Dacă ești ca noi și îți este dor de acest semi-gigant înțelept, dulce și blând, atunci îți va plăcea această colecție de citate Hagrid pe care am pregătit-o pentru tine.
Hagrid este un personaj secundar din seria Harry Potter. Cu toate acestea, rolul său în viața vrăjitorilor noștri preferați nu este nimic mic.
Fără îndoială, el este esențial în a-l prezenta pe Harry în Lumea Vrăjitorilor și a începe povestea.
În cel mai ciudat, dar remarcabil dintre moduri, Hagrid i-a servit și ca o figură paternă.
El nu poate practica magia și vrăjile reale, dar asta nu înseamnă că nu este nimic magic la el.
Modul în care acționează și îi pasă de personajele noastre iubite arată cât de important este rolul său în serial.
Deci, dacă îl iubești pe Hagrid la fel de mult ca noi, atunci asigură-te că nu ratezi această listă cu cele mai memorabile citate ale lui!
Derulați până la sfârșit și vedeți latura lui dulce și iubitoare.
Începeți să citiți aici.

Cele mai bune citate Hagrid

1. „Nu e bine să te îngrijorezi pentru asta. Ceea ce urmează va veni și ne vom întâlni când va veni.”
2. „Acolo se schimbă. Exact ca data trecută. Se apropie o furtună, Harry. Ar fi bine să fim pregătiți când o va face ea.”
3. „În primul rând, și înțelegeți-l pe Harry pentru că este foarte important: nu toți vrăjitorii sunt buni. Unele dintre ele merg prost.”
4. „Toată lumea începe de la început la Hogwarts, vei fi bine. Fii tu însuți. Știu că e greu. Ai fost remarcat, și asta e întotdeauna greu. Dar te vei distra de minune la Hogwarts — eu am făcut — încă o fac, de fapt.
5. „Aceasta nu este o tăietură obișnuită pe fruntea ta. Un astfel de semn vine doar din a fi atins de un blestem, și de altfel un blestem rău.”

Citate celebre Hagrid

6. „Ah, fierbeți-vă capetele, amândoi. Harry, ești un vrăjitor.
7. „Uite! Își cunoaște mama! Bună, Norbert!”
8. „Bine. Ca să știi, e un laș al naibii.”
9. „Nu îl insultați niciodată pe Albus Dumbledore în fața mea!”
10. „Sunt acasă, sunt acasă de la 13 ani. Și dacă sunt copii care vor să-i învăț, o voi face.”
11. „Nu ar fi trebuit să spun asta. Nu mai pune întrebări, nu mai pune întrebări!”

Citate motivante pe Hagrid care te vor împinge înainte

12. „Da, nu trebuie să-ți fie rușine de ceea ce ești.”
13. „Harry, ai făcut vreodată să se întâmple
ceva. Ce nu ai putut explica când erai furios sau speriat

14. „Ei bine, s-ar putea să fi încălcat câteva reguli, Harry, dar chiar ești în regulă, nu ești

15. „Nu te gândi la asta, Hermione. Nu te gândi la asta nici măcar un minut.”
16. „Sunt ceea ce sunt și nu mi-e rușine. „Să nu-ți fie niciodată rușine”, spunea bătrânul meu tată. — Sunt unii care te vor ține împotriva ta, dar nu merită să te deranjezi. Și avea dreptate.”
17. „Nu-ți face griji”, am primit câteva din acele scrisori și tot după ce Rita Skeeter a scris despre mine despre mama. „Ești un monstru și ar trebui să fii doborât”. „Mama ta a ucis oameni nevinovați și” dacă ai avea vreo decență, ai sări într-un lac. Sunt doar nebuni, Hermione. Nu le deschide dacă mai primești. Trage-le drept în foc.”
18. Hagrid: „Acum, îmi amintesc – îmi amintesc când v-am întâlnit prima dată pe toți. Cea mai mare grupă de neadaptați la care am văzut vreodată. Să presupunem că îmi amintești puțin de mine. Și iată-ne cu toții, patru ani mai târziu.”
Ron: „Suntem încă o grămadă de neadaptați.”
Hagrid: „Ei bine, poate, dar ne-am prins cu toții.”
19. Hagrid: „Sunteți în regulă

Harry: „Da.”
Hagrid: „Nu, nu ești. — Bineînţeles că nu eşti. Dar tu vei fi.”

Citate scurte Hagrid care vă vor aminti de cele mai grozave scene ale lui

20. „Nu-i smulge niciuna dintre pene!”
21. „Uscați-vă, Dursley, prune mare.”
22. „Este un scandal! E un scandal!”
23. „Ah, ei bine, oamenii pot fi proști cu animalele lor de companie.”
24. „Mai bine afară decât înăuntru.”
25. „Un accident de mașină
Un accident de mașină i-a ucis pe Lily și James Potter

Citate Hagrid care evidențiază relația lui cu Harry

26. „Șase ani până la ziua în care ne-am întâlnit, Harry, nu-ți amintești

27. „Nu-ți face griji, Harry. Vei învăța destul de repede.”
28. „Nu i-ai spus niciodată.
Nu i-ai spus niciodată ce era în scrisoarea pe care Dumbledore i-a lăsat-o
Am fost acolo! L-am văzut pe Dumbledore plecând, Dursley! Și l-ai ascuns în toți acești ani .

29. „Da, știi ce, Harry
Când te-am cunoscut pentru prima dată, mi-ai amintit puțin de mine. Mama și tata dispăruseră și simțeai că nu te-ai potrivi la Hogwarts, ține minte
că nu sunt sigur că ai fost cu adevărat pregătit. Și acum uită-te la tine, Harry! Campion școlar!”
30. „Te-am adus aici acum 16 ani, când nu erai mai mare decât un Bowtruckle. Pare corect să fiu eu cel care te ia acum.”
31. „Îl știam pe Sirius de mai mult timp decât tu. A murit în luptă, și așa și-ar fi dorit să meargă. Dar totuși, Harry, nu a fost niciodată unul care să stea acasă și să-i lase pe alții să se lupte. Nu ar fi putut trăi cu el însuși dacă nu ar fi fost ajutat.”
32. „Da, știi ce mi-ar plăcea, Harry,
mi-ar plăcea să câștigi, chiar mi-ar plăcea. Le-ar arăta pe toți că trebuie să fie de sânge pur pentru a o face.”
33. „Acesta este băiatul meu! Arată-le, Harry, arată-le. Bate-le pe toate.”

Citate Hagrid pentru cei cărora le este dor de acest blând pe jumătate uriaș

34. „Nebun și păros
Nu ai vorbi despre mine, nu-i așa

35. „Toți l-au bătut, Hermione, pentru că e atât de mic! ‘”
36. „Dacă acel nebun al unui văr de-al tău, Dudley, îți provoacă vreo durere, ai putea oricând să-l amenințați cu o pereche de urechi drăguțe, care să meargă cu coada aia a lui.”
37. „Dacă cineva ar fi vrut să afle niște chestii, tot ce ar fi avut să facă ar fi să urmărească păianjenii. Asta i-ar conduce corect! Asta e tot ce spun.”
38. „Nu-ți face griji, nu ești singur. Creaturi serios greșit înțelese, păianjenii sunt. Sunt ochii, cred. Ei enervează unii oameni.”
39. „Dumbledore m-a trimis să pled cu uriașii. Am încercat să-i conving să se alăture cauzei. Dar nu eram singurul care încerca să-i cucerească.”
40. „Băiețel, tatăl meu era. Până la vârsta de șase ani, puteam să-l ridic și să-l pun deasupra comodei dacă mă enerva. Folosit pentru a-l face să râdă.”

Citate Hagrid pentru a obține câteva fapte interesante de la

41. „Omule grozav, Dumbledore. „Atâta timp cât îl avem, nu sunt prea îngrijorat.”
42. „Snape
„Nu ești încă în discuție despre asta, da’
Uite, Snape a ajutat la protejarea Pietrei, nu vrea să o fure.”
43. „Niciodată, încercați să obțineți un răspuns clar de la un centaur. Privitorii stelelor Ruddy. Nu mă interesează nimic mai aproape de lună.”
44. „Nimeni nu a trăit vreodată după ce a decis să-i omoare – nimeni în afară de tine. Și a ucis unele dintre cele mai bune vrăjitoare și vrăjitori ale epocii – și ai fost doar un copil și ai trăit.
45. „Vezi, chestia este, Harry, că sunt niște vrăjitori, precum familia Malfoy, care se cred mai buni decât toți ceilalți pentru că sunt de sânge pur.”

Mai multe citate Hagrid pe care le veți iubi

46. „Ascultați-mă, toți trei. Te amesteci în lucruri care nu ar trebui să fie amestecate; este prea periculos. Ceea ce păzește acel câine este strict între profesorul Dumbledore și Nicholas Flamel.
47. „Trebuie să-ți spun, am crezut că voi doi l-ați aprecia pe prietenul vostru mai mult decât măturii sau șobolanii. Asta e tot.”
48. „Va accepta pe oricine la Hogwarts, atâta timp cât are talent. Știe că oamenii pot ieși bine chiar dacă familiile lor ar fi — ei bine — atât de respectabile.
49. „Puteți să-i dați peste asta, nu vă deranjează dacă se zvâcnește puțin, cred că mai am câteva căină într-unul din buzunare.”
50. Harry: „Ce e cu floarea
Hagrid, ți-ai pieptănat părul

Hagrid: „De fapt, am. Ați putea dori să încercați același lucru din când în când.”

Crezi că Hagrid este cineva în care poți avea încredere
Imaginea lui Hagrid este ceva ce nu putem niciodată disocia de Hogwarts și Harry Potter. De la început până la sfârșit, el a fost acolo, susținând, protejând și îngrijindu-și prietenii și școala iubiți.
Mulți oameni au pus la îndoială capacitatea lui Hagrid de a se ocupa de sarcini importante. Totuși, Dumbledore, Harry și prietenii lor știau că va face tot ce era necesar pentru a reuși din cauza loialității sale acerbe. Nu și-a pus niciodată la îndoială angajamentul față de ei și a înțeles că a fi loial este cel mai important fundament al încrederii între prieteni și aliați.
Pe lângă faptul că arată o loialitate înverșunată, Hagrid este cineva care nu lasă pe nimeni să-și definească viitorul. El se confruntă cu adevărul că este diferit, dar în loc să fie blocat de el, îl folosește ca pârghie care l-ar propulsa înainte. La urma urmei, diferențele noastre nu definesc dacă avem succes sau nu, dar ele determină cât de speciali suntem cu toții.
Hagrid a trăit într-adevăr o viață dificilă. Dar și-a găsit o familie în Hogwarts, în primul rând prin prietenia lui cu Harry, Hermione și Ron. Înfruntând adevărul frontal și având loialitate neclintită față de cei dragi, a reușit să cucerească totul.
Sperăm că ați reușit să găsiți sfaturile de care aveți nevoie prin această listă de citate Hagrid. Ca și el, nu renunța niciodată, înfruntă realitatea și fă tot posibilul, orice ar fi.
Ce lecții ai învățat din această listă de citate Hagrid
Care a fost prima ta impresie despre el
. Te rog, împărtășește-ți părerile cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos.