Iata adevarul despre orgasmele clitoridiene , orgasmele si cele mai inalte niveluri ale placerii sexuale a unei femei…
Crezi ca este necesar sa stimulezi clitorisul femeii tale pentru a-i oferi un orgasm multiplu
Daca ai raspuns „Da” la aceasta intrebare, o fac nu, dau vina pentru ca asta le spun baietilor aproape toate site-urile si cartile de sfaturi sexuale. Si asta cred si majoritatea femeilor… ca stimularea clitorisului este singura cale catre orgasm.
Sunt aici sa va spun ca stimularea clitorisului este doar o singura calepentru a oferi unei femei un orgasm clitoridian. Dar exista, de fapt, multe alte tipuri de orgasm pe care o femeie le poate experimenta in afara de acesta… Vaginal, squirting, anal… pentru a numi doar cateva.
Si ghici ce… Toate celelalte tipuri de orgasm feminin sunt mai puternice decat un orgasm clitoridian. Acesta din urma este cel mai simplu, dar nu este singurul… asa cum cred si confirma multi „experti in sex”.
Celelalte sunt extrem de interesante… dar realitatea este ca aproximativ 70% dintre femei au experimentat vreodata doar orgasm clitoridian. Doar un mic procent de femei au avut orgasme vaginale, squirt si anal.

De aceea ar trebui sa fii interesat sa-i lasi femeia sa experimenteze aceste tipuri mai avansate de placere sexuala…
Dupa orgasm, clitorisul devine de obicei foarte sensibil. Aceasta inseamna ca pentru multe femei, dupa ce au avut un orgasm clitoridian… au venit deja. Dar vaginul nu „sufera” de aceasta hipersensibilitate post-orgasm. Aceasta inseamna ca, odata ce obtii un orgasm vaginal, poti avea altul si altul… (MULTIPLE orgasme). Dupa aceea, va incepe sa te vada ca pe un zeu al sexului si va incepe sa simta din ce in ce mai multa placere!
De la orgasme trecatoare la 20 de minute de orgasme multiple… ceea ce inveti aici poate face o femeie dependenta de tine…
Faceti clic aici
Iata ce este cu adevarat interesant… Orgasmele vaginale deblocheaza latura sexuala salbatica a unei femei. Nu pot intelege ce vreau sa spun
. E simplu!
Odata ce ii oferi femeii tale acest tip de placere, aproape sigur vei observa doua lucruri care vor incepe sa se intample:

  • Dorinta ei sexuala va creste vertiginos , ceea ce inseamna ca va dori sa faca mai mult sex cu tine;
  • Ea va scoate la iveala mult mai mult din latura ei sexuala care se ascundea in ea pana acum, ceea ce inseamna ca va fi dispusa sa faca toate lucrurile pe care majoritatea femeilor nu vor sa faca in mod normal cu barbatii lor in dormitor (pentru exemplu, puteti propune si sa faceti sex in trei)

Dintre aceste tipuri avansate de orgasm, cel vaginal este cel mai important, deoarece este capabil sa deblocheze latura salbatica a unei femei. Oh, da… inseamna ca va dori sa incerce cele mai murdare si mai aventuroase lucruri cu tine, fara niciun tabu… Se va comporta exact asa cum majoritatea barbatilor isi doresc ca femeile lor sa se comporte in dormitor, dar ei habar nu au cum sa faci asta sa se intample! Acum stii…
iti spun ca orgasmele vaginale sunt secretul pentru a avea o viata sexuala grozava, pe care putini oameni il stiu .
Sa-i oferi femeii tale acest tip de orgasm inseamna si sa te pregatesti sa experimentezi sexul asa cum nu credeai ca este posibil… Si in cazul in care esti ingrijorat ca aceasta schimbare ar putea sa o faca sa vrea sa faca sex cu orice barbat… Nu-ti face griji!
Vezi, atunci cand ii oferi unei femei aceasta placere sexuala incredibila, ea devine dependenta de sex si incetosata de acesta, dar va deveni dependenta doar de tine.pentru ca tu esti singurul care o poate face sa simta aceasta placere. Si crede-ma… chiar este! Pentru ca ceea ce faci cu ea este ceva despre care 99% dintre barbati nici macar nu stiu. Sigur, o femeie se tine de un barbat care stie sa o faca sa se simta bine pentru ca stie ca majoritatea celorlalti nu pot. Tu nu ai face la fel
. Cred ca da!

Dincolo de orgasmul clitoridian

, as vrea sa vorbesc cu tine despre altceva. O numesc „piramida orgasmului”… Nu te lasa descurajat de numele inventat, este doar un mic sistem de clasificare care mi-a venit in minte pentru a clasifica diferitele tipuri de orgasme pe care le poti face pe o femeie sa experimenteze.
Practic, aceasta este ordinea in care este de obicei cel mai usor sa-ti faci femeia sa experimenteze toate aceste tipuri diferite de orgasme…

  • Clitorisul (cel mai simplu tip de orgasm)
  • Vaginal cu degetele (ea chiar va fi afectata de acest lucru)
  • Vaginal in timpul actului sexual (fii pregatit sa vezi o latura sexuala a ei pe care nu ai mai vazut-o niciodata)
  • Multiple (acum vei incepe sa intelegi ce inseamna sa vezi o femeie SATISFATA SEXUAL, pentru a afla mai multe click aici)
  • Squirting (un alt nivel de placere)
  • Anal (optional, dar probabil cel mai puternic orgasm)

Majoritatea femeilor sunt blocate la nivelul 1 al ierarhiei orgasmului, conditionate de societate si de asa-zisii „experti” in sex care le fac sa creada ca totul tine de clitoris.
Crede-ma cand iti spun ca nu este.
Luati orgasmele vaginale de exemplu… Ele „lucreaza” asupra femeii tale si te pregatesc sa experimentezi sexul asa cum nici macar nu ai visat ca este posibil: va fi implinitor si satisfacator, la un nivel pe care nici tu, nici femeia ta nu l-ai imaginat vreodata.
Intrebarea este atunci… Cum inveti sa-i oferi femeii tale orgasme vaginale
Ei bine, din fericire pentru tine, iti voi explica tot ce trebuie sa stii. Vei descoperi sfaturile, tehnicile si abilitatile potrivite care iti vor permite sa-i oferi femeii tale un nivel de placere sexuala care depaseste cu mult orgasmul obisnuit al clitorisului.
Ca rezultat… veti fi cu siguranta rasplatit de ea pentru ca doriti sa va indepliniti fiecare dorinta in dormitor si pentru ca faceti sex cu dvs. oricand doriti.
Aceasta este realitatea pe care o impartasesc de mult timp cu femeia mea si mi-as dori sa fie si a ta. Tot ce trebuie sa faceti este sa cititi si sa incercati acest curs! Vor fi cele mai bune lecturi din viata ta si timpul folosit foarte bine.