In ultimul articol, v-am explicat de ce nu cred ca este potrivit sa includeti o lista de semnale ale limbajului corpului.
Avand in vedere diferitele raspunsuri la articol, m-am hotarat sa va ajut putin in invatarea limbajului corpului… dar am decis sa o fac intr-un mod neconventional. Asa cum am spus in ultimul articol despre citirea limbajului corpului, nu trebuie sa cunoasteti semnalele in detaliu… dar va poate ajuta sa va oferi indrumari.
Ceea ce vreau sa fac astazi este sa va ofer un impuls spre reabilitarea abilitatii de a citi limbajul corpului fara a va face sa va ganditi „Urgenta! Apollo 11 suna Pamantul, raspunde! Fata si-a incrucisat bratele ”sau” Wow! Isi atinge parul… Trebuie sa fiu foarte cool!”.
Nu va voi scrie o lista de semne, pentru ca de multe ori o persoana care le invata cauta in permanenta aceste semne.
Nu voi scrie o lista pentru ca semnalele trebuie luate ca un intreg, iar uneori acest lucru scapa avand in vedere elementele unei liste.
Nu voi scrie o lista pentru ca am incredere in capacitatea ta de a dezvolta o inteligenta sociala adecvata pentru a intelege ce comunica altii cu corpul tau.
In schimb, ceea ce voi face va fi sa-ti dau criterii generale, cu o multime de exemple, sa-ti dea un stimul pentru a-ti reabilita abilitatile de citire a limbajului corpului.
Ceea ce urmeaza sa cititi este menit sa fie un stimulent sa iesiti si sa incercati sa intelegeti oamenii, deci sunt sugestii.
Sa incepem! 😀

Limbajul corpului, asa cum nu ti-au explicat niciodata

Inchiderile nu sunt niciodata pozitive

. Ce este o inchidere in limbajul corpului
. Inchiderea este orice se face pentru a pune un „zid” intre doua sau mai multe persoane.
Un exemplu este atunci cand iti incrucisezi bratele, te inchizi, construiesti un zid intre tine si ceilalti.
Un alt exemplu, adesea mai putin observat, este atunci cand oamenii formeaza un cerc inchis; in acest caz, grupul ridica un zid intre membrii sai si lumea exterioara.

Deschiderile sunt in general pozitive

Deschiderile sunt opusul inchiderilor.
Un exemplu este atunci cand stai aplecat pe spate si bratele sunt foarte deschise.
In ceea ce priveste un grup, exista o deschidere partiala spre exterior.
Deschiderile in limbajul corpului comunica dorinta de a interactiona cu ceilalti si sociabilitatea.
Exista cazuri in care deschiderile pot comunica autoritate, cum ar fi atunci cand stai cu picioarele departate si mainile in lateral.

Directia atentiei unei persoane indica intentiile sale

Cand vrem sa facem ceva, ne proiectam fizic catre acel lucru.
Deci, de exemplu, daca vrei sa cunosti o persoana, este firesc sa te uiti la ea si/sau sa-ti indrepti corpul sau parti ale corpului catre ea.
Acest lucru nu se limiteaza doar la picioare (care este unul dintre cele mai listate semnale ale limbajului corpului de pe web!), Ci si la trunchi.
Cand unei persoane ii place prezenta ta, iti dedica cel putin o parte din atentie. Si cu un interes puternic iti va dedica toata atentia.
In practica, cu cat o persoana este mai interesata de tine, cu atat corpul sau va fi mai indreptat catre tine.
Deci, de exemplu, daca o persoana nici macar nu se uita la tine in timp ce tu vorbesti, este evident ca nu are niciun interes in tine; daca doar fata lui este catre tine, interesul este scazut; daca fata este spre tine si corpul la 45 ° (ceea ce inseamna ca un picior este in directia ta) interesul lui este mediu; daca se indreapta complet spre tine, este foarte interesata.
In schimb, atunci cand o persoana distrage atentia sau pare ca vrea sa plece… ei bine, este evident ca nu vrea sa interactioneze cu noi 🙂

Atingerea este un indicator foarte important
Daca o persoana te atinge, se lasa atinsa de tine sau, si mai bine, se lasa atinsa si apoi te atinge inapoi inseamna ca faci bine 😉
Daca o persoana comunica disconfort (prin expresie, inchidere sau distractie) inseamna ca nu se simte, in acest moment, confortabil cu contactul fizic cu tine. Dar asta nu inseamna ca nu poate fi mai tarziu.
Cu cat atingerea este mai stransa, cu atat persoana care o face doreste sa se tina de tine.
Un exemplu, care poate fi folosit si ca indicator pentru a intelege mai bine nivelul de incredere fizica care exista intre doua persoane, este cel al „high five”: daca atunci cand inalti cinci mainile se ating, dar raman plate, nivelul de incredere. nu este mult.
Daca, pe de alta parte, atunci cand dai high five, mainile iti tremura, chiar daca usor, inseamna ca exista deja un grad bun de incredere fizica.
Stii cand dai mana cu prietenul tau
Ei bine, acesta este exemplul prin excelenta.

Expresia este fundamentala

Expresia faciala este probabil lucrul care comunica cel mai mult. Singurul lucru care te poate invata cu adevarat sa intelegi bine expresiile altora este sa incepi sa le observi, sa le identifici si sa le observi. Aici „studiul” in domeniu devine de neinlocuit.
Cu toate acestea, va pot da cateva linii generale.
Disconfortul este intotdeauna comunicat cu forme de tensiune musculara si cu o privire trecatoare.
Dimpotriva, atunci cand o persoana mentine contactul vizual inseamna ca este bine dispusa fata de noi si cu cat privirea lui este mai intensa, cu atat intentiile lui sunt mai puternice fata de noi. (ca sa spun adevarul ar putea fi si exact opusul, deoarece atunci cand vrem sa ne batem cu o persoana pastram o privire foarte foarte puternica)
Acestea fiind spuse, sa stii ca aceste interpretari, deja le petreci inconstient, trebuie doar sa antreneaza-te. Si ceea ce tocmai ti-am spus este doar un stimul in plus 😉 Sa
stii ca nu trebuie sa fii un expert in limbajul corpului pentru a fi un bun seducator. Trebuie doar sa stii daca o fata te place.
Si nu va descurajati de semnele negative atunci cand incercati sa obtineti o femeie.
Intotdeauna exista femei care s-ar putea simti inconfortabile in legatura cu comportamentul tau.
Cum sa te comporti in acest caz.
Pur si simplu, intoarce-te de la ceea ce tocmai ai facut si apoi avansezi mai incet sau diferit.
Aceasta inseamna ca, de exemplu, ii poti distra atentia si i-o poti intoarce incet.
Sau ca dupa ce l-ai atins intr-un mod „impins”, stai nemiscat o vreme si apoi il atingi mai usor si te indrepti incet spre o atingere mai intima.
Cand o femeie ma intereseaza cu adevarat, personal, incerc sa o „juc” pana la capat, imi place sa cred ca atata timp cat ea este acolo, exista un oarecare interes din partea ei si mereu am o sansa.
Sper ca ti-a placut acest articol 😉

Acum e randul tau
Ce spui, ti-a placut acest stil usor diferit in explicarea limbajului corpului sau ai fi preferat lista de semnale Esti de
acord cu ceea ce am spus sau ai un alt punct de vedere
Sa aud ce ai de spus 😉
Mauro