Dacă ai nevoie de un pic de umor pentru a te încuraja, atunci aceste citate de Michael Scott ar putea fi perfecte pentru tine.
Versiunea americană The Office a devenit un succes, nu numai datorită poveștii și scenariului său, ci și datorită distribuției sale uimitoare, iar Michael Scott este în centrul tuturor.
Personajul lui a fost jucat cu atâta complexitate și sinceritate încât nimeni nu poate nega impactul pe care l-a avut în viața noastră de zi cu zi.
Consultați lista completă de mai jos.
Și nu ratați aceste citate Prison Mike și The Office.

Cele mai bune citate de Michael Scott

1. „Știi ce se spune: „Păcalește-mă o dată, lovește unul; dar păcălește-mă de două ori, lovește trei.”
2. „Sunt o pasăre timpurie și o bufniță de noapte. Deci, sunt înțelept și am viermi.”
3. „Am salvat o viață – a mea. Sunt un erou
Chiar nu pot spune, dar da!”
4. „Un birou nu este pentru a muri. Un birou este un loc pentru a trăi viața la maximum, la maximum. Un birou este un loc în care visele devin realitate.”
5. „Simt că toți copiii mei au crescut și apoi s-au căsătorit. Este visul oricărui părinte.”
6. „Ghici ce, am defecte. Ce sunt
, nu știu. Cânt la duș. Uneori, petrec prea mult timp făcând voluntariat. Ocazional, voi lovi pe cineva cu mașina mea. Așa că dați-mă în judecată.”
7. „Uneori o să încep o propoziție și nici nu știu unde se duce. Sper doar să o găsesc pe parcurs.”
8. „Dacă aș avea o armă cu două gloanțe și aș fi într-o cameră cu Hitler, Bin Laden și Toby, l-aș împușca de două ori pe Toby.”
9. „Aș prefera să fiu temut sau iubit
Uşor. Ambii. Vreau ca oamenilor să le fie frică de cât de mult mă iubesc.”
10. „Am pe cineva special
Ei bine, da, desigur. O grămadă de ei. Angajații mei.”
11. „Wikipedia este cel mai bun lucru vreodată. Oricine din lume poate scrie orice vrea despre orice subiect. Deci știi că primești cele mai bune informații posibile.”
12. „Ei bine, este dragoste la prima vedere. De fapt, a fost, nu, a fost când i-am auzit vocea. A fost dragoste la prima vedere cu urechile mele.”
13. „Se spune că, pe patul tău de moarte, nu ți-ai dori niciodată să petreci mai mult timp la birou, dar o voi face.”
14. „Nu, nu le voi spune despre reducere. Dacă un pacient are cancer, nu îi spuneți.”
15. „Întâi fă-ți prieteni, în al doilea rând fă vânzări, în al treilea fă dragoste – într-o ordine anume.”
16. „Trebuie să fiu plăcut
Absolut nu. Îmi place să fiu plăcut. Îmi place să fiu plăcut. Trebuie să fiu plăcut, dar nu este ca această nevoie compulsivă de a fi plăcut, ca nevoia mea de a fi lăudat.”
17 „Cel mai sfânt lucru pe care îl fac este să am grijă și să îngrijesc lucrătorii mei, familia mea. le dau bani. le dau de mâncare. Nu direct, ci prin bani.”
18. „Îmi plac glumele interioare. Sper să fiu parte dintr-unul într-o zi.”
19. „Vreau să fiu căsătorit și să am 100 de copii, astfel încât să pot avea 100 de prieteni și nimeni să nu poată spune „nu” de a fi prietenul meu.”
Citește și: Citate Dwight Schrute, Citate Andy Bernard Citate

