Am adunat aceste citate de Hank Aaron pentru a vă anunța că sărăcia și a fi diferit nu sunt obstacole în calea succesului.
Hank Aaron a fost considerat unul dintre cei mai buni jucători de baseball.
A muncit din greu pentru succesul său, chiar dacă unii oameni au crezut că este doar dotat și totul a fost din cauza norocului.
Dar pentru cei care au jucat alături sau împotriva lui, a fost mult mai mult decât un slugger.
Viața și moștenirea lui Hank Aaron rămân o inspirație pentru mulți.
Citiți toată această colecție pentru a vă aminti de el și de succesul său.
Începe aici.
Și nu uitați să verificați aceste citate de baseball și citate de Roberto Clemente.

Cele mai bune citate Hank Aaron

1. „Consecvența este ceea ce contează. Trebuie să fii capabil să faci lucruri iar și iar.”
2. „A face majore nu este la fel de greu ca să stai acolo, să rămâi interesat zi după zi. E ca și cum ai fi căsătorit. Cel mai greu este să rămâi căsătorit.”
3. „În jocul cu mingea și în viață, o persoană are ocazional ocazia să facă ceva grozav. Când vine acel moment, doar două lucruri contează: să fii pregătit să profiti de momentul și să ai curajul să faci cea mai bună leagănă.”
4. „Nu vreau să o uite pe Ruth, vreau doar să-și amintească de mine!”
5. „Trebuie să depind de cineva care este mai mare, mai puternic și mai înțelept decât mine. Nu o fac pe cont propriu. Dumnezeu este puterea mea. Mi-a dat un corp bun și ceva talent și libertatea de a-l dezvolta. El mă ajută când lucrurile merg prost. El mă iartă când cad cu faţa la pământ. El luminează drumul.”
6. „Nu m-am îndoit niciodată de capacitatea mea, dar când auzi toată viața că ești inferior, te face să te întrebi dacă ceilalți băieți au ceva ce nu ai mai văzut până acum. Dacă o fac, încă îl caut.”
7. „Motto-ul meu a fost să continui să mă leagăn. Indiferent dacă eram într-o scădere sau mă simțeam rău, fie că aveam probleme în afara terenului, singurul lucru de făcut a fost să continui să swing.”
8. „Poți mulge o vaca doar atât de mult, apoi rămâi ținând găleata.”
9. „Nu zâmbesc niciodată când am o liliac în mână. Atunci trebuie să fii serios. Când ies pe teren, nimic nu este o glumă pentru mine. Nu simt că ar trebui să merg cu zâmbetul pe buze.”
10. „Știi care este cel mai greu lucru
Ceea ce nimeni nu vrea să înțeleagă sunt eu. Oamenii vor ca amintirile lor despre mine să fie amintirile mele despre mine. Dar știi ce
nu sunt.”
11. „Eșecul face parte din succes.”
12. „Poate că nu crezi că vei reuși. Poate doriți să renunțați. Dar dacă stai cu ochii pe minge, poți realiza orice.”
13. „Le spun tinerilor – inclusiv nepoatei mele – că nu există nicio scurtătură în viață. Trebuie să faci pas câte un pas și să muncești din greu. Și trebuie să dai înapoi.”
14. „Nu am venit aici să citesc. Am venit aici să lovesc.”
Înrudit: Tommy Lasorda Citate Citate

Hank Aaron pentru a vă oferi o privire asupra vieții pe care a trăit-

o 15. „Istoria are un mod de a face asta. Oamenii îl apreciază mai mult cu cât durează mai mult.”
16. „Ceea ce faci cu viața ta și cum o faci nu este doar o reflecție asupra ta, ci și asupra familiei tale și asupra tuturor acelor instituții care te-au ajutat să faci ceea ce ești

17. „Trebuie să joci 150 de jocuri un anul, așa că alege-ți locurile. Poți rata două meciuri pe lună, așa că alege zilele în care vei fi rănit, sau te vei odihni sau vei bea ceva sau două. În restul timpului, fii pe terenul acela.”
18. „Întotdeauna am simțit că, deși cineva m-ar putea învinge și am lovit într-un joc cu mingea, ulciorul din ziua respectivă a fost cel mai bun jucător.”
19. „Unii oameni au fost supărați de faptul că încercam să bat recordul unui alb.”
20. „Sper într-o zi ca un copil, alb sau negru, să bată mai multe lovituri de acasă decât mine. Oricine ar fi, aș trage după el.”
21. „Indiferent ce s-ar întâmpla în restul vieții mele, nu cred că voi lovi vreodată un alt home run. Deci, oriunde vor oamenii să mă clasifice, este bine.”
22. „Îmi dau seama că, dacă nu aș fi putut să lovesc dracului o minge de baseball, nu aș fi putut niciodată să pun un deget pe viața bună pe care am fost norocos să o am.”
23. „Urciorul are doar o minge. Am o liliac. Deci procentul de arme este în favoarea mea și l-am lăsat pe tipul cu mingea să facă griji.”
24. „Toată viața ta nu există un pat de trandafiri.”
25. „Nu mă simt bine decât dacă am un sport de practicat sau măcar o modalitate de a mă antrena.”
26. „Mi-a luat 17 ani să obțin 3000 de lovituri în baseball. Am făcut-o într-o după-amiază pe terenul de golf.”
27. „Eșecul nu va sta niciodată în calea succesului dacă înveți din el.”
28. „Există o singură modalitate de a rupe linia de culoare. Fii bun. Adică, joacă bine. Joacă atât de bine încât nu-și pot aminti ce culoare erai înainte de începerea sezonului.”
29. „A ghici ce va arunca pitcherul înseamnă 80% să fii un lovitor de succes. Restul de 20% este doar execuție.”
Înrudit: Citate Jackie Robinson Citate

Hank Aaron despre baseball și cariera lui

30. „Baseball-ul seamănă mult cu peretele acoperit cu iederă din Wrigley Field — dă un aspect grozav, dar când dai peste el, descoperi cărămizile de dedesubt. ”
31. „Nu am crezut niciodată că home run-urile sunt atât de interesante. Încă cred că triplul este cel mai interesant lucru din baseball. Pentru mine, o triplă este ca un tip care ia mingea pe linia lui de o iardă și aleargă 99 de metri pentru un touchdown.”
32. „Tocmai împlinisem 20 de ani, iar Jackie mi-a spus că singura modalitate de a avea succes în orice era să ies și să o fac. El a spus că baseballul este un joc pe care îl jucați în fiecare zi, nu o dată pe săptămână.”
33. „Timp de mulți ani, chiar și după Jackie Robinson, baseballul a fost atât de segregat, într-adevăr. Pur și simplu nu te așteptai să avem șansa de a face ceva. Baseball-ul a fost menit pentru crinul alb.”
34. „Lucru care îmi place la baseball este că este unul la unu. Stai acolo singur și dacă faci o greșeală, este greșeala ta. Dacă ai lovit un home run, este home run-ul tău.”
35. „Nu există niciun motiv logic pentru care fetele nu ar trebui să joace baseball. Nu este chiar atât de greu.”
36. „Mi-ar plăcea ca oamenii să nu se gândească în ceea ce privește cele 755 de alergări pe care le-am lovit, ci să se gândească la ceea ce am realizat în afara terenului și la unele dintre lucrurile pe care le-am reprezentat.”
37. „Îmi plac stângacii ăia, dar când lovești, toți ulciorii arată la fel. Nu-mi pasă prea mult cine aruncă sau ce aruncă. Când timpul meu este oprit, am probleme. Când nu este, nu o fac.”
38. „Nu mai văd terenuri la mijloc, nici măcar în antrenamentele la bataie.”
39. „Mă gândesc la modul în care un tip s-a pregătit mental să lupte, să iasă și să înfrunte ulciorul. Cred că atât de mulți lovitori nu știu cum să se pregătească să joace sau să lovească împotriva unui ulcior. Trebuie să fii pregătit mental să lovești împotriva tuturor ulciorilor.”
40. „Odată ce discul a fost al meu, a trebuit să-l folosesc ca pe un Louisville Slugger. Am crezut, și încă mai cred, că există un motiv pentru care am fost ales să bat recordul.”
41. „Am căutat același teren toată cariera mea – o minge care se sparge. Tot timpul. Nu mi-am făcut niciodată griji pentru minge rapidă. Nu au putut să-l arunce pe lângă mine, niciunul dintre ei.”
42. „Baseball-ul are nevoie de mine pentru că are nevoie de cineva care să amestece oala și am nevoie de el pentru că este viața mea. Înseamnă că trebuie să fac o mică diferență în lume.”
43. „După cum văd eu, este un lucru grozav să fii omul care a lovit cele mai multe home run-uri, dar este un lucru mai mare să fii omul care a făcut cel mai mult cu home run-urile pe care le-a lovit. Așa că, atâta timp cât există șansa să pot face un pic de dreptate din când în când, sau o mică oportunitate ici și colo, intenționez să fac așa cum am făcut-o întotdeauna – să continui să swing.
44. „Oamenii nu erau pregătiți să mă accepte ca jucător de baseball. Cea mai ușoară parte a acelui lucru, urmărirea recordului lui Babe, a fost să joci jocul în sine. Cel mai greu a fost după ce jocul s-a terminat, cu presa. Ei nu au putut înțelege niciodată.”
Înrudit: Citate Derek Jeter Citate

grozave de Hank Aaron care te vor face să iubești baseballul
45. „Cred că ceea ce separă un superstar de jucătorul obișnuit este că se concentrează puțin mai mult.”
46. ​​„Nu suntem atât de departe de când urmăream recordul. Dacă crezi asta, te păcăliști, diferența mai mare este că pe atunci aveau glugă. Acum au cravate și cămăși cu amidon.”
47. „Mai presus de toate, mă rog ca nimeni să nu mai treacă vreodată prin ceea ce am făcut eu.”
48. „Să te uiți la mingea care trece peste gard nu te va ajuta.”
49. „După ce am lovit home run-ul, m-am întors pe câmpul din stânga și stăteam în poziția mea pentru a prinde o minge, iar Donald Davis, secretarul meu de călătorie, alerga pe linia terenului stâng. Îmi spunea că președintele era la telefon. Și i-am spus: „Ei bine, Donald, dar ce vrei să fac
Oprește jocul cu mingea
” I-am spus: „Pune-l pe președinte în așteptare și voi fi cu el.”
50. „Am jucat. uneori cam la fel de plictisitor pe cât îl poți juca. Am făcut lucrurile cum trebuie, știi. Cred că mi-am modelat capacitatea de joc după unul dintre cei mai buni din toate timpurile, Joe DiMaggio.”
51. „M-am dus acasă cu 7000 de dolari într-o geantă. M-am dus la casă și am dat ușoarele jos, am încuiat ușa, am pus toți acei bani pe pat și am început să-i număr câte un dolar. Nu văzusem niciodată atât de mulți bani.”
52. „În baseball, există ceva electrizant în ligile mari. Citisem atât de multe despre Stan Musial, Ted Williams și Jackie Robinson. Îi pusesem pe tipii ăia pe un piedestal. Erau ceva special. Chiar am crezut că își pun pantalonii diferit, mai degrabă decât pe un picior la un moment dat.”
53. „Primul lucru pe care baseball-ul vrea să-l facă este să te transforme într-un superstar și apoi să spui că datorezi ceva baseball-ului. Nu datorez nimic la baseball. Baseball-ul îmi datorează.”
54. „Sunt sigur că mă bucur că acesta nu este terenul meu de acasă.”
55. „Orice am face, asigurați-vă că curățăm baseballul.”
56. „M-am gândit că șansele mele de a face Braves sunt mai bune și că ei sunt mai corecti cu mine, plătindu-mi mai mulți bani pentru a juca într-un clasament inferior.”
57. „Dacă aș ști exact ceea ce știu acum și aș avea de făcut, aș fi un lovitor. Fără să spun ce aș fi putut face.”
58. „Poate că va veni ziua în care voi putea să stau pe spate și să fiu mulțumit. Dar până va veni ziua aceea, intenționez să rămân în cutia batatorului. Nu-i mai las pe băieții mari să mă împingă afară de acolo și să continue să bată cu ciocanul.”
59. „Am încercat multe lucruri în extrasezon, dar singurul lucru pe care îl știu cu adevărat este baseballul.”

Hank Aaron Citate despre experiențele sale
60. „Vizualizați „pitch”. O vezi în capul tău, o crezi. Obișnuiam să joc fiecare ulcior din mintea mea înainte de a merge la teren. Am început să mă pregătesc pentru fiecare meci din momentul în care m-am trezit.”
61. „Am venit la Braves pentru afaceri și intenționam să văd că afacerea este bună atâta timp cât am putut.”
62. „Anul trecut, am fost un fel de copil și mi-a fost puțin frică, nu mi-a mai fost frică.”
63. „Până în ziua de azi, ori de câte ori sunt în Milwaukee – ceea ce este adesea – îmi reamintesc că oamenii de acolo încă nu au trecut de plecarea Braves. Dacă ajută, ei ar trebui să știe că nici jucătorii nu au făcut-o.”
64. „Tatăl meu nu a făcut mulți bani și le spun multor oameni, știi, că am fost vegetarian înainte ca oamenii să știe ce este un vegetarian. Atât am mâncat au fost legume.”
65. „Am avut multe, multe, multe amenințări cu moartea. Nu am putut deschide scrisori mult timp, pentru că toate trebuiau deschise fie de FBI, fie de cineva.”
66. „Pe teren, negrii au reușit să fie supergiganți. Dar, odată ce zilele noastre de joc s-au încheiat, acesta este sfârșitul și ne întoarcem din nou în spatele autobuzului.”
67. „Pot să fumez acum fără ca cineva să-mi facă poza

68. „Eram aruncat la lupi. Chiar dacă am făcut ceva grozav, nimeni nu a vrut să facă parte din el. Eram atât de izolat. Nu l-am putut împărtăși.”
69. „Nu-mi amintesc nici o zi din acest an sau ultima în care nu am auzit numele lui Babe Ruth.”

Mai multe citate de Hank Aaron pe care le veți iubi
70. „Roger Maris și-a căzut părul în sezonul în care a ajuns la 61 de ani, mai am tot părul, dar când se termină, mă duc acasă la Mobile și pescuiesc mult timp.”
71. „Tripla este cea mai interesantă piesă din baseball. Home run-urile câștigă o mulțime de jocuri, dar nu am înțeles niciodată de ce fanii sunt atât de obsedați de ele.”
72. „Sunt foarte mândru că sunt american. Țara asta are atât de mult potențial, mi-ar plăcea să văd lucrurile mai bine, sau orice altceva, și cred că va fi.”
73. „Sigur, țara asta are un președinte negru, dar când te uiți la un președinte negru, președintele Obama rămâne cu piciorul blocat în noroi de la toți republicanii cu felul în care este tratat.”
74. „Păcat că integrarea nu a venit mai devreme, pentru că erau atât de mulți jucători de mingi care ar fi putut ajunge în ligile majore. De aceea, te uiți în urmă și, ca să nu iei nimic de la Babe Ruth sau de la unii dintre acești tipi, nu au jucat împotriva celor mai mari jucători de mingi din lume.”
75. „Nu am crezut niciodată că vom avea vreodată un președinte negru. Președintele Obama a făcut o treabă extraordinară. Pur și simplu nu a reușit să obțină ceea ce are nevoie pentru a fi mutat la nivelul în care ar trebui să fie mutat.”
76. „Nu a existat niciun ulcior care să fi simțit că nu pot primi o lovitură.”
77. „Jackie vorbea la o farmacie și i-am spus: „Nu voi mai avea această oportunitate, așa că mai bine îmi risc și ascult pe Jackie Robinson acum”. Nu știam eu, aveam locuri în primul rând, iar lângă mine era tatăl meu.”
78. „M-a făcut cu adevărat să văd pentru prima dată o imagine clară despre ceea ce este această țară. Copiii mei au trebuit să trăiască ca și cum ar fi în închisoare din cauza amenințărilor cu răpirea, iar eu a trebuit să trăiesc ca un porc într-o tabără de sacrificare. A trebuit să mă abțin. A trebuit să ies pe ușa din spate a stadionelor. Trebuia să am o escortă de poliție cu mine tot timpul. Primeam scrisori de amenințare în fiecare zi. Toate aceste lucruri mi-au dat un gust urât în ​​gură și nu va dispărea. Mi-au sculptat o bucată din inima.”
79. „Nu erau prea multe persoane pe care albii ne-ar permite să facem în acele zile. Ai putea fi un profesor de școală sau un atlet pentru a scăpa de munca manuală și slujbele de tip servitor, dar nu aveau să îți permită altceva să faci.”
80. „Trebuie să-ți amintești – cu cât îmbătrânești, cu atât devii mai încet. Am văzut mulți jucători îmbătrânind.”

Care dintre aceste citate de Hank Aaron te-a inspirat să ai succes în domeniul tău

Uneori, credem că nu putem realiza ceva în viață pentru că suntem prea nefericiți să-l avem. În unele împrejurări, ne pierdem chiar orice speranță. În cele din urmă, renunțăm fără să ne străduim mai mult să o atingem.
Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea oamenilor, Hank Aaron a muncit din greu pentru succesul său. Chiar dacă lumea l-a judecat pentru ceea ce este, nu i-a băgat niciodată în seamă.
Sperăm că aceste citate de Hank Aaron v-au învățat ceva sau două despre succes. Sperăm că te-ai inspirat de el să lucrezi din greu pentru obiectivele tale. Ține minte, la fel ca și Hank Aaron, nimic nu este imposibil dacă crezi în tine.
Ce citate de Hank Aaron sunt preferatele tale.
Asigurați-vă că le plasați în secțiunea de comentarii de mai jos.