Crăciunul este un festival care este sărbătorit pe 25 decembrie pentru a sărbători nașterea lui Isus și este sărbătorit în toată lumea . Este adesea văzută ca o zi în care poți avea chef și poți primi o mulțime de cadouri, dar dincolo de latura delicioasă și distractivă există mai presus de toate o latură religioasă care nu trebuie umbrită. Crăciunul este și o zi a urărilor de bine, în care închideți ochii la lucruri rele din trecut și întindeți mâna, trebuie să fiți mai amabil și să aveți un început bun și să vă urați bine.
Trucul pentru a alege fraze frumoase de Crăciun este să găsești fraza potrivită pentru a încălzi inima destinatarului. Mai jos veți găsi o colecție de fraze de urări de Crăciun Fericitdar nu toate pot fi potrivite pentru toată lumea, există fraze destinate unui public feminin, masculin, prietenilor, iubitului sau iubitei, membrilor familiei (mamă, tată, frate, soră), cunoscuți sau colegi de serviciu; dacă poți distinge asta înseamnă că te afli într-un punct bun. În orice caz, nu uitați să puneți obișnuitul „Crăciun Fericit” la sfârșitul oricărei propoziții, astfel încât să fiți sigur că, pe de altă parte, mesajul este înțeles, apreciat și eventual reciproc… dar nu greșit înțeles.
1) Adevăratul mesaj al Crăciunului este că nu suntem niciodată singuri. Craciun Fericit.
2) Vă doresc un Crăciun Fericit, sărbători fericite și o revenire liniștită la muncă… Cât mai târziu.
3) Te iubesc. Și Crăciunul este cea mai magică perioadă din an pentru a vă aminti. Sărbători fericite, iubire.
4) Nu am barbă și rochie roșie, dar oricum vă trimit un cadou. Craciun Fericit!
5) Cele mai bune urări, iubire! Tu ești Crăciunul meu.
6) Va doresc un Craciun Fericit tuturor fulgilor de nea.La multi ani!
7) Crăciunul oferă întotdeauna un mic basm. Din fericire, al nostru a început cu mult timp în urmă. Salutări, dulcea mea destinație!
8) În fiecare an mesajele obișnuite: vedete, dragoste și Moș Crăciun. Simplitatea este întotdeauna apreciată, dacă este însoțită de o mare urare: Crăciun fericit.
9) O îmbrățișare dulce pentru Moș Crăciunul meu preferat. La multi ani.
10) Cele mai frumoase lucruri din viață nu se văd întotdeauna cu ochii… Pentru tine, dorința ca anotimpul inimii să fie cu adevărat special. Craciun Fericit!
11) Sper că Crăciunul tău este la fel de fericit ca al meu. Am primit un cadou minunat: mi-am dat seama că te iubesc.
12) Sper că ți-am adus ceea ce ai cerut. Daca am uitat ceva, va rog sa-l scrieti Befanei care va aranja sa va fie trimis. Mos Craciun.
13) Uită-te la acel șemineu! Există un bătrân cu pachet! Mesajul ei este cu totul special: mamici si tati, Craciun Fericit!
14) Una dintre cele mai mari bucurii ale Crăciunului este să le poți spune prietenilor cât de importanți sunt pentru noi. Craciun Fericit.
15) Fie ca magia Crăciunului să întărească în tine bucuria de a împărtăși, de a spera și de a-ți reînnoi mereu viața. Te iubesc, mamă și tata.
16) Să te am este minunat și, atâta timp cât ești alături de mine, fiecare Crăciun va fi din ce în ce mai frumos.
17) Am invatat datorita tie ca cele mai frumoase lucruri din viata nu se privesc cu ochii, ci se simt cu inima. Astăzi vreau să vă reamintesc cu urările mele de Crăciun Fericit. Mulțumesc, mamă și tată!
18) Cu speranța că tot ceea ce îți dorești poate fi împlinit. Craciun Fericit.
19) Cele mai bune urări pentru fiecare zâmbet care te va face să te simți bine, pentru fiecare vis pe care vrei să-l realizezi, pentru fiecare sărut care îți va încălzi inima. Craciun Fericit!
20) Un Crăciun de bucurie și magie, care ne umple de emoții și mulțumește cu lucruri mărunte: și aceasta este dorința mea pentru voi toți, prietenii mei. La multi ani!
21) De Crăciunul acesta nu vreau lumini colorate și străzi împodobite, ci multe gânduri fericite care să lumineze inimile prietenilor. De Crăciunul acesta nu vreau bărbați bine îmbrăcați care să se prefacă amuzați, ci obraji vopsiți în roșu pentru prea multe zâmbete. De Crăciunul acesta vreau o îmbrățișare caldă care să-ți învelească inima. Urări sincere.
22) Fie ca spiritul Crăciunului să te urmeze în toate zilele viitoare; Fie ca pacea și dragostea să vă umple inima, frumusețea să vă invadeze lumea, fericirea și bucuria să locuiască în casa voastră, în fiecare zi mai mult. Craciun Fericit.
23) Pentru un Crăciun de bucurii împărtășite, zâmbete sincere și cuvinte de dragoste. Salutări cu toți.
