Aflați despre magia manifestării și îndepliniți-vă dorințele cu ajutorul acestor citate Neville Goddard.
Neville Goddard a fost un autor și profet american de autoajutorare și misticism.
Înainte de a deveni scriitor, a lucrat ca dansator de balet și dans de sală. A început să scrie abia după ce s-a interesat de metafizică și teologie.
Moștenirea sa a combinației dintre imaginație și legea atracției rămâne în viață. Citirea lucrărilor lui vă va ajuta să vă transformați visele în realitate.
Lăsați această colecție de citate să vă servească drept lumină călăuzitoare pentru a vă îndeplini dorințele.
Citiți mai jos colecția completă.
Și nu uitați să verificați aceste citate de Alan Watts și citate de Dale Carnegie.

Cele mai bune citate Neville Goddard
1. „Nu pierde niciun moment cu regret, pentru că a te gândi cu simțire la greșelile trecutului înseamnă a te reinfecta.”
2. „Dacă îți vei asuma dorința și îți vei trăi acolo ca și cum ar fi adevărată, nicio putere de pe pământ nu o poate împiedica să devină un fapt.”
3. „Orice transformare începe cu o dorință arzătoare și intensă de a fi transformat. Primul pas în „înnoirea minții” este dorința. Trebuie să vrei să fii diferit și să intenționezi să fii înainte de a putea începe să te schimbi. Atunci, trebuie să faci din visul tău viitor un fapt prezent.”
4. „Nu ceea ce vrei să atragi. Atrageți ceea ce credeți că este adevărat.”
5. „Ești deja ceea ce vrei să fii, iar refuzul tău de a crede că acesta este singurul motiv pentru care nu îl vezi.”
6. „Totul depinde de atitudinea noastră față de noi înșine. Ceea ce nu vom afirma ca fiind adevărat despre noi înșine nu se poate dezvolta în viața noastră.”
7. „Sentirea este secretul.”
8. „În loc să lupți împotriva dovezilor simțurilor, pretinzi că ești ceea ce dorești să fii. Pe măsură ce atenția ta este pusă asupra acestei afirmații, ușile simțurilor pierd automat împotriva fostului tău stăpân – ceea ce erai conștient că ești.”
9. „Nu mai încerca să schimbi lumea, deoarece este doar oglinda. Încercarea omului de a schimba lumea prin forță este la fel de inutilă ca și spargerea unei oglinzi în speranța de a-și schimba fața. Lasă oglinda și schimbă-ți fața. Lasă lumea în pace și schimbă-ți concepția despre tine.”
10. „O schimbare de sentiment este o schimbare de destin.”
11. „Nu încerca să schimbi oamenii – ei sunt doar mesageri care îți spun cine ești. Reevaluează-te și ei vor confirma schimbarea.”
12. „Fiecare persoană se naște cu o putere infinită, împotriva căreia nicio forță pământească nu are cea mai mică semnificație.”
13. „Părerea ta despre tine este cel mai important punct de vedere. Ești infinit mai mare decât crezi că ești.”
14. „Numai așa cum cineva este dispus să renunțe la limitările și identitatea sa actuală, el poate deveni ceea ce dorește să fie.”
15. „Nu ar exista nici un progres în această lume dacă nu ar fi nemulțumirea omului față de sine însuși.”
Înrudit: Citate William Blake Citate

inspirate Neville Goddard
16. „Tot ce poți avea nevoie sau dorești este deja al tău. Dă-ți dorințe la existență imaginându-ți și simțindu-ți dorința împlinită.”
17. „Lumea ești tu însuți împins afară. Întreabă-te ce vrei și apoi dă-ți-o! Nu vă întrebați cum se va întâmpla. Doar mergi pe drumul tău știind că dovezile a ceea ce ai făcut trebuie să apară și vor apărea.”
18. „Tot ce ai nevoie este timp și îl ai acum!”
19. „Fiecare este liber să-și creeze lumea așa cum dorește, dacă știe că totul îi răspunde.”
20. „Luați-vă atenția departe de problema voastră și de multitudinea de motive pentru care nu vă puteți atinge idealul. Concentrează-ți atenția în întregime pe lucrul dorit.”
21. „Marele secret este o imaginație controlată și o atenție bine susținută, concentrată ferm și în mod repetat asupra obiectului de realizat.”
22. „Sănătatea, bogăția, frumusețea și geniul nu sunt create. Ele se manifestă doar prin aranjarea minții tale – adică prin conceptul tău despre tine însuți, iar conceptul tău despre tine însuți este tot ceea ce accepți și la care consimți ca fiind adevărat.”
23. „Majoritatea dintre noi reflectă viața și nu o afectăm. Vorbirea ta interioară oglindește mintea ta, iar mintea ta îl oglindește pe Dumnezeu. Dacă nu îți schimbi gândurile, nu le-ai schimbat activitatea, iar dacă nu le schimbi activitatea, condițiile vieții tale nu se pot schimba, pentru că ele sunt doar mărturie despre acțiunea interioară a minții tale.”
24. „Când obții controlul direcției interne a atenției tale, nu vei mai sta în apă puțin adâncă, ci te vei lansa în adâncul vieții.”
25. „Atenția ta trebuie să fie dezvoltată, controlată și concentrată pentru a-ți schimba cu succes conceptul despre tine și, prin urmare, pentru a-ți schimba viitorul.”
26. „A încerca să schimb circumstanțele înainte de a-mi schimba propria activitate imaginară înseamnă a lupta împotriva naturii propriei mele ființe, pentru că propria mea activitate imaginară îmi animă lumea.”
27. „O schimbare de circumstanță are loc ca urmare a unei schimbări în starea ta de conștiință.”
28. „Ignoră aparențele, condițiile. De fapt, toate dovezile simțurilor tale care neagă împlinirea dorinței tale. Odihnește-te în presupunerea că ești deja ceea ce vrei să fii, pentru că în acea presupunere hotărâtă, tu și ființa ta infinită sunteți îmbinați în unitatea creatoare, iar cu ființa voastră infinită, toate lucrurile sunt posibile.”
29. „Omul se mișcă într-o lume care nu este nimic mai mult sau mai puțin decât obiectivată conștiința lui.”
30. „Să te ridici în conștiință la nivelul lucrului dorit și să rămâi acolo până când un astfel de nivel devine natura ta este calea tuturor miracolelor aparente.”
Înrudit: Carl Jung Citate

Neville Goddard Citate despre imaginație

31. „Imaginația este singura putere răscumpărătoare din univers.”
32. „Toate lucrurile sunt cu putință lui Dumnezeu și ai găsit cine este El. Propria ta minunată imaginație umană este puterea creatoare reală a lui Dumnezeu în tine.”
33. „Tu crezi în Dumnezeu
Crede și în imaginația ta.”
34. „Imaginația hotărâtă, gândirea de la sfârșit, este începutul tuturor miracolelor.”
35. „Adevărul depinde de intensitatea imaginației, nu de fapte.”
36. „Majoritatea oamenilor care doresc să-și schimbe viața fac greșeala de a nu-și imagina suficient sau profund. Ei lasă lumea 3D și ceea ce văd să le dicteze realitatea în loc de imaginația lor.”
37. „Trebuie să fii conștient că ești sănătos dacă vrei să știi ce este sănătatea.”
38. „Imaginația înseamnă a vedea cu ochiul lui Dumnezeu.”
39. „Imaginația și credința sunt secretele creației.”
40. „O imaginație trezită funcționează cu un scop. Ea creează și conservă dezirabilul și transformă sau distruge nedorit.”
41. „Imaginația este cea care îl face pe cineva un lider, în timp ce lipsa ei îl face pe cineva un adept.”
42. „Imaginația ta ești tu însuți, iar lumea așa cum o vede imaginația ta este lumea reală.”
43. „Îmi imaginez că oamenii mă văd așa cum m-ar vedea dacă aș fi bărbatul care vreau să fiu.”
44. „Actul tău imaginar este la fel de mult un act creator ca și unul fizic, în care omul se oprește, se micșorează și este binecuvântat, pentru că așa cum omul își creează propria sa asemănare, la fel și actul tău imaginar se transformă în asemănarea presupunerii tale. Dacă, totuși, nu ajungi la punctul de satisfacție, repetă acțiunea iar și iar, până când simți că ai atins-o și virtutea a ieșit din tine.”
45. „Folosește-ți imaginația cu dragoste în numele altuia.”

Citate Neville Goddard care te vor încuraja

46. „Din cauza credinței tale în lucrurile exterioare, crezi putere în ele, transferând puterea pe care o ești la lucrul exterior. Realizează că tu însuți ești puterea pe care ai dat-o din greșeală condițiilor exterioare.”
47. „Realizează o scenă care implică că ai ceea ce îți dorești și, în măsura în care ești fidel acelei stări, ea se va desfășura în lumea ta și nicio putere nu o poate opri, pentru că nu există altă putere.”
48. „Presumarea ta, pentru a fi eficientă, nu poate fi un singur act izolat. Trebuie să fie o atitudine menținută a dorinței îndeplinite.”
49. „Fără ajutorul vreunui om, el se va defini ca ceea ce dorește să-l exprime. El va descoperi că eu sunt al său este fecioara care concepe fără ajutorul omului, că toate concepțiile despre sine, atunci când sunt simțite și fixate în conștiință, vor fi întruchipate cu ușurință ca realități vii în lumea lui.”
50. „Dacă nu ne place ceea ce ni se întâmplă, este un semn sigur că avem nevoie de o schimbare a dietei mentale.”
51. „Îndrăznește să crezi în realitatea presupunerii tale și privești cum lumea își joacă rolul în raport cu împlinirea ei.”
52. „Cea mai mare amăgire a omului este convingerea lui că există alte cauze decât propria sa stare de conștiință.”
53. „Dorind să fii altceva decât ceea ce ești, poți crea un ideal al persoanei care vrei să fii și poți presupune că ești deja acea persoană.”
54. „„Voi fi” este o mărturisire că „Nu sunt”. Voia Tatălui este întotdeauna „Eu sunt”. Până când îți dai seama că tu ești Tatăl – există un singur „Eu sunt”, iar sinele tău infinit este acel „Eu sunt” – voința ta este întotdeauna „Voi fi.”
55. „Nu poți persista în a dori ceea ce tu au deja. Dacă presupui că ești ceea ce îți dorești să fii, până la extaz, nu-l mai dorești.”

Citate Neville Goddard despre dragoste

56. „Dragostea nu este iubire dacă nu există iubit.”
57. „Cei care caută dragostea, nu fac decât să-și manifeste propria lipsă de iubire, iar cei fără iubire nu găsesc niciodată dragostea. Doar cei care iubesc găsesc dragostea și nu trebuie să o caute niciodată.”
58. „Dragostea este dreptul nostru de naștere. Dragostea este necesitatea fundamentală a vieții noastre. Nu merge să cauți ceea ce ești.”
59. „Dacă unul își imaginează lucruri neplăcute pentru altul, le va produce – nu în celălalt, ci în sine.”
60. „Nu spuneți niciunui bărbat despre dragostea voastră spirituală. Închide-ți secretul în tine în bucurie, încrezător și fericit că, într-o zi, vei purta fiul iubitului tău exprimând și posezând natura impresiei tale. Atunci, vei cunoaște misterul impresiei tale.”

Citate Neville Goddard pentru a te ajuta să mergi pe calea succesului

61. „Începe cu tine însuți”.
62. „Să-ți schimbi viața înseamnă să-ți schimbi trecutul.”
63. „Este necesar să avem un scop în viață. Fără țintă, mergem în derivă.”
64. „Crede că rugăciunile tale sunt deja realizate.”
65. „Trăiește-ți viața într-un spirit sublim de încredere și determinare.”
66. „Revendică. Va răspunde.”
67. „Rugăciunile, pentru a avea succes, trebuie revendicate și însuşite. Asumați-vă conștiința pozitivă a lucrului dorit.”
68. „Călătoria vieții este una mentală, care are loc în marea iluziei.”
69. „Dacă îți asumi succesul și persisti în acea presupunere, nu poți eșua. Asta este legea.”
70. „Pe măsură ce atenția ta este îndepărtată de lumea din jurul tău și plasată asupra „Eu sunt”, astfel încât să te pierzi în sentimentul de a fi pur și simplu, te vei trezi că strecură ancora care te-a legat de adâncurile tale. problema și, fără efort, te vei trezi că te muți în adâncuri.”
71. „Prin capacitatea ta de a gândi și de a simți, ai stăpânire asupra întregii creații.”
72. „A dori o stare înseamnă a o avea.”
73. „Piatra de temelie pe care se bazează toate lucrurile este conceptul omului despre sine.”
74. „Ascultă cu atenție gândurile tale invizibile. Ce auzi
ce sugerează cuvintele tale
Aceasta este potența lor. Ce vrei
să-i denumești și să rearanjezi structura minții tale pentru a însemna că nu-l mai dorești pentru că o ai deja!”
75. „Căci viața nu greșește și dă mereu omului ceea ce omul și-l dă mai întâi pe sine.”

Citate Neville Goddard despre credință

76. „Credința este substanța lucrurilor sperate, dovada lucrurilor nevăzute.”
77. „Ai încredere în actul tău imaginat.”
78. „Legea operează prin credinţă. Dacă crezi, nu este necesar niciun efort pentru a vedea împlinirea fiecărei dorințe.”
79. „Crede că ești ceea ce vrei să fii.”
80. „Dacă omul nu descoperă că conștiința lui este cauza fiecărei expresii a vieții sale, el va continua să caute cauza confuziei sale în lumea efectelor și, astfel, va muri în căutarea sa fără rezultat.”
81. „Legea care guvernează rugăciunea este impersonală. Credința este condiția necesară realizării dorinței. Nici o cantitate de rugăminți sau ritual nu va aduce la îndeplinire dorințele tale, în afară de credința că ești sau ai ceea ce îți dorești.”
82. „Învață să te eliberezi de ceea ce lumea crede că este singura realitate.”
83. „Veți descoperi că nu ești o victimă a sorții, ci o victimă a credinței.”
84. „A te ruga înseamnă a te recunoaște că ești ceea ce dorești să fii, mai degrabă decât a-L implora pe Dumnezeu pentru ceea ce îți dorești.”
85. „Orice dorești, crede că l-ai primit și vei avea”.

Neville Goddard Citate pentru a fi transformate
86. „Ai grijă la dispozițiile și sentimentele tale, pentru că există o legătură neîntreruptă între sentimentele tale și lumea ta vizibilă.”
87. „Dacă nu știe ce face, își poate pierde averea și nu știe cum să o recupereze. Vă rog, indiferent de situația dumneavoastră financiară, să vă asumați averea, cu bună știință.”
88. „Circumstanțele vieții tale reflectă ceea ce ai spus.”
89. „Pentru a ajunge la un nivel superior al ființei, trebuie să-ți asumi un concept mai înalt despre tine.”
90. „Trebuie să fii conștient că ești în siguranță dacă vrei să știi ce este securitatea.”
91. „Când voința și imaginația sunt în conflict, imaginația învinge invariabil.”
92. „Sentimentul este singurul mediu prin care ideile sunt transmise subconștientului. Prin urmare, omul care nu-și controlează sentimentul poate impresiona cu ușurință subconștientul cu stări nedorite. Prin controlul sentimentelor nu se înțelege reținerea sau suprimarea sentimentului tău, ci mai degrabă disciplinarea de sine pentru a-ți imagina și a întreține numai sentimentul care contribuie la fericirea ta.”
93. „Frica de pierdere aduce pierdere în lumea ta.”
94. „Toate concepțiile sunt limitări ale celui care concepe.”
95. „Dacă nu credeți că Eu sunt El, veți muri în păcatele voastre”.
96. „Proștii exploatează lumea — cei înțelepți o transfigurează.”
97. „Nu te culcă niciodată simțindu-te descurajat sau nemulțumit. Nu dormi niciodată în conștiința eșecului.”
98. „Imaginația nu este altceva decât stări senzoriale. Învață să depășești o idee simțindu-i realitatea.”
99. „Condițiile și evenimentele vieții tale sunt copiii tăi formați din matrițele impresiilor tale subconștiente în somn.”
100. „Cât de succes ai în exterior este direct legat de cât de relaxat te simți în interior. Sentimentul tău emoțional de bunăstare îți dictează viața.”

