Cautati citate inspiratoare de simpatie pentru pierderi sau imagini, imagini
Consultati colectia noastra de cuvinte din Top-60 despre simpatie, condoleante. L-am impartit in doua parti: 1) citate cu imagini 2) fraze populare fara imagini.

Citate inspiratoare de simpatie

1. „Este greu sa uiti pe cineva care ti-a dat atat de multe de retinut.”
2. „Poate ca nu sunt stele de pe cer, ci mai degraba deschideri in care cei dragi stralucesc pentru a ne anunta ca sunt fericiti.”
3. „Cu simpatie. Cuvintele nu iti pot sterge lacrimile. Imbratisarile nu iti vor alina durerea. Dar tine-ti amintirile. Ei vor ramane pentru totdeauna.”
4. „Moartea nu este cea mai mare pierdere din viata. Cea mai mare pierdere este ceea ce moare in noi in timp ce traim.”
5. „Cei pe care ii iubim nu pleaca, ci merg alaturi de noi in fiecare zi.” – Necunoscut
6. „Dupa ce o persoana draga trece, fiti incurajati de trecerea si mostenirea lui. In loc sa plangi, traieste o viata inspirata, spirituala si fericita, asa cum au facut-o cand au fost aici. Traieste fiecare zi cu incurajare stiind ca sunt mandri si ca zambesc din Rai”
7. „Uneori cei mai puternici oameni dimineata sunt cei care au plans toata noaptea.”
8. „Amintiri… lasa-le sa-ti umple mintea, sa-ti incalzeasca inima si sa te conduca.”
9. „Cei pe care ii iubim nu pot fi niciodata mai departe de un gand, atata timp cat exista o amintire pe care o traiesc in inimile noastre pentru a ramane.”
10. „O familie este un cerc de iubire, nu rupt de o pierdere, ci intarit de amintiri. Suntem vesnic binecuvantati ca Dumnezeu ne-a conectat cu tine.”
11. „Moartea lasa o durere de inima pe care nimeni nu o poate vindeca, iubirea lasa o amintire pe care nimeni nu o poate fura.”
12. „Pierderea este de nemasurat, dar la fel este si dragostea lasata in urma.”
13. „Relatiile pot fi intarite prin val cu oamenii pe care ii cunoastem si ii iubim. Acest lucru se face prin efortul nostru hotarat de a face continuu ceea ce este corect. Ne putem intari relatia cu persoana decedata pe care o iubim recunoscand ca separarea este temporara si ca legamintele facute in templu sunt eterne. Cand sunt respectate in mod consecvent, astfel de legaminte asigura realizarea eterna a promisiunilor inerente lor.”
14. „Cand cineva iubit devine o amintire, amintirea devine o comoara.”
15. „Prietenii sunt stalpii de pe veranda. Uneori te tin sus, alteori se sprijina pe tine.”
16. „Cand pierzi pe cineva pe care-l iubesti, castigi un inger pe care il cunosti.”
17. „Nicio persoana nu este cu adevarat singura. Cei care nu mai traiesc, pe care i-am iubit, ecou inca in gandurile noastre, in cuvintele noastre, in inimile noastre.”
18. „Ceea ce este frumos nu moare niciodata, ci trece in alta frumusete.”
19. „Cu simpatie, ma gandesc la tine in acest moment trist si trimit dragoste.”
20. „Cuvintele, oricat de amabile, nu va pot vindeca durerea de inima, dar cei carora le pasa si va impartasesc pierderea va doresc confort si liniste sufleteasca. Fie ca sa gasesti putere in dragostea familiei si in imbratisarea calda a prietenilor.”
21. „Ne-am gandit la tine indragostiti astazi, dar asta nu este nimic nou. Ne-am gandit la tine ieri si cu zile inainte. Ne gandim la tine in tacere, de multe ori rostim numele tau. Acum tot ce avem sunt amintiri si poza ta in cadru. Amintirea ta este amintirea noastra, de care nu ne vom desparti niciodata. Dumnezeu te are in pazirea Sa, noi te avem in inimile noastre.”
22. „Ceea ce ne-am bucurat candva nu putem pierde niciodata; tot ceea ce iubim profund devine o parte din noi.”
23. „Cei pe care ii iubim si ii pierdem sunt intotdeauna legati prin siruri de inima in infinit.”
24. „Viata ta a fost o binecuvantare, memoria ta o comoara. Esti iubit dincolo de cuvinte si ratat peste masura.” – Renee Wood
25. „Moartea aduce durere pe care timpul o poate doar vindeca, nici un cuvant nu ar putea usura ceea ce simtim cu adevarat; dar cu Dumnezeu, bucuria ei este pecetluita vesnic si pretuieste-i amintirile pe care moartea nici nu le poate fura. Ridica un zambet pentru ca ea este deja in paradis. Cele mai profunde condoleante.”
26. „El te va acoperi cu penele Lui si sub aripile Lui vei gasi adapost”.
27. „Dumnezeu nu a fagaduit: zile fara durere, ras fara intristare, nici soare fara ploaie, dar a promis: putere pentru zi, mangaiere pentru lacrimi si lumina pentru drum.”
28. „Cu tandrete, timpul sa-ti vindece durerea. Cu blandete, prietenii tai sa-ti aline durerea. Incet, pacea sa inlocuiasca durerile de inima. Si sa ramana cele mai calde amintiri.”
29. „O amintire eterna pana ne intalnim din nou. Acele amintiri speciale vor aduce intotdeauna un zambet, daca as putea sa te am inapoi pentru putin timp. Apoi am putea sa stam si sa vorbim din nou, asa cum faceam obisnuit, ai insemnat intotdeauna atat de mult si vei face mereu. Faptul ca nu mai esti aici imi va provoca intotdeauna durere, dar esti pentru totdeauna in inima mea pana ne intalnim din nou.”
30. „Cei pe care ii iubim nu pleaca, ei merg alaturi de noi in fiecare zi… nevazuti, neauziti, dar mereu aproape, inca iubiti, inca dor si foarte dragi.”
31. „Simpatia nu gandeste. Actioneaza. Actioneaza pentru a indeparta suferintele neincetate ale lumii.” – Sri Chinmoy
32. „Cuvintele nu pot exprima tristetea mea. Fie ca mangaierea lui Dumnezeu sa va ajute in aceasta perioada dificila.”
33. „S-ar putea sa fii plecat din ochii Mei… Dar nu ai plecat niciodata din inima mea.”
34. „A disparut chipul pe care l-am iubit atat de drag. Tacuta este vocea pe care ne-a placut sa o auzim. Prea departe pentru vedere sau vorbire. Dar nu prea departe pentru ca gandul sa ajunga.”
35. „Sa pierzi un membru daca familia nu este niciodata usoara, mai ales unul care a oferit o astfel de iubire neconditionata.”

