Ceea ce urmează este o colecție cu cele mai frumoase Citate de Dragoste pentru Ea. Citate dulci și romantice, pe care să le dedici persoanei pe care o iubești. Vrei să exprimi toată dragostea pe care o simți pentru S-ul tău, dar nu găsești cuvintele potrivite
La urma urmei, câteva cuvinte sunt suficiente pentru a-ți transmite emoțiile, dar nu este întotdeauna ușor să găsești fraza de dragoste potrivită, cea care pleacă. marca ta.
Cu toate acestea, nu este nimic rău în a căuta inspirație printre frazele scrise de altcineva, a le folosi pentru o dedicație deosebită și pentru a ne exprima toată dragostea. Iată 100 de Citate de dragoste pentru ea

Cuvinte, dedicații, mesaje și Citate de dragoste pentru ea

Ești un cântec ușor care vine din mare, delicat ca o respirație, dar mai pătrunzător ca niciodată.
Să te iubesc enorm, asta voi face pentru totdeauna, pentru că dacă încă îmi bate inima și numai pentru tine viața mea.
Ce sentiment ciudat, ne-au prezentat acum câteva ore dar parcă ne cunoaștem de o viață și am fost mereu iubiți!
Dacă nu mă iubești, nu voi fi iubit niciodată. Dacă nu te iubesc, nu te voi iubi niciodată (Samuel Beckett)
Te țin în brațe și mă „dopez” cu parfumul tău amețitor. Te iubesc!
Tu și cu mine, doar tu și eu, noi, care trăim hrănindu-ne doar din iubirea produsă de inimile noastre…
Aș vrea să-ți dedic tot ce este bun în mine, cele mai dulci gânduri, cele mai frumoase poezii, renunțări, vise rebele. Te iubesc!
Vreau să-ți spun că ești foarte important pentru mine și că voi face totul pentru a te face fericit și a te iubi așa cum meriți dragostea mea!
Povestea noastră nu se va termina niciodată, flacăra iubirii noastre nu se va stinge niciodată! Sentimentul pe care îl avem unul față de celălalt este suficient de puternic pentru a rezista toată viața și nu numai!
Cine a iubit vreodată pe cine nu a iubit la prima vedere
(Christopher Marlowe)
Te iubesc. Tu, tu mă completezi (din filmul Jerry Maguire)
Dacă vrei să mă umpli de dragostea ta atunci fă-o fără limite, până mă înec într-o mare de sărutări și mângâieri!
Viața mea s-a îmbunătățit datorită ție care mă faci fericit în fiecare zi chiar și cu un simplu „bună ziua”.
Mereu am visat să te întâlnesc, iubire adevărată, și, acum, vreau să te trăiesc pentru totdeauna…
Uitați de cei care vor să vă convingă de contrariu, nu dați credit celor care aruncă cu noroi pe frumoasa noastră poveste, pentru că nu sunt decât invidioși pe marea noastră Iubire!
Oh, fetiță, mi-ai furat inima. Ca să-l recuperez, va trebui să-ți fur un sărut.
Cu cât petrec mai multe zile împreună, cu atât dragostea imensă pe care o simt pentru tine crește! Esti unic, special, de neinlocuit, esti!
Tu ești infinitul care îmi umple existența în acest moment al vieții pe care mi s-a permis să îl trăiesc. Mulțumesc că m-ai lăsat să savurez nemurirea unui moment.
Suntem un băiat și o fată care pur și simplu vor să-și trăiască dragostea dulce și senin… restul nu contează draga mea.
Iubește-mă și vei avea Iubire, sărută-mă și vei avea inima mea, trăiește-mă și mă vei avea pe tot!
Te iubesc nu pentru cine ești, ci pentru cine sunt eu când sunt cu tine (Gabriel Garcia Marquez)
Te-am considerat întotdeauna cel mai bun și acum ești și unic și singurul din inima mea. Te iubesc!