Deep Neville Goddard Citate despre conștiința cuiva

101. „Impresiile tale subconștiente determină condițiile lumii tale.”
102. „Conștientul generează idei și imprimă aceste idei în subconștient. Subconștientul primește idei și le dă formă și expresie. Prin această lege, mai întâi, conceperea unei idei și apoi imprimarea ideii concepute în subconștient – toate lucrurile evoluează din conștiință.”
103. „Odată adormit, omul nu are libertatea de a alege. Întregul său somn este dominat de ultimul său concept de sine în stare de veghe.”
104. „Eu și Tatăl meu suntem una, dar Tatăl meu este mai mare decât mine. Conștientul și subconștientul sunt una, dar subconștientul este mai mare decât conștientul.”
105. „Subconștientul este ceea ce este un bărbat. Conștientul este ceea ce știe un bărbat.”
106. „Trebuie să fii în conștiința de a fi sau de a avea ceea ce vrei să fii sau să ai înainte de a adormi.”
107. „A fi conștient că ești sărac în timp ce te rogi pentru bogății înseamnă să fii răsplătit cu ceea ce ești conștient că ești, și anume, sărăcia.”
108. „Somnul ascunde actul creator în timp ce lumea obiectivă îl dezvăluie. În somn, omul impresionează subconștientul cu concepția sa despre sine.”
109. „Nimic nu vine din afară. Toate lucrurile vin din interior – din subconștient.”
110. „Orice mintea omului poate concepe și simți drept adevărat, subconștientul poate și trebuie să obiectiveze. Sentimentele tale creează modelul după care este modelată lumea ta.”
111. „Subconștientul nu este selectiv. Este impersonal și nu respectă persoanele. Subconștientul nu este preocupat de adevărul sau falsitatea sentimentelor tale. Întotdeauna acceptă ca adevărat ceea ce simți că este adevărat. Sentimentul este consimțământul subconștientului la adevărul a ceea ce este declarat a fi adevărat. Din cauza acestei calități a subconștientului, nu există nimic imposibil pentru om.”
112. „Omul trebuie să învețe să creadă în ceea ce nu vede, în momentul de față, pentru a-și acorda ceea ce dorește să aibă.”
113. „Conștientul este tărâmul efectului. Subconștientul este tărâmul cauzei. Aceste două aspecte sunt diviziunile masculine și feminine ale conștiinței. Conștientul este masculin. Subconștientul este feminin.”
114. „„Eu sunt” este un sentiment de conștientizare permanentă. Însuși centrul conștiinței este sentimentul de Eu sunt. S-ar putea să uit cine sunt, unde sunt, ce sunt, dar nu pot uita că sunt. Conștientizarea de a fi rămâne, indiferent de gradul de uitare a cine, unde și ce sunt.”
115. „Te ridici la un nivel mai înalt de conștiință prin luarea atenției de la limitările tale prezente și plasând-o asupra a ceea ce dorești să fii.”

Înțeleptul Neville Goddard Citate care îți vor aminti de puterea ta

116. „Nimic nu este imposibil pentru tine.”
117. „Ori de câte ori sentimentul tău este în conflict cu dorința ta, sentimentul va fi învingător.”
118. „Semnele urmează întotdeauna. Ele nu preced niciodată.”
119. „Fii conștient de ceea ce gândești și vei recunoaște o lege între starea ta de spirit și circumstanțele înconjurătoare.”
120. „Nu pierde timpul încercând să schimbi exteriorul. Schimbați interiorul sau impresia, iar exteriorul sau expresia vor avea grijă de sine.”
121. „Predeterminați ceea ce doriți să auziți și ascultați până când îl auziți.”
122. „Gândește cu adevărat și gândurile tale vor hrăni foametea lumii. Vorbește cu adevărat și fiecare cuvânt al tău va fi o sămânță roditoare. Trăiește cu adevărat și viața ta va fi un crez mare și nobil.”
123. „Cum m-aș simți dacă aș fi liber

124. „Mergeți întotdeauna până la capăt. Rămâneți până la urmă și nu veți răni nimănui.”
125. „Visează mai bine decât ceea ce știi.”
126. „Asumă-ți sentimentul împlinirii dorinței tale și observă traseul pe care îl urmează atenția.”
127. „Îndoiala este singura forță capabilă să tulbure sămânța sau impresia. Pentru a evita un avort spontan al unui copil atât de minunat, parcurgeți în secret intervalul de timp necesar pentru a avea impresia să devină o expresie.”
128. „Nu încercați acest lucru prin visare cu ochii deschiși sau cu iluzii, ci într-o manieră pozitivă. Pretinde-te că ești lucrul dorit. Eu sunt asta – fără sacrificii, fără dietă, fără trucuri umane. Tot ceea ce ți se cere este să-ți accepți dorința.”
129. „Idealul pe care îl cauți și pe care speri să-l atingi nu se va manifesta, nu va fi realizat de tine, până când îți vei imagina că ești deja acel ideal.”
130. „Dacă nu te simți natural în ceea ce vrei să fii, nu vei fi.”