Citate de simpatie si condoleante

36. „Ceea ce ne-am bucurat candva nu putem pierde niciodata. Tot ceea ce iubim profund devine o parte din noi.” – Helen Keller
37. „Nu exista nicio durere atat de mare ca amintirea bucuriei in durerea prezenta.” – Eschil
38. „El a vorbit bine cel care a spus ca mormintele sunt urmele ingerilor.” – Henry Wadsworth Longfellow
39. „Fericirea este benefica pentru corp, dar durerea este cea care dezvolta puterile mintii.” – Marcel Proust
40. „Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.” – Voltaire
41. „Un suflet mare ii serveste pe toata lumea tot timpul. Un suflet mare nu moare niciodata. Ne aduce impreuna din nou si din nou.” – Maya Angelou
42. „Nu exista ramas-bun pentru noi. Oriunde ai fi, vei fi mereu in inima mea.” – Mahatma Gandhi
43. „Nu te poti vindeca cu adevarat de o pierdere pana cand iti permiti sa SIMTI cu adevarat pierderea.” – Mandy Hale
44. „Inima isi uita tristetea si durerea.” – James Russell Lowell
45. „Oricat de pregatit crezi ca esti pentru moartea unei persoane dragi, tot este un soc si inca doare foarte profund.” – Billy Graham
46. ​​„Pierderea si stapanirea, moartea si viata sunt una, Nu cade umbra acolo unde nu straluceste soare.” – Hilaire Belloc
47. „Ca o pasare care canta in ploaie, lasa amintirile recunoscatoare sa supravietuiasca in timp de intristare” – Robert Louis Stevenson
48. „Doliu isi schimba forma, dar nu se termina niciodata.” – Keanu Reeves
49. „Ar trebui sa simtim durere, dar sa nu ne scufundam sub opresiunea ei.” – Confucius
50. „Cand vorbiti despre ea, nu vorbiti cu lacrimi, caci gandurile despre ea nu trebuie sa fie triste. Lasa amintirile din vremurile pe care le-ai impartasit sa te mangaie, pentru ca viata ei a fost bogata datorita ta.”
51. „„Soarele, luna, vantul, stelele, vor fi pentru totdeauna in preajma, amintindu-ti de dragostea pe care ai impartasit-o si de pacea pe care a gasit-o in sfarsit.”
52. „Imi lipsesc cuvintele in aceasta perioada de durere. Te rog sa stii ca ma gandesc la tine si ma rog pentru pace si mangaiere.”
53. „Cand vin durerile, nu vin spioni singuri, ci in batalioane.” – William Shakespeare
54. „Pierderea unui prieten este ca cea a unui membru; timpul poate vindeca suferinta ranii, dar pierderea nu poate fi reparata.” – Robert Southey
55. „Cand esti intristat, uita-te din nou in inima ta si vei vedea ca, in adevar, plangi pentru ceea ce a fost placerea ta.” – Khalil Gibran
56. „Ceea ce este frumos nu moare niciodata, ci trece in alta frumusete.” – Thomas Bailey Aldrich
57. „Incercarile noastre, durerile si durerile noastre ne dezvolta.” – Orison Swett Marden
58. „Cred ca pierderea celor dragi este cea mai grea lovitura din viata.” – Marlo Thomas
59. „Cand pierzi o persoana pe care o iubesti atat de mult, este dificil sa supravietuiesti pierderii.” – Cristiano Ronaldo
60. „Ar trebui sa existe o simpatie fata de libertate, o dorinta de a-i da amploare, bazata nu pe idei vizionare, ci pe experienta indelungata a multor generatii de pe tarmurile acestei insule fericite, ca in libertate stai cel mai ferm. temeiuri atat ale loialitatii, cat si ale ordinii.” – William E. Gladstone
61. „Si cine merge un stagiu fara simpatie se duce la propriul sau drapel funerar in giulgiul sau.” – Walt Whitman
62. „Ingrijorarea nu goleste maine de tristetea ei. Se goleste astazi de puterea sa.” – Corrie Ten Boom
63. „Doliu este pretul pe care il platim pentru iubire.” – Regina Elisabeta a II-a