Ești frumoasă ca o floare, ești dulce ca soarele, ești parfumată ca violetele… Cu cât stau mai mult cu tine, cu
atât îmi dau seama că ești și vei fi mereu persoana pe care o iubesc cel mai mult pe lume. !
Dacă m-ai întreba ce este dragostea adevărată, nu aș ști cum să-ți răspund, dar sunt sigură că ai simți că inima îmi bate nebunește pentru tine!
Nicio propoziție din lume nu ar fi suficientă pentru a exprima, și pentru a te face să înțelegi, imensitatea dragostei mele pentru tine!
Tu ești toată acea Iubire pe care mi-am dorit mereu să o primesc, sper doar că ești cu mine și cu inima mea frumoasă pentru totdeauna…
Inima ta în inima mea, îl voi găzdui cu o dulceață extremă, satisfacându-i toate nevoile, inundându-l cu iubire imensă…
Speram să te cunosc dar, în inima mea, nu aș fi îndrăznit niciodată să cer atât de multe de la viață. ! Te iubesc enorm iubirea mea!
Ești în mine, ca marea înaltă… – Antonello Venditti, Alta Marea
Mă uit la cer și mă uit la o stea, dar oricât de frumoasă ar fi, nu va fi niciodată ca a mea… Tu ești al meu și nu voi fi niciodată te las din nou… te iubesc!
Să iubești este frumos, să te iubesc mai mult… pur și simplu TE IUBESC mai mult decât viața mea, mai mult decât respirația mea…
Ce este
iubirea
Am vrut să-ți dau o stea, dar nu sunt foarte înalt ca să o apuc… am vrut să-ți dau marea dar nu am găsit un pahar atât de mare să-l iau… așa că m-am hotărât să-ți dau inima, mica ca un pumn dar care contine o iubire mare ca acelasi univers!
Dar ce va fi Dragostea vreodată și, mai presus de toate, ce înseamnă să iubești pe
Be, răspunsul este simplu, doar uită-te la noi!
Viața e așa, nu e nimic de făcut, dar, slavă Domnului, că, în cazul de față, viața mea ești tu iubirea mea iubită!
Simt că te iubesc mai mult decât orice altceva pe lume, nu mi s-a întâmplat niciodată înainte de a trăi în ritmul altei inimi!
Am venit aici în seara asta pentru că atunci când realizezi că vrei să-ți petreci tot restul vieții cu o singură persoană, vrei ca restul vieții tale să înceapă cât mai curând posibil – din filmul Harry meet Sally
Suntem sortiți să ne iubim pentru viata, fara cale de iesire! O condamnare pe viață dulce, dar inexorabilă a Iubirii!
Nu știu ce cuvinte să folosesc pentru a-ți explica ce simt pentru tine, dar trebuie doar să-ți pui mâna pe inima mea pentru a simți că te iubesc!
Acum, că în sfârșit am reușit să intru în el, încui ușa și pecetluiește-ți inima cu șurubul marii noastre Iubiri!
Cu cât mă uit mai mult în ochii tăi, cu atât îmi dau seama că între noi va fi pentru totdeauna, un „veșnic” al iubirii!
Închide ochii și imaginează-ți că poți zbura sus pe cerul albastru… Acum, uită-te la orizont și pierde-te în imensitatea dragostei mele pentru TINE!
Este minunat să-ți privesc ochii când se luminează cu Iubirea pe care o simți pentru mine. Devin atât de frumoase încât mă fac să mă simt în Rai!
Tu ești singurul lucru de care am nevoie cu adevărat, TU și numai TU, și nu am nevoie de nimic altceva ca să trăiesc decât Iubirea ta!
Nu mai pot să nu mă gândesc la tine, să te doresc, să te aștept, mereu și în orice caz, nu mai pot să nu te iubesc… pe viață!
În seara asta am visat o lume care înflorește mereu primăvara, făcută doar din lucruri frumoase și plină de acea mare iubire care țâșnea din inimile noastre.
Chiar dacă nu ne-am cunoaște încă, sunt sigur că, reîntâlnindu-te, m-aș îndrăgosti din nou de tine!
Ești cu adevărat atât de frumoasă pe care m-aș fi așteptat să primesc de la viață… Te iubesc dincolo de inimaginabil.
Tu ești imensitatea mării, ești o stea care strălucește în fiecare noapte pentru mine, ești soarele și luna, ești vântul care împrospătează zilele de vară, ești trandafirul meu care ustură în inimă, ești al meu cea mai mare dragoste…
te iubesc și este minunat să te simt în inima mea care bate doar pentru tine acum și să te consider cea mai importantă persoană din viața mea.
Deschid fereastra amintirilor mele cu tine ca să respir parfumul primăverii…
Practic te-am iubit mereu, chiar dacă am descoperit-o abia astăzi, așa că va trebui să recuperăm timpul pierdut sărutăm unul altuia pentru fiecare secundă în care nu am fost încă împreună!
Cele mai importante întâlniri sunt deja îmbinate de suflete încă dinainte de a fi văzute trupurile (Paulo Coelho)
Întotdeauna și doar ȚI vreau, iubirea mea, iar zâmbetele tale, sărutările, mângâierile tale tandre îmi sunt de ajuns să trăiesc fericit!
Te iubesc. Cunosc toată greutatea acestui cuvânt – groaza și minunea – și totuși vă spun, aproape calm. L-am folosit atât de puțin în viața mea, și atât de rău, încât este la fel de nou pentru mine (Cesare Pavese)
Forța noastră va fi dragostea pe care o simțim unul față de celălalt și, datorită sentimentului nostru imens, vom fi împreună pentru totdeauna!
Draga mea, aș vrea să-ți spun că ești important pentru mine, că ești viața mea, că nu pot să nu mă gândesc la tine și nu pot fi fără tine. Te iubesc la nebunie!
Nimeni nu poate ști cât de mult te-a dorit inima mea, cât de mult s-a gândit mintea mea la tine, cât de mult te-a așteptat viața mea înainte de a trăi cu adevărat… împreună!
Viața mea este magică, minunată și fantastică, pentru că tu ești în ea. Lucrăm pentru a face din asta viața noastră împreună, pentru totdeauna.
Te iubesc ca florile de primavara. Ești parfumul meu preferat, ești căldura verii, mângâierile tale sunt petale de flori, știi să mă iei cu orice ocazie. Te iubesc.
Nu credeam că cineva poate străluci mai tare decât soarele… Te iubesc!
Te iubesc atât de mult încât, crede-mă, mai mult nu ar putea fi… Mai mult decât orice altceva pe lume, mai mult decât viața mea însăși, mai mult decât Iubirea pe care aș simți-o dacă aș putea trăi veșnic!
Oriunde te-ai hotărî să mergi, te voi urma, iar orice ai decide să faci o voi face cu tine… Noi doi pentru totdeauna Iubim!
Aș vrea să zbor într-o zi să vin la tine, să intru în visele tale și să te sărut, îmi doresc… dar nu pot.
Îmi dau seama când privirea ta eliberează ceva, pentru că te-am cunoscut dintotdeauna, pentru că mereu mi-am cunoscut inima.
Ce aș fi fără tine…un mic grăunte de nisip lângă mare, dar cu tine în schimb mă simt ca o regină. Îți mulțumesc că există iubirea mea.
Te iubesc de moarte și voi continua să o fac atâta timp cât voi avea aer în plămâni, pentru că pentru mine ești viața însăși.
N-am știut niciodată să ador până nu am știut să iubesc (Nick Richardson)
Îți zâmbesc ție care mi-ai furat inima și în locul ei ai lăsat atâta dragoste.
Înainte să te cunosc, inima mea bătea pur și simplu pentru a mă menține în viață, acum bate pentru a te iubi!
Îmi doresc din toată inima ca „NOI” nostru să se transforme într-o viață minunată împreună… pentru totdeauna!
Tu și luna aveți un lucru în comun, ea luminează cerul, tu inima mea.
Nu contează cât timp, dar te voi aștepta, pentru că Iubirea mea pentru tine este imensă și răbdătoare!