Citate de dimensiuni mici Neville Goddard care descoperă adevărul

131. „Nu există nicio limită pentru puterea ta creativă.”
132. „Totul în lume mărturisește folosirea sau folosirea greșită a vorbirii interioare a omului.”
133. „Tu ești adevărul a tot ceea ce percepi.”
134. „Simțirea unei stări produce acea stare.”
135. „Comandă oricărei idei să se îmbrace în formă.”
136. „Întreaga lume vastă nu este mai mult decât imaginația omului împinsă afară.”
137. „El acționează în interior și iar până când capătă tonurile realității.”
138. „Imaginația este capabilă să facă orice, dar numai în funcție de direcția internă a atenției tale.”
139. „Vorbirea și acțiunile interioare ale individului atrag condițiile vieții sale.”
140. „Pentru imaginația cuiva, toate lucrurile sunt posibile.”
141. „Credința înseamnă a fi loial realității tale nevăzute din interior.”
142. „Rugăciunea este actul de a-ți asumi sentimentul de a fi și de a avea ceea ce îți dorești.”
143. „Nu pretinde niciodată: „Eu voi fi asta”. Toate afirmațiile de acum înainte să fie: „Eu sunt ceea ce sunt.”
144. „Conversațiile noastre interioare reprezintă în diferite moduri lumea în care trăim.”
145. „Toate onorurile oamenilor în stare de somn sunt ca nimic.”

Citate Neville Goddard care schimbă viața

146. „Profunzimea propriei tale ființe are moduri și mijloace pe care tu, ființa de suprafață conștientă, nu le cunoști. Știe exact cum să o facă. Nu întrebați cum se va face.”
147. „Diferența dintre a te simți în acțiune, aici și acum și a te vizualiza în acțiune, ca și cum ai fi pe un ecran de film, este diferența dintre succes și eșec.”
148. „Dacă judeci după aparențe, vei continua să fii înrobit de dovezile simțurilor tale.”
149. „Șansa sau accidentul nu este responsabil pentru lucrurile care ți se întâmplă, nici soarta predestinată nu este autorul averii sau nenorocirii tale.”
150. „Dacă un om se uită la orice alt om și îl apreciază ca fiind mai mic decât el însuși, atunci fură de la celălalt. El fură celuilalt dreptul de naștere – cel al egalității”.
151. „Sunt bogat, sărac, sănătos, bolnav, liber, închis au fost în primul rând impresii sau condiții resimțite înainte de a deveni expresii vizibile.”
152. „Deci, responsabilitatea omului este să-și aleagă destinația. Puterea motrice de a-l aduce acolo este oferită de infinit.”
153. „Reacțiile tale, fie că sunt pozitive sau negative, sunt creative pentru circumstanțele viitoare. În imaginația ta, poți auzi cuvinte care te felicită pentru că ai obținut un nou loc de muncă minunat. Acest act imaginar continuă acum și veți întâlni această experiență plăcută în viitor.”
154. „Nu este nimic mai important decât să-ți dezvolți imaginația pentru a-ți transforma viața din lumea interioară a gândurilor și sentimentelor tale în lumea exterioară a rezultatelor și manifestărilor tale.”
155. „Captură sentimentul asociat cu dorința ta realizată presupunând că sentimentul care ar fi al tău ar fi al tău deja în posesia lucrului pe care îl dorești, iar dorința ta se va obiectiva.”

Citate Neville Goddard care te vor motiva să fii o versiune mai bună a ta

156. „Când îți pierzi dorința în conștiință ca o sămânță, încrezător că va apărea în potențialul ei deplin, ai făcut tot ce se așteaptă de la tine. A fi îngrijorat sau îngrijorat de modul de desfășurare a lor înseamnă să ții aceste semințe fertile într-o strângere mentală și, prin urmare, să le împiedici să se maturizeze cu adevărat până la recolta completă.”
157. „Idealul pe care îl slujim și pe care ne străduim să-l atingem nu ar putea fi niciodată evoluat de la noi dacă nu ar putea fi implicat în natura noastră.”
158. „Când adevărul acestei afirmații vă va răsări, veți ști că ați găsit cuvântul pierdut sau cheia fiecărei uși. „Eu sunt” este cuvântul magic pierdut care s-a făcut trup după asemănarea cu ceea ce ești conștient că ești.”
159. „Senzația precede manifestarea și este fundamentul pe care se sprijină toată manifestarea.”
160. „Ceea ce ești de acord nu poate fi descoperit decât printr-o observare necritică a reacțiilor tale la viață. Reacțiile tale dezvăluie unde trăiești din punct de vedere psihologic și unde trăiești din punct de vedere psihologic determină modul în care trăiești aici, în lumea vizibilă exterioară.”
161. „Când un om învață arta gândirii de la sfârșit, acel om este stăpân pe soarta lui. Căci el își definește sfârșitul, își formulează un scop în viață și apoi se simte chiar în situația acelui scop.”
162. „Am un venit generos, stabil, de încredere, în concordanță cu integritatea și beneficiul reciproc.”
163. „Primul pas în schimbarea viitorului este dorința, adică să-ți definești obiectivul – să știi cu siguranță ce vrei. În al doilea rând, construiește un eveniment pe care crezi că l-ai întâlni în urma împlinirii dorinței tale – un eveniment care implică împlinirea dorinței tale – ceva care va avea acțiunea de sine predominantă.”
164. „Păstrează pur și simplu atenția asupra unei anumite idei până când aceasta umple mintea și scoate toate celelalte idei din conștiință. Puterea atenției se arată garanția sigură a unei forțe interioare.”
165. „Trebuie să-ți asumi sentimentul dorinței împlinite până când presupunerea ta va avea toată intensitatea senzorială a realității.”
166. „Imaginația are puterea deplină de realizare obiectivă și fiecare etapă a progresului sau regresului omului se realizează prin exercițiul imaginației.”
167. „La ce trebuie să lucrăm nu este dezvoltarea voinței, ci educarea imaginației și menținerea atenției.”
168. „Toată meditația se termină în cele din urmă cu gânditorul și el descoperă că este ceea ce el însuși a conceput.”
169. „Nici o calitate nu-l desparte pe om de om ca imaginația disciplinată. Cei care au dat cel mai mult societății sunt artiștii noștri, oamenii de știință, inventatorii și alții cu imaginație vie.”
170. „Educația nu se realizează punând ceva în om. Scopul ei este să scoată din om înțelepciunea care este latentă în el.”

