Frazele pentru aniversarea nuntii de la sot la sotie si invers sunt poate cele mai complicate de gandit dar si cele mai sincere: un mod frumos de a insoti un cadou, chiar si unul mic, sau o surpriza romantica menita sa sarbatoreasca acest moment. Prin urmare, va oferim cele mai frumoase fraze si poezii pe care sa le folositi pentru urarile de aniversare a nuntii. De la fraze romantice pentru sotie pana la aforisme despre dragoste pe care sa le dedici sotului ei, tot ce trebuie sa faci este sa o alegi pe cea care ti se potriveste, insotind-o cu putina gandire: chiar si o floare este suficienta, important este sa o cultivi in fiecare zi. cu grija, dragostea care te-a legat din prima zi.

Expresii pentru aniversarea nuntii: cele mai frumoase pentru sotie
Frazele pentru aniversarea nuntii pe care sa o dedici sotiei trebuie sa fie simple si foarte romantice: cateva cuvinte vor fi suficiente pentru a le aminti atunci cand conteaza pentru tine dar, daca preferi, poti alege cateva fraze dulci care sa te reprezinte si sa crezi un scrisoare de dragoste mica, care sa fie si mai personala.
Iata cateva sfaturi inspiratoare:

 • La multi ani dragoste, cateva cuvinte care au un sens imens pentru mine.
 • Au trecut (…) ani de cand ne-am casatorit… si au fost minunate! La multi ani iubirea mea, m-as recasatori cu tine in fiecare zi.
 • Azi e (…). In aceeasi zi cu (…) cu ani in urma am comis cea mai nebuneasca dintre nebunii: m-am casatorit cu tine, dar ma bucur ca am fost un prost!
 • Te iubesc ca in ziua in care ne-am casatorit. Erai frumoasa atunci si esti frumoasa azi, desi (…) au trecut ani. Aniversare placuta.
 • In […] ani de casatorie impartasiti impreuna, dragostea mea pentru voi nu s-a schimbat, dimpotriva s-a imbogatit cu recunostinta pentru fericirea pe care mi-ati oferit-o. Aniversare placuta.
 • De cand m-am casatorit cu tine, simt ca traiesc in Rai. Hai, recunoaste: esti un inger deghizat!
 • Ai fost femeia vietii mele de […] ani… si sunt mandra de asta. Te iubesc si te iubesc mereu.
 • Ochii tai m-au vrajit, personalitatea ta m-a facut sa ma indragostesc, prezenta ta duioasa m-a facut sa tremur. Astazi, ca in prima zi, te iubesc.
 • In toti acesti ani, ai dovedit intotdeauna ca esti o sotie minunata din devotament si afectiune. Te iubesc draga mea.
 • Am parcurs un drum lung impreuna! Dar inca nu sunt obosit… Cu dragoste

Citate pentru aniversarea nuntii: cele mai frumoase pentru sot

Daca sunteti in cautarea unor fraze pentru aniversarea nuntii pe care sa le dedici sotului, propunerile sunt la fel de numeroase. Frazele de dragoste pentru el nu trebuie neaparat sa fie diferite de cele pe care tocmai le-am mentionat, le poti adapta si pe cele anterioare alegand cuvintele pe care le preferi, dar iata si alte exemple de luat in considerare pentru a scrie mesajul de dragoste dedicat barbatului tau. viata:

 • Cele mai afectuoase urari pentru Nunta noastra de Aur: dragostea care ne uneste este mult mai pretioasa decat metalul care le reprezinta!
 • Cele mai bune urari pentru Nunta noastra de Argint. Accepta acest mic cadou ca simbol al afectiunii mele si al iubirii mele imense.
 • O urare afectuoasa, pentru ca aniversarea noastra sa fie reinnoirea unei promisiuni de iubire.
 • Suntem deja pe drumuri bune, buna continuare iubirea mea!
 • Imi voi aminti intotdeauna de ziua nuntii noastre ca fiind cea mai buna zi din viata mea. De aniversare, cu acest gand, vreau sa-ti multumesc pentru daruirea fata de familie si pentru dragostea ta.
 • Casatoria si dragostea noastra continua in anii de acum.
 • Va multumesc pentru dragoste, rabdare si complicitate.
 • Iubirii mele, pe care o descopar din ce in ce mai frumoasa cu fiecare an care trece.
 • Viata, care a inceput pentru noi in urma cu douazeci si cinci de ani, a fost impanzita cu bogatie, seninatate si bucurie perpetua numai datorita tie. Salutari iubirea mea. Au fost 25 de ani minunati.
 • Pentru cel mai iubitor si intelegator sot pe care mi-as dori vreodata sa-l am. Aniversare placuta.
 • Inca 25 de ani impreuna pentru ca argintul sa se transforme in aur. La multi ani celui mai dulce sot din lume.
 • Cu dorinta ca puterea Iubirii noastre sa ne poata tine uniti pentru vesnicie. Aniversare placuta.
 • Au trecut 25 de ani si vrem sa continuam asa pentru urmatorii 25 de ani
 • Iti multumesc, iubirea mea, pentru fiecare secunda, fiecare ora, fiecare zi din acesti […] ani frumosi impreuna.
 • Va multumesc pentru dragoste, rabdare, complicitate. Cu multa dragoste, al tau.

Citate pentru aniversarea nuntii: poezii si aforisme de dragoste de dedicat sotiei

Poeziile si aforismele despre dragoste sunt foarte folosite ca fraze de urari pentru aniversarea nuntii, un ajutor perfect pentru a-ti exprima sentimentele prin cuvintele celebre ale altora.
Iata cele mai frumoase fraze de dragoste pe care sa le dedici sotiei tale.

Gene Perret, aforism

Nunta noastra a fost acum multi ani. / Sarbatoarea ei continua si astazi.

Cantarea Cantarilor (8,6-7)
Pune-ma ca pecete pe inima ta / Ca pecete pe bratul tau; / pentru ca tare ca moartea si dragostea, / tenace ca iadul si patima; / flacarile lui sunt flacari de foc, / o flacara a Domnului! / Apele mari nu pot stinge iubirea / nici raurile nu o coplesesc. / Daca ar da cineva toate bogatiile casei lui / In schimbul iubirii / Nu ar avea decat dispret. /

Khalil Gibran, Dragoste

Cand iubirea te cheama, urmeaza-o, / si cand aripile ei te invaluie, bazeaza-te pe ea, / si cand iti vorbeste, ai incredere in ea.

Nazim Hikmet, Cea mai frumoasa dintre mari
Cea mai frumoasa dintre mari / este cea pe care nu am navigat. / Cel mai frumos dintre copiii nostri / inca nu a crescut. / Cele mai frumoase din zilele noastre / inca nu le-am trait. / Si ce / as vrea sa-ti spun cel mai frumos / inca nu ti-am spus.

EE Cummings, pentru tine
Iti port inima cu mine / o port in a mea / nu o impart niciodata. / Unde merg, si tu, iubitul meu; / orice e facut de mine, / faci si tu, draga mea. / Nu ma tem de soarta / pentru ca esti soarta mea, dulcea mea. / Nu vreau lumea, ca a mea, / cea mai frumoasa, cea mai adevarata esti tu. / Acesta este secretul nostru adanc / radacina tuturor radacinilor / rasaritul tuturor lastarilor / si raiul cerurilor / al unui copac numit viata, / care creste mai inalt / decat spera sufletul, / si mintea se ascunde. , / Acesta este mirare ca stelele se despart. / Iti port inima cu mine, / o port in a mea.

Expresii pentru aniversarea nuntii: poezii si aforisme de dragoste de dedicat sotului
Exista si cateva poezii de dragoste care se preteaza sa fie folosite ca fraze de dragoste pentru sot, iata cateva propuneri:

Pablo Neruda, Doi iubiti

fericiti Doi indragostiti fericiti fac o singura paine, / o singura picatura de luna in iarba, / ei lasa sa mearga doua umbre care se unesc, / lasa un singur soare gol intr-un pat. / Din toate adevarurile au ales ziua: / nu s-au omorat cu fire, ci cu o aroma / si n-au rupt pacea sau cuvintele. / Fericirea este un turn transparent. / Aerul, vinul merg cu cei doi indragostiti, / noaptea le da petalele ei fericite, / au dreptul la toate garoafele. / Doi indragostiti fericiti nu au sfarsit si nici moarte, / se nasc si mor de mai multe ori in viata, / au eternitatea naturii. /

Maxwell Anderson, aforism
Daca doi oameni stau umar la umar de zei, / Fericiti sa fie impreuna, zeii insisi sunt neputinciosi / Impotriva lor cand sunt asa.

Antoine de Saint Exupery, aforism

Iubirea nu consta in a privi unii pe altii, / ci in a privi impreuna in aceeasi directie.

Emily Dickinson, Sa fie dragostea tot ceea ce exista

Sa fie dragostea tot ce exista / Si ceea ce stim despre iubire; / Si poate fi suficient ca greutatea lui sa fie / egala cu santul pe care il lasa in inima. /

S. Lawrence, In linistea noptii
In linistea noptii / te-am ales pe tine. / In splendoarea firmamentului, / Te-am ales pe tine. / In descantecul zorilor, / Te-am ales pe tine. / Prin cele mai chinuitoare uragane te-am ales pe tine. / In caldura cea mai uscata, / Te-am ales pe tine. / In vremuri bune si rele, / Te-am ales pe tine. / In bucurie si durere, / Te-am ales. / In adancul inimii mele, te aleg pe tine. /