Michael Scott despre viață

20. „Știu că este ilegal în Pennsylvania, dar este pentru caritate și mă consider un mare filander.”
21. „Acum, poți să te uiți în jur și să vezi două grupuri aici. Guler alb, guler albastru. Dar nu văd așa. Și știi de ce nu pentru
că sunt orb.”
22. „Și sunt optimist pentru că în fiecare zi devin puțin mai disperat.”
23. „Cel mai rău lucru la închisoare au fost dementorii.”
24. „Societatea ne învață că a avea sentimente și a plânge este rău și greșit. Ei bine, asta e o prostie, pentru că durerea nu este greșită. Există așa ceva ca durerea bună. Întreabă-l pe Charlie Brown.”
25. „Nu există sentiment mai mare decât atunci când doi oameni care sunt perfecți unul pentru celălalt depășesc toate obstacolele și găsesc dragostea adevărată.”
26. „Orice bărbat care spune că înțelege pe deplin femeile este un prost. Pentru că sunt de neînțeles.”
27. „Nu l-aș rata pentru lume. Dar dacă ar apărea altceva, cu siguranță nu aș merge.”
28. „Îți ia treizeci de secunde să te speli pe dinți
Uau, asta e de zece ori mai mult decât îmi ia mie.”
29. „Bănuiesc că atitudinea pe care am încercat să o creez aici este că în primul rând sunt un prieten, apoi un șef și, probabil, în al treilea rând, un animator.”
30. „Psihologia inversă este un instrument minunat. Nu știu dacă știți despre asta, dar în principiu, faceți pe cineva să creadă opusul a ceea ce credeți voi. Și asta îi păcălește să facă o prostie. Funcționează ca un farmec.”
31. „Nu face niciodată, din orice motiv, nimic pentru nimeni, din orice motiv, niciodată, indiferent de ce. Nu conteaza unde. Sau cu cine, sau cu cine ești, sau unde mergi, sau unde ai fost. Vreodată. Din orice motiv, indiferent.”
32. „M-ai înșelat
când ți-am cerut în mod expres să nu faci

33. „Am motive. Pentru că îl urăsc.”
34. „Asta a spus ea.”
35. „Oamenii nu vor fi niciodată înlocuiți de mașini. În cele din urmă, viața și afacerile sunt despre conexiuni umane. Calculatoarele încearcă să te ucidă într-un lac. Și pentru mine, alegerea este ușoară.”
36. „Trăiesc după o singură regulă – fără romante de birou, în niciun caz. Foarte dezordonat, nepotrivit, nu. Dar, trăiesc după o altă regulă – doar fă-o, Nike.”
37. „Nu mă cunoști, tocmai mi-ai văzut penisul.”
38. „Nu o să plâng din cauza asta. Am făcut asta în mașină, în drum spre casă.”
39. „Jim și cu mine suntem prieteni grozavi. Ne petrecem o tonă, mai ales la serviciu.”
Citește și: Kevin Malone Citate

Michael Scott Citate despre bani și realizări

40. „Două regine la seara cazinoului. Voi arunca un doi bani peste toată lumea.”
41. „Cadourile sunt cea mai bună modalitate de a arăta cât de mult îți pasă. Este un lucru tangibil spre care poți arăta și să spui: „Hei, omule, te iubesc. În valoare de atât de mulți dolari.”
42. „Când fiul regelui destituit al Nigeriei vă trimite un e-mail direct, cerând ajutor, ajutați! Tatăl lui a condus țara nenorocită! Bine

43. „Prietenii glumesc unii cu alții. — Hei, ești sărac. — Hei, mama ta e moartă. Asta fac prietenii.”
44. „Se spune că ziua nunții tale trece într-o așa fulgerare încât ești norocos dacă primești măcar o bucată din propriul tort. Eu zic că e o nebunie. Eu zic să-i lași să mănânce prăjitură. Margaret Thatcher a spus asta despre căsătorie. Smart lat.”
45. „Da, banii au fost puțin strânși în ultima vreme. Dar, la sfârșitul vieții mele, când stau pe iahtul meu, o să mă gândesc la câți bani am
. Nu. O să mă gândesc la câți prieteni am. Și copiii mei. Și albumele mele de comedie. Adică, am un iaht, așa că, evident, m-am descurcat destul de bine din punct de vedere financiar.”
46. ​​„Și cel mai bun mod de a începe este să porniți.”
47. „În Monopoly, dai faliment, pierzi.”
48. „Întotdeauna mi-am dorit să fiu în programul de protecție a martorilor. Început proaspăt. Fără datorii, fără bagaje. Mi-am ales deja numele – Lord Rupert Everton. Sunt un comerciant de transport maritim care crește câini de lux. Asta este viata.”
49. „Probleme cu maimuțele. Nu, nu am probleme cu maimuțele. De ce aș avea probleme cu maimuțele

50. „Știi ce altceva ar fi fost frumos
să câștigi la loterie.”
51. „Unde este Armani
El este la telefon. Prea încet. Nu mergi la Paris. Sunt mult mai bun decât tine.”
52. „Nu am fost niciodată în asta pentru bani, dar se dovedește că banii erau o necesitate absolută pentru mine. Am încercat să trăiesc visul. Am încercat să am o slujbă, o prietenă, un alt loc de muncă și am eșuat. Dar lucrul bun despre visul american este că poți doar să te culci și să încerci totul din nou în noaptea următoare.”
53. „Îmi plac vânzările. O iubesc de moarte. E la fel de simplu. Și nu pot să fac destul din asta ca manager, așa că mi-am luat acest al doilea loc de muncă, un fel de hobby.”
54. „Uite, știu vânzări și am avut acea vânzare. Mai aveam nevoie de câteva minute.”
55. „Știu, dar vreau să spun, este atât de competitiv aici. Cât valorează dolarul pe pământul tău
. Facultatea de medicină trebuie să fi costat, de exemplu, 40 de dolari sau un măgar sau așa ceva.”
56. „Ceea ce fac între 5:30 PM și 1:00 AM nu este treaba nimănui decât a mea și a celorlalte afaceri ale mele.”
57. „Da, spune-mi despre asta. Știi, Jan are cărțile mele de credit și le folosește ca și cum aș fi făcut din bani. Ea crede că sunt un bancomat uman.”
58. „În acest vis, am făcut ambele treburi frumos. Și mi-a plăcut. Și toată lumea m-a iubit. Adevărul este că nu pot face asta.”
59. „Da. Mă gândeam să fac și eu niște jocuri de noroc. Știi, doar puțini bani. Poate dublandu-l și apoi dublandu-l, de mai multe ori.”
60. „Nu vorbesc cu prietena mea despre bani. Este nepoliticos și nesexual.”
61. „Obișnuiam să aveam două mașini. Le-am schimbat. Acum am ajuns la unul. Bun simț economic. Deși noua mașină este un Porsche. Pentru ea.”
62. „Nu am mai făcut asta până acum. Nu am renunțat niciodată la nimic în viața mea, așa că filmezi istoria.”
63. „Uite, o să-i spun că e rău. Ar fi putut fi mult mai rău, dar datorită unui lucru financiar fantezist am reușit să-l reduc la jumătate.”
64. „Mintea mea merge cu o milă pe oră.”
65. „Iată-l. Inima orașului New York, Times Square, numită pentru momentele bune pe care le ai când te afli în el.”
66. „Îmi place să iau micul dejun în pat. Îmi place să mă trezesc cu mirosul de slănină, dă-mă în judecată. Și din moment ce nu am majordom, o fac și eu. Așa că, în majoritatea nopților înainte de a merge la culcare, voi pune șase fâșii de slănină pe grătarul meu George Foreman. Apoi ma culc. Cand ma trezesc, bag gratarul, ma adorm iar. Apoi mă trezesc cu mirosul de slănină care trosnește.”
67. „Nu sunt milionar. Credeam că voi fi până la 30 de ani, dar nici măcar nu eram aproape. Apoi m-am gândit că poate până la 40, dar până la 40 aveam mai puțini bani decât aveam când aveam 30 de ani.”
68. „Singura dată când am pus ștacheta jos este pentru limbo.”
69. „Părea îngrozitor de rău. Dar uneori, scopurile justifică mijloacele.”

Citate Michael Scott despre timp liber și fericire

70. „Nu sunt superstițios, dar sunt puțin stițios.”
71. „Nu e ca și cum băutura ar fi ucis vreodată pe cineva.”
72. „Eu spun dans, ei spun: „Cât de sus
””
73. „Am avut o vară grozavă. Am un virus West Nile, am slăbit o tonă. Apoi m-am întors la lac. Și am călcat pe o bucată de sticlă în parcare, care m-a durut. Asta s-a infectat. Chiar dacă am făcut pipi pe el.”
74. „Chiar aici este localul meu preferat de pizza din New York și mă duc să-mi aduc o felie din New York.”
75. „Uneori trebuie să iei o pauză de la a fi genul de șef care încearcă mereu să-i învețe pe oameni lucruri. Uneori, trebuie doar să fii șeful dansului.”
76. „Cred că am muncit atât de mult, încât am uitat cum e să muncesc cu greu.”
77. „Nu o urăsc. Pur și simplu nu-mi place deloc și este groaznic.”
78. „Jan este rece. Dacă stătea vizavi de tine într-un tren și nu se mișca, ai putea crede că a murit.
79. „Dacă nu-ți place, Stanley, poți merge în spatele autobuzului; sau partea din față a autobuzului sau conduce autobuzul.”
80. „Ce fac
suflă dodge. Plec din oraș. Oricum i-ai numi. Fug de responsabilitățile mele. Și se simte bine.”
81. „Oamenii cu care lucrezi sunt, atunci când ajungi la asta, cei mai buni prieteni ai tăi.”
82. „Pizza – marele egalizator.”
83. „Urăsc să te văd plecând, dar îmi place să te privesc plecând, din cauza fundului tău.”
84. „Ei bine, la mulți ani, Isuse. Îmi pare rău că petrecerea ta este atât de proastă.”
85. „Crezi că consumul de alcool este cool

