Dacă aveți nevoie de un mic impuls pentru a vă urmări pasiunea și pentru a face lucruri pe care nu credeați că le puteți face, aceste citate Jay-Z ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie.
Jay-Z este un rapper și antreprenor din Brooklyn, New York. Este un om de afaceri de succes și este căsătorit cu fosta lider a trupei Destiny’s Child, Beyonce Knowles.
El este o inspirație pentru mulți rapperi aspiranți din întreaga lume. Muzica este o sursă de inspirație pentru el și este o platformă pentru a împărtăși argumentele și convingerile sale.
Dacă vrei să afli mai multe despre el, verifică aceste citate pentru a te inspira să depășești adversitatea pentru a-și urmări pasiunea.
Începeți să citiți aici.
Și nu uitați să verificați aceste citate Beyonce și citate Drake.

Cele mai bune citate Jay-Z

1. „Nu mi-e frică să mor, mi-e frică să nu încerc.”
2. „Cei care au succes își înving temerile și iau măsuri. Cei care nu se supun fricilor lor și trăiesc cu regrete.”
3. „Poți plăti pentru școală, dar nu poți cumpăra cursuri.”
4. „Amintiți-vă. Nimeni nu a construit ca tine, tu te proiectezi.”
5. „Fii mai preocupat de caracterul tău decât de reputația ta. Pentru că caracterul tău este ceea ce ești cu adevărat, în timp ce reputația ta este doar ceea ce alții cred că ești.”
6. „Numai Dumnezeu mă poate judeca, așa că sunt plecat, fie să mă iubesc, fie să mă lase în pace.”
7. „Crederea în sine și cunoașterea cine ești, vreau să spun, aceasta este fundamentul pentru tot ceea ce este grozav.”
8. „Înveți mai mult în eșec decât în ​​succes.”
9. „Schimbăm oamenii prin conversație, nu prin cenzură.”
10. „Viața este tot ce există. Și dacă asta este adevărat, atunci trebuie să o trăim cu adevărat – trebuie să o luăm pentru tot ce are.”
11. „Nu voi pierde, pentru că, chiar și în înfrângere, există o lecție valoroasă învățată, așa că se echilibrează pentru mine.”
12. „Cred că toată lumea din lume se naște cu un talent de geniu. Aplică-te la orice ești un geniu și poți face orice în lume.”
13. „Sunt o oglindă. Dacă ești cool cu ​​mine, eu sunt cool cu ​​tine și începe schimbul. Ceea ce vezi este ceea ce reflectezi. Dacă nu-ți place ceea ce vezi, atunci ai făcut ceva. Dacă sunt împotrivă, asta este pentru că ești.”
14. „Excelența înseamnă a fi capabil să performeze la un nivel înalt din nou și din nou. Poți lovi o lovitură de jumătate de teren o dată. Acesta este doar norocul tragerii la sorți. Dacă o faci în mod constant, asta este excelență.”
15. „Identitatea este o închisoare de care nu poți scăpa niciodată, dar modalitatea de a-ți răscumpăra trecutul nu este să fugi de ea, ci să încerci să o înțelegi și să o folosești ca fundație pentru a crește.”

Citate celebre Jay-Z

16. „Toată lumea are nevoie de șansa de a evolua.”
17. „Doar două lucruri te pot ajuta să treci peste asta – aceasta este răbdarea și perseverența.”
18. „Un om înțelept mi-a spus să nu vă certați cu proștii, pentru că oamenii de la distanță nu pot spune cine este cine.”
19. „Ori de câte ori inspirația nu te găsește, trebuie să o găsești.”
20. „Prefer să mor enorm decât să trăiesc adormit.”
21. „Poți să-ți dorești succesul tot ce îți dorești, dar pentru a-l obține, nu poți să te clatin. Nu poți aluneca, nu poți dormi. Un ochi deschis, cu adevărat și pentru totdeauna.”
22. „Îmi place ceea ce fac și când iubești ceea ce faci, vrei să fii cel mai bun în asta.”
23. „De departe, pentru mine, cel mai important lucru este inspirația.”
24. „Viața este pentru a trăi, nu pentru a trăi liniștit. Ne vedem undeva sus pe cer.”
25. „Dificul durează o zi; imposibil durează o săptămână.”
26. „Tot ce am sunt vise. Nimeni altcineva nu crede. Nimeni altcineva nu poate vedea. Nimeni în afară de mine.”
27. „Nu-mi spune ce s-a spus despre mine. Spune-mi de ce le-a fost atât de confortabil să ți-o spună.”
28. „Toți avem aceeași frică – teama de eșec. Cu toții avem teama de eșec. Ca cineva de succes, greutatea a tot ceea ce ai făcut este asupra ta.”
29. „Eu cred că energia pe care o dai în lume; te întorci.”
30. „Hip-hop-ul înseamnă mai mult obținerea bogăției. Oamenii respectă succesul. Ei respectă mare. Nici măcar nu trebuie să le placă muzica ta. Dacă ești suficient de mare, oamenii sunt atrași de tine.”
Citește și: Citate Eminem, Citate J. Cole Citate

inspiraționale Jay-Z pentru a te menține

31. „Sunt inspirat de viață și de tot felul de lucruri. Ai putea spune ceva chiar acum și m-ar inspira să scriu o melodie.”
32. „Lucrul de geniu pe care l-am făcut a fost că nu ne-am dat bătuți.”
33. „Mă simt ca lumile împotriva mea, Doamne, spune-mă nebun, pentru că în mod ciudat îmi plac șansele – ei trăgând după mine, vor să mă vadă căzând, îmi cunosc povestea, am trecut prin toate, nopți Îmi venea să mor, dar nu plâng, ceea ce nu m-a ucis, m-a făcut puternic așa cum sunt. Eu sunt. Eu sunt.”
34. „Fii fluid. Tratați fiecare proiect în mod diferit. Fii apă, omule. Cel mai bun stil nu este stilul. Pentru că stilurile pot fi descoperite. Și când nu ai stil, ei nu te pot înțelege.”
35. „În cele din urmă, nu poți cenzura adevărul, mai ales când este ambalat în muzică fierbinte.”
36. „Oamenii de succes au o teamă mai mare de eșec decât oamenii care nu au făcut niciodată nimic, pentru că dacă nu ai avut succes, atunci nu știi cum te simți să pierzi totul.”
37. „Unii au spus: „Cum ai zburat
‘ Am spus: „Din faptul că nu-mi este frică de a încerca să zboare.”
38. „Artiștii pot avea un acces mai mare la realitate; pot vedea modele și detalii și conexiuni pe care alți oameni, distrași de neclaritatea vieții, le-ar putea rata. Doar împărtășirea acestui adevăr poate fi un lucru foarte puternic.”
39. „În primul rând, mă văd cu mult mai mult decât un rapper. Cred cu adevărat că sunt vocea multor oameni care nu au acel microfon sau care nu pot rap”.
40. „Fă lucruri care îți sunt adevărate. Majoritatea lucrurilor în care sunt implicat sunt să fiu creativ și lucruri care îmi plac. Implicați-vă în lucrurile pe care le iubiți și asigurați-vă că aveți un standard și integritate în ceea ce faceți.”
41. „Povara sărăciei nu este doar faptul că nu ai întotdeauna lucrurile de care ai nevoie, este sentimentul de a fi jenat în fiecare zi a vieții tale și ai face orice pentru a ridica această povară.”
42. „Dacă nu puteți vedea deja, nu sunt îngrijorat pentru voi, pentru că sunt deja eu.”
43. „Shakespeare a fost un om care a scris poezie. Sunt un om care scrie poezie. De ce să nu te compari cu cei mai buni

44. „ Oriunde merg, aduc cultura cu mine, pentru ca ei să înțeleagă că este posibil. Nu am făcut-o altfel decât prin hip hop.”
Citește și: Citate Rihanna, Citate Kanye West Citate

Jay-Z despre viață

45. „Am gurile de hrănit până când îmi pun flori.”
46. ​​„Sunt ca un câine. Nu vorbesc niciodată, dar înțeleg.”
47. „Am trecut prin iad, aștept raiul.”
48. „Cred că poți spune lucruri în existență.”
49. „Colectionez artă și beau vin – lucruri la care îmi plac și la care nu am fost niciodată expus. Dar nu am spus niciodată: „Voi cumpăra artă pentru a impresiona această mulțime”. Este doar ridicol pentru mine. Nu îmi trăiesc viața așa, pentru că cum ai putea fi fericit cu tine însuți

50. „Dacă ritmul este timpul, fluxul este ceea ce facem cu acel timp, cum îl trăim. Bătaia este peste tot, dar fiecare viață trebuie să-și găsească propriul flux.”
51. „Nici nu mă puteam gândi să vreau să fiu altceva: nu m-aș lăsa să vizualizez o altă viață. Dar am scris pentru că nu m-am putut opri. A fost o eliberare, un exercițiu mental, un mod de a rămâne sănătos.”
52. „Viața înseamnă echilibru, trebuie să ai timp pentru muncă și timp pentru joacă. Dacă nu permiteți ca aceste două lucruri să coexiste, aveți un dezechilibru.”
Citește și: Citate Tupac, Citate Nas Citate

motivaționale Jay-Z care te vor conduce să-ți urmezi pasiunea în viață

53. „Fie ca tot ce e mai bun din ziua ta de azi să fie mai rău din cea de mâine.”
54. „Lăsați un semn pe care nu îl pot șterge, nici spațiu, nici timp.”
55. „Totul se uniformizează, doar aștepți. Chiar și un garaj poate obține o friptură. Nici măcar nu ești un coș de gunoi, ai credință!”
56. „Vin dintr-un loc în care trebuia să-ți ții cuvântul, unde oamenii ți-ar fi rămas alături de tine, indiferent ce – am încercat să fiu un om de cuvânt.”
57. „Sunt departe de a fi Dumnezeu, dar muncesc pe Dumnezeu din greu.”
58. „Ei vorbesc. Noi trăim. Cui îi pasă ce spun ei

59. „S-a ajuns la un punct în care a fost, cum ar fi: „Luați această decizie, pentru că acesta este ceva ce vă place cu adevărat și îți place să faci”. Este timpul să vă concentrați cu adevărat și apoi să vă ocupați serios, să dați totul. Și odată ce am făcut asta, nu era să mă mai uit înapoi de acolo.”
60. „Adevărul este că nu ai nevoie de vreun demon extern care să preia controlul asupra ta pentru a te transforma într-un sociopat furios, obsedat de bani, trebuie doar să eliberezi demonii pe care îi ai deja în interiorul tău.”
61. „Un om înțelept mi-a spus odată că norocul nu este o energie mistică care dansează în jurul universului, dăruind la întâmplare oamenilor satisfacție și bucurie, ci tu îți creezi propriul noroc.”
62. „Adevărul despre talent este primul, că este dat de Dumnezeu. Când vrei să eliberezi acel talent, mintea ta eliberează. Pentru că este acolo. Trebuie să ai acea convingere că, atunci când trageți din acea fântână de talent, acesta va fi acolo.”
63. „Dacă oamenii nu te urăsc, probabil că nu faci lucruri foarte mari.”
64. „Trebuie să-ți găsești talentul la nivel de geniu și apoi să-l aplici într-un mod care să susțină acel talent la nivel de geniu.”
65. „Fă-mi o favoare. Nu-mi face niciun favor. Eu mă ocup de ale mele.”
66. „Se spune că ai pus artistul potrivit cu piesa corectă în studio, lași ușa crăpată și lași pe Dumnezeu să intre.”
Citește și: Citate 50 Cent, Citate Snoop Dogg Citate

interesante Jay-Z despre bani și gândurile sale despre bogăție
67. „Banii și puterea nu te schimbă; ele vă expun și mai mult adevăratul sine.”
68. „Am multă fericire, dar asta nu înseamnă că cei doi, „bani și fericire” se echivalează unul cu celălalt – nu sunt legați unul de celălalt.”
69. „În copilărie, nu ne plângeam că suntem săraci; am vorbit despre cât de bogați vom fi și am făcut mișcări pentru a obține stilul de viață la care am aspirat prin orice mijloace. Și de îndată ce aveam puțini bani, eram nerăbdători să-i arătăm.”
70. „Unul dintre motivele pentru care inegalitatea devine atât de adâncă în această țară este că toată lumea vrea să fie bogată. Acesta este idealul american. Oamenilor săraci nu le place să vorbească despre sărăcie pentru că, deși ar putea trăi în proiecte înconjurați de alți oameni săraci și au, de exemplu, zece dolari la bancă, nu le place să se considere săraci.”