Citate religioase Neville Goddard
171. „Nu există nimic pe care Dumnezeu nu poate face! Să nu crezi că unul care este fabulos de bogat are un aflux de spirit care diferă de al tău. El își imaginează bogăția, fie cu bună știință, fie fără să vrea, dar tu o poți face cu bună știință.”
172. „Omul nu reușește să facă lucrările lui Isus Hristos pentru că încearcă să le îndeplinească de la nivelul său actual de conștiință. Nu vei depăși niciodată realizările tale prezente prin sacrificiu și luptă. Nivelul tău actual de conștiință va fi depășit doar pe măsură ce renunți la starea prezentă și te ridici la un nivel superior.”
173. „Cu dorința ta definită, intră în liniște înăuntru și închide ușa în urma ta. Pierde-te în dorința ta. Simțiți-vă că sunteți una cu ea. Rămâneți în această fixare până când veți absorbi viața și numele pretinzând și simțindu-vă că sunteți și că aveți ceea ce ați dorit. Când ieși din ceasul rugăciunii, trebuie să faci asta conștient că ești și deții ceea ce ți-ai dorit până acum.”
174. „Profetul a spus: „Fiți imitatori ai lui Dumnezeu ca niște copii dragi”. Cum l-aș imita pe Dumnezeu
Ei bine, ni se spune că Dumnezeu numește lucrurile care nu sunt văzute ca și cum ar fi văzute, iar cele nevăzute devin văzute. Acesta este modul în care fata a strigat laude și bunătate de la angajatorul ei. Ea a purtat o conversație imaginară cu angajatorul ei, pornind de la premisa că el i-a lăudat munca și a făcut-o.”
175. „Toate lucrurile sunt generate din imaginația ta de Cuvântul lui Dumnezeu, care este propria ta conversație interioară, și fiecare imaginație își culege propriile cuvinte pe care le-a rostit în interior.”
176. „Rugăciunea este cheia principală. O cheie poate fi potrivită pentru o ușă a unei case, dar atunci când se potrivește tuturor ușilor, se poate pretinde că este o cheie principală. O astfel de cheie este rugăciunea pentru toate problemele pământești.”
177. „Rugăciunea reușește evitând conflictul. Rugăciunea este, mai presus de toate, ușoară. Cel mai mare dușman al său este efortul.”
178. „Ființa ta interioară este Acela pe care oamenii îl numesc Dumnezeu”.
179. „Creșterea spirituală este trecerea treptată, aș spune, de la un Dumnezeu al tradiției la un Dumnezeu al experienței.”
180. „Cel ce se ridică din rugăciunea lui un om mai bun, rugăciunea lui a fost împlinită”.

