Am adunat aceste citate Henry Rollins pentru a vă inspira în nenumărate moduri pe care le puteți aplica în viața de zi cu zi.
Henry Rollins a fost un celebru vocalist principal al trupei, Black Flag.
Pe lângă faptul că este muzician, este și un vorbitor activ și un activist.
Henry Rollins te va face să te simți împuternicit în timp ce îi asculți muzica sau de fiecare dată când vorbește.
El este cunoscut pentru că este inteligent și își trăiește viața în propriile sale condiții.
Află mai multe despre Henry Rollins și despre ce reprezintă el prin această colecție.
Începe aici.
Și nu uitați să verificați aceste citate și citate muzicale Marilyn Manson.

Cele mai bune citate Henry Rollins

1. „Optimismul meu poartă cizme grele și este zgomotos.”
2. „Țesutul cicatricial este mai puternic decât țesutul obișnuit. Realizează puterea. Mergi mai departe.”
3. „Doare să renunți. Uneori, se pare că, cu cât încerci mai greu să te ții de ceva sau de cineva, cu atât mai mult vrea să scape.”
4. „Singuratatea adauga frumusete vietii. Pune o arsură specială apusurilor și face ca aerul din noapte să miros mai bine.”
5. „Ai nevoie de puțină nebunie pentru a face lucruri grozave.”
6. „Tinerețea este trecătoare și viața este scurtă, ai putea la fel de bine să lovești puternic. Orice altceva este doar mediu.”
7. „Nu există timp liber, nici timp liber, nici timp liber. Tot ce ai este o viață întreagă. Merge.”
8. „Nu voi uita niciodată cum depresia și singurătatea s-au simțit bine și rău în același timp. Inca o face.”
9. „Puterea este produsul luptei. Trebuie să faci ceea ce alții nu fac pentru a obține ceea ce alții nu vor.”
10. „A oferi o performanță bună, a oferi totul este despre ce este vorba. Îmi place să performez.”
11. „Toți învățăm lecții în viață. Unii se lipesc, alții nu. Întotdeauna am învățat mai mult din respingere și eșec decât din acceptare și succes.”
12. „Mă gândesc la semnificația durerii. Durerea este personală. Chiar aparține celui care o simte. Probabil singurul lucru care este al tău. Îmi place al meu.”
13. „Da. Cred că ai putea spune că sunt un singuratic, dar mă simt mai singur într-o cameră aglomerată cu oameni plictisitori decât mă simt singură.”
14. „Viața nu îți va frânge inima. O va zdrobi.”

Citate celebre Henry Rollins
15. „Când începi să te îndoiești de tine, lumea reală te va mânca de viu.”
16. „Uneori, adevărul doare. Și uneori, se simte foarte bine.”
17. „Nu face nimic la jumătate. Dacă iubești pe cineva, iubește-l din tot sufletul tău. Când te duci la muncă, lucrează cu *ss off. Când urăști pe cineva, urăște-l până te doare.”
18. „Vreau un suflet pereche care să mă așeze, să mă tacă, să-mi spună 10 lucruri pe care nu le știu deja și să mă facă să râd. Nu-mi pasă cum arăți, doar pornește-mă. Și dacă poți face asta, te voi urma pe cioturi sângeroase prin zăpadă. Îți voi ronțăi mukluk-urile cu dinții mei. Îți voi face ferestrele. Îmi va păsa de sentimentele tale. Doar să ai ceva acolo.”
19. „Cunoștințe fără kilometraj sunt egale cu b*llsh*t.”
20. „Doar termin lucrurile în loc să vorbesc despre realizarea lor. Nu ies la petrecere. Nu fumez, nu beau și nu mă droghez și nu sunt căsătorit, asta lasă mult timp pentru munca mea.”
21. „Pot să scriu doar despre lucruri personale — despre punctul meu de vedere.”
22. „Folosește timpul cu înțelepciune pentru că se epuizează, dar nu te speria.”
23. „Nu cred în soartă sau destin. Cred în diferite grade de ură, paranoia și abandon.”
24. „Masa musculară nu este întotdeauna egală cu puterea. Forța este bunătate și sensibilitate. Forța este să înțelegi că puterea ta este atât fizică, cât și emoțională. Că vine din trup, din minte și din inimă.”
25. „Așadar, într-un fel sau altul, m-am trezit în câteva filme. O iau în serios când sunt pe platourile de filmare, dar nu mă iau în serios ca actor.”
26. „Nu trebuie să te cobori niciodată pentru a fi o persoană care nu-ți place.”
27. „Este trist când cineva pe care îl cunoști devine cineva pe care l-ai cunoscut.”
28. „Nu sunt mândru de nimic din ce am făcut. Pur și simplu nu este felul în care gândesc lucrurile. Eu fac munca, întotdeauna, cât de greu pot, până la durere, accidentare, epuizare, dacă asta este nevoie. Odată ce am terminat, merg mai departe.”
29. „Jumătate din viață este al naibii, cealaltă jumătate se confruntă cu asta.”

Citate semnificative despre Henry Rollins
30. „Undeva, cineva se gândește la tine. Cineva te numește înger. Această persoană folosește culorile cerești pentru a-ți picta imaginea. Cineva te transformă într-o viziune atât de frumoasă încât poate trăi doar în minte. Cineva se gândește la felul în care respirația ta scapă de buzele tale când ești atins.”
31. „M-am falsificat dintr-un vid. Mă târăsc de-a lungul autostrăzii pe cioturi tăiate an de an. Unii se întreabă cum și de ce. Niciodată nu fac.”
32. „Vreau să cunosc o femeie care să mă facă să mă opresc și să ascult ce are de spus. Vreau o femeie care să-mi facă falca să cadă de venerație. O femeie care are puțin timp pentru mine. Una care nu se aruncă asupra mea. Una care se respectă pe ea însăși, care are un sentiment de ea însăși. Unde este ea

33. „Nu voi spune niciodată lucrurile pe care vreau să-ți spun. Știu ce daune ar face. Te iubesc mai mult decât urăsc singurătatea și durerea mea.”
34. „Cel mai scăzut mediu de stres este emisiunea de radio. Nu sunt în fața camerei și pot lăsa muzica să vorbească. Restul este mai mult presurizat sau, în cazul scrisului, sarcina intensivă în timp. Spun da tuturor și îmi plac toate, dar emisiunea de radio, prin natura a ceea ce este, este cea mai mică bătaie de cap.”
35. „Am găsit că fierul de călcat este cel mai mare prieten al meu. Nu mă sperie niciodată, nu fuge niciodată. Prietenii pot veni și pleacă. Dar 200 de lire este întotdeauna 200 de lire.”
36. „Eu cred că cineva se definește prin reinventare. Nu fi ca părinții tăi. Nu fi ca prietenii tăi. Să fii tu însuți. Să te tai din piatră.”
37. „Tot singur, incapabil să-ți exprime durerea suferinței tale cu interiorul tău mai adânc. Te înstrăinezi pe tine și pe toți ceilalți.”
38. „Poți funcționa în continuare ca o ruină vie.”
39. „Păstrează-ți sângele curat, corpul slab și mintea ascuțită.”
40. „Fetele nu sunt frumoase, sunt frumoase. Frumos este un cuvânt prea greu pentru a fi atribuit unei fete. Femeile sunt frumoase pentru că fețele lor arată că știu că au pierdut ceva și au luat altceva.”
41. „Sunt aprins până mor, ca un bec.”
42. „Destinul nostru este să ne naștem frumos într-o epocă urâtă.”
43. „Cu siguranță am învățat o lecție de data asta. Știu că pot fi rupt. Nu sunt atât de dur pe cât credeam. Îl văd acum. În acest moment, este singurul lucru bun care a ieșit din toate astea. Mă cunosc mai bine acum și știu ce am de făcut.”
44. „Voi fi aici mâine. Dacă pot trece astăzi.”

Citate profunde despre viață Henry Rollins

45. „Dacă îți urăști părinții, bărbatul sau instituția, nu-i arăta irosindu-ți și înfășurându-ți mașina în jurul unui copac. Dacă vrei cu adevărat să te răzvrătiți împotriva părinților tăi, învață-i peste ei, trăiește-i peste ei și știi mai multe decât ei.”
46. ​​„Când viața îți dă o lămâie, spune: „Oh, da, îmi plac lămâile! Ce altceva
ai”
47. „Nu am consumat niciodată droguri, într-adevăr. Am încercat acidul de câteva ori, am fumat m*r*j**n* o dată. Nu mi-a plăcut niciodată nimic. Aș fi mai degrabă să beau un litru de vopsea.”
48. „Un trandafir prins într-un pumn.”
49. „Sunt atât de ars, că singura persoană pe care o pot suporta sunt eu însumi. Sunt singurul pe care l-aș trece prin asta. Roți și aripi, Călătoria este totul. Sunt tot ce am. Sunt tot ce pot lua. O altă zi a distrus o parte din mine. Până acum, bine.”
50. „Viața mă uită, dar nu mă va lăsa să uit. Mă ține apăsat și îmi spune că sunt liberă.”
51. „Nu vreau să trec prin viață ca o călătorie lină cu avionul. Tot ce faci este să respiri și să copulezi și în sfârșit să mori. Nu vreau să merg cu pielea netedă și sprânceana calmă. Sper să ajung să fiu un idiot vesel care blestemă soarele – halucinând, țipând, ținând prelegeri obscene și nebunești la colțurile străzilor și în parcurile publice.”
52. „Fă-o sau nu. Este uimitor câte lucruri în viață sunt atât de ușoare.”
53. „Când ești prea obosit să mănânci, chiar ai nevoie de puțin somn. Câteva zile mai târziu, lucrurile au devenit ciudate. Zgomotele puternice devin mai puternice și mai uimitoare, sunetele familiare devin nefamiliare, iar viața se reinventează ca un vis suprarealist.”
54. „Fac tot posibilul pentru a limita cantitatea de compromisuri din viața mea, astfel încât să am mai mult timp să fac ceea ce vreau. A nu ieși cu mulți oameni chiar ajută. Nu sunt o persoană și petrec mult timp pe cont propriu și în acest mediu fac multe.”
55. „Când ești tânăr, sunt atât de multe în fața ta, este ca deșertul saharian. Nici măcar nu poți vedea peste el.”
56. „Vreau doar să fiu capabil să stau drept puțin timp înainte de a fi tăiat.”
57. „Este imposibil, după un anumit punct, să te întorci la un mod de viață anterior, un mod de gândire anterior.”
58. „Sunt pregătit pentru orice urmează. Nu mă aștept decât să fiu dezamăgit sau refuzat. Sunt singur. Rahatul doare uneori, dar îmi dau seama ce sunt, ce am devenit.”
59. „Dacă ar trebui să-mi trăiesc viața în așteptarea a ceea ce cred alții despre mine, nu s-ar face nimic.”

Henry Rollins Citate pline de lecții înțelepte

60. „Pentru unii, nu există muzică. Fara lumini. Fara foc. Nicio nebunie neîmblânzită care dă viață. Există muncă, angoasă, frustrare, furie, disperare. O slăbiciune care sună ca un tunet de lemn.”
61. „Practic, bărbaților le este frică de femei și nu pot face față faptului că au ieșit din același lucru în care își petrec restul vieții încercând să revină.”
62. „În cele mai rele vremuri, cei mai buni dintre noi nu își pierd niciodată busola morală și așa ies relativ nevătămați.”
63. „A crea probleme este ușor. O facem tot timpul. Găsirea de soluții, care să reziste și să producă rezultate bune, necesită curaj și grijă.”
64. „Slăbiciunea este ceea ce aduce ignoranță, ieftinitate, rasism, homofobie, disperare, cruzime, brutalitate, toate aceste lucruri care vor ține o societate legată de pământ, cu un picior în cuie pe podea.”
65. „Pizza mă face să cred că orice este posibil.”
66. „Schimbarea este grea, dar schimbarea este bună.”
67. „Dacă pierd lumina soarelui, voi scrie la lumina lumânării, la lumina lunii, fără lumină. Dacă pierd hârtie și cerneală, voi scrie cu sânge pe pereții uitați. Voi scrie mereu. Voi captura nopți în toată lumea și vi le voi aduce.”
68. „Nimic nu unește oamenii mai mult decât ura reciprocă.”
69. „Tu ești povestea nespusă. Tu ești adevărul pasionat care dorește să-și țipe existența, să fii pentru totdeauna prins de o mână puternică bătută ferm peste gura sufletului meu.”
70. „Respectul nu este o stradă cu sens unic.”
71. „Când te întitulezi, te împrumuți imediat la tot felul de pretenții.”
72. „Știi, suntem o singură națiune sub un zeu. Da, ai avut dreptate. Un zeu furios, care împodobește cu gloanțe și cheltuiește prezervative.”
73. „Oamenii sunt destul de uimitoare să trăiască aproape oriunde și asta mă face să fiu optimist că poate omenirea va fi capabilă să supraviețuiască singură, pentru că realitatea este că vom avea probleme cu apa în acest secol.”
74. „Cred că oamenii au o capacitate uriașă de a purta durere și tristețe. Există lucruri care ne bântuie toată viața – nu putem să le lăsăm să plece. Vremurile bune par aproape efervescente și de vis în comparație cu vremurile care nu au mers atât de bine.”

Citate Henry Rollins despre dragoste și relații

75. „Iubirea mea este o mie de poeți francezi care vomită sânge negru pe colecția ta de CD-uri Cure.”
76. „Te vreau rău ca pe un dezastru natural. Tu ești tot ce văd. Tu ești singurul pe care vreau să-l cunosc.”
77. „Este păcat că nu pot accepta iubirea
Sunt prea ars ca să mă îndrept spre ceea ce mă va ține în viață sau prea inteligent pentru a fi atras în lumea altcuiva

78. „Mi-am rupt inima. Spiritul meu a fost spulberat și mutilat. Nu mă voi întoarce din asta. Nu vreau.”
79. „Se spune că dragostea adevărată apare o singură dată și trebuie să rezisti și să fii puternic până atunci.”
80. „S-a uitat la ea. Ceva s-a transformat în cancer. Era îndrăgostit.”
81. „Dragostea vindecă cicatricile rămase de iubire.”
82. „Aș putea să mă îndrăgostesc de un deșert crud care ucide fără pasiune, un canion plin de scorpioni, o mie de furtuni arctice orbitoare, un secol sigilat într-o peșteră, un râu de sare topită care curge pe gâtul meu. Dar niciodată cu tine.”
83. „Dragostea mea curge mai adânc decât rănile.”
84. „Nu mă faci să mă simt ca înainte. De aceea plec. De aceea oamenii se lasă unul pe altul. Își vin în fire și devin din nou egoiști.”
85. „Trebuie să existe cineva pentru mine. Nu este prea mult să ceri. Doar cineva cu care să fii. Cineva pe care sa-l iubesti. Cineva să dea totul cuiva.”
86. „Tot ceea ce faci îmi face corpul să țipe de singurătate.”
87. „Toți cei care mă cunosc știu că sunt un romantic fără speranță care ascultă balade de dragoste și cântece doo-wop tot timpul.”
88. „Nu este surprinzător pentru mine că cineva cu greu spune adevărul despre cum se simte. Cei deștepți țin pentru ei înșiși din motive întemeiate. De ce ai vrea să spui cuiva ceva care îți este drag

89. „Chiar și atunci când îți place de ei și nu vrei altceva decât să fii mai aproape de ei
E atât de dureros să fii lângă cineva pentru care simți atât de puternic și știi că nu poți spune lucrurile pe care vrei să le faci.”

Citate interesante Henry Rollins despre conștientizarea de sine

90. „Sunt bine protejat, prea închis în mine ca să mă eliberez.”
91. „Îmi plac filmele plictisitoare alb-negru cu subtitrări. Practic sunt o picurare.”
92. „Mi-ar plăcea să pot să intru și să ies ușor din existență atunci când aș vrea.”
93. „Puisa mea este un rahat macho, dar restul meu sunt un tip sensibil, grijuliu și blând.”
94. „Sunt o persoană destul de nebună, așa că cel mai bine este să fiu singură de cele mai multe ori.”
95. „Sunt plin de sticlă spartă și amintiri și totul doare.”
96. „Ești frumoasă ca demolarea. Doar gândul la tine îmi albesc degetele.”
97. „Mă gândesc la fiorul unei femei inteligente care vorbește doar cu mine.”
98. „Ma poți găsi în secțiunea de dispoziții înghețate.”
99. „Mă agățăm de amintirile mele de disperare glorioasă.”
100. „Încerc să fiu confruntare și directă. Dacă îmi lipsește sinceritatea, atunci am de vină doar pe mine pentru că îmi lipsesc abilitățile de a-mi clarifica punctul de vedere.”
101. „Mă simt ca un vizitator care a fost lăsat în urmă de călătoria lui.”
102. „M-am săturat să vorbesc când vreau să tac.”
103. „Tu ești cel care mă faci să văd ceea ce sunt cu adevărat.”
104. „Nu sunt aproape de oameni, sunt aproape de mine însumi. Petrec mult timp înăuntru.”

Citate Henry Rollins despre adevăr și realitate

105. „Undeva, cineva nu este impresionat de aspectul tău. Nu toți bărbații sar prin cercuri focului tău. Ești incredibil de plictisitor pentru mai mulți oameni decât vei ști vreodată.”
106. „Poți scăpa cu o mulțime de rahat dacă se pare că este tot ce știi să faci.”
107. „Nu lăsa disperarea să-ți schimbe carnea. Uită-te la cioturile mele răsucite de gânduri. Vedeți degetele, ascultați vocea. Devin încet capătul liniei.”
108. „Oricât de mult ți se îngrămădează, nu contează, este doar o chestiune de cât poți lua și ce îți face.”
109. „Luna nu va minți niciodată pe nimeni. Fii ca luna. Nimeni nu urăște luna și nu vrea să o omoare.”
110. „O modalitate grozavă de a învăța despre țara ta este să o părăsești.”
111. „Am ajuns până la capăt, nu am găsit nimic. Nimic! Și am înjurat pentru că speram la mult mai puțin.”
112. „Știind mereu că vei muri și până atunci, știind că trebuie să trăiești.”
113. „În lumea mea, ar exista atâtea biblioteci publice câte Starbucks”.
114. „Întotdeauna știi semnul unui laș. Un laș se ascunde în spatele libertății. O persoană curajoasă stă în fața libertății și o apără pentru ceilalți.”
115. „M-ai iertat în vis noaptea trecută. Cu cât îmi spuneai că este în regulă, cu atât mă simțeam mai rău. Știu că o făceai doar pentru că știai că nu aș putea să te rănesc mai mult decât am făcut deja. Am putut să văd ce ți-a făcut să mă ierți. Știu că tu crezi că sunt atât de prost ca să-mi dau seama. Când m-ai iertat, ai știut că în sfârșit s-a terminat.”
116. „Am auzit oameni spunând că s-au simțit mai apropiați de părinții lor după ce au murit. Poate dacă tratez oamenii ca și cum ar fi morți, m-aș putea înțelege mai bine cu ei.”
117. „În fiecare an, fiecare oraș din lume ar trebui să aibă un festival de mai multe zile. Mai mulți oameni se întâlnesc între ei, săpând noi tipuri de muzică, noi alimente, noi idei. Vrei să nu mai ai atâtea războaie
. Acesta ar putea fi un pas în direcția cea bună.”
118. „Aici în acest moment suntem niște creaturi frumoase, nocturne, iar gândurile și cuvintele noastre sunt bijuterii păzite de lună.”
119. „Nu cred că veți avea vreodată o lume perfectă, deoarece noi, oamenii, suntem predispuși la erori și, prin urmare, suntem mereu în căutarea unui upgrade.”

Citate Henry Rollins despre muzică și carieră

120. „Nu vreau să fiu arogant și îmi apreciez cu adevărat fanii. Dar să vorbesc despre ceea ce fac nu este ceva la care să mă pricep. Fac ceea ce fac și atât. Vreau să mă întorc la munca mea și să fac mai mult din ea în loc să vorbesc despre asta.”
121. „Nu îmi pot imagina că am 60 de ani și cânt muzică pe care am scris-o când aveam 20 de ani. Aș prefera să navighez pe marea consecințelor către ținuturi noi. Fa ture în jurul capătului puțin adânc al piscinei, nu pentru mine.
122. „Nu mă deranjează Șeful. Cred că e un tip cinstit. Am câteva dintre înregistrările lui, nu toate. Am întâlnit câțiva băieți de la E-Street și par foarte cool.”
123. „Muzica live este leacul pentru ceea ce te doare.”
124. „Îmi plac e-mailurile de ură pe care le primesc, scrisorile nesemnate și scrise greșit care îmi spun să mă întorc în Rusia sau orice altceva.”
125. „A fi artist înseamnă să-ți scoți sentimentele cele mai intime, oferind o bucată din tine, indiferent în ce formă de artă, în ce mediu.”
126. „Vreau să spun că apreciez poșta fanilor și că oamenilor le place ceea ce fac, dar nu pot să răspund. Dacă aș răspunde la 25 de scrisori pe zi, aș fi doar un tip care răspunde la e-mail și nu aș mai fi un artist.”
127. „Acesta este al 25-lea an de a fi pe scenă. O mulțime de oameni cu care am cam legat de linia de start nu mai sunt în această poziție. Mă simt foarte, foarte norocos.”
128. „Poate că sunt doar un psihopat, iar scena este un loc mai bun în care să mergi decât coșul de prosti sau altundeva.”
129. „Îmi place să merg pe scenă și să cânt.”
130. „Îmi este ușor să joc băieți răi pentru că este o interpretare foarte liniară. Băieții răi nu sunt empatici. A fi un tip rău este grozav pentru că nu ești prietenos și nu trebuie să faci mare lucru cu fața ta.”
131. „Nu-mi amintesc că am avut vreodată doar un minut de frică de scenă.”
132. „Pot avea de-a face cu oameni care mă privesc pe scenă, dar nu mă pricep să comunic cu oamenii altfel decât prin munca mea.”
133. „Întotdeauna l-am văzut ca rolul unui artist să-și tragă înăuntru în afară, să ofere publicului tot ce ai. Scriitorii, actorii, cântăreții, toți artiștii buni fac la fel. Nu ar trebui să fie ușor.”
134. „Sunt cel mai mult în elementul meu în turneu, cu un concert în acea zi, ca astăzi. Sunt pe drumul unde ar trebui să fiu. Voi fi acolo unde ar trebui să fiu noaptea, pe scenă, în fața oamenilor, făcând treaba mea.”

Citate Henry Rollins care vă vor schimba modul de a gândi

135. „Îi rog pe tineri să călătorească. Dacă nu ai pașaport, ia-ți unul. Ia o vară, ia-ți un rucsac și mergi la Delhi, mergi la Saigon, mergi la Bangkok, mergi în Kenya. Fii suflat. Mănâncă mâncare interesantă. Sapă niște oameni interesanți. Să ai o aventură.”
136. „Scopul meu principal este să rămân în viață. Pentru a continua să mă păcălesc să stau pe aici. Să te trezești în fiecare zi.”
137. „Nu poți îndrepta greșelile pentru că nu vei înțelege niciodată cauza și vei fi prea ocupat să evităm efectul.”
138. „Oamenii sunt cei mai buni la înregistrări și cărți pentru că le poți opri sau le poți pune înapoi pe raft.”
139. „Materialul cu care lucrezi este cel cu care vei ajunge să semene. Ceea ce lucrezi împotriva ta va lucra întotdeauna împotriva ta, inclusiv împotriva ta.”
140. „E timpul ca guvernele să se teamă de oameni în loc de invers.”
141. „Am ajuns la concluzia că este o pierdere de timp să fii prea multă mândrie cu ceva. Poate că este bine să ai simțul datoriei, un zel gelos de a proteja sau de a îmbunătăți, dar mândria este în cele din urmă doar ceea ce este vulnerabil la ofensă și degradare.”
142. „Fără magie. Cred că s-ar putea să le fi luat totul cu tine când ai plecat.”
143. „Singura modalitate de a-ți ține capul deasupra lui și de a-ți vindeca rănile este să te târăști departe.”
144. „Speranța este ultimul lucru pe care îl face o persoană înainte de a fi învins.”
145. „Du-te fără haină când e frig — află ce este frigul. Fă-ți foame — menține-ți existența slabă. Uzează grăsimea, coboară până la țesutul slab și vezi despre ce este vorba. Singurul moment în care îți definești caracterul este atunci când pleci fără. În vremuri dificile, afli din ce ești făcut și de ce ești capabil. Dacă nu ești niciodată testat, nu îți vei defini niciodată caracterul.”
146. „Perfecţiunea. Toată viața am așteptat să fiu cu tine. Inima mea se lovește de coaste când mă gândesc la nopțile sacrificate pe care le-am petrecut peste tot în lume așteptând să-ți simt atingerea.”
147. „Nu vei ști niciodată că doar stând peste o cameră plină de oameni, te-am transformat într-o zeiță – un distrugător al disperării.”
148. „A ura înseamnă a arăta că încă îți pasă, cui are nevoie de asta, concentrează-te pe ceea ce este cu adevărat important.”
149. „Mai bine să nu amesteci trecutul cu prezentul. Prezentul pictează trecutul cu aur. Trecutul pictează prezentul cu plumb.”

Citate Henry Rollins despre umanitate

150. „Nu vă ascundeți în spatele Constituției sau a Bibliei. Dacă sunteți împotriva căsătoriei gay, fiți sincer, puneți un „H” stacojiu pe cămașă și spuneți „Sunt un homofob!”
151. „Pur și simplu nu pot înțelege cum s-ar putea sinucide orice părinte.”
152. „Media este limita care îi ține pe simpli bărbați în locul lor. Cei care trec peste linie sunt eroi prin fapt. Merge.”
153. „Când oamenii te țin la mare stimă, este o relație foarte delicată. Când te întâlnesc, își pun toate jetoanele în sus. Se face sau se sparge.”
154. „Dacă aș fi fost femeie în zilele noastre, aș ucide m*th*rf*ck*rs. Pistolul meu nu s-ar răci niciodată, iar mâinile mele ar fi acoperite cu sânge testicular. Aș avea o reputație îngrozitoare cu mulți bărbați, pentru că i-aș numi pe b*llsh*t lor slab în stânga și în dreapta.”
155. „Cărțile sunt cool, dar cunoștințele fără kilometraj nu înseamnă nimic pentru mine.”
156. „Oamenii gay nu au o problemă de personalitate. Au o problemă cu m*th*rf*ck*rs cu mintea mică, care nu pot cuceri o bordură înaltă de un centimetru.”
157. „Urăsc când bărbații merg la baruri. Pe noi, ceilalți, știm că dacă un bărbat trebuie să plătească pentru a vedea o femeie goală, el este un învins și probabil ar trebui să fie eliminat.”
158. „Dacă forțele americane părăsesc Afganistanul, talibanii vor face ce să facă cu America
Nu spune că ești îngrijorat de ce vor face ei poporului afgan. Dacă aceasta ar fi preocuparea Americii, prezența operațională a Americii acolo ar fi mult diferită.”
159. „Americanii sunt prost serviți de mass-media, știi, pentru mașina de război și mașina de propagandă și imperiul global și sunt prost serviți de ceea ce li se spune că este un guvern reprezentativ.”

Citate Henry Rollins pentru a-ți transforma viața

160. „Singura diferență dintre mine și ceilalți este că ei cred că pot schimba ceva cu drăguț.”
161. „Nu există rai pentru mine și nici iad – și cu siguranță nicio karmă.”
162. „Văd bombe umblând pe stradă, inimile care nu bat, ci ticăie.”
163. „The blues este să pierzi pe cineva pe care-l iubești și să nu ai destui bani pentru a te scufunda în băutură.”
164. „Dupurile în care am încercat să mă apropii de cineva m-au făcut să mă simt amenințat și slab.”
165. „Am un cuțit și vreau să vorbesc cu tine. Am o rugăciune și vreau să o sculptesc pentru tine. Nu am nicio șansă, de aceea mă uit la Tine, Doamne. Calareste cu mine.”
166. „Adevărul este că nu ai prieteni, nici acum, nici niciodată. Crezi că ești cu cineva și apoi descoperi că ești singur într-o cameră cu un străin. Ai petrecut atât de mult timp fugind de tine însuți, îndeplinind îndatoriri imaginare față de prietenii tăi, încât nici nu știi cine ești. Când rahat se prăbușește, nici măcar nu poți conta pe tine. Nu e păcat
Pregătește-te pentru una dintre cele mai lungi nopți vreodată.”
167. „Dacă ai o idee despre ce vrei să faci în viitorul tău, trebuie să mergi la asta cu o obsesie aproape monahală, fie că este muzică, balet sau doar o diplomă de bază. Trebuie să te ocupi de asta cu o singură minte și să nu lași nimic să-ți stea în cale.”
168. „Există ceva pe care pot să-l numesc al meu, care în cele din urmă nu-mi va fi luat
. Există ceva, cineva, vreodată

169. „Poate că unele lucruri ar fi mai bine lăsate rupte și împrăștiate – acoperite în întuneric, amărăciune secretă și sentimente de sine. îndoială.”
170. „De ce crezi că poveștile vechi spun despre bărbați care au pornit în mari călătorii pentru a-i impresiona pe zei,
deoarece încercarea de a impresiona oamenii pur și simplu nu merită timpul și efortul.”
171. „Sunt în mod constant în preajma unor oameni care vorbesc mult, dar nu spun nimic. Un caz trist.”
172. „Uneori eram invitat la o petrecere sau să ies la cină de unul dintre ei și refuzam. O parte din mine a vrut să merg, dar astfel de ieșiri m-au făcut întotdeauna să mă simt și mai înstrăinat decât de obicei. Auzindu-i vorbind m-a făcut să mă simt singură și urâtă în același timp. Singur pentru că nu m-am încadrat, nu am făcut-o niciodată. Când mi s-a adus aminte, m-a durut. Și odios pentru că a reafirmat ceea ce știam deja, că eram singur și în afară.”
173. „Este greu să te înțelegi cu oamenii. Oricât de mult încerci să-i placi și să-i accepți ca indivizi, devine dificil pentru că ei continuă să iasă din linie și să-ți piardă timpul.”
174. „Dacă ar exista un zeu, n-ar lăsa un tip să se apropie și să te împuște în față, nu-i
așa că e, acum înțelegi imaginea. Adevărul arde, nu-i așa

Emoțional Henry Rollins Citate

175. „Oricine vrea să mă ajute nu o face. Oricine vrea să mă omoare ar putea. Oricine vrea să mă iubească mai bine nu.”
176. „Ceea ce nu vreau să fac este să ies acolo și să nu pot să spun serios, știi

177. „Din când în când, cineva este capabil să se uite la un spațiu gol, să ajungă la concluzia că ar fi un loc grozav. pentru a începe o revoluție și pentru a merge mai departe cu curaj.”
178. „Îmi place ideea că iubirea altcuiva este pecetluită în siguranță într-un cântec sau într-o carte.”
179. „Oroarea mă zguduiește când mă uit la unul dintre voi și văd o pereche de ochi frumoși care mă fac să cred că mintea ta ar putea conține o lume care m-ar putea ține în timp ce șuruburile se desprind și zboară din cadrul meu.”
180. „Ajută-mă să suport frumusețea ta, deoarece ea nu este la îndemână. Dă-mi capacitatea de a uita că am simțit vreodată atingerea ta.”
181. „Petrec câteva zile deodată fără să dorm suficient. La început, activitățile normale devin enervante.”
182. „Cum ne mint amintirile. Cum îmbracă timpul obișnuitul cu aur. Cum se frânge inima să se întoarcă și să încerce să le retrăiască. Cât de zdrobiți suntem când descoperim că aurul era doar placat cu aur, acoperit subțire peste plumb, cretă și vopsea decojită.”
183. „Voi face tot posibilul să scap de depresia din această seară. Ascunde-te în somn. Mă rănesc în vise. Treziți-vă mai bătrân, puțin mai folosit.”
184. „Știu că nu mă vei iubi niciodată, dar poate vei rămâne o vreme.”

Citate Henry Rollins despre cum se schimbă anotimpurile
185. „Iarna, complotez și plănuiesc. Primăvara mă mut.”
186. „August – ultimul mesager al mizeriei al verii – este un actor gol.”
187. „Am ajuns să consider noiembrie ca octombrie al omului mai în vârstă și mai dur. Apreciez întunericul timpuriu și temperaturile mai reci. Îmi pune mintea într-un alt loc decât octombrie. Este o lună pentru o sărbătoare mai liniștită, puțin mai liniștită a morții verii, pe măsură ce iarna își strânge strânsoarea.”
188. „August a fost o lună tristă pentru mine. Pe măsură ce zilele au trecut, gândul la începerea școlii a cântărit foarte mult asupra corpului meu tânăr. Acest lucru, împreună cu căldura și umiditatea apăsătoare din Washingtonul meu natal, DC, păreau doar să sporească mizeria.”
189. „August aduce în atenție și fierbe furioasă tot ceea ce am ascultat la sfârșitul primăverii și a verii.”
190. „În fiecare an, august izbucnește în furie vulcanică, ridicându-se odată cu zgomotul traficului dimineață, aripile metalice grozave se izbesc de pământ, încălzind aerul cu o intensitate din ce în ce mai mare.”
191. „Sunt un veteran al Războiului de Crăciun. Tocmai ies de pe un câmp de luptă presărat cu copaci morți și bucăți rupte de hârtie de împachetat viu colorată.”
192. „La naiba, am fost singur în toamna aceea. Îmi doream o fată cu care să pot sta. Nu am făcut niciodată nimic să întâlnesc fete, prea timide, prea dracu’. Toamna mă face să mă gândesc la femei.”
193. „Vreau să schimb lucrurile în bine, la fel ca toți ceilalți.”
194. „Știm că în septembrie vom rătăci prin vânturile calde ale epavei verii. Vom primi fantoma verii.”

Mai multe citate Henry Rollins
195. „Sunt prea departe pentru a fi reabilitat.”
196. „Atâta timp cât spun adevărul, simt că nimeni nu mă poate atinge.”
197. „Ce se potrivește cel mai bine cu o ceașcă de cafea
O altă ceașcă.”
198. „Îmi este ușor să joc băieți răi pentru că este o interpretare foarte liniară. Băieții răi nu sunt empatici. A fi un tip rău este grozav pentru că nu ești prietenos și nu trebuie să faci mare lucru cu fața ta.”
199. „Nu mă împinge. Am un colț în spate. Nu am unde să merg decât peste tine.”
200. „Ține-mă preocupat. Ține-mă ocupat, ocupat, ocupat. Deci nu va trebui să mă gândesc. Nu vreau să mă gândesc. Pentru că îmi aduce doar durere. Pur și simplu fug de problemele mele. Ține-mă ocupat. Dă-mi un milion de lucruri de făcut. Așa că pot continua să fug de mine.”
201. „Există un lucru despre Black Sabbath care nu trebuie subestimat. Dacă Black Sabbath îi lipsește vreunul dintre membrii săi, nu mai este Black Sabbath.”
202. „Pentru urechile mele, jazz-ul sună mai bine pe vreme caldă și după apusul soarelui. Deși voi asculta unele dintre discurile mele preferate de jazz pe vreme mai răcoroasă, nopțile mai calde le fac cu adevărat să prindă viață. Ceva despre acele sunete și căldura nopții chiar fac să se întâmple pentru mine.”
203. „Acum, dacă cineva vrea să mă scuipe, doar sufac geamul BMW-ului meu 540i.”
204. „Dragostea este auto-amăgire. Sunt o creatură vie. Ura este doar iubire de sine. Sunt o dublă trăsătură.”
205. „Am făcut tot posibilul pentru a-mi extinde pragul de durere.”
206. „Mi-a aprins sufletul și a inhalat profund, aruncându-mi cenușa din când în când.”
207. „Noi, americanii, arătăm amuzanți când suntem în Franța pentru că nu călătorim. Suntem destul de neculti, în timp ce europenii merg în Africa tot timpul pentru că este chiar acolo.”
208. „Există un efort concertat pentru a ne ține pe tine și pe mine – știi, oamenii – departe de cum arată cu adevărat „războiul”, pentru că atunci când vinzi război, când este o industrie atât de mare. Ceea ce ei nu vă spun este restul și partea dezavantajoasă. Și, deci, evident că sunt cheltuiți o mulțime de bani și o mulțime de timp și efort pe acea campanie „război perpetuu pentru pace perpetuă.”
209. „Mă gândesc în sinea mea — nu vreau să supraviețuiesc acesteia, vreau să supraviețuiesc. să ardă în epavă.”
210. „Trebuie să realizezi că există alți oameni, alte economii, guverne, culturi, religii și destine care se desfășoară în același timp cu ale tale. Trebuie să lărgi sfera obiectivului și să începi să vezi mai mult.”

Te-a ajutat Henry Rollins să-ți schimbi perspectiva

Viața lui Henry Rollins, încă din copilărie, nu a fost cu adevărat fericită. Părinții lui au divorțat, iar iubitul mamei l-a bătut mereu. Era foarte nesigur pe el însuși în timp ce creștea și dezvolta depresia.
S-a luptat cu viața sa după ce a abandonat facultatea, deși a lucrat diferite locuri de muncă. În acest timp, a început să fie mai activ făcând muzică și a câștigat o oarecare popularitate.
Începea să se bucure de atenția pe care o primea de la oameni. A devenit mai faimos și mai de succes când a devenit solistul trupei Black Flag.
Henry Rollins ne-a învățat că respingerea nu este sfârșitul viselor noastre. Viața este scurtă și ai toate șansele să faci oricare ar fi planul tău. Doar fă-o și nu te baza niciodată pe opiniile altora despre ceea ce ar trebui să faci.
Care dintre aceste citate de Henry Rollins este preferatul tău.
Ce lecții ai învățat
Ne-ar plăcea să aflăm de la tine, așa că lasă un comentariu mai jos.