Citate perspicace Jay-Z despre afaceri și succes

71. „Nu sunt un „om de afaceri!” Sunt om de afaceri! Lasă-mă să mă ocup de treburile mele, la naiba!”
72. „Sunt o mulțime de lucruri pe care le-am trăit în stradă și care m-au ajutat în afacerea muzicală. Știam ce personaje să nu am în jurul meu.”
73. „Oamenii te privesc ciudat, spun că te-ai schimbat. De parcă ai muncit atât de mult pentru a rămâne la fel.”
74. „Este hilar de multe ori. Ai o conversație cu cineva, iar el îți spune: „Vorbești atât de bine!” Eu zic: „Ce vrei să spui
Înțelegi că este o insultă

75. „Instinctele sunt cu adevărat importante în afaceri. Nu am mers la nicio școală de afaceri 101 sau ceva de genul ăsta, mi-am urmat aproape instinctul.”
76. „Majoritatea oamenilor care au crescut de succes de unde eram eu nu s-au mai întors. Așa că nu a existat niciodată un dialog despre „cum ai făcut-o”, „ce s-a întâmplat”, nu a existat un program de mentorat – nu a existat un program de mentorat – nu a existat nicio întoarcere pentru a preda unei persoane o meserie sau ce faci – așa că de aceea m-am gândit că am început școala din cauza educației este răspunsul.”

Citate Jay-Z care măresc dragostea și relațiile

77. „Dacă suntem tu și eu împotriva lumii, atunci așa să fie.”
78. „Gelozia este o emoție slabă.”
79. „Când ești cu adevărat îndrăgostit. Nu vei avea niciodată nimic de ascuns.”
80. „Cred că relațiile sunt rupte din cauza presei.”
81. „Bărbații nu ar trebui să fie geloși. Aceasta este o trăsătură feminină.”

Citate Jay-Z despre Hustling

82. „Sunt un copil hustler; Vând apă la o fântână.”
83. „Ne grăbim dintr-un sentiment de deznădejde. Un fel de disperare. Prin această disperare, devenim dependenți. Dar simțim că nu avem nimic de enumerat. Așadar, îți oferim, ei bine, noi oferim viața noastră. Ce aduci la masă

84. „Încerc să lucrez cu mărci care au un fel de parteneriate acolo. Nu fac oferte unice, dar încerc să lucrez la parteneriate, spre deosebire de acorduri unice de aprobare.”
85. „Responsabilitatea este să continui să o împingi înainte și să nu te bazezi pe aceleași trucuri vechi. Trebuie să-l împingi înainte.”
86. „Povestea rapperului și povestea hustler-ului este ca rap-ul în sine, două tipuri de ritm care lucrează împreună, purtând o conversație unul cu celălalt, făcând mai mult împreună decât ar putea face separat.”

Citate Jay-Z care îi evidențiază muzica și cariera
87. „Rap-ul a fost o cale între culturi în cea mai bună tradiție a muzicii populare.”
88. „Hip-hop-ul a oferit unei generații un teren comun care nu a cerut niciunei rase pentru a pierde nimic; toată lumea a câștigat.”
89. „Toți cei care fac muzică sunt un bun colaborator la fundația lor, deoarece pentru a face muzică, trebuie să vă conectați la ea într-un mod în care alții nu pot.”
90. „Mi-a spus să nu aștept pe nimeni, du-te și ia-l pe al tău, așa că sunt eu, eu și microfonul meu.”
91. „Se spune că un pitic care stă pe umerii unui uriaș poate vedea mult mai departe decât uriașul. Așa că am pus toată lumea rap-ului pe umeri, ei încercând să vadă mai departe decât sunt mine.”
92. „Trebuie să-ți dai seama ce se află în spate, pentru că nu-i cunosc pe acești băieți, dar știu că este mai mult un lucru competitiv și vine doar odată cu postul.”
93. „Hip-hop-ul este un amestec perfect între poezie și box.”
94. „Rap-ul, pentru mine, este ca și cum ai face filme, a spune povești și a transmite emoțiile melodiilor într-un mod la fel de profund. Și am crescut în rap și filme în același mod.”
95. „De aceea această generație este cea mai puțin rasistă generație vreodată. O vezi tot timpul. Mergi la orice club. Oamenii se amestecă, ies, se distrează, se bucură de aceeași muzică. Hip-hopul nu mai este doar în Bronx. Este la nivel mondial. Oriunde te duci, oamenii ascultă hip hop și petrec împreună. Hip-hop-ul a făcut asta.”
96. „Îți faci primul album, faci niște bani și simți că mai trebuie să arăți fața, de genul „Încă merg la proiecte”. Mă gândesc de ce
treaba ta este să inspiri oamenii din cartierul tău să iasă. Ai crescut acolo. Ceea ce te face să crezi că este atât de cool

