Dacă ești flămând de liniște și ai nevoie de ajutor pentru a găsi valoare în ceea ce aduce momentul prezent, atunci aceste citate Eckhart Tolle sunt cele mai bune cuvinte pe care le poți citi!
Eckhart Tolle s-a uitat în el însuși pentru a găsi lucrurile de care avea nevoie pentru a le transforma și îmbunătăți. El credea în momentul prezent și că noi, ca oameni, avem puterea doar de a influența „acum”. Nimic dincolo sau înainte de asta nu este în controlul nostru.
Cu asta, a crezut că nu are sens să-ți faci griji. Trăind în prezent, vom putea găsi pacea în noi înșine și vom putea să ne trăim viața cât mai semnificativ și cât mai satisfăcător putem. Aflați mai multe despre filozofiile sale din lista de mai jos.
Să începem.
Și nu uitați să consultați aceste citate Ram Dass și citate Deepak Chopra.

Cele mai bune citate ale lui Eckhart Tolle

1. „Acceptă, apoi acționează. Indiferent ce conține momentul prezent, acceptă-l ca și cum l-ai fi ales.”
2. „Acolo unde există furie, există întotdeauna durere dedesubt.”
3. „Trecutul nu are putere asupra momentului prezent.”
4. „A te cunoaște pe tine însuți ca ființa de sub gânditor, liniștea de sub zgomotul mental, iubirea și bucuria de sub durere, este libertate, mântuire, iluminare.”
5. „Unele schimbări par negative la suprafață, dar în curând îți vei da seama că se creează spațiu în viața ta pentru ca ceva nou să apară.”
6. „Realiză profund că momentul prezent este tot ce ai vreodată. Transformă acum în centrul vieții tale.”
7. „Viața îți va oferi orice experiență este cea mai utilă pentru evoluția conștiinței tale. De unde știi că aceasta este experiența de care ai nevoie,
deoarece aceasta este experiența pe care o trăiești în acest moment.”
8. „În loc să întreb „ce vreau de la viață
”, o întrebare mai puternică este „Ce vrea viața de la mine

9. „Timpul nu este deloc prețios, pentru că este o iluzie. Ceea ce percepi ca fiind prețios nu este timpul, ci singurul punct care este în afara timpului – acum. Asta chiar este prețios. Cu cât ești mai concentrat asupra timpului – trecut și viitor – cu atât îți lipsește mai mult Acum, cel mai prețios lucru care există.”
10. „Oamenii nu realizează că acum este tot ce există vreodată. Nu există trecut sau viitor decât ca amintire sau anticipare în mintea ta.”
11. „Nimic nu s-a întâmplat vreodată în trecut care să te poată împiedica să fii prezent acum și dacă trecutul nu te poate împiedica să fii prezent acum, ce putere are el

12. „Poți face mereu față momentului prezent, dar nu poți face față cu ceva care este doar o proiecție a minții — nu poți face față viitorului.”
13. „Orice crezi că lumea îți reține, tu reține lumii.”
14. „Recunoașterea binelui pe care îl ai deja în viața ta este fundamentul abundenței.”

Citate celebre Eckhart Tolle

15. „Puterea de a crea un viitor mai bun este conținută în momentul prezent. Îți creezi un viitor bun creând un prezent bun.”
16. „Uneori, a lăsa lucrurile să plece este un act de o putere mult mai mare decât a te apăra sau a te agăța.”
17. „Orice acțiune este adesea mai bună decât nicio acțiune, mai ales dacă ai fost blocat într-o situație nefericită de mult timp. Dacă este o greșeală, măcar înveți ceva, caz în care nu mai este o greșeală. Dacă rămâi blocat, nu înveți nimic.”
18. „Pentru a pune capăt mizeriei care a afectat condiția umană de mii de ani, trebuie să începi cu tine însuți și să-ți asumi responsabilitatea pentru starea ta interioară în orice moment dat. Asta înseamnă acum.”
19. „Am trăit cu câțiva maeștri Zen – toți pisici.”
20. „Poți pierde doar ceva ce ai, dar nu poți pierde ceva ce ești.”
21. „Spune întotdeauna „da” momentului prezent. Predați-vă la ceea ce este. Spune „da” vieții și vezi cum viața începe brusc să lucreze pentru tine și nu împotriva ta.”
22. „Oriunde te-ai afla, fii acolo cu totul. Dacă ți se pare intolerabil aici și acum și te face nefericit, ai trei opțiuni: să te îndepărtezi din situație, să o schimbi sau să o accepți total. Dacă vrei să-ți asumi responsabilitatea pentru viața ta, trebuie să alegi una dintre aceste trei opțiuni și trebuie să alegi acum. Atunci acceptă consecințele.”
23. „Nu căuta fericirea. Dacă o cauți, nu o vei găsi, pentru că căutarea este antiteza fericirii.”
24. „Există un echilibru fin între a onora trecutul și a te pierde în el. De exemplu, poți să recunoști și să înveți din greșelile pe care le-ai făcut, apoi să mergi mai departe și să te concentrezi pe acum. Se numește a te ierta pe tine însuți.”
25. „Este prin recunoștință pentru momentul prezent că dimensiunea spirituală a vieții se deschide.”
26. „Orice luptați, întăriți și ceea ce rezistați persistă.”
27. „Doar adevărul despre cine ești, dacă este realizat, te va elibera.”
28. „Dragostea nu este selectivă, la fel cum lumina soarelui nu este selectivă. Nu face o persoană specială. Nu este exclusiv. Exclusivitatea nu este iubirea lui Dumnezeu, ci „dragostea” ego-ului.”
29. „Cauza principală a nefericirii nu este niciodată situația, ci gândurile tale despre ea.”

Scurte, dar inspiratoare Citate Eckhart Tolle

30. „La cel mai profund nivel al ființei, ești una cu tot ce este.”
31. „Învață să exprimi ceea ce simți fără a da vina.”
32. „A iubi înseamnă a te recunoaște în altul.”
33. „Viața nu este atât de serioasă pe cât crede mintea a fi.”
34. „Nu este neobișnuit ca oamenii să-și petreacă întreaga viață așteptând să înceapă să trăiască.”
35. „Ființa trebuie simțită. Nu se poate gândi.”
36. „Îngrijorarea se pretinde a fi necesară, dar nu servește niciun scop util.”
37. „Cu liniște vine binecuvântarea păcii.”
38. „Semnificația se ascunde în nesemnificativ. Apreciază totul.”
39. „Singurul lucru pe care îl aveți vreodată este acum.”
40. „Dacă nu acum, când

41. „Ești conștient, deghizat în persoană.”
42. „Ceea ce o omidă numește sfârșitul lumii, numim fluture.”
43. „Tu nu ești vocea din mintea ta, ci cel care este conștient de ea.”
44. „Orice lucru pe care îl supărați și la care reacționați puternic în altul este și în voi.”

Citate Eckhart Tolle despre a fi sincer cu tine însuți

45. „Renunțați să vă definiți – față de tine sau față de ceilalți. Nu vei muri. Vei prinde viață. Și nu-ți face griji cum te definesc alții. Când te definesc, se limitează, deci e problema lor. Ori de câte ori interacționați cu oamenii, nu fiți acolo în primul rând ca funcție sau rol, ci ca câmp al Prezenței conștiente.”
46. ​​„Ce eliberare să realizez că „vocea din capul meu” nu este cine sunt eu. — Atunci cine sunt eu
„Cel care vede asta.”
47. „În liniștea prezenței tale, poți simți propria ta realitate fără formă și atemporală ca viața nemanifestată care îți animă forma fizică. Atunci poți simți aceeași viață în adâncul oricărui alt om și al oricărei alte creaturi. Priviți dincolo de vălul formei și al separării. Aceasta este realizarea unității. Aceasta este iubire.”
48. „De îndată ce onori momentul prezent, toată nefericirea și lupta se dizolvă, iar viața începe să curgă cu bucurie și ușurință. Când acționați conștientizarea momentului prezent, orice ați face devine impregnat cu un sentiment de calitate, grijă și dragoste – chiar și cea mai simplă acțiune.”
49. „Când renunți la credința că ar trebui sau trebuie să știi cine ești, ce se întâmplă cu confuzia
Dintr-o dată a dispărut. Când accepți pe deplin că nu știi, intri de fapt într-o stare de pace și claritate care este mai aproape de cine ești cu adevărat decât s-ar putea crede vreodată. A te defini prin gândire înseamnă a te limita.”
50. „Adevărul suprem despre cine ești tu nu este că Eu sunt aceasta sau Eu sunt aceea, ci Eu Sunt.”
51. „A trăi conform unei imagini pe care o ai despre tine sau pe care alți oameni o au despre tine este o viață neautentică.”
52. „Sufletul este ființa ta cea mai interioară. Prezența că ești dincolo de formă. Conștiința că ești dincolo de formă, adică sufletul. Asta ești în esență.”
53. „Sunteți aici pentru a permite scopului divin al universului să se desfășoare. Atât de important ești!”
54. „Dacă n-ar fi altceva decât gânduri în tine, nici nu ai ști că gândești. Ai fi ca un visător care nu știe că visează. Când știi că visezi, ești treaz în vis.”

Deep Eckhart Tolle Citate despre viață

55. „Fii fidel vieții fiind fidel scopului tău interior. Pe măsură ce devii prezent și, prin urmare, total în ceea ce faci, acțiunile tale devin încărcate de putere spirituală.”
56. „Viața este o aventură, nu este un pachet turistic.”
57. „Când nu acoperi lumea cu cuvinte și etichete, un sentiment al miraculosului se întoarce în viața ta, care s-a pierdut cu mult timp în urmă, când omenirea, în loc să folosească gândul, a devenit stăpânită de gând.”
58. „Dacă trăiești într-o singură cultură în primii 20 de ani ai vieții tale, devii condiționat fără să știi.”
59. „Toată viața ta se întâmplă doar în acest moment. Momentul prezent este viața însăși. Cu toate acestea, oamenii trăiesc ca și cum contrariul ar fi adevărat și tratează momentul prezent ca pe o piatră de treaptă către momentul următor – un mijloc pentru un scop.”
60. „Viața este dansatorul și tu ești dansul.”
61. „Tot ce trebuie să faci este să accepți acest moment pe deplin. Atunci ești în largul tău aici și acum și în largul tău cu tine însuți.”
62. „Îngustează-ți viața până în acest moment. Situația ta de viață poate fi plină de probleme. Majoritatea situațiilor de viață sunt, dar află dacă ai o problemă în acest moment. Ai o problemă acum

63. „Nu s-a întâmplat nimic în trecut. S-a întâmplat în prezent. Nimic nu se va întâmpla vreodată în viitor. Se va întâmpla în prezent.”
64. „Sunt recunoscător pentru întotdeauna acest moment, acum, indiferent de forma pe care o ia.”

Înțeleptul Eckhart Tolle Citate pline de intuiții

65. „Dragostea este o stare de a fi. Dragostea ta nu este afară. Este adânc în tine. Nu o poți pierde niciodată și nu te poate părăsi. Nu depinde de un alt corp, de o formă exterioară.”
66. „În esență, nu ești nici inferior, nici superior nimănui. Adevărata stima de sine și adevărata smerenie provin din această realizare. În ochii ego-ului, stima de sine și smerenia sunt contradictorii. Într-adevăr, ei sunt unul și același.”
67. „Plăcerea este întotdeauna derivată din ceva din exteriorul tău, în timp ce bucuria apare din interior.”
68. „Gândul poate fi atât de seducător și hipnotic încât îți absoarbe atenția în totalitate, astfel încât să devii gândurile tale.”
69. „Amintirile sunt gânduri care apar. Nu sunt realitati. Doar atunci când crezi că sunt reali, atunci ei au puterea asupra ta. Dar când realizezi că este doar un alt gând care apare despre trecut, atunci poți avea o relație spațioasă cu acel gând. Gândul nu te mai ține în strânsoarea lui.”
70. „Deci, cel mai important pas din călătoria ta spre iluminare este acesta – învață să te dezidenti de mintea ta.”
71. „Deveniți cel mai puternic în orice ați face dacă acțiunea este realizată de dragul ei, mai degrabă decât ca un mijloc de a proteja, de a îmbunătăți sau de a vă conforma identității rolului.”
72. „A te plânge înseamnă întotdeauna neacceptarea a ceea ce este. Ea poartă invariabil o sarcină negativă inconștientă. Când te plângi, te transformi într-o victimă. Când vorbești, ești în puterea ta. Deci, schimbați situația luând măsuri sau vorbind, dacă este necesar sau posibil – părăsiți situația sau acceptați-o. Toate celelalte sunt nebunie.”
73. „Dacă înțelegi interiorul corect, exteriorul va cădea la loc. Realitatea primară este în interior – realitatea secundară din exterior.”
74. „A fi spiritual nu are nimic de-a face cu ceea ce crezi și totul de-a face cu starea ta de conștiință.”
75. „Toate problemele sunt iluzii ale minții.”
76. „Există două moduri de a fi nefericit. A nu obține ceea ce îți dorești este unul. A obține ceea ce îți dorești este celălalt.”
77. „Moartea este o îndepărtare a tot ceea ce nu ești tu. Secretul vieții este să mori înainte de a muri – și să descoperi că nu există moarte.”
78. „Dacă mintea ta poartă o povară grea a trecutului, vei experimenta mai mult la fel. Trecutul se perpetuează prin lipsă de prezență. Calitatea conștiinței tale în acest moment este ceea ce modelează viitorul.”
79. „Ori de câte ori este nevoie de un răspuns, o soluție sau o idee creativă, încetează să te gândești pentru un moment concentrând atenția asupra câmpului tău energetic interior. Când vă reluați să vă gândiți, va fi proaspăt și creativ.”

Eckhart Tolle vă va oferi mai multe cunoștințe despre pace și negativitate
80. „Poți să știi asta doar când mintea este nemișcată. Când ești prezent, când atenția ta este pe deplin și intens în Acum, Ființa poate fi simțită, dar nu poate fi niciodată înțeleasă mental. A recâștiga conștientizarea Ființei și a rămâne în acea stare de „simțire-realizare” este iluminarea.”
81. „În goana de astăzi cu toții gândim prea mult, căutăm prea mult, ne dorim prea mult și uităm de bucuria de a fi doar.”
82. „Toată negativitatea este cauzată de o acumulare de timp psihologic și de negare a prezentului. Neliniște, anxietate, tensiune, stres, îngrijorare – toate formele de frică sunt cauzate de prea mult viitor și de prezența insuficientă. Vinovăția, regretul, resentimentele, nemulțumirile, tristețea, amărăciunea și toate formele de non-iertare sunt cauzate de prea mult trecut și de prezența insuficientă.”
83. „De câte ori devii anxios sau stresat, scopul exterior a preluat controlul și ai pierdut din vedere scopul tău interior. Ai uitat că starea ta de conștiință este primară, toate celelalte sunt secundare.”
84. „Dacă lucrurile mărunte au puterea de a te deranja, atunci cine crezi că ești este exact atât de mic.”
85. „Toate lucrurile care contează cu adevărat, frumusețea, dragostea, creativitatea, bucuria și pacea interioară apar dincolo de minte.”
86. „Nu căuta pacea. Nu căuta altă stare decât cea în care te afli acum. În caz contrar, vei crea un conflict interior și o rezistență inconștientă. Iartă-te că nu ești în pace.”
87. „Există o diferență între fericire și pace interioară
Da. Fericirea depinde de condițiile percepute ca pozitive – pacea interioară nu.
88. „Acea pace, o vibrație energetică subtilă, este conștiința.”
89. „Îți găsești liniștea nu rearanjând circumstanțele vieții tale, ci realizând cine ești la cel mai profund nivel.”