24) Este timpul petrecerii, cadouri neașteptate, poezii sincere și fraze gata făcute, priviri vesele și decorațiuni strălucitoare. Este un moment special, care devine extraordinar atunci când este împărtășit cu oamenii pe care îi iubești. Îți doresc cel mai bun Crăciun din viața ta.
25) Fie ca tu să descoperi sensul mai profund al Crăciunului cu pace, bucurie și seninătate, pentru o renaștere interioară profundă. La multi ani.
26) Arome dulci! Și o zi de sărbătoare, cu panettone, dulciuri și lichioruri. Vorbim despre bucuria păcii în inimi, așteptăm și sperăm un Crăciun al iubirii.
27) Un pom iluminat al dorințelor și o cometă pe calea ta: Fie ca acest Crăciun să reînvie încrederea în ceilalți. La multi ani.
28) Certitudinea de a fi iubit, și nu doar de Crăciun, este cel mai bun cadou de găsit sub brad. Sărbători fericite.
29) Crăciunul este dragoste și de aceea îți doresc un Crăciun în fiecare zi a vieții tale. Cele mai bune gânduri!
30) Cu dorinta ca Sfantul Craciun sa va aduca, printre darurile de sub brad, seninatate infinita. Craciun Fericit.
31) Profit de viitoarele sărbători de Crăciun și de sfârșit de an pentru a vă exprima recunoștința pentru ceea ce ați făcut pentru noi.
32) Vă sunt deosebit de aproape în aceste zile de sărbătoare, când simt și mai puternic căldura și confortul prieteniei voastre. La multi ani!
33) Un Crăciun fericit frumos pentru fulgul meu de nea preferat.
34) Voi căuta cea mai frumoasă poveste și ți-o voi șopti încet, astfel încât să ajungă la inima ta și să-ți aducă urarea mea de Crăciun Fericit. Te iubesc.
35) Dragă, Moș Crăciun va veni la miezul nopții să te răpească și să te ia la mine. Cererea mea a fost clară: vreau cea mai prețioasă bijuterie din lume. Craciun Fericit.
36) Crăciun fericit pentru bucurie, Crăciun fericit cu dragoste, Crăciun fericit cu dragoste, Crăciun fericit cu inimă și, când va trece Crăciunul, cele mai bune urări pentru anul care vine! Te iubesc.
37) Mă uit în cer și mă uit la o stea, dar chiar dacă este frumoasă, nu va fi niciodată ca a mea, care în acest Crăciun special strălucește ca nimeni în lume. Tu ești steaua mea mică, doar a mea. La multi ani!
38) Mă uit la ochii tăi și văd stelele, îți admir zâmbetul și nu mai ating pământul, mă gândesc la buzele tale și îți simt căldura. În acest Crăciun magic, ești îngerul meu. Te iubesc.
39) Luni argintii cu stele aurii, gnomi, spiriduși și zâne fermecate, o ploaie de urări de bine și un gând de zână, Crăciunul acesta să îți taie răsuflarea!
40) Acea sanie aleargă repede în firmament, Moșul coboară pe horn și îți lasă un mic cadou. Arată bine și special: urările mele de Crăciun Fericit!
41) Cele mai frumoase lucruri nu se privesc cu ochii, ci se simt cu inima. O urare caldă pentru un Crăciun Fericit.
42) Roșu și mare, acel micuț Moș coboară din șemineu… Amintește-ți ce să aduci: el îți oferă urările mele de Crăciun!
43) Fie ca această zi, născută sub o pătură rece de zăpadă, să fie cea mai fierbinte și mai strălucitoare a anului pentru tine. Craciun Fericit!
44) Din șemineul din apropiere iese un înger mic, l-am rugat în secret să aducă bucurie în fiecare loc. Atata bucurie si atata dragoste pentru prietenii pe care ii am in suflet!
45) Moș Crăciun a sosit, dar uite ce a împachetat pentru tine… Un pachet cu totul special cu o mare urare de Crăciun Fericit!
46) Nu l-am rugat pe Moș Crăciun să vă aducă multe cadouri: i-am spus să pună un vârf de fericire și seninătate în sacul lui mare pentru a vă face viața și mai minunată! Cele mai bune gânduri.
47) Vă doresc sincer un Crăciun fericit.
48) Vă trimit cele mai calde urări de Crăciun.
49) Îți doresc ție și familiei tale ca Crăciunul acesta să-ți reînnoiască liniștea.
50) Îți doresc cel mai bun Crăciun din viața ta. Cele mai bune gânduri.
51) Felicitari de Craciun. Fie ca această zi specială să vă aducă mult noroc și și mai multă dragoste.
52) Îți trimit cele mai calde urări pentru marea stima pe care o am pentru tine. Cele mai bune gânduri.
53) Cele mai bune urări de vacanță liniștită, fericire și pace.
54) Sper că acest Crăciun vă poate umple inima de bucurie și vă poate oferi energie nouă pentru a iubi și mai mult.
55) Sper din tot sufletul ca sub brad sa gasesti niste cadouri deosebite. Craciun Fericit.
