Aceste citate Nick Saban vă vor învăța ce este nevoie pentru a avea succes, indiferent dacă vă mutați singur sau în grup.
Nick Saban este considerat unul dintre cei mai remarcabili antrenori din fotbalul american. Contribuțiile sale au dus la succesul multor persoane pe care niciun alt antrenor nu l-a făcut vreodată în epoca modernă.
Tehnicile sale de coaching evidențiază munca grea și dăruirea ca fiind cheile pentru cucerirea oricărei bătălii pe teren. El subliniază, de asemenea, că munca în echipă și a avea un lider bun este întotdeauna o victorie în orice joc de echipă. Să aflăm mai multe despre dragostea lui pentru fotbal în timp ce parcurgem această colecție de cele mai bune linii ale sale.
Să începem.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate Bill Belichick și Tom Brady.

Cele mai bune citate Nick Saban
1. „Ceea ce s-a întâmplat ieri este istorie. Ce se întâmplă mâine este un mister. Ceea ce facem astăzi face o diferență – prețiosul moment prezent.”
2. „Fă ceea ce faci și fii cine ești.”
3. „Disciplina nu este o pedeapsă. Disciplina înseamnă schimbarea comportamentului cuiva.”
4. „A deveni campion nu este un proces ușor. Se face concentrându-se pe ceea ce este nevoie pentru a ajunge acolo și nu pe a ajunge acolo.”
5. „Nu vom vorbi despre ceea ce vom realiza. Vom vorbi despre cum o vom face.”
6. „Predarea este capacitatea de a inspira învățarea.”
7. „Nu ratați niciodată ocazia de a spune „Bună treabă.”
8. „Nu există niciun „eu” în echipă, dar există un „eu” în victorie.”
9. „Personajul tău este acumularea de gânduri, obiceiuri și priorități de zi cu zi.”
10. „Fii tot ce poți fi în orice ai alege să faci. Cerul este limita, așa că mergi. Și nu creați nicio limită autoimpuse.”

Citate inspirate de Nick Saban

11. „Vreau să știe toată lumea de aici, acesta nu este sfârșitul. Acesta este începutul.”
12. „Cred că toată lumea ar trebui să aibă atitudinea că lucrăm pentru a fi campioni, că vrem să fim campioni în tot ceea ce facem. Fiecare alegere, fiecare decizie, tot ceea ce facem în fiecare zi, vrem să fim campioni.”
13. „Nu contează ce ești clasat până la final.”
14. „Trebuie să ai încredere, nu doar să crezi.”
15. „Lucrul numărul unu necesar pentru a câștiga este mentalitatea.”
16. „Toți avem anxietate în legătură cu lucrurile. Cu toții avem mici nesiguranțe, dar, în cele din urmă, trebuie să-ți înfrunți temerile dacă vrei să ai succes și toată lumea se teme de eșec.”
17. „Oponentul nu ar trebui să-ți determine niciodată nivelul de spirit competitiv.”
18. „Nu există un continuum pentru succes. Concentrați-vă pe proces, nu pe rezultate.”
19. „Sunt două dureri în viață. Există durerea disciplinei și durerea dezamăgirii. Dacă poți face față durerii disciplinei, atunci nu va trebui niciodată să faci față durerii dezamăgirii.”
20. „Dacă te aștepți ca lucrurile să fie dificile, va fi întotdeauna mai ușor să rezolvi problemele, să depășești adversitatea și să ai o energie entuziastă despre cum te descurci și să te bucuri de munca ta.”
21. „Nu puteți câștiga împreună dacă nu lucrați împreună.”

