Dacă ești în căutarea unor cuvinte inspiraționale de înțelepciune care să-ți ofere o nouă perspectivă asupra vieții, atunci aceste citate Gucci Mane sunt pentru tine!
Gucci Mane și-a început cariera de rap după ce a fost eliberat din închisoare în 2006. El este cel mai bine cunoscut pentru albumele sale, Everybody Looking și The Appeal: Georgia’s Most Wanted în 2011. Albumul său, Mr. Davis, a debutat pe primul loc în Billboard 200 în 2017.
Toată lumea are ceva unic pe care îl învață din experiențele personale, iar Gucci Mane a profitat la maximum de el folosindu-le ca bază pentru melodiile sale. Așadar, ce așteptați
Verificați lista completă de mai jos pentru a vă inspira!
Începeți de aici.
Și asigurați-vă că citiți aceste 2 citate Chainz și citate Yo Gotti.

Cele mai bune citate Gucci Mane
1. „Când toată munca mea grea este recunoscută. Mă face să muncesc și mai mult.”
2. „Am învățat că nu toată lumea este prietenul tău. Trebuie să urmărești cu cine te asociezi și să te înconjori de lucruri pozitive și de oameni care vor să facă ceva pozitiv.”
3. „Înainte de a face o acțiune, gândește-te la consecințe. Orice decizie pe care o iau este o decizie grea.”
4. „Voi continua să fac obstacole și să continui să mă grăbesc.”
5. „Sunt mulțumit și mândru de lucrurile pe care le-am făcut – chiar și de umflăturile și vânătăile pe care le-am avut pe drum. Cazi, te ridici, te periezi si continui. Și asta facem.”
6. „Încerc să iau câțiva tineri sub aripa mea și să le spun ce am învățat pentru că nu poți învăța pe nimeni dacă nu știi nimic.”
7. „Dacă un om nu are sos, atunci este pierdut. Dar același om se poate pierde în sos.”
8. „Există lucruri în viață de care nu poți renunța niciodată complet, atât de mult pe cât ai vrea.”
9. „Întotdeauna am încredere că ceva se va întâmpla bine pentru tine și se va întâmpla.”
10. „Uneori aproape că trebuie să râzi pentru a nu plânge pentru a face față durerii asociate cu „glugă”.
11. „De multe ori când o păstrezi reală cu cineva, nu te poți aștepta ca ea să păstreze lucrurile reale cu tine. În această industrie, oamenii vor doar să devină celebri și uită cum să-l păstreze real și uită să acorde credit oamenilor care i-au ajutat să ajungă acolo unde sunt.”
12. „Loialitatea se manifestă prin acțiuni, nu prin cuvinte!”
13. „Fie voi găsi o cale, fie voi găsi o cale.”
14. „În momentul în care renunți la disciplina este momentul în care renunți la tine însuți!”
15. „Cum te îmbraci în exterior, reprezintă sufletul tău.”

Citate celebre Gucci Mane pentru a te inspira

16. „Fii recunoscător că ar putea fi cel mai rău!”
17. „Nu le spuneți niciodată următoarea mișcare!”
18. „Trăiești și înveți.”
19. „Nu te mai subestima!”
20.. „Nu uita cât de departe ai ajuns!”
21. „Ești doar un eșec dacă nu faci decât medie!”
22. „Apreciază ceea ce ai.”
23. „Devine mai mare, mai târziu! Fii răbdător.”
24. „Nu lăsa niciodată capul în jos. Să nu simți niciodată că ai numărat în afara.”
25. „Nu-mi pasă ce simți pentru mine, sorb codeină pură slabă și nu-mi pasă ce spui despre mine.”
26. „Simt că dacă le arăt oamenilor cât de bine mă descurc cu mine însumi, atunci îi va face pe oameni să vrea să-i gestionez și eu.”
Citește și: Citate Young Jeezy, Citate Kodak Black Citate

care provoacă gândurile Gucci Mane

27. „Simt că nu trebuie să treci prin închisoare, asta nu face parte din a fi bărbat.”
28. „Nu vă puteți schimba destinația peste noapte, dar vă puteți schimba direcția peste noapte!”
29. „Lipsa resurselor poate fi un avantaj care te obligă să fii mai inventiv cu puținul pe care îl ai!”
30. „Îmi asum responsabilitatea pentru momentele în care am fost arestat și pentru lucrurile pe care le-am făcut. Eu fiind acum, mă uit înapoi la acele vremuri și îmi doresc să nu fi făcut multe lucruri. Mi-aș dori să-l pot avea înapoi pentru că văd cât de mult influențez oamenii. Oamenii vor să-mi calce pe urme și îmi doresc să pot face acum mai multe lucruri pozitive și că atunci am făcut lucruri mai pozitive.”
31. „A fost o închisoare de maximă securitate și a fost multă violență. Oamenii mureau în fiecare săptămână. Dar cred că m-a ajutat să ajung la punctul în care sunt acum, să mă alung de la droguri. Mi-a dat timp să reflectez, a făcut ca multe relații care erau toxice în viața mea să dispară.”
32. „Mi-am amintit că, oricât de scăzute mi-au ajuns, am avut întotdeauna încredere în mine. Că am știut întotdeauna că dacă aș putea trece de acele momente temporare, în cele din urmă m-aș fi trezit din nou. Închisoarea nu m-a putut bate. Lean nu m-a putut învinge. Nicio situație nu m-ar putea învinge. Eram singurul care putea să mă bată.”
33. „Tatăl meu obișnuia să spună că dacă te uiți în continuare în urmă, te vei împiedica înainte. Că în viață, uneori ajungi la o bifurcație și trebuie să iei o decizie. În ce direcție va fi
Stânga sau dreapta
Pentru a fi ferm în acea decizie, nu poți continua să privești înapoi. Trebuie să faci pace cu trecutul. Nu se întâmplă peste noapte. Este nevoie de timp pentru ca rănile să se vindece.”
34. „Modul în care cred că ar trebui să nu fac probleme este să rămân ocupat. Odată cu timpul inactiv vine o mulțime de afaceri, așa că, cu cât volumul meu de muncă este mai greu, nu voi avea timp să am probleme sau să fac aceste piese sau să intru într-o conversație despre alți rapperi.”
Citește și: Citate Rick Ross Citate

scurte, dar semnificative Gucci Mane

35. „Nu este prea târziu pentru a fi grozav!”
36. „Ego-ul meu este singura mea competiție!”
37. „O corabie de sclavi a cerurilor”.
38. „Sunt atât de sus, sunt atât de singur aici sus.”
39. „Nu sunt cel mai bogat, dar sunt cel mai fericit!”
40. „Fii o binecuvântare pentru cineva, nu o povară!”
41. „Nu am nicio comparație și nu sunt arogant.”
42. „Un trapător, dar acest raping m-a făcut să merg în locuri în care nu vei merge niciodată!”
43. „Mă joc toată iarna și fac cascadorii toată vara.”

Citate Gucci Mane despre succesul său în viață

44. „Încrederea în sine este cheia succesului meu.”
45. „Aș vrea să spun tuturor celor care mi-au scris și au spus o rugăciune pentru mine, mulțumesc din suflet.”
46. ​​„De obicei, înregistrez toată noaptea, dar sunt cunoscut pentru că mă trezesc dimineața devreme. Chiar dacă aș fi înregistrat până la 3 sau 4 dimineața, s-ar putea să mă trezesc la 9 sau 10. Nu dorm niciodată până la ora 1”.
47. „Mă simt de parcă sunt un creator de tendințe. Încerc să rămân mereu la limita a tot ceea ce fac, fie că este muzică, modă, film. Îmi place doar să fiu la curent cu ce se întâmplă. Ce se întâmplă în stradă și ce se întâmplă în capotă
Îmi pun muzica și simt că mulți oameni urmează asta.”
48. „Îmi prețuiesc fanii de bază pe care i-am primit de la capotă. Cred că o mulțime de lucruri ar putea ajunge acasă cu ei, cum ar fi problemele cu legea sau cum vorbesc despre petrecere – toate subiectele diferite pe care le acopăr când fac rap. Dar îi prețuiesc și pe fanii mei din suburbii cărora le place muzica mea și le place felul în care schimb cadențele. Le apreciez pe toate pentru că ambele tipuri de fani mă împing să înregistrez tot timpul, ambii mă împing să dau tot ce am mai bun atunci când fac un spectacol. Ambele mă împing să fiu cel mai bun rapper și să nu o fac doar ca un hobby, ci să o fac ca o meserie și să o iau în serios și să mă mândresc cu asta.”

Citate Gucci Mane care măresc asupra personalității sale
49. „Sunt doar o persoană atentă cu roți și chestii de genul ăsta. Încerc să fiu cât pot de precaut, pentru că mi-am pierdut prieteni din cauza accidentelor de motocicletă și de mașină. Așa că nu mă joc niciodată cu așa ceva.”
50. „Sunt un mare fan al bicicletelor – prietenii mei au Harley și tot felul de elicoptere – dar sincer să fiu mi-e frică să merg cu motociclete așa.”
51. „Vreau doar să anunț pe toată lumea că nu sunt un criminal.”
52. „Nu sunt din inima Atlanta, sunt din periferia estică. Stone Mountain este orașul — Gambino este de acolo, Danger Mouse este de acolo. Așa că există mult mai multă verdeață, lacuri și un munte pe care îl poți urca în fiecare zi — tot felul de chestii la care mă interesează. Port sandale sau ham – sunt pregătit să ies în aer liber pentru că așa sunt.”
53. „Nu sunt un fan al muzicii nimănui pe care să mă simt ca un prost. nu te ascult. Ei cântă cu tine în club, poți avea cea mai mare melodie, dar dacă îți cunosc personajul, cum pot să-ți ascult muzica