Citate Neville Goddard care vă vor crește gradul de conștientizare

181. „Când un sculptor privește o bucată de marmură fără formă, el vede, îngropată în masa ei fără formă, opera sa de artă terminată. Sculptorul, în loc să-și facă capodopera, doar o dezvăluie îndepărtând acea parte din marmură care îi ascunde concepția. Același lucru este valabil și pentru tine.”
182. „Orice vis ar putea fi realizat de cei suficient de autodisciplinați încât să creadă asta.”
183. „Credințele în potența medicamentelor de a vindeca, dietele de întărit, banii de asigurat, sunt valorile sau schimbătorii de bani care trebuie aruncați.”
184. „Eu sunt — adevăratul tău sine — nu mă interesează opinia omului. Tot interesul lui constă în convingerea ta despre tine. Ce spui despre Eu sunt în tine.
Poți să răspunzi și să spui: „Eu sunt Hristos”.
‘ Răspunsul sau gradul tău de înțelegere va determina locul pe care îl vei ocupa în viață. Spuneți sau credeți că sunteți un bărbat dintr-o anumită familie, rasă, națiune etc.
Crezi sincer acest lucru despre tine
. Atunci viața, adevăratul tău sine, va face ca aceste concepții să apară în lumea ta și vei trăi cu ei ca și cum ar fi reali.”
185. „Atenția omului nedisciplinat este mai degrabă slujitorul viziunii sale decât stăpânul ei. Este surprins mai degrabă de presare decât de important.”
186. „Drama vieții este una psihologică pe care o realizăm mai degrabă prin atitudinile noastre decât prin actele noastre.”
187. „Nu este nimic în neregulă cu dorința noastră de a depăși starea noastră prezentă. Este firesc pentru noi să căutăm o viață personală mai frumoasă. Este corect să ne dorim o mai mare înțelegere, mai multă sănătate, mai multă siguranță.”
188. „Conversațiile noastre mentale prezente nu se retrag în trecut. Ei avansează în viitor pentru a ne confrunta ca cuvinte irosite sau investite.”
189. „Conștiința este singura și singura realitate, nu în mod figurat, ci de fapt. Această realitate poate fi asemănată, de dragul clarității, cu un flux care este împărțit în două părți, conștientul și subconștientul. Pentru a opera în mod inteligent legea conștiinței, este necesar să înțelegem relația dintre conștient și subconștient.”
190. „’Cum ar fi dacă ar fi adevărat că acum întruchipez această stare
Cum m-aș simți
Și ca răspuns la această întrebare ar apărea un sentiment, un sentiment care corespunde acestui scop.”

Alte citate Neville Goddard pline de lecții

191. „Cu cuvinte sau vorbiri interioare, ne construim lumea.”
192. „Corpul tău este un filtru emoțional și poartă semnele inconfundabile ale emoțiilor tale predominante. Tulburările emoționale, în special emoțiile suprimate, sunt cauzele tuturor bolilor. A simți intens despre o greșeală fără a exprima sau exprima acel sentiment este începutul bolii atât în ​​corp, cât și în mediu. Nu întreține sentimentul de regret sau eșec pentru frustrare sau detașare de rezultatele tale obiective în boală.”
193. „Nu există nicio scăpare din situația noastră actuală decât printr-o transformare psihologică radicală.”
194. „Dacă s-ar face un sondaj pentru a determina motivul pentru care atât de mulți bărbați și femei aparent educați eșuează în anii lor de după facultate, sau ar trebui să se determine motivul pentru diferitele puteri de câștig ale maselor, nu ar exista îndoială, dar acea imaginație a jucat rolul important.”
195. „Dețineți puterea de intervenție, puterea care vă permite să vă schimbați cursul viitorului.”
196. „Ești liber să alegi conceptul pe care îl vei accepta.”
197. „De fapt, ești destinat să ajungi în punctul în care realizezi că prin propria ta dorință, îți poți crea în mod conștient destinele succesive.”
198. „Este acum, îl investești, iar acestea vor deveni reale în lumea ta.”
199. „Învață atunci să gândești din acel scop, deși rațiunea îl neagă, deși totul îl neagă, tu ocupi acel scop.”
200. „Care ar fi sentimentul dacă ar fi adevărat

Care dintre aceste citate Neville Goddard este preferata ta

Mențiunea noastră ne afectează foarte mult acțiunile. De multe ori devenim prea frică și anxioși în timp ce ne atingem visele din cauza fricilor noastre. Este de înțeles, dar nu putem nega că poate afecta rezultatul.
Neville Goddard ne-a lămurit cu privire la importanța condiționării gândurilor noastre. Chiar și necredincioșii se pot bucura să citească lucrările sale datorită înțelepciunii sale.
La urma urmei, toți facem tot posibilul să ne atingem visele în această lume. Sperăm că această colecție v-a adus pace și speranță pentru viitor.
Deci, ce lecții ați învățat din această colecție
. Aveți mai multe citate de adăugat
Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!