Fotografie de Shutterstock | 13Zâmbește
de Ziua Mamei , job -urile bricolaj sunt ideale, pentru a o surprinde, a-i arăta afecțiunea noastră, a o face să se simtă specială cu ceva care vine din mâinile noastre și din creativitate și care din acest motiv are un plus de valoare față de obiecte. cumparat..
Lumea pestriță a handmade-ului oferă numeroase inspirații pentru a testa copiii de toate vârstele: de la cele mai complexe, precum bijuteriile cu ace de siguranță , care necesită multe abilități manuale.si ajutorul unui adult, la cele mai simple care sunt realizate cu creativitate, culori si imaginatie.

Lucrări de bricolaj care eliberează dragoste și originalitate pentru a celebra cea mai specială femeie, mama, cu un gând la fel de unic și pe măsură.

Meșteșuguri simple de Ziua Mamei

35
Desene, colaje, ghirlande, flori, meșteșuguri cu materiale reciclate , lucruri simple pe care chiar și cei mai mici copii le pot face în câțiva pași, poate cu ajutorul unui adult.
Mâinile înmuiate în tempera pot fi folosite ca matrițe așezându-le pe o foaie albă și adăugând, în vaza astfel realizată, florile pictate manual. Evident , florile preferate ale mamei !
Meșteșuguri mai simple de Ziua Mameisunt cele cu agrafe de rufe din lemn , care pot acoperi orice borcan transformandu-l intr-o vaza magnifica de flori. În timp ce o pernă banală se poate transforma într-un cadou frumos personalizat cu multe mâini colorate. Doar scufundați-le în culoare și așezați-le în diferite puncte ale feței de pernă și apoi lăsați-o să se usuce.
Altfel, de ce sa nu incerci inimioare de hartie absorbante.Ai

nevoie doar de un cartonas taiat in forma de inima si de niste hartie de servetel roz de aplicat cu lipici pe baza.
Sau chiar o cutie de bijuterii drăguță pentru a ține toate bijuteriile , o treabă cu adevărat simplă și frumoasă. Ia doar o cutie de carton, lipici, niște panglici, niste bucati de stofa, o foarfeca si gata. Acoperiți exteriorul cutiei și capacul cu resturi de țesătură și conturați marginile cu bandă adezivă, lipind totul împreună cu lipiciul de vinil. Se pot adauga fundite mici si mari realizate cu panglici de alte culori
pentru a da totul un plus de originalitate .După ce a lăsat lipiciul să se usuce câteva ore, cutia de bijuteriiși gata să fie împachetat și dat mamei.
O alta idee ar fi sa alegi dintre numeroasele planse de colorat de Ziua Mamei.

Meșteșuguri pentru ziua mamei pentru prima copilărie

40 de meserii pentru ziua
mameipentru grădiniță sunt simple și creative, ușor de realizat cu materiale , culori și modele utilizate în mod obișnuit și perfecte pentru a face un cadou special mamei.
În galerie veți găsi multe inspirații. Un mare clasic al locurilor de muncă din copilărie de Ziua Mamei este ghiveciul colorat care poate fi pictat folosind creioane colorate, markere, tempera și pensule, lăsându-ți imaginația să scape.
Întrucât micuților le place atât de mult să frământe cu mânuțele lor, îi poți face să delecteze și cu aluatul de sare , distracția va fi garantată și ceea ce va rezulta, cu siguranță va fi o operă de artă unică, perfectă pentru a fi oferită ca și cadou.
40
Mamei îi place înghețata
Ce zici de construirea uneia de dimensiuni uriașe , evident cu aroma ta preferată.
După ce ai desenat forma pe o bucată de carton și ai decupat-o, nu trebuie decât să pictezi înghețata în aceeași culoare cu aroma preferată a mamei tale. Roz pentru căpșuni, violet pentru mure, roșu pentru aroma de zmeură, maro pentru ciocolată. Conul, pe de altă parte, poate fi lăsat natural.
Și ghirlanda cu umbrelă

Ce cadou încântător pentru cea romantică a mamei. Doar o coroană de ramuri împletite, care trebuie făcută de un adult, pe care să așeze multe umbrele. Dar dorind și alte obiecte, de la flori la bile, folosind lipici fierbinte în aplicație. Ai grija sa nu te arzi!

Treburile școlii primare de Ziua Mamei
42 Copiii se pot răsfăța
cu adevărat cu lucrări de bricolaj pentru școala primară .Pentru că acum au dobândit o anumită abilitate manuală și, prin urmare, își vor putea încerca mâna la creații mai complexe.

Coșuri de hârtie pline cu dulciuri , rame personalizate cu paie colorate , inimioare făcute cu paste , ghirlande delicioase de atârnat de tavan. Idei care necesită puțin efort și multă distracție.
Să încercăm să facem unul
Fluturele cu ac de haine și carton reciclat și un basm.
Tot ce ai nevoie este o agrafă veche de rufe din lemn care trebuie vopsită în verde cu tempera și pensula, delcarton colorat si foarfece . Pe carton trebuie să desenați aripile fluturelui și să le tăiați, apoi să le lipiți pe spatele agrafului de rufe. Apoi faceți doar cercuri, benzi, pătrate de carton și lipiți-le pe aripi pentru a le înfrumuseța. În sfârșit, două antene lungi de carton și doi ochi albi, fluturele este gata să zboare către mama.
În galeria de mai jos veți găsi multe alte idei din care să vă inspirați pentru a crea multe locuri de muncă frumoase cu agrafe de rufe .
32
Alte meșteșuguri de Ziua Mamei din școala primară includ ghiveciul cu borcan. Ia-ți doar o cutie de conserve(perfect pentru leguminoase, curățate și spălate), carton colorat, niște bețișoare de lemn (sunt bine și cele curate și spălate de înghețată), niște nasturi vechi, o bucată de burețel de florărie, o foarfecă și niște lipici de vinil. Incepem de la vaza , adica cutia care este acoperita cu carton colorat, dupa ce am taiat-o la dimensiune si lipit-o cu lipici de vinil. Buretele