Marele Eckhart Tolle Citate care îi evidențiază punctele de vedere și convingerile

90. „Credința este substanța a ceea ce sperăm. Important este să învățăm că credința este legată de fapte bune și responsabilitate.”
91. „Toți artiștii adevărați, fie că știu sau nu, creează dintr-un loc fără minte, din liniște interioară.”
92. „A realiza că nu ești gândurile tale este atunci când începi să te trezești spiritual.”
93. „A fi în largul tău cu a nu ști este crucial pentru ca răspunsurile să vină la tine.”
94. „Trecutul îți dă o identitate, iar viitorul deține promisiunea mântuirii, a împlinirii sub orice formă. Ambele sunt iluzii.”
95. „Nu devii bun încercând să fii bun, ci găsind bunătatea care este deja în tine și permițând acelei bunătăți să apară. Dar poate apărea doar dacă ceva fundamental se schimbă în starea ta de conștiință.”
96. „Spațiul și tăcerea sunt două aspecte ale aceluiași lucru. Același nimic. Ele sunt exteriorizarea spațiului interior și tăcerea interioară, care este liniștea. Pântecele infinit creator al întregii existențe.”
97. „Gândirea este doar un mic aspect al conștiinței. Gândirea nu poate exista fără conștiință, dar conștiința nu are nevoie de gândire.”
98. „Gândirea este un instrument minunat dacă este aplicat. Gândirea, însă, nu poate deveni stăpână. Gândirea este un maestru foarte rău. Dacă ești dominat de gândire, atunci viața ta devine foarte restrânsă.”
99. „A recunoaște propria nebunie este, desigur, apariția sănătoasă, începutul vindecării și al transcendenței.”
100. „Respirația adâncă are potențialul de a-ți îmbunătăți calitatea zilei.”
101. „Durerea pe care o creezi acum este întotdeauna o formă de neacceptare, o formă de rezistență inconștientă la ceea ce este.”
102. „Puterea asupra altora este slăbiciunea deghizată în putere.”
103. „Plictiseala, mânia, tristețea sau frica nu sunt „ale tale”, nu sunt personale. Sunt condiții ale minții umane. Ei vin și pleacă. Nimic din ceea ce vine și pleacă ești tu.”
104. „Înainte de a trece la următoarea parte a zilei, oprește-te pentru un moment și inspiră adânc.”

Citate Eckhart Tolle despre ego-ul omului

105. „Frica pare să aibă multe cauze. Frica de pierdere, teama de eșec, teama de a fi rănit și așa mai departe, dar în cele din urmă toată frica este frica ego-ului de moarte, de anihilare. Pentru ego, moartea este întotdeauna la colț. În această stare de identificare a minții, frica de moarte afectează fiecare aspect al vieții tale.”
106. „Pentru mine, ego-ul este procesele de gândire obișnuite și compulsive care trec continuu prin mintea tuturor. Lucruri externe precum posesiunile sau amintirile sau eșecurile sau succesele sau realizările. Istoria ta personală.”
107. „În momentul în care devii conștient de ego-ul din tine, nu mai este, strict vorbind, ego-ul, ci doar un model mental vechi, condiționat. Egoul implică neconștientizarea. Conștientizarea și ego-ul nu pot coexista.”
108. „Eul personal are deja un puternic element de disfuncție, dar eul colectiv este, frecvent, și mai disfuncțional, până la o nebunie absolută.”
109. „O relație autentică este una care nu este dominată de ego cu crearea de imagini și căutarea de sine. Într-o relație autentică, există un flux exterior de atenție deschisă și alertă către cealaltă persoană în care nu există nicio dorință.”