56) Fie ca acest Crăciun să fie de neuitat pentru ea și familia ei. Urări sincere.
57) Fie ca acest Crăciun să fie o zi liniștită pentru tine, în care să te bucuri de puțină pace și liniște. Cele mai bune gânduri.
58) Fie ca Ajunul Crăciunului să strălucească cu har și dragoste. Cele mai bune urări ție și familiei tale!
59) Multe urări sincere pentru un Crăciun Fericit.
60) Fie ca căldura Crăciunului să intre în casa ei pentru a-i aduce bucurie și liniște.
61) Fie ca Sfântul Crăciun să vă aducă familiei tale fericire infinită și de nedescris. Craciun Fericit.
62) Sper că acest Crăciun să-i aducă nu numai cadouri minunate sub brad, ci și pace infinită. Sărbători fericite.
63) Fie ca cea mai frumoasă melodie a Crăciunului să vă pătrundă în casa. Craciun Fericit.
64) Cu dorința ca fiecare dorință să poată fi îndeplinită.
65) Fie ca acest Crăciun să o facă să trăiască timpul autentic în care se simte mereu fericită. Craciun Fericit.
66) Sărbători fericite și urări din inimă de bucurie și pace.
67) Crăciun fericit, cu dorința ca această sărbătoare să aducă multă fericire ție și familiei tale.
68) Sărbători fericite, cu speranța de a ne revedea curând.
69) Vă doresc sincer un Crăciun minunat.
70) Urări de Crăciun, pentru ea și familia ei.
71) Crăciunul nu este o întâlnire, ci o stare de spirit. Cu inima plină de bucurie, vă transmitem cele mai bune urări.
72) Trec zilele, săptămânile, lunile, apoi în sfârșit ajungem la Crăciun și, ca întotdeauna, atmosfera devine magică, există un aer de sărbătoare, ne gândim la cadouri și la cei mai dragi prieteni și este plăcut să facem schimb de cele mai bune urări. Craciun Fericit tie si tuturor celor dragi!!
73) Un Crăciun fericit celor care m-au suportat, celor care m-au înșelat, celor care m-au jignit, celor care mi-au zâmbit, celor care m-au făcut să zâmbesc, celor care m-au făcut fericit și de asemenea celor care m-a facut sa imi fac griji. Un Craciun Fericit tuturor celor care la bine si la rau au intrat in viata mea…toti sunteti fantastici si toti importanti!
74) Un înger care stătea pe un nor m-a întrebat ce vreau cadou de Crăciun și i-am spus: ai grijă de cine citește acest mesaj.
75) Fie ca sunetul melodios al clopotelor să îndeplinească dorințele celor care încă mai cred în dragoste, fie ca seninătatea Crăciunului să alunge momentele grele din viața noastră, aducând bucurie acolo unde este durere, iubire unde este ură și atâtea căldură din adâncul inimii tale, Crăciun fericit.
76) Celor cărora le place să doarmă, dar se trezesc mereu bine dispus, celor care încă mai salută cu un sărut, celor care muncesc mult și se distrează mai mult, celor care merg repede cu mașina dar nu sună la semafoarelor, celor care ajung târziu, dar nu caută scuze, celor care închid televizorul pentru a discuta, celor care sunt de două ori mai fericiți când ajung la destinație, celor care se trezesc devreme pentru a ajuta un prieten , celor care au entuziasmul unui copil și gândurile unui bărbat , celor care văd negru doar când este întuneric, celor care nu așteaptă ca Crăciunul să fie mai bun. Craciun Fericit!
77) As vrea sa cred ca toata lumea va petrece un Craciun linistit dar din pacate nu va fi asa…un gand celor care vor petrece aceste sarbatori singuri, in spitale, in case de batrani, celor care vor fi departe de familiei lor, celor care nu au o casă, un loc de muncă… cu speranța că lucrurile se vor îmbunătăți în noul an care vine…
78) Vă doresc să simțiți și să vedeți Crăciunul prin ochi și inimi. a copiilor, cu uimire si uimire.emotie pe care numai ei stiu sa o dea!
79) Aerul este rece, dar nu inima sunt zile pline de iubire. Fiecare vis împlinit, multe urări pentru un Crăciun Fericit!
80) Dorința noastră este să-ți arunci necazurile pe fereastră și să lași să intre bucurii și satisfacții. Sarbatori fericite si urari din suflet de liniste si liniste. Craciun Fericit!
81) Crăciunul, cea mai magică și specială perioadă pentru a ne reînnoi afecțiunea față de cei pe care îi iubim cu adevărat. Cele mai bune urări din inimă.
82) Crăciunul a sosit și toată lumea caută un cadou frumos pe care să-l facă celor care se iubesc, dar cel mai mare și mai frumos cadou este să ai mereu, în viața de zi cu zi, oameni care te iubesc și care îți sunt aproape în cel mai mare măsură. momente dificile. Craciun Fericit din suflet!
83) Crăciun fericit tuturor prietenilor.
Un gând mai ales celor care sunt singuri, celor care suferă, celor care muncesc chiar și în această seară, celor care caută seninătatea, celor care au avut zile grele și sperând într-un viitor mai bun, celