Creează o versiune mai puternică a ta și construiește-ți curajul prin aceste citate de top Ken Kaneki.
Ken Kaneki este protagonistul principal al seriei anime Tokyo Ghoul. Este un om care s-a transformat într-o jumătate de ghoul după o operație pentru a-și salva viața.
De-a lungul seriei, Ken Kaneki a trecut prin multe feluri de durere și suferință care l-au schimbat în interior și în exterior.
S-a luptat mult să trăiască în continuare, dar a reușit totul rămânând puternic. Află ce are de spus despre viață citind colecția completă de mai jos.
Să începem.
Și nu ratați aceste citate Itachi Uchiha și citate Sasuke Uchiha.

Cele mai bune citate Ken Kaneki
1. „Nu-mi pasă să iau partea celor pe care nu-i văd. Lupt pentru cei apropiați mie și se întâmplă că sunt în mare parte niște ghoul.”
2. „Nu ai niciodată prea multă încredere în nimeni. Amintiți-vă că diavolul a fost cândva un înger.”
3. „Nu sunt protagonistul unui roman sau altceva. Sunt doar un student universitar căruia îi place să citească așa cum ai putea găsi oriunde.”
4. „Te implor, nu mă face un ucigaș!”
5. „Crezi că așa ceva ar doare după tot ce am trecut

6. „Te înșeli. Nu lumea este încurcată. Suntem cei din ea. Da, unii ghoul merg pe o cale care lasă tristețe în urma lor, dar la fel ca oamenii, putem alege o cale complet diferită. Avem multe de învățat, atât genul tău, cât și al meu.”
7. „Am greșit. Nu mâncam ghouls. Eu sunt cel care era mâncat.”
8. „Trebuie să încetăm să ne luptăm și să începem să vorbim. Pentru că când vine vorba de starea lumii, nu poți arăta cu degetul spre ghouls sau oameni. Cu toții suntem de vină.”
9. „Donato trebuie să se dovedească în continuare. Vrea să demonstreze cât de valoros este. Nu e cazul și cu tine
Pentru că ești la fel cu Donato. Tot ce faci este să te complați cu această valoare de sine întortocheată pe care o ai pentru tine și, dacă nu o faci, nu vei rezista.”
10. „Toate obligațiile din această lume se datorează insuficiențelor persoanei implicate.”
Citește și: Citate Anime, Citate amuzante Anime Citate

sentimentale Ken Kaneki

11. „Durerea este prietenul tău. Durerea este aliatul tău.”
12. „Durerea pe care o simți astăzi va fi puterea pe care o vei avea mâine.”
13. „M-am condus de mână de parcă aș umple nișele amintirilor din lichidul meu cerebral care curge. Fără măcar o destinație, am continuat să mergem. Pe cer pluteau nori dezgustători. Știu deja ce se va întâmpla cu mine data viitoare când mă trezesc.”
14. „De ce lucrurile frumoase sunt împletite mai profund cu moartea decât cu viața

15. „Ceea ce este în neregulă nu sunt eu. Ceea ce este în neregulă este lumea!”
16. „Uneori, oamenii buni fac alegeri proaste. Nu înseamnă că sunt oameni răi. Înseamnă că sunt oameni.”
17. „Este mai bine să fii rănit decât să-i rănești pe alții. Oamenii drăguți pot fi fericiți doar cu asta.”
18. „Trebuie să rupem un lanț al durerii.”
19. „Nu vreau ca cineva să vadă binele din mine. Vreau pe cineva care vede răul și încă mă vrea.”
20. „Păstrez totul înăuntru pentru că aș prefera ca durerea să mă distrugă decât pe toți ceilalți.”

Citate Ken Kaneki care sunt pline de putere și emoție

21. „Durerea îți spune când ai fost rănit grav.”
22. „Pe măsură ce degetele de la mâini și de la picioare mi-au crescut ca unghiile sau părul din nou, și din nou, și din nou, și din nou, din nou, de fiecare dată am avut sentimentul că sunt cu adevărat, cu adevărat, cu adevărat, un monstru.”
23. „Nu voi ierta pe nimeni care amenință pacea în viața mea.”
24. „Niciodată să nu mă lovi cu piciorul când sunt jos pentru că atunci când mă trezesc, ești dracu.”
25. „Trebuie să învăț experimentând lucrurile eu însumi. Asta e tot ce pot face.”
26. „Dar știi care este cel mai bun lucru despre durere.
Îți spune că încă nu ai murit!”
27. „Oricine încearcă să-mi ia prietenii de la mine nu va primi milă.”
28. „Uneori, te confrunți cu părțile urâte din tine pe care nu vrei să le vezi, dar cărțile îți pot spune multe despre lucrurile pe care nu le-ai observat atunci când încerci să treci cumva. .”
29. „Această lume este supraviețuirea celui mai apt.”
30. „Rănile mele grave s-au vindecat, iar gustul dulce al sângelui mi-a acoperit gura. Am continuat să merg, obiectivul meu vag, încercând să alung neliniștea din clădire din pieptul meu.
31. „Vreau să fiu o punte, să le spun ghouls ce simt oamenii și să le spun oamenilor ce gândesc și simt. Pentru că acum nu există altceva decât ură între cele două grupuri, dar dacă fiecare ar avea o înțelegere a celuilalt, cred că asta s-ar putea schimba. Chiar dacă prezența mea este nedorită, tot vreau să fiu implicată atât cu oameni, cât și cu ghoul.”
32. „Dacă vrei să blestești ceva, blestemă-ți propria slăbiciune.”
33. „Voi duce la îndeplinire ultima dorință a regelui anterior și voi crea o lume în care ghouls și oamenii să se poată înțelege.”
34. „Nu mă voi trage înapoi, voi apăsa înainte, ca un centiped.”
35. „În această lume, cei puternici îi devorează pe cei slabi. Cine sunt cei puternici
eu. Sunt al naibii!”

Deep Ken Kaneki Citate despre viață
36. „Relațiile umane sunt reacții chimice. Dacă ai o reacție, atunci nu te poți întoarce niciodată la starea ta anterioară de a fi.”
37. „M-am săturat să nu pot face nimic.”
38. „La intrarea într-o zonă deschisă era parfum de flori putrezite, iar în mijlocul patului de flori, stătea în picioare. Fără ca cineva să spună ceva, fără să-i fie dat numele, ca un puzzle nerezolvat care se pune la loc de la sine, doar văzând acea figură, am înțeles exact cu cine mă confrunt. Secerătorul CCG. Anchetatorul ghoul neînvins. O privire rece, vie. Acolo stătea Dumnezeul Morții.”
39. „Știu că s-ar putea să nu crezi asta, dar sunt om și totuși, vreau să mănânc atât de rău, încât nu mă pot abține. Dar dacă o fac, nu voi mai fi uman.”
40. „Cred că ceea ce este necesar este „distanța potrivită”. În loc să ne călcăm reciproc pe existența celuilalt, ar trebui să ne respectăm unii pe alții puțin mai mult.”
41. „Vreau să fiu drăguț, dar toată lumea mă enervează.”
42. „În cele din urmă, te vei sparge și vei deveni inutil. Odată ce se întâmplă asta, te vei sparge și vei fi aruncat.”
43. „Oricât am încercat să-mi trezesc voința de a lupta cu ura, mai mult decât cu tristețea, mai mult decât cu furia, emoția care a apărut în mine a fost disperarea pentru că „rândul meu” era următorul.”
44. „Dacă, de dragul argumentelor, ai scrie o poveste cu mine în rolul principal, cu siguranță ar fi o tragedie.”
45. „De ce vedeam mai degrabă frumusețe în moarte decât în ​​viață
În mod ciudat, am crezut că este frumos. Dezorientat, nu reuşisem să înţeleg scena din faţa ochilor mei. Nu a fost ceva asemănător cu flori, ci o mare cantitate de moarte. Dacă ar fi făcut asta singur
, este o minciună.”
46. ​​„Cărțile de ficțiune oferă cititorului șansa de a se îndepărta de propria realitate și de a se pune în pielea personajelor și îți arată o lume care nu este cea pe care o cunoști deja. Și uneori, povestea nu este atât de diferită de a ta și te lasă să te apropii de propriile sentimente. Așa că, atunci când închizi o carte pe care tocmai ai terminat de citit-o și te întorci la realitate, toată durerea și tristețea pe care nu le puteai exprima în cuvinte până acum sunt încă acolo pe acele pagini și asta poate fi reconfortant.”
47. „Cain era văzut ca rău, știi. Ei bine, vreau să spun, el poate fi înțeles ca fiind „rău” și acum. Dar dacă te gândești doar la Cain, poți să vezi că a trebuit să facă ceea ce a făcut pentru a putea continua, cred. Ar fi fost de nesuportat pentru el, știi .

48. „În schimbul plăcerii de a trăi ca o persoană pe care o pot avea ghouls, primim asta în schimb. Suntem copleșiți de poftele noastre. Înțeleg senzația de a mă scufunda în plăcere. În anumite privințe, este firesc să existe niște ghoul precum Rize-san. Totuși, nu mă voi pierde din vedere. Acesta este modul meu de a lupta.”
49. „Frica de a te trezi și de a nu ști nimic. Știi cum e
Cum mă pot agăța doar de ceea ce mi se dă
Cum
Nici măcar nu-mi cunosc proprii părinți. De unde am venit chiar
Cine sunt eu

50. „De îndată ce am început să cred că undeva în mine, am început să îmi doresc asta. Îmi doresc să trăiesc.”

Citate Ken Kaneki despre experiențele sale

51. „Vreau să-mi dau viața pentru altcineva.”
52. „De
ce fac asta
, am greșit să mănânc acea carne până la urmă. Așa am crezut și am căutat cu disperare o altă cale. Chiar și așa, nu asta îmi doresc. Nu aceasta este calea! Carne umană, nu am cum să o mănânc. Cum pot să-l mănânc pentru că sunt om! Sunt diferit de voi, monștri!”
53. „Este pentru că suntem la fel. Izolat de societate, capabil să consume câteva lucruri specifice. Îmi amintesc de mine. Chiar credeam că sunt un om cu inimă bună, dar m-am înșelat. Au fost câțiva oameni importanți pentru mine, dar nu mi-ar putea păsa mai puțin de majoritatea dintre ei.”
54. „Nu sunt chiar atât de împingător, greenhorn.”
55. „Eu sunt regele cu un singur ochi”.

Citate Ken Kaneki care sunt pline de tristețe

56. „Știu că există ghoul care văd oamenii doar ca ținte de pradă și, pe de altă parte, există oameni care au decis că ghouls sunt doar monștri inumani, dar eu nu Nu cred că niciuna dintre acestea este corectă.”
57. „Așa suntem noi. Fură și fii furat. Închis și fii închis. Urmăriți și fiți urmăriți. Fă și termină. Afirmați și negați din nou și din nou. Luptăm neîncetat pentru a ne salva de la pierderi.”
58. „Negru și albastru, răsturnând și răsturnând lucrurile pe care le alesesem de nenumărate ori, repetând mereu aceleași acțiuni. Negustător, stingher, nehotărât, slab, la nesfârșit inutil. Asta sunt eu.”
59. „Furuța, am fost genul de om pe care l-ai găsi oriunde. Genul căruia îi place să citească. Dar în acea zi fatidică cu Rize, am fost despărțit de lumea umană și totul a început să se schimbe. Viața mea a fost amenințată. Am fost îngrozitor de torturat, incapabil să realizez ceea ce îmi doream. Chiar am pierdut, dar am găsit un nou loc în care îmi aparținem.”
60. „Viața este tristă, goală. Dar, deși știm că într-o zi vom fi lipsiți, deși știm că într-o zi vom dispărea, tot ne străduim în moduri nefericite. Încă ne dorim să fim frumoși.”

De unde atrageți puterea în cele mai grele vremuri

Ken Kaneki a trăit o viață tragică. Dragostea lui pentru prietenii și familia lui l-a motivat să fie mai puternic pentru ei. Chiar și până la punctul de a-și sacrifica viața, Kaneki a făcut tot ce a putut pentru a-i proteja pe cei dragi de pericol.
Sunt o mulțime de lecții pe care seria anime le va preda. Dar caracteristica izbitoare a protagonistului principal este rezistența sa. Experiența lui este, fără îndoială, înnebunitoare și te va duce până la punctul de nebunie.
Cu toate acestea, dragostea lui este mai puternică decât orice bătălie pe care a dus-o în viață. Este admirabil să știm cum prietenii și familia ne pot alimenta, chiar dacă realitatea ne lovește prea mult. Sperăm că veți fi inspirat să fiți mai aserți în a face față vieții.
Ești un fan al lui Tokyo Ghoul
Care citat de Ken Kaneki este preferatul tău
Spune-ne ce părere ai în secțiunea de comentarii de mai jos.