Citate Eckhart Tolle pentru a vă ajuta să trăiți în momentul prezent
110. „Adesea, situațiile mici declanșează reacții enorme. Fii acolo, prezent pentru asta. Partenerului tău îi va fi mai ușor să-l vadă în tine și îți va fi mai ușor să-l vezi în ei.”
111. „Nu lăsați o lume nebună să vă spună că succesul este altceva decât un moment prezent de succes.”
112. „Dacă apare pericolul în momentul prezent, poate exista o emoție. Poate fi chiar durere. Dar asta este o provocare, nu o problemă. Pentru ca o problemă să existe, ai nevoie de timp și de activitate mentală repetitivă.”
113. „Te împiedică frica să acționezi
Recunoaște frica, urmărește-o, atrage-ți atenția asupra ei, fii pe deplin prezent cu ea. Procedând astfel, se întrerupe legătura dintre frică și gândirea ta. Nu lăsa frica să se ridice în mintea ta. Folosește puterea Acum. Frica nu poate învinge împotriva ei.”
114. „Cu cât trăiești mai mult în momentul prezent, cu atât frica de moarte dispare.”
115. „Rezistența interioară la orice apare în momentul prezent te trage înapoi în inconștiență. Rezistența interioară este o formă de negativitate, plângere, frică, agresivitate sau furie.”
116. „Nu așteptați să aveți succes la un moment dat în viitor. Ai o relație de succes cu momentul prezent și fii prezent pe deplin în orice faci. Acesta este succes.”
117. „Călătoria ta exterioară poate conține un milion de pași. Călătoria ta interioară are doar una. Pasul pe care îl faci chiar acum.”
118. „Când îți iei atenția în momentul prezent, apare o anumită vigilență. Devii mai conștient de ceea ce este în jurul tău, dar și, în mod ciudat, un sentiment de prezență care este atât în ​​interior, cât și în exterior.”
119. „Majoritatea oamenilor nu sunt niciodată pe deplin prezenți în prezent, deoarece inconștient ei cred că momentul următor trebuie să fie mai important decât acesta. Dar apoi îți este dor de toată viața ta, ceea ce nu este niciodată acum.”

Citate Eckhart Tolle despre umanitate

120. „Oamenii tind să se oprească mai mult asupra lucrurilor negative decât asupra lucrurilor bune. Deci mintea devine apoi obsedată de lucruri negative, de judecăți, vinovăție și anxietate produse de gândurile despre viitor și așa mai departe.”
121. „Majoritatea oamenilor tratează momentul prezent ca și cum ar fi un obstacol pe care trebuie să-l depășească. Deoarece momentul prezent este viața însăși, este un mod nebun de a trăi.”
122. „Mulți oameni își identifică sentimentul de sine cu problemele pe care le au sau cred că le au.”
123. „Mulți oameni din această lume sunt încă atât de identificați cu fiecare gând care le apare în cap. Nu există nici cel mai mic spațiu de conștientizare acolo.”
124. „Oamenii se uită la timp în așteptarea că în cele din urmă îi va face fericiți, dar nu poți găsi adevărata fericire privind în viitor.”
125. „Pentru mulți oameni care sunt atât de pierduți în mintea lor, atât de mult implicați în procesele lor de gândire, singurele momente pe care le au când nu sunt prinși în ele sunt atunci când se relaționează cu animalul lor, animalul lor de companie.”
126. „Pentru a cunoaște o altă ființă umană în esența lor, nu trebuie să știi nimic despre ei – trecutul lor, istoria lor, povestea lor.”
127. „Dacă structurile minții umane rămân neschimbate, vom ajunge mereu să recreăm aceeași lume, aceleași rele, aceeași disfuncție.”
128. „Dacă există oameni pe care nu i-ai iertat, nu te vei trezi cu adevărat. Trebuie să dai drumul.”
129. „Unii oameni se trezesc spiritual fără a intra vreodată în contact cu vreo tehnică de meditație sau vreo învățătură spirituală. Se pot trezi pur și simplu pentru că nu mai suportă suferința.”

