Cu această colecție de aforisme descoperim împreună cele mai frumoase fraze despre fericirea în dragoste . Aforisme despre fericire, fraze de fericire și gânduri pe care le putem face proprii fără prea mult efort, fraze și citate fericite despre fericirea în dragoste pe care să le împărtășim oamenilor pe care îi iubim și care ne fac fericiți.

Dragostea și fericirea merg foarte bine în aceeași propoziție. Două cuvinte care se cheamă, o căutare continuă. La urma urmei, toată lumea în viață caută puțină dragoste și fericire, uneori pare să nu se satură niciodată. Iată 40 de fraze despre fericirea în dragoste.

Citate, aforisme și fraze despre fericirea în dragoste

Cea mai mare fericire după iubire și mărturisire a iubirii. (Andre Gide)
Adevărata fericire nu se află în fundul unui pahar, nu este într-o seringă: o poți găsi doar în inima celor care te iubesc. (Jim Morrison)
Din când în când este bine să luăm o pauză în căutarea fericirii și să fim doar fericiți. (Guillame Apollinaire)
În fiecare zi spune cuiva că există ceva în el pe care îl admiri și îl apreciezi.
Veți descoperi că durează mai puțin de două secunde pentru a face o persoană fericită.
(Richard Carlson)
Fericit și care este capabil să iubească mult. Dar a iubi și a dori nu sunt același lucru. (Hermann Hesse)
Prietenii își arată dragostea în momentele dificile, nu în fericire. (Euripide)
Ce îi face pe oameni fericiți
Și în ceea ce privește amprentele: toate sunt diferite. Personal, am nevoie de multă afecțiune, să fiu iubită și să iubesc. De dragoste adevărată. Restul vine de la sine. (Audrey Hepburn)
Dacă vrei să fii fericit, dacă vrei să fii liber, învață să iubești. Să iubești și să te lași iubit. (Fabio Volo)
Bărbații vor să facă toată fericirea sau, dacă este imposibil, toată nefericirea celor pe care îi iubesc. (Jean De La Bruyere)
Pentru a fi fericit, ai nevoie de un singur lucru: să iubești și să iubești cu sacrificiu de sine, să iubești pe toată lumea și totul, să răspândești pânza de păianjen a iubirii în toate direcțiile: oricine se întâmplă să fie înăuntru, care trebuie luat. (Lev Tolstoi)
Schopenhauer a spus că fericirea este o stare negativă, dar nu sunt de acord. În ultimii douăzeci de ani am înțeles ce înseamnă fericirea. Pentru că sunt destul de norocos să fiu căsătorit cu o soție minunată. Mi-aș dori să pot scrie mai multe despre acest subiect, dar este vorba despre iubire, iar iubirea perfectă este cea mai frumoasă dintre toate frustrările pentru că este mai mult decât poți exprima tu. (Charlie Chaplin)
Da, ești întotdeauna bun, și aproape iubitor, când ești fericit. (Charles Joseph De Ligne)
Unul dintre marile secrete ale fericirii este să moderezi dorințele și să iubești ceea ce ai deja. (Emilie du Chatelet)
Dragostea este acea condiție în care fericirea altei persoane este esențială pentru a ta. (Robert A. Heinlein)
Viață fericită care începe cu iubire și se termină cu ambiție. Atâta timp cât există ceva ardoare în noi, putem fi iubiți. Apoi acest foc se stinge: atunci ce frumos și mare este locul ambiției. (Blaise Pascal)
Dacă cineva iubește o floare, din care există un singur exemplu în milioane și milioane de stele, acest lucru este suficient pentru a-l face fericit când se uită la ea. (Antoine de Saint-Exupery)
Nu avem nevoie să căutăm fericirea: dacă avem dragoste pentru alții, ea ne va fi dată. Este darul lui Dumnezeu (Maica Tereza de Calcutta)