Înțeleptul Nick Saban Citate

22. „Marii lideri nu se grăbesc să facă schimbări din cauza eșecului.”
23. „Nu permiteți ca greșelile să rămână necorectate.”
24. „Nu este natura umană să fii grozav. Este natura umană să supraviețuiești, să fii mediu și să faci ceea ce trebuie să faci pentru a te descurca.”
25. „Nu poți să treci de la A la Z trecând pe B.”
26. „Un proces bun produce rezultate bune.”
27. „Uneori, ceea ce este mai bine pentru individ nu este ceea ce este mai bine pentru echipă.”
28. „Trebuie să concuram în noi înșine în raport cu determinarea necesară pentru a avea succes.”
29. „Nu-mi pasă ce ai făcut ieri. Dacă ești mulțumit de asta, ai probleme mai mari.”
30. „Oamenilor mediocri nu le plac oamenii cu performanțe mari, iar celor cu performanțe mari nu le plac oamenii mediocri.”
31. „Nu cred că este vorba despre cine joci, cred că este vorba despre cine ești.”
32. „Talentul înseamnă folosirea abilităților în mod productiv.”
33. „Comunicați când există o comunicare greșită.”
34. „Personajul este ceea ce faci când nimeni altcineva nu te uită.”
35. „Fă ceea ce trebuie. Este atat de simplu. Fă ceea ce trebuie atunci când lucrul potrivit nu este popular. Fă ce trebuie atunci când nimeni altcineva nu este prin preajmă. Fă ceea ce trebuie atunci când ispita îți spune altceva. Fă tot timpul ceea ce trebuie.”
36. „Trebuie să decizi dacă bătălia merită timpul și efortul tău. În viața ta, doar tu poți decide pentru ce merită să lupți, ținând cont de ceea ce poate fi sacrificat în acest proces.”

Citate Nick Saban despre pasiunea lui pentru fotbal

37. „Lucrul numărul unu la orice echipă care îi va împiedica pe jucătorii tăi să fie egoişti este respectul pentru ceilalţi jucători.”
38. „Concentrează-te pe piesa ca și cum ar avea o istorie și o viață proprie.”
39. „Cu jocul tău A, poți învinge pe oricine; orice mai puțin și ei te pot bate.”
40. „Oricine nu își câștigă conferința nu are treabă să joace în campionatul național.”
41. „Atitudinea „bine este suficient” nu este ceea ce căutăm, trebuie să folosim fiecare oportunitate pentru a ne îmbunătăți individual, astfel încât să ne putem îmbunătăți colectiv.”
42. „Când joci împotriva oamenilor buni, atunci îți concentrezi concentrarea. Simțul tău de urgență de a fi disciplinat în execuția ta devine tot mai critic. Uneori scapi făcând lucruri care nu sunt tocmai corecte împotriva concurenței mai mici, dar atunci când joci împotriva unor oameni cu adevărat buni, atunci apare totul.”
43. „Nu uitați elementele fundamentale.”
44. „Trăiește după credința că o etică puternică a muncii, respectarea regulilor și a face lucrurile în mod corect va aduce oportunități de succes și, în cele din urmă, fericire.”
45. „Echipele dominante sunt rareori depășite sau depășite, dar uneori se bat singure. Doar pentru că ești dominant nu înseamnă că ești infailibil. Amintiți-vă că dominația nu înseamnă perfecțiune; o lipsă de concentrare chiar și pentru o perioadă scurtă de timp te poate costa. Nu vă relaxați când sunteți cu mult înainte sau când vă dominați piața. Acesta este momentul să împingeți și mai tare.”
46. ​​„Așa că vreau ca toată lumea să se gândească aici o secundă. Cât de mult înseamnă acest joc pentru tine
Pentru că dacă înseamnă ceva pentru tine, nu poți sta pe loc. Înțelegi