Citate Eckhart Tolle despre religie și credințele sale

130. „A fost Isus fiul lui Dumnezeu
Da. Dar la fel ești. Doar că încă nu ți-ai dat seama.”
131. „Aceasta este adevărata trezire spirituală – când din interiorul tău iese ceva mai profund decât cine credeai că ești. Deci, persoana este încă acolo, dar aproape că s-ar putea spune că ceva mai puternic strălucește prin persoană.”
132. „Cred că Isus și-a dat seama de unitatea sa cu Dumnezeu și a arătat, ceea ce a încercat să facă a fost să ne arate calea tuturor, cum să realizăm și propria noastră unitate cu Dumnezeu, așa că el este un precursor.”
133. „Nu cred într-un agent exterior care creează lumea, apoi pleacă. Dar simt foarte puternic că există o inteligență la lucru în fiecare floare, în fiecare fir de iarbă, în fiecare celulă a corpului meu.”
134. „Poți avea religie cu spiritualitate. Poți avea și religie fără spiritualitate.”

Mai multe citate Eckhart Tolle la care să meditați
135. „Concentrează-ți atenția asupra sentimentului din interiorul tău. Să știți că este corpul durerii. Acceptă că este acolo. Nu te gândi la asta. Nu lăsa sentimentul să se transforme în gândire. Nu judeca sau analiza. Nu vă faceți din asta o identitate.”
136. „Nemulțumirea, învinovățirea, plângerea, autocompătimirea nu pot servi drept fundație pentru un viitor bun, indiferent de cât de mult efort ai depune.”
137. „Acceptarea arată ca o stare pasivă, dar, în realitate, aduce ceva cu totul nou în această lume. Chiar și cele mai aparent neplăcute situații. Dacă devii aliniat cu ea, ceva bun va ieși din asta.”
138. „În momentul în care suntem prinși în fluxuri necontenite de gândire compulsivă, universul se dezintegrează cu adevărat pentru noi și ne pierdem capacitatea de a simți interconexiunea a tot ceea ce există.”
139. „Gândurile sunt bine atunci când nu le confundați cu cine sunteți și atunci gândurile nu sunt o problemă. Gândirea este un instrument minunat pentru a crea lucruri în această lume. Devine problematică și sursă de suferință doar atunci când confundați gândirea cu cine sunteți.”
140. „Tu nu ești în univers, ești universul, o parte intrinsecă a acestuia. În cele din urmă, nu ești o persoană, ci un punct focal în care universul devine conștient de sine. Ce miracol uimitor.”

Citatele din această colecție v-au ajutat să recunoașteți importanța păcii și a trăirii în prezent
Viețile noastre de astăzi, în special cu tehnologia, se mișcă incredibil de repede. Uneori, nu putem ține pasul cu toate schimbările și entuziasmul care se întâmplă într-o zi. Din această cauză, uneori suntem atât de prinși de ceea ce se va întâmpla în continuare, încât uităm să trăim momentul.
Acest lucru duce la o îngrijorare fără sfârșit cu privire la ceea ce ne rezervă viitorul. Cu toate acestea, învățăturile lui Eckhart Tolle ne fac să ne regândim cum ne trăim viața. El ne amintește că „prezentul este cel mai prețios lucru care există” și că trebuie să fim mereu 100% prezenți, oriunde ne-am afla.
Sperăm că această colecție a reușit să arunce puțină lumină asupra modului în care a fi prezent și a trăi viața pas câte poate aduce pace și lumină în sufletul tău. Amintiți-vă că orice ar trebui să se întâmple se va întâmpla, așa că nu are rost să vă faceți griji pentru lucruri care se vor întâmpla doar în viitor.
Ați învățat ceva din această colecție .
Există și alte citate pe care ați dori să le adăugăm
Alăturați-vă discuției de mai jos!