Pentru a înțelege întreaga valoare a fericirii trebuie să ai pe cineva cu care să o împărtășești. (Mark Twain)
Prin iubire suntem fericiți. (Anonim)
Te iubesc, tu mă iubești, asta vrea inima mea; tu mă iubești, te iubesc, aceasta este adevărata fericire. (Marie-Jeanne Roland de la Platiere)
Cele trei mari elemente esențiale ale fericirii în această viață sunt ceva de făcut, ceva de iubit și ceva de speranță. (Joseph Addison)
Adevărata fericire este ca radiul. Este o formă de iubire care devine cu atât mai completă cu cât este mai îndreptată spre ceilalți; din acest motiv fericirea este la îndemâna tuturor, chiar și a celor mai săraci. (Robert Baden-Powell)
Pentru a fi fericit, eliminați cuvintele „dacă numai” și înlocuiți-le cu cuvintele „data viitoare”. (Smiley Blanton)
Este mai bine să fii îndrăgostit nefericit decât să fii căsătorit nefericit. Unii norocoși au succes în ambele. (Guy De Maupassant)
Două lucruri ne salvează în viață: iubirea și râsul. Daca ai unul e bine. Dacă le ai pe amândouă, ești invincibil. (Tarun Tejpal)
Omul este rareori conștient că este fericit. Dar îi place să-și amintească că a fost și să-și imagineze că va fi. (Charles Regismanset)
Adevărata fericire vine dintr-un sentiment de pace interioară și împlinire care, la rândul său, este obținută prin cultivarea abnegației, a iubirii, a compasiunii și prin eliminarea resentimentelor, egoismului și lăcomiei. (Dalai Lama)
Fericirea nu este un rezultat: este o consecință. Dacă îți spun că iubind vei fi fericit, fericirea va fi o consecință, nu un rezultat. Dacă crezi că trebuie să iubești, pentru că vrei să fii fericit, nu va ieși nimic din asta. (Osho Rajneesh)
Există o singură fericire în viață: să iubești și să fii iubit. (George Sand)
Vom fi fericiți sau vom fi triști, cui îi pasă
Vom fi unul lângă celălalt. Și asta trebuie să fie, acesta este esențialul. (Gabriele D’Annunzio)
Fericire și dragoste, nimic altceva. Fericit și cine știe să iubească. (Hermann Hesse)
Să iubești ceea ce ai, să știi să te bucuri, să te bucuri de privilegiile stării tale, să nu-i invidiezi pe cei care par mai fericiți decât noi, să ne aplici pentru a ne desăvârși și pentru a obține cele mai mari beneficii din comportamentele noastre, și tot ceea ce numesc fericire. (Emilie du Chatelet)
Ce este fericirea
O casă cu oamenii pe care îi iubești înăuntru. (Amy Bratley)
Dacă nefericit este iubitul care invocă sărutări de care nu cunoaște gustul, de o mie de ori mai nefericit este cel care gustă tocmai acest gust și atunci i s-a refuzat. (Italo Calvino)
Am comis cel mai mare păcat pe care îl poate săvârși un om: nu am fost fericit.” (Jorge Luis Borges)
Fericirea supremă a vieții este să fii iubit pentru ceea ce ești sau, mai bine, să fii iubit în ciuda a ceea ce ești. (Victor Hugo)
Și partea mea de fericire în viață pe care o voi încredința inimii tale: te iubesc. (Alphonse Karr)
Ceea ce îi face pe bărbați fericiți este să iubească ceea ce au de făcut. Acesta este un principiu pe care compania nu se întemeiază. (Claude Adrien Helvetius)
Fericirea este întotdeauna aceeași, dar nefericirea poate avea variații infinite, așa cum spunea și Tolstoi. Fericirea este o alegorie, nefericirea este o poveste.
(Haruki Murakami)
Fericirea nu constă în a fi iubit: aceasta este doar o satisfacție a vanității amestecată cu dezgust. Fericirea este în iubire. (Thomas Mann)