86. „Urăsc atât de mult lucrurile pe care alegi să fii.”
87. „Nu este niciodată prea devreme pentru înghețată.”
88. „Când am descoperit YouTube, nu am lucrat cinci zile.”
89. „Dacă întâlnim pe cineva fără brațe sau picioare, ne deranjam să-l resuscitam
Adică, ce calitate a vieții avem acolo

Citate Michael Scott despre umor și înțelepciune

90. „Nu înțeleg. Avem o zi în onoarea lui Martin Luther King, dar el nici măcar nu a lucrat aici.”
91. „Sunt Beyonce, întotdeauna.”
92. „Și știam exact ce să fac. Dar într-un sens mult mai real, nu aveam idee ce să fac.”
93. „Nu există o glumă potrivită. De aceea se numește glumă.”
94. „Aș spune că am un avantaj nedrept pentru că mă uit la reality show-uri de întâlniri ca un șoim și învăț. Absorb informațiile din strategiile câștigătorilor și ale celor învinși. De fapt, probabil că am învățat mai multe de la învinși.”
95. „Au fost aceste coșuri uriașe de haine și toată lumea le răsfoia ca nebunii. Și am luat unul și s-a potrivit! Deci, nu cred că acesta este doar un costum de femeie. Cel puțin este bisexual.”
96. „Nu vin cu chestiile astea, ci doar le transmit. Nu l-ai aresta pe tipul care tocmai trecea droguri de la un tip la altul.”
97. „Dicționarul Webster definește „nunta” ca fiind fuziunea a două metale cu o torță fierbinte.”
98. „Dacă îi rupi inima acelei fete, te voi omorî. Asta e doar o figură de stil. Dar serios, dacă îi frângi inima acelei fete, te voi omorî pe tine și pe întreaga ta familie.”
99. „Bine, prea multe cuvinte diferite de la mine care vin din prea multe propoziții diferite.”
100. „Este ziua Sf. Patrick. Este cel mai aproape ca irlandezii să se apropie de Crăciun.”
101. „Abraham Lincoln a spus odată că „Dacă ești rasist, te voi ataca cu Nordul”. Și acestea sunt principiile pe care le port cu mine la locul de muncă.”
102. „Am învățat cu ceva timp în urmă că, dacă nu trimit mesaje la 911, oamenii nu îmi răspund apelurile. Hm, dar oamenii îmi întorc mereu apelurile pentru că cred că s-a întâmplat ceva oribil.”
103. „De acord, poate că aceasta nu a fost cea mai bună idee, dar cel puțin ne pasă suficient de angajații noștri încât suntem dispuși să luptăm pentru ei.”
104. „Ar fi trebuit să incendiez acest loc când am avut ocazia.”
105. „Este nevoie de un simț avansat al umorului. Nu mă aștept să înțeleagă toată lumea.”
106. „Sunt Michael și sunt parțial englez, irlandez, german și scoțian – un fel de Națiunile Unite virtuale.”
107. „Acum două săptămâni, eram în cea mai proastă relație din viața mea. S-a tratat prost cu mine, nu ne-am conectat, am fost nefericit. Acum, sunt în cea mai bună relație din viața mea, cu aceeași femeie. Dragostea este un mister.”
108. „Nu vei muri! Stanley! Stanley! Barack este președinte! Ești negru, Stanley!”
109. „Vreau ca astăzi să fie o amintire frumoasă pe care personalul și cu mine o împărtășesc după ce am trecut la New York. Și dacă Toby face parte din asta, atunci va fi nasol.”
110. „Asta a fost ofensator și șchiop, deci dublu ofensator. Acesta este un mediu primitor și ar trebui să pleci naibii de aici.”

Aceste citate de Michael Scott ți-au luminat ziua
Uneori, avem nevoie doar de acel strop de culoare — de acel mic umor — pentru a ne pune în mișcare. Viața poate fi dură, dar există mici piese de divertisment, precum The Office, care ne pot înveseli. Pe lângă faptul că aducem un pic de pozitivitate în viața noastră, învățăm și multe prin personajul lui Michael Scott, cum ar fi să profităm la maximum de orice situație, să ne riscăm și, cel mai important, să râdem despre viață. La urma urmei, râsul este încă cel mai bun medicament.
Dacă aceste citate au putut să vă înveselească Ați
dori să vedeți o colecție de citate din celelalte personaje din The Office
Anunțați-ne în comentariile de mai jos.