47. „Avem trei tipuri de băieți în echipa noastră. Avem băieți care înțeleg; joacă bine; ei înțeleg cum să joace fotbal câștigător. Avem câțiva băieți care încearcă să o obțină și muncesc din greu în fiecare zi
Îi sprijinim și vrem ca băieții care o au să-i susțină. Apoi avem niște tipi care nu o înțeleg și nu știu că nu o înțeleg. Încercăm să le înlocuim. Ne-au mai rămas doar câteva.”
48. „Fotbalul universitar este singurul joc din țară, de orice fel, în care jocul universitar este mai lung decât cel profesionist.”
49. „Este un joc pe care 365 de zile pe an toată lumea trebuie să trăiască cu rezultatele.”
50. „Joci repede. Joci puternic. Te duci acolo și îl domini pe bărbatul împotriva căruia joci și îl faci să renunțe. Aceasta este marca noastră comercială. Acesta este MO noastră ca echipă. Așa ne cunosc oamenii.”
51. „Nu-l arunc atât de mult, cu cât îmbătrânesc. Asta este într-adevăr ceea ce este greu cu acele pălării de paie când le cam arunci când cineva nu face ceea ce ar trebui să facă.”

Citate Nick Saban despre importanța leadershipului

52. „Marii lideri nu sunt întotdeauna populari.”
53. „Unii dintre marii lideri din istorie nu au fost adorați, ci respectați. Sfatul meu pentru lideri — nu mai încerca să-i mulțumești pe toată lumea și fă ceea ce crezi că este mai bine.”
54. „Prin definiție, un lider este „o persoană care guvernează, ghidează sau inspiră pe alții”. Dar asta nu este în întregime adevărat. O persoană „care guvernează” poate fi sau nu un lider, chiar dacă el sau ea este conducătorul sau managerul.”
55. „Oameni care sunt modele pentru principiile și valorile organizației, care acceptă și înțeleg viziunea a ceea ce organizația încearcă să realizeze și au personalitatea de a inspira alți oameni la viziune. Știi, despre asta înseamnă chimia echipei și conducerea.”
56. „Vedeți, doar pentru că sunteți la comanda unei companii, a unei echipe sau a unui batalion de armată, asta nu vă califică ca lider. Poate că ai atins această poziție prin experiență sau succes, sau poate pur și simplu ai supraviețuit tuturor celorlalți. Indiferent, modul în care conduci te definește ca lider.”
57. „Ca lider, nu poți forța opoziția să simtă că nu poate reuși – ei vor face asta singuri. Dar îți poți conduce echipa la o astfel de dominație încât cedarea să devină singura soluție a opoziției. Rămâneți cu echipa ta să forțezi din greu și, în cele din urmă, cealaltă echipă se va supune.”
58. „Există două părți ale conducerii. Trebuie să fii un lider bun, trebuie să fii cineva pe care oamenii vor să-l imite și pe care să le pese de ceilalți oameni. Dar ceilalți băieți pe care îi aveți, trebuie să-și accepte conducerea. Ei trebuie să răspundă la asta. Aceasta este chimia că nu știi niciodată cum se va întâmpla asta.”
59. „Pentru a fi un jucător grozav, trebuie să afectați întreaga unitate.”
60. „Când ai capacitatea de a afecta alți oameni și de a fi cineva pe care cineva dorește să-l imite, îți pasă suficient de mult pentru a ajuta pe altcineva în beneficiul lor, asta te face un bun coechipier și asta caută toată lumea.”

Citate Nick Saban care vă vor ajuta să urmăriți succesul

61. „Campionii sunt rari. Toată lumea are o șansă, o oportunitate de a se schimba și de a se îmbunătăți, dar nu toată lumea profită. Fii cineva care o face.”
62. „Cu cât cineva pune mai mult accent pe câștig, cu atât el sau ea este mai puțin capabil să se concentreze pe ceea ce cauzează de fapt succesul.”
63. „Atitudinea ta este esențială pentru succes. A avea o atitudine pozitivă poate avea un efect extraordinar asupra modului în care reacționați și răspundeți la provocări, succese și eșecuri. Și atitudinea este direct afectată de așteptări.”
64. „Scopul nostru este să lucrăm împotriva lucrurilor pe care nu le-am văzut și pe care le vom vedea în viitorul apropiat.”
65. „Nu-mi place să pierd. Nu mă aștept să pierd.”
66. „Aceasta este mentalitatea pe care o au campionii. Să câștigi pe drum în sport sau să mergi în regiunea unei companii rivale și să câștigi pur și simplu se simte mai bine. În loc să vedem provocarea așa cum trebuie, ar trebui să vedem toate provocările pe măsură ce ajungem la aceasta.”
67. „Recunoașteți anumite trăsături care par să fie în fiecare campion: pasiune, angajament, încredere, mândrie de performanță, standarde înalte de excelență, necruțăre, perseverență și capacitatea de a performa în circumstanțe adverse.”
68. „De fiecare dată când te gândești să câștigi campionatul național, oprește-te. În schimb, gândește-te la ce trebuie să faci pentru a-ți domina adversarul timp de 60 de minute.”
69. „Aveam mai multă pricepere decât îți poți imagina, aproape în orice poziție. Dar băieții nu au vrut să depună efort sau să se joace cu duritate și împreună, iar abilitățile incredibile nu s-au transformat niciodată în talent.”
70. „Lucru care i-a preocupat cel mai mult este că a avut angajamentul de a reveni și de a încerca să ajute echipa să aibă succes.”
71. „Oricât de rău crezi că vrei să-l câștigi. Vă promit băieților care merg acolo și muncesc în fiecare zi – vor să câștige mai mult decât atât. Și o să mă simt al naibii de mult mai rău pentru ei decât pentru tine dacă nu o vor face.”
72. „Succesul nu vine din gândirea plăcintă în cer. Este rezultatul faptului că faci ceva în mod conștient în fiecare zi, care se va adăuga la excelența ta generală.”
73. „Formula succesului este că fiecare tip poate face diferența pentru întreaga echipă, indiferent de rolul său. Și să o faci corect, să o faci corect, este un factor critic pentru a avea succes.”
74. „Un lucru despre echipele de campionat este că sunt rezistente. Indiferent ce le-ar fi aruncat, indiferent cât de adânc este gaura, ei găsesc o modalitate de a se întoarce și de a depăși adversitatea.”

Citate Nick Saban care vă oferă informații despre antecedentele sale de coaching

75. „În cele trei decenii ale mele de coaching, am învățat că procesul este mult mai important decât rezultatul.”
76. „Creăm un standard pentru modul în care vrem să facem lucrurile și toată lumea trebuie să accepte acel standard sau chiar nu poți avea nicio chimie de echipă.”
77. „Întotdeauna am fost capabil să rămân concentrat pe încercarea de a recruta jucători buni și a încerca să-i dezvolt pe acești jucători.”
78. „Un lucru pe care îl spun mereu jucătorilor este că există trei lucruri rele: nimic bun nu se întâmplă după miezul nopții, nimic bun nu se întâmplă când ești în preajma armelor, cu excepția cazului în care mergi la vânătoare și nu vrei să te încurci cu femeile. pe care nu le știi pentru că de multe ori se întâmplă lucruri rele.”
79. „Nu controlez ce pun oamenii pe dot-com sau orice altceva. Așa că vă spun doar că nu are nicio semnificație, după părerea mea, despre asta, despre mine, despre orice interes pe care îl am pentru altceva decât să fiu antrenor aici.”
80. „În NFL, primești o alegere pentru prima rundă, dacă ai noroc. Nu ai putea depăși pe nimeni altcineva. La facultate, aș putea recruta 10 jucători cu talent de primă rundă în fiecare an.”
81. „Managerul de baseball Casey Stengel a glumit odată: „Secretul managementului este să-i ții departe pe cei care te urăsc de cei care sunt indeciși”
. va fi perfect. Toți fanii noștri cred că, voi toți credeți că, despre asta scrieți, acesta este mesajul pe care îl trimiteți acolo.”
83. „Dacă depinde de tine, suntem deja sub 6 metri. Suntem morți și îngropați și am plecat, am plecat.”
84. „Nu poți da afară oamenii din familia ta. Nu a existat niciodată un jucător pe care să-l fi dat afară din echipă care să fi reprezentat vreodată ceva.”
85. „Cred că trebuie să spun asta, nu voi fi antrenorul din Alabama.”
86. „Și ne-au alergat prin fund ca un rahat printr-un corn de tablă, omule, și nu i-am putut opri. Nu i-am putut opri. Nu i-am putut opri.”
87. „Am crescut cu ideea că joci o apărare bună, alergi mingea, controlezi poziția verticală pe teren la echipe speciale și vei câștiga. Cine grăbește mingea pentru cele mai multe yarzi va câștiga jocul. Nu vei câștiga nimic acum făcând asta.”