97. „ Lucrul meu este legat de cine sunt eu ca persoană. Hainele sunt o extensie a mea. Muzica este o extensie a mea. Toate afacerile mele fac parte din cultură, așa că trebuie să rămân fidel la ceea ce simt în acel moment, indiferent de direcția în care mă îndrept. Și, sperăm, că toată lumea urmează.”
98. „Misiunea unui poet este să facă cuvintele să lucreze mai mult decât fac în mod normal, să le facă să lucreze la mai mult de un nivel.”
99. „Arta rap-ului este înșelătoare. Pare atât de simplu, personal și real, încât oamenii îl citesc complet literal, ca mărturie brută sau autobiografie.”
100. „Întotdeauna a fost cel mai important pentru mine să-mi dau seama „spațiul meu” decât să încerc să verific ce fac toți ceilalți, minut cu minut. Tehnologia face mai ușor să te conectezi cu alți oameni, dar poate mai greu să păstrezi legătura cu tine însuți – și asta cred că este esențial pentru orice artist.”

Mai multe citate de Jay-Z pentru a medita la

101. „Se spune că nu poți transforma o fată rea bună, dar odată ce o fată bună a devenit rea, ea dispare pentru totdeauna.”
102. „Singurul lucru care mă gândesc este cine va conduce acest oraș în seara asta.”
103. „Am făcut pălăria Yankee mai faimoasă decât poate un Yankee.”
104. „Mi-e foame de cunoaștere. Totul este să înveți în fiecare zi, să devii din ce în ce mai strălucitor. Despre asta e lumea asta. Te uiți la cineva ca Gandhi și a strălucit. Martin Luther King strălucea. Muhammad Ali strălucește. Cred că asta se datorează faptului că ai fost strălucitor tot timpul și că ai încercat să fii mai strălucitor.”
105. „Rasismul se învață în casă. Suntem de acord cu asta
. Ei bine, este foarte greu să înveți rasismul unui adolescent care ascultă muzică rap și care îl idolatrizează, să zicem, pe Snoop Dogg. Este greu de spus: „Băiatul ăsta este mai mic decât tine”. Copilul spune: „Îmi place tipul ăla, e tare. Cum este el mai puțin decât mine

106. „Când crești, tatăl tău este super-eroul tău. Odată ce te-ai lăsat să te îndrăgostești de cineva, odată ce l-ai pus pe un piedestal atât de înalt și te dezamăgește, nu mai vrei să mai experimentezi acea durere.”
107. „Am alergat în magazinul din colț, la bodegă, și am luat doar o pungă de hârtie sau aș cumpăra suc – orice doar pentru a obține o pungă de hârtie. Și scriam cuvintele pe punga de hârtie și puneam aceste idei în buzunar până mă întorceam. Apoi le-aș transfera în caiet.”
108. „Hip-hop-ul a făcut atât de mult pentru relațiile rasiale și nu cred că i se acordă meritul potrivit. A schimbat enorm America. Voi face o declarație foarte îndrăzneață: hip-hop-ul a făcut mai mult decât orice lider, politician sau oricine pentru a îmbunătăți relațiile rasiale.”
109. „Când a apărut versiunea TV a lui Annie, am fost atrasă de ea. A fost lupta acestui copil sărac în acest mediu și modul în care s-a schimbat viața ei. A rezonat imediat.”
110. „Am fost forțat să fiu artist și CEO de la început, așa că am fost forțat să fiu ca un om de afaceri pentru că atunci când încercam să obțin un contract de discuri, a fost atât de greu să obțin un contract de discuri pe cont propriu încât a fost fie să renunț, fie să-mi creez propria companie.”

Ce îți place cel mai mult la stilul de rap al lui

Jay-Z Jay-Z, născut Shawn Corey Carter, a ajuns în vârful industriei rap și a afacerilor muncind din greu și nu renunța niciodată la visele sale. Acum este unul dintre cei mai de succes artiști și antreprenori din America din punct de vedere financiar.
Copilăria lui Jay-Z nu a fost ușoară; chiar a abandonat școala în ciuda faptului că era un elev strălucit. Viața lui a fost în dezordine până când a descoperit rapul și a decis să urmeze o carieră muzicală. Este clar că prin rap, a putut să-și deschidă uși noi și să găsească succesul în viață.
Viața va continua să te pună la încercare, dar nu o lăsa să ajungă la tine. Nu uita niciodată să crezi în tine și continuă să te grăbești spre obiectivele tale de viață. Sperăm că te-ai inspirat de citatele Jay-Z pe care le-am compilat pentru tine.
Care dintre aceste citate Jay-Z v-a motivat să vă urmăriți obiectivele în viață
. Vă rugăm, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.