este lipit de fundul borcanului, asigurându-vă că nu iese din margine. Puteți adăuga fraze de felicitare sau desene la alegere cu creioane. Recipientul este gata, să trecem la flori . Tăiați florile de carton de diferite culori, completate cu frunze, pentru a se suprapune și amestecați după cum doriți. Lipiți obutonați în centrul fiecărei flori și apoi lipiți floarea de bastonul de lemn, care acționează ca o tulpină. Doar lipiți florile în buretele din interiorul cutiei și frumosul ghiveci este gata.

Treburile pentru Creșa
Mamei
41
de Ziua Mamei din belșug! Da, pentru că nu există cadou mai frumos decât un obiect realizat manual de copii care, cu imaginația lor liberă și plină de viață, știu să-i entuziasmeze pe adulți.
Pentru cuib ai nevoie de proiecte foarte simple dar nu mai putin frumoase. In galerie va propunem diferite joburi pentru mama cresei precum borcanele tapetate cu carton si impodobite cu desene decupate de copii. Borcane pe care mama le poate folosi pentru a păstra tot ce își dorește.
Sau delicioase felicitări florale realizate desenând o creangă pe o foaie colorată împodobită cu flori de hârtie pop-up care pot fi realizate după ce decupăm pătrate, cercuri și alte forme din hârtie, împăturindu-le în flori.
Dar și inimioare înflorate, colaje de amintiri , flori de plastic și hârtie absorbantă.

Creative L avoretti de Ziua Mamei

40
După cum am văzut, inspirațiile pentru muncă pentru mame sunt numeroase și potrivite pentru orice vârstă deoarece au niveluri diferite de complexitate. Să vedem acum cele mai creative joburi de Ziua Mamei!
Daca esti iubitor de tricotat, atunci ai putea opta pentru crosetat pentru mama, reproducând imaginea care îți reprezintă cel mai bine afecțiunea, sau creând o geantă originală cu culorile ei preferate.
16
Rămânând pe subiect, chiar și cusătura creativă se pretează să fie o soluție originală. Câteva exemple sunt inima de stofă realizată cu tehnica punctului în cruce, sau clasicele suporturi pentru oale de cuptor îmbogățite cu inimioare cusute manual sau dedicatii dulci pentru mame.
Lasa-te inspirat de una dintre imaginile pe care le gasesti mai jos.
40
Cu siguranță, o corvoadă pentru Ziua Mamei sunt întotdeauna binevenite bijuteriile realizate prin amestecarea ace de siguranță și margele.. Pentru a realiza o brățară, care poate fi combinată cu cercei originali cu ace de siguranță sau un colier, începem cu aranjarea pe masă a aproximativ o sută de ace de siguranță cu lungimea de trei centimetri. Dupa deschiderea lor una cate una, margelele

se introduc in asa fel incat sa ii acopere toata lungimea, iar apoi se inchide brosa. Pentru a vă asigura că nicio broșă nu se deschide atunci când este purtată, puneți o picătură de lipici fierbinte pe încuietoare.
După ce repeți aceeași procedură pentru toți ace, treceți firul elastic în acul de lână (recomandăm clar acest ac pentru că are butoniera mai mare decât celelalte). Introduceți știfturile pentru un capăt în firul elastic, alternând direcția, apoi repetați la celălalt capăt. Tot în acest caz, pentru a-ți termina munca de Ziua Mamei , pune un punct de lipici fierbinte pentru a fixa totul și întoarce-ți bijuteria : brățara cu ace de siguranță este gata.

Meșteșuguri pentru mama cu material reciclat

40
Pentru cei mai verzi, în schimb, o idee excelentă ar fi să creeze locuri de muncă frumoase de Ziua Mamei folosindmaterial reciclat . În acest fel, poți da drumul întregii tale creativități și, de asemenea, să dai o viață nouă unei sticle de plastic , unei suluri de carton și a tot ceea ce poate fi reciclat.
După cum puteți vedea în galerie, imaginația nu are nicio limită, așa că de ce să nu încercați să vă încercați un frumos buchet de flori realizat cu bază de sticle de plastic sau chiar copaci cu plastic reciclat care o cuceresc pe mama făcând cu ochiul la „mediu” .
Sau un minunat castel de role de toaletăcare îmbină creativitatea și reciclarea. Rolele pot fi vopsite cu tempera, ferestrele negre se adauga cu un marker si in final rolele se asambleaza cu ajutorul benzii dublu, pentru a forma castelul. Acoperișuri conice din hârtie colorată et voila, ce cadou minunat pentru mama.
În cele din urmă, ar putea fi o idee fantastică să refolosești un cuier metalic vechi pentru a crea o inimă frumoasă , poate împodobită cu perle și margele, pe care mama o poate agăța oriunde dorește. Pe scurt, cu siguranță nu lipsesc ideile, doar găsește-ți preferatul și apucă-te de treabă!