Citate Nick Saban despre Lucrul împreună ca o echipă
88. „Un jucător de echipă cu adevărat altruist nu îi pasă cine primește credit pentru succes și este dispus să-și asume vina atunci când lucrurile nu merg bine.”
89. „Echipele care joacă împreună ajung adesea să fie norocoase.”
90. „Ieși din tine și intră în echipă.”
91. „Echipele trebuie să-și asumă stăpânirea pentru sine și personalitatea lor.”
92. „Tot ce faci, îl faci echipei.”
93. „Aceasta este o oportunitate pentru fiecare dintre acești băieți de a arăta ce pot face.”
94. „Când se întâmplă ceva bun, oamenii speciali pot rămâne concentrați și pot continua să acorde atenție detaliilor, lucrând pentru a deveni mai buni și nemulțumiți de ceea ce au realizat.”

Citate profunde ale Nick Saban despre viața care îți va deschide ochii
95. „A avea abilitate înseamnă a nu avea talent.”
96. „Educația nu promite succes, ci îl face mai ușor.”
97. „În viață, harta ta de parcurs este să știi ce vrei să realizezi, apoi să te angajezi să faci lucrurile necesare pentru a ajunge la acea destinație. Nu poți ajunge acolo fără muncă și perseverență.”
98. „Dacă știi că nu vei fi perfect, atunci acele greșeli se pot lăsa de pe umeri pe măsură ce treci la următoarea piesă. Dar dacă perfecțiunea este idealul tău, acele greșeli te vor paraliza cu frustrare. Așa că fii realist, înțelege că tu și ceilalți veți face greșeli și folosiți-le ca elemente de bază pentru viitor.”
99. „Diferența dintre credință și încredere poate fi monumentală. S-ar putea să credem în alții, dar avem cu adevărat încredere în ei
Să ai încredere fermă în oameni înseamnă să-ți pui propriile succese și sănătate în mâinile lor.”
100. „Cred că toată lumea face greșeli. Oamenii fac lucruri pe care le regretă.”
101. „Toți cred că au această iluzie a alegerii. Ca și cum aș putea face orice vreau. Și acum aveți o generație mai tânără căreia nu i se spune întotdeauna că nu, nu li se spune întotdeauna că așa trebuie să faceți. Deci au această iluzie că au toate aceste alegeri. Dar adevărul este că, dacă vrei să fii bun, chiar nu ai prea multe alegeri. Pentru că este nevoie de ceea ce trebuie. Trebuie să faci ceea ce trebuie să faci pentru a avea succes. Așa că trebuie să faci alegeri și decizii pentru a avea disciplina și a te concentra asupra procesului a ceea ce trebuie să faci pentru a-ți îndeplini obiectivele.”
102. „Dacă știi că un coleg de muncă spune lucruri despre tine în spatele tău, confruntă-l în legătură cu asta. Dacă o evaluare a muncii dvs. este falsă și părtinitoare, contestați-o. A nu face nimic nu va face decât să înrăutățească daunele.”
103. „Elimină dezordinea și toate lucrurile care se întâmplă afară și concentrează-te asupra lucrurilor pe care le poți controla prin modul în care te descurci și ai grijă de afacerea ta. Este ceva care este în desfășurare și nu se poate schimba niciodată.”
104. „Din păcate, trăim într-o lume în care egoiştii par să-i depăşească numeric pe cei altruişti.”
105. „Înțelege că nu poți controla totul, așa că alege-ți locurile și susține ceea ce știi și crezi că este corect.”
106. „Fii la timp pentru că arată că îți pasă.”
107. „Legăturile mai slabe dintr-o echipă sau dintr-o organizație sunt adesea cele care cer mai mult credit.”
108. „Când ai un sistem, intr-un fel într-o rutină a ceea ce este important. Și apoi petreci mult mai mult timp gândindu-te la lucruri care ar face totul mai bine.”

