whisky celor mai buni oameni ai noștri. Tot ce am făcut a fost să ofer o cerere destul de populară. De ce, chiar băieții care îmi fac comerțul bun sunt cei care țipă cel mai tare despre mine. Unii dintre judecătorii de frunte folosesc aceste lucruri.”
10. „Se pare că sunt responsabil pentru fiecare crimă care are loc în această țară.”
11. „Aș prefera să fiu bogat, bogat și lacom și să merg în iad când voi muri, decât să trăiesc în sărăcie pe acest pământ.”
12. „Eu sunt șeful. Voi continua să conduc lucrurile. Mi-au pus roscoe de mulți ani și sunt încă sănătos și fericit. Nu lăsa pe nimeni să te păcălească să creadă că pot fi fugit din oraș. Nu am alergat încă și nu am de gând să o fac.”
13. „Poți face mai mult cu un cuvânt bun și cu o armă decât doar cu un cuvânt bun.”
14. „Oamenii care nu respectă nimic se tem de frică. Prin urmare, din frică mi-am construit organizația. Dar înțelegeți-mă corect, vă rog. Cei care lucrează cu mine nu se tem de nimic. Cei care lucrează pentru mine sunt păstrați credincioși, nu atât pentru plata lor, cât pentru că știu ce s-ar putea face cu ei dacă și-ar încălca credința.”
15. „De ce să nu ne tratăm afacerea așa cum o tratează orice alt bărbat pe a lui, ca pe ceva la care să lucrezi în timpul zilei și să uiți când se duce acasă noaptea
. Există o mulțime de afaceri pentru toată lumea. De ce să ne ucidem unii pe alții din cauza asta

16. „Țara a vrut băutură și am organizat-o. De ce ar trebui să fiu numit inamic public

17. „Este destul de greu când un cetățean cu antecedente ireproșabile trebuie urmărit din casă chiar de polițiștii ale căror salarii sunt plătite, cel puțin parțial, din buzunarul victimei. Ai putea spune că fiecare polițist din Chicago primește o parte din pâine și unt din taxele pe care le plătesc.”
18. „Odată ce ești în rachetă, ești mereu în ea. Paraziții te vor urmări, cerșind bani și favoruri și nu poți scăpa niciodată de ei, indiferent unde te duci.”
19. „Unii îl numesc contrabandă. Unii îl numesc racket. Eu o numesc o afacere.”
20. „Nu am blocat un bărbat în viața mea. Nici unul dintre agenții mei nu a jefuit vreodată pe nimeni sau a spart nicio casă în timp ce lucrau pentru mine. Poate că și-au făcut multe locuri de muncă înainte de a veni cu mine sau după ce m-au părăsit, dar nu în timp ce erau în ținuta mea.”
21. „Nu pot colecta taxe legale din bani ilegali.”
22. „Partea amuzantă a întregului lucru este că un bărbat din această linie de afaceri are atât de multă companie. Mă refer la clienții lui. Dacă oamenii n-ar dori bere și n-ar bea-o, un tip ar fi nebun că umblă încercând să o vândă!”
23. „Mi-am petrecut cei mai buni ani din viața mea oferind oamenilor plăceri mai ușoare, ajutându-i să se distreze și tot ce primesc este abuz, existența unui om vânat.”
24. „Serviciul public este motto-ul meu.”
25. „Ei vorbesc că nu sunt legitim. Nimeni nu este legal, știi asta și ei la fel. Nimeni nu este cu adevărat legal când vine vorba de cazuri.”
26. „Iadul trebuie să fie un loc destul de agitat, pentru că tipii care au inventat religia s-au străduit din greu să-i țină pe toți ceilalți departe.”
27. „Acum știu de ce tigrii își mănâncă puii.”
28. „Întotdeauna am fost împotriva violenței, a împușcăturilor. Am luptat, da, dar am luptat pentru pace. Și cred că pot să-mi asum creditul pentru pacea care există acum în jocul de rachetă din Chicago. Cred că oamenii îmi pot mulțumi pentru faptul că crimele de bande de aici sunt probabil un lucru din trecut.”
29. „Tot ce am făcut a fost să ofer o cerere destul de populară.”
30. „Sunt ca orice alt om. Tot ce fac este să ofer o cerere.”
31. „Sunt sătul și obosit de publicitate. Nu mai vreau din ea. Mă pune într-o lumină proastă. Vreau doar să fiu uitat.”
32. „Am pierdut un milion și jumătate la cai și zaruri în ultimii doi ani. Și partea amuzantă este că încă îmi plac, iar dacă cineva mi-ar da încă un milion, l-aș pune chiar în nasul unui cal care mi s-a părut bine.”
33. „Sunt doar un om de afaceri, care oferă oamenilor ceea ce își doresc.”
34. „Capitalismul este racheta legitimă a clasei conducătoare.”
35. „Prohibiția nu a făcut decât necazuri.”
36. „Un escroc este un escroc și este ceva sănătos în sinceritatea lui în această chestiune. Dar orice tip care pretinde că aplică legea și fură sub autoritatea lui este un șarpe umflat. Cel mai rău tip dintre acești punks este marele politician. Puteți obține doar puțin din timpul lui pentru că petrece atât de mult timp acoperindu-se, încât nimeni nu va ști că este un hoț. Un escroc harnic va și poate obține acele păsări cu duzină, dar în inima lui nu va depinde de ele – urăște să le vadă.
37. „Nu am nimic împotriva polițistului cinstit pe beat. Îi transferi într-un loc unde să nu-ți facă niciun rău. Dar să nu-mi vorbiți niciodată despre onoarea căpitanilor de poliție sau a judecătorilor. Dacă nu ar putea fi cumpărați, nu ar avea locul de muncă.”
38. „De fiecare dată când un băiat cade de pe tricicletă, de fiecare dată când o pisică neagră are pisoi gri, de fiecare dată când cineva lovește un deget de la picior, de fiecare dată când are loc o crimă sau un incendiu sau marinii aterizează în Nicaragua, poliția și ziarele strigă” ia-l pe Capone.”
39. „Bolșevismul ne bate la porți, nu ne putem permite să-l lăsăm să intre. Trebuie să păstrăm America întreagă, în siguranță și nealterată. Trebuie să ținem muncitorul departe de literatura roșie și viclenia roșie; trebuie să vedem că mintea lui rămâne sănătoasă”.
40. „Ce vrei să faci, să te omoare înainte de a împlini treizeci de ani
Mai bine ai avea un pic de rațiune în timp ce câțiva dintre noi rămân în viață.”