Te-am iubit de o viață și totuși, în fiecare zi, parcă te sărut pentru prima dată!
Și atunci întâlnești pe cineva special și te îndrăgostești de ea atât de nebunește, încât nici nu poți respira fără ea… Te iubesc!
Doar atunci când ești lângă mine mă simt cu adevărat, liber să mă exprim liber și conștient de iubirea imensă pe care o simt pentru tine!
Dacă te iubesc atât de rău și pentru că te iubesc prea mult (Paul Geraldy)
Inima mea și a ta într-o singură bătaie iubitoare! Nu ar fi o idilă minunată a iubirii
Iartă-mă că sunt atât de orb, nu mi-am dat seama că te-ai îndrăgostit de mine. Distanța ta mă doare acum pentru că mi-e dor de tine și nu mai am nimic din tine decât amintiri sudate între ele ca verigile aceluiași lanț, momente fericite trăite împreună care par să călătorească în mintea mea ca vagoanele într-un tren… Ajută-mă și retrag. pașii tăi pentru că te iubesc…
În timp ce el a învățat-o să facă dragoste, ea l-a învățat să iubească (Fabrizio De Andre)
Dragoste pentru totdeauna… și ceea ce simt pentru tine, și nu aș mai putea trăi fără să-ți pot atinge buze dulci.
Ești imens în mine, curgi în sângele meu, îmi bate în inima, îmi respiri în plămâni, ești viața, a mea!
Te iubesc și mi-aș dori doar să fie pentru totdeauna, pentru că să te trăiesc, pentru mine, nu este niciodată suficient iubirea mea!
Te iubesc îngrozitor, dacă ar înflori o floare de fiecare dată când mă gândesc la tine, fiecare deșert ar fi plin de ea (Khalil Gibran)
Pentru inima mea pieptul tău este de ajuns, pentru libertatea ta aripile mele sunt de ajuns.
O îmbrățișare și un sărut pe care îl iubesc mai mult decât orice altceva.
Zâmbetul tău a fost ca o zguduire care mi-a dat din nou inima moartă și acum a început să bată din nou repede doar pentru tine, iubirea mea.
Și să spun că dacă nu te-aș iubi viața mea ar fi goală și lipsită de sens, iar inima mea nu ar avea de ce să bată.
Toți merg în iad, și pe tine te vreau, și ceea ce simțim și dragostea pe care o simțim unul pentru celălalt contează cu adevărat.
Îmi voi petrece viața iubindu-te, pentru că acesta este singurul lucru pe care îl pot face acum și cu tine îmi doresc și îmi voi dori să fiu!
Nici nu-ți poți imagina dragostea pe care o simt pentru tine, tu ești persoana care a dat sens vieții mele…
aș fi pierdut dacă aș trăi un singur minut fără tine
Ochii tăi spun că mă iubești, inima ta mă poate confirma Urmam
adevărata poveste a vieții, apoi într-o zi m-am trezit și am început ca „A fost odată ca niciodată…”, te-am cunoscut.
O lumină s-a aprins în inima mea pentru a lumina calea iubirii noastre…
Tu ești motivul pentru care mă trezesc cu un zâmbet în fiecare dimineață. Tu ești secretul nopților mele liniștite.
Suntem încă împreună, și acesta este cel mai important lucru, totul în rest nu contează și te iubesc atât de mult!
Să te iubesc este cel mai bun lucru care mi s-ar putea întâmpla în viață… și sper să o pot face pentru totdeauna!
Tu și cu mine suntem acum una, un lucru minunat și indisolubil ca Iubirea noastră.
Ești persoana pe care am căutat-o ​​mereu, dulce, sensibilă și cu sufletul curat și, acum că te-am găsit, aș vrea să-ți ofer toată dragostea pe care am păstrat-o doar pentru tine!
Am pus o mulțime de lucruri, dar nu explic niciodată de ce, nu te pot lăsa deoparte… (Luciano Ligabue, am pus deoparte)