Citate Nick Saban pline cu lecții pe care le poți aplica în viața ta de zi cu zi

109. „Când îți investești timpul, iei un obiectiv și decizi ceva pe care vrei să-l realizezi. Fie că este vorba de a obține note bune la școală, de a fi un sportiv bun, de a fi o persoană bună, de a coborî și de a face ceva serviciu în folosul comunității și de a ajuta pe cineva care are nevoie, indiferent de ceea ce ai alege să faci, îți investești timpul în asta. .”
110. „Lista pe care o avem astăzi se poate schimba mâine. Pentru asta este acum.”
111. „M-am săturat să aud toate aceste discuții de la oameni care nu înțeleg procesul de muncă asiduă, ca niște copii mici pe bancheta din spate, care se întreabă: „Suntem acolo
” Ajungeți unde mergeți la un moment dat.”
112. „Indiferent de profesia pe care ai ales-o, fii pregătit pentru oportunități și fii dispus să o accepți – destinul tău poate depinde de ea.”
113. „Procesul este într-adevăr ceea ce trebuie să faci zi de zi pentru a avea succes. Încercăm să definim standardul la care dorim ca toată lumea să lucreze, la care să adere și să o facă în mod constant. Și lucrurile despre care am vorbit înainte, să fii responsabil pentru propria ta autodeterminare, să ai o atitudine pozitivă, să ai o mare etică în muncă, să ai disciplină pentru a putea executa în mod constant, indiferent de ceea ce încerci să faci, Acestea sunt lucrurile pe care încercăm să ne concentrăm și nu încercăm să ne concentrăm atât de mult pe rezultate, cât ne concentrăm pe a fi tot ceea ce poți fi.”
114. „Sentimente cronice de subapreciere. Jucătorii care suferă de sindromul „boala mea” simt în mod constant că sunt trecuti cu vederea în laude. Cu toții vrem să fim bătuți pe spate, dar unii indivizi solicită o atenție constantă și se îmbufnesc atunci când cred, pe drept sau greșit, că abilitățile și eforturile lor sunt subapreciate. Duce la gelozie și la chimie proastă.”

Citate amuzante Nick Saban pentru a te face să râzi

115. „Toată lumea mă bat pentru că mănânc Little Debbies, dar nimeni nu trece pe lângă borcanul ăla de prăjituri fără să ia unul.”
116. „Dacă aș avea un barometru pentru a vedea dacă depuneți efort sau nu, era aproximativ 50%.”
117. „Îmi amintesc cât de speriat de moarte eram când eram copil mic de Moș Crăciun.”
118. „Nu m-am gândit niciodată să mă înscriu pe Twitter și nici nu știu de ce ar face cineva.”
119. „Dacă pur și simplu nu am face astfel de lucruri, nu ar trebui să ne facem griji pentru asta.”
120. „Suntem încă în etapa de culegere a informațiilor. Oamenilor le place să pună întrebări strategice despre ceea ce vom face.”
121. „Vreau ce este mai bun pentru țara noastră. Nu sunt sigur că pot să-mi dau seama.”
122. „Diferența în zilele noastre este că, atunci când merg în vacanță, muncesc o parte din timp, mai degrabă decât tot timpul.”
123. „L-am întrebat pe preotul meu dacă este un păcat să joci golf duminică. Și el a spus: „Este un păcat să te joci oricând.”
124. „Vreau doar ca toată lumea să știe că nu sunt conservatoare. Vreau să arunc mingea tot timpul.”
125. „Lucru care mă îngrijorează cel mai mult este când aud că oamenii fac mulți bani în multe feluri, cu excepția sportivilor, fie că este vorba de jocurile cu bowl, contractele TV, conferințe, școli, antrenori. , oricum vrei să spui.”
126. „Fotbalul nu este Hamlet. Nu este o tragedie. Ar trebui să fie distractiv.”
127. „Nu au existat argumente, acelea se numesc mestecat de cur.”
128. „Ai greșit cinci ani la rând și în fiecare an l-am câștigat, nu ne-ai ales. Dar te sprijin. „

Mai multe citate Nick Saban care te vor interesa

129. „Cred că sunt destul de greșit înțeles pentru că nu mă refer doar la fotbal.”
130. „Onestitatea și integritatea sunt o parte importantă a caracterului nostru, caracterul meu.”
131. „Întotdeauna îmi pun întrebarea: „Îți place să câștigi sau nu îți place să pierzi

132. „Produsul secundar major al creării unei declarații de misiune și a unei viziuni pentru tine sau organizația ta este că creează un cultura aşteptărilor. Dacă ai definit clar cine ești și unde vrei să ajungi, atunci nu mai este nevoie de dezbateri despre asta – toată lumea știe la ce să se aștepte.”
133. „Mesajul tău ar trebui să fie constant. Vorbește cu copiii tăi despre droguri și alcool încă de la o vârstă fragedă și nu te opri. Încurajează-ți angajații în fiecare zi, nu doar după succese, ci și în perioadele grele.”
134. „Uneori este dificil pentru angajați să respecte diferențele individuale la colegii lor. Adesea, reamintesc diferitelor noastre grupuri de personal că îi tratăm pe toți în mod corect și onest, dar nu îi tratăm pe toți la fel.”
135. „Deci întrebarea mea pentru tine este, unde vrei să fie,
vrei să-i condamni la închisoare pe viață
sau vrei ca un tip să-și facă copiii să meargă la Princeton

136. „Dacă nu obții rezultat- orientat cu copiii, te poți concentra asupra lucrurilor din proces care sunt importante pentru succesul lor.”
137. „În afaceri și viața personală, gândește-te la cei care sunt dominanti. Ce au toate în comun
Ai în tine să fii ca ei
138. „Paranoia legată de a fi înșelat din partea care i se cuvine. Pe lângă sentimentul că nu sunt apreciați, acești indivizi sunt în mod obișnuit preocupați de cine primește credit și cine este învinovățit. Niciun credit acordat acestora nu este niciodată suficient și prea mult oferit unui coechipier este complet greșit. Ei nu sunt preocupați de succesul echipei, ci de dacă vor primi credit pentru vreun succes.”
139. „Așteptările sunt ceea ce sunt aici și nu alergăm să vorbim despre ele.”
140. „Sunt foarte fericit în Alabama. Domnișoara Terry este foarte fericită în Alabama. Aici alegem să ne încheiem cariera într-o zi.”

Ce definiție a succesului ați învățat de la Nick Saban
A avea succes nu înseamnă doar a câștiga; nici nu se întâmplă peste noapte. Este nevoie de multă perseverență și dăruire, alături de eșec, pentru a-și îndeplini visul.
Căderea într-o criză și eșecul nu te face să fii mai puțin o persoană, deoarece fiecare persoană de succes s-a confruntat și cu înfrângerea așa cum ai făcut-o și tu. Este vorba despre a învăța din eșecurile tale și de a te inspira să continui.
Sperăm că această colecție te-a ajutat să recunoști că trebuie să-ți trăiești viața în ritmul tău în timp ce te străduiești pentru succes. Amintiți-vă întotdeauna că viața nu este o cursă și toți avem cronologie diferite.
Ce părere aveți despre aceste citate Nick Saban
Care este preferatul dvs.
Asigurați-vă că ne lăsați părerile în comentariul de mai jos.