Aceste citate Liz Lemon sunt un must-have pentru oricine caută un râs bun și motivație pentru a continua în fața provocărilor vieții.
Liz Lemon este un exemplu excelent de femeie care nu-și pune valoarea în mâinile altora. În loc să pretindă că este altcineva atunci când se confruntă cu curbele ale vieții, ea rămâne fidelă cu sine. Încearcă să trăiască momentul și nu-i pasă de ce spun alții atâta timp cât nu rănește pe nimeni.
Aceste citate din personajul tău preferat 30 Rock, fără îndoială, te vor motiva și te vor înveseli. Legați-vă de scaun și amintiți-vă de realitate prin replicile inteligente și inteligente ale lui Liz Lemon!
Verificați lista completă aici.
Și asigurați-vă că citiți aceste 30 de citate Rock și citate Parks and Rec.

Cele mai bune citate Liz Lemon
1. „Dacă reality TV ne-a învățat ceva, este că nu poți ține oamenii fără rușine.”
2. „Nu-mi pasă. Îmi voi începe propriul grup. Respingerea din partea societății este ceea ce a creat X-Men!”
3. „Chiar nu cred că este corect pentru mine să fac parte dintr-un juriu, deoarece sunt o hologramă.”
4. „Pentru că a trăi o minciună te va mânca înăuntru. La fel ca acel parazit pe care l-am primit din consumul de sushi pe Amtrak.”
5. „Nu ți-ai dat seama că emoția poate fi o armă
Nu ai citit poezia lui Jewel

Citate celebre Liz Lemon

6. „Nu împinge, Liz lasă-l să se întâmple. Va fi o Mama Mia!”
7. „Hei, tocilari! Cine are două degete mari, vorbește franceză limitat și nu a plâns nici măcar azi
.”
8. „Nu există nicio petrecere ca o petrecere Liz Lemon pentru că o petrecere Liz Lemon este obligatorie!”
9. „Poți încerca să schimbi New York-ul, dar este așa cum spune Jay-Z: groapă de beton în care visele sunt inventate, nu poți face nimic.”
10. „Una dintre rezoluțiile mele de Anul Nou este să spun „da!” Da pentru iubire, da pentru viață, da pentru a rămâne în mai mult!”
11. „Într-adevăr, vrei să faci schimb de cadouri creative
Oh, ei bine, tu ești cel care are probleme acum prietene, pentru că creativitatea pentru mine este la fel ca—este ca o pasăre, ca o pasăre prietenoasă care îmbrățișează totul—idei și doar trage. — din ochii ei tot felul de frumusețe.”
12. „Pot să vă împărtășesc viziunea mea asupra lumii
Întreaga umanitate are un lucru în comun: sandvișul. Cred că tot ceea ce își dorește oricine cu adevărat în această viață este să stea în pace și să mănânce un sandviș.”
Citește și: The Office Quotes, Prison Mike Quotes

Liz Lemon Citate pentru a te inspira

13. „Nu poți să-ți rezolvi toate problemele împușcând pe cineva sau dând foc unui străin.”
14. „Acum mă întorc acasă pentru un nooner, ceea ce numesc eu clatite la prânz.”
15. „Uneori, lucrul corect și lucrul greu sunt aceleași lucruri. Am citit asta pe o pliculețe de ceai.”
16. „Nu contează de cât timp ai locuit în New York. Este încă distractiv să te uiți în sus și să te prefaci că toate clădirile sunt penisuri robot uriașe tăiate.”
17. „Cine nu a greșit
Odată, French am sărutat un câine la o petrecere pentru a încerca să impresionez ceea ce s-a dovedit a fi un copil foarte înalt de 12 ani.”

Liz Lemon Citate cu care fiecare doamnă poate avea legătură

cu 18. „Mă voi căsători cu mine.”
19. „Mama îmi trimitea articole despre cum fecioarele mai în vârstă sunt considerate noroc în Mexic.”
20. „Bine, bine, poate sunt puțin de modă veche. Îmi pare rău că sunt o femeie adevărată și nu o nimfogă din New York supra-sexată, ca acele sl*ts de pe Everybody Loves Raymond.”
21. „Nu am nevoie de nimeni. Pentru că pot face orice lucru pe care îl poate face o persoană dintr-o relație. Tot. Chiar îmi închid fermoarul rochiei. Știi, există unele lucruri care sunt de fapt mai greu de făcut cu doi oameni. Cum ar fi monologuri.”
22. „Nu am bani dacă asta cauți. Și nu sunt una dintre acele fete care fac lucruri ciudate în pat pentru că ei cred că trebuie să o facă.”
23. „Toți cei cu care am întâlnit vreodată în liceu s-au dovedit a fi fie homosexuali, fie o fată îmbrăcată în tip pentru a obține o bursă de jurnalism.”
24. „Uf, urăsc ianuarie. Este întuneric și îngheț și toată lumea poartă paltoane voluminoase, așa că poți face niște flirturi serioase cu metroul înainte să-ți dai seama că tipul este fără adăpost.”
25. „Mi-aș dori doar să pot începe o relație peste 12 ani, când într-adevăr nu trebuie să mai încerci, și poți să stai împreună și să prost la emisiunile TV și apoi să te culci fără ca nimeni să încerce ceva amuzant. Afaceri.”
26. „Doar îmbrățișează faptul că ești suficient de norocos să fii un bărbat fericit căsătorit. Adică, sunt de fapt gelos pe tine. Ai stabilitate, o căsnicie grozavă, copii devotați. Știi ce am
familia A Sims care continuă să fie ucisă.”
Citește și: Citate Mad Men, Citate New Girl Citate

scurte Liz Lemon Citate pe care le poți bucura

27. „Realizările sunt cele mai proaste.”
28. „La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților, nimeni!”
29. „Lizzing este o combinație de râs și șuier.”
30. „Sustin femeile. Sunt ca un sutien uman.”
31. „Distanța lungă este o distanță greșită.”
Citește și: Citate Schitt’s Creek Citate

amuzante Liz Lemon pentru a te face să râzi

32. „Hei, unde sunt bilele mele Sno
Aveam să merg la sală mai târziu, așa că merit un răsfăț.”
33. „De ce sunt brațele mele atât de slabe
Parcă am făcut flotările aia anul trecut degeaba!”
34. „La ce oră începi să arunci gogoși

35. „Serios
că am deja ceva de băut. Crezi că mi-ar cumpăra bețișoare de mozzarella

36. „Dacă am învățat ceva de la familia mea Sims: când un copil nu își vede suficient tatăl, începe să sară în sus și în jos, atunci nivelul lui de dispoziție va scădea până când se face pipi.”
37. „Îndrăgostiți. Oh, cuvântul ăsta mă supără, dacă nu este între carne și pizza.”
38. „Vreau să-mi dau ochii peste cap chiar acum, dar doctorul a spus că dacă continui să o fac, mușchii oculari s-ar putea spasme și îmi ejectează globii oculari.”
39. „A încerca blugii este lucrul meu preferat. Poate mai târziu pot să-mi fac un test Papanicolau de la un bătrân medic bătrân.”
40. „Trăim împreună; ne iubim. Îl ignor când mănânci Popsicles mușcându-le cu dinții, ceea ce este o nebunie.”
Citește și: Citate amuzante

Aceste citate Liz Lemon te-au făcut să realizezi valoarea ta

Liz este o femeie singură, conștientă de sine, inteligentă și deschisă. Este genul de femeie care știe exact ce vrea de la viață. În plus, nu se teme să fie ea însăși și poartă orice o face să se simtă confortabil.
Fiecare dintre noi are o personalitate distinctă; unii sunt rezervați, în timp ce alții sunt eliberați. Indiferent de dispozițiile noastre, cu toții suntem condamnați la un moment dat în viața noastră să trăim o frângere de inimă. Dar, nu trebuie să fim bătuți în ea, deoarece un pic de simț al umorului și sprijinul familiei și al prietenilor sunt tot ce avem nevoie.
Suntem siguri că, la un moment dat în viața ta, ai fost adus într-un moment scăzut în care aveai nevoie de cineva care să te ridice. Asta nu înseamnă că ești slab sau dependent. Dimpotrivă, ești de fapt o persoană puternică care poate recunoaște când ai nevoie de ajutor și asistență.
Dacă cunoști pe cineva care are nevoie de motivație pentru a continua, împărtășește-i aceste citate perspicace și pline de umor. Suntem optimiști că aceste citate Liz Lemon le vor putea oferi puterea și motivația de care au nevoie pentru a le suporta! Ține minte, fii tu însuți și totul va cădea în curând la locul lor.
Care dintre aceste citate Liz Lemon este preferata ta
Ne-a ratat vreunul dintre citatele tale preferate Liz Lemon
Enumerați-le mai jos.