Citate interesante Gucci Mane despre muzică și cariera lui

54. „Decizia mea de a urma muzică a fost puternic influențată prin arestarea mea la Texaco.”
55. „Oricât de nervos sunt să iau o sticlă de apă, atât de nervos sunt să fac. Încrederea mea este foarte mare. Îmi place foarte mult să urc, simt că în fiecare zi e ziua mea de naștere în care trebuie să merg acolo.”
56. „Am învățat multe privindu-l pe James Franco făcând treaba lui. Întregul mod în care și-a abordat personajul a fost super impresionant. Era complet, cufundat pe deplin ca un Extraterestru. A jucat al naibii din acel rol. El își cunoștea meseria, așa cum cunoșteam eu jocul rap.”
57. „Majoritatea subiectului meu a fost tot felul, cum ar fi, chestii de petrecere, bijuterii și mașini. A fost cu adevărat, știi, superficial.”
58. „Din păcate, am fost la închisoare de câteva ori. De fiecare dată când intru, e greu să fac muzică, să scriu cântece.”
59. „Obiectivul meu este să abandonez 10 proiecte în 2013. Toate albumele. Trebuie sa o fac. Cunosc cele 10 proiecte pe care vreau să le renunț.”
60. „Am decis că o să mă numesc pentru că Gucci Mane, pentru că acesta era numele tatălui meu. Porecla lui era Gucci Mane. Așa îl spunea bunica mea pe tatăl meu. Oamenii îmi spuneau Gucci Mane din când în când, dar sincer, acesta era numele lui.”

Citate Gucci Mane despre bani

61. „Eu fac bani. Banii nu mă fac.”
62. „Din câte îmi amintesc, chiar am vrut să-mi fac rost de niște bani.”
63. „Multe lucruri s-au întâmplat în 2005, 2006, bune și rele, bătăile au reflectat. Erau o grămadă de bani în jur. Oamenii făceau muzică la care să arunce bani.”
64. „Salvați-vă banii pentru a vă putea salva.”
65. „Banii speriați nu fac bani!”
66. „Cred că pot câștiga toți banii pe care i-am ratat. Dar nu pot recâștiga timpul cu fanii și familia.”
67. „De îndată ce mă trezesc dimineața, spun să-mi faci asta acum și banii încep să zboare spre mine urgent.”

Citate amuzante Gucci Mane pentru a te face să chicoti

68. „Întotdeauna ai grijă la spate – când aveam 14 ani mi-am tatuat un ochi pe ceafa, așa că pot spune că mă urmăream mereu la spate.”
69. „S-ar putea să fiu urâtă, dar mașinile mele sunt foarte frumoase.”
70. „Sunt o mulțime de oameni speriați de mine și nu-i pot învinovăți. Mă spun atât de mult nebun încât cred că încep să-i cred.”
71. „Dacă mă vezi luptând cu un urs, nu mă ajuta, ajută-l pe urs!”

Citate și versuri Gucci Mane Despre dragoste

72. „Iubito, spune-mi de ce. De ce nu mă iubești

73. „Și vrei să-ți dau toată inima mea. Toată dragostea mea, dar tu nu mă iubești. Și continui să spui că așa ești. Dar asta nu este suficient de bun pentru că nu mă iubești.”
74. „Deci tot revin. Spui că mă placi. Dar iubito, asta nu va fi suficient de bun. Deci nu avem noi pentru că nu mă iubești.”

Mai multe citate și versuri Gucci Mane din melodiile sale de succes

75. „Vrei să fii ca Gucci
Little Buddy, mănâncă-ți legumele.”
76. „De obicei nu fac asta decât dacă sunt beat sau sunt drogat. Dar sunt amândoi chiar acum, m-a făcut să vorbesc despre viața mea.”
77. „Îmi plac târfurile rele, așa că sunt lesbiană.”
78. „Ca un porumbel pe cer, tocmai m-am căcat în călătoria ta.”
79. „Le-am făcut niște lucruri unor oameni care erau de-a dreptul rele. Este karma care se întoarce la mine
Atât de multă dramă.”
80. „Sunt cel mai bun, sunt cel mai proaspăt pășit vreodată pe scenă. Adică ceea ce spun, spun ceea ce vreau să spun.”

Ai fost inspirat de capacitatea lui Gucci Mane de a-și urmări visele în ciuda trecutului său întunecat

Gucci Mane este un rapper binecunoscut care a avut o carieră lungă și de succes. De fapt, a început să rapeze la vârsta de 14 ani și i-a plăcut să scrie poezie la o vârstă fragedă.
În 2000, acest artist câștigător al premiului Grammy a ajutat să devină pionier al subgenului hip hop al muzicii trap. De când și-a început cariera, Gucci Mane a lansat 14 albume de studio și peste 71 de mixtape-uri. Și, din cauza dragostei sale pentru muzică și a credinței în talentele altora, și-a lansat propria casă de discuri, 1017 Records.
Gucci Mane servește drept inspirație pentru toți cei care doresc să realizeze ceva, în ciuda faptului că se confruntă cu curbele vieții. Simțiți-vă liber să recitiți citatele lui ori de câte ori aveți nevoie de un răspuns sau de câteva cuvinte care vă vor ridica spiritul!
Care dintre aceste citate Gucci Mane este preferata ta , te
rog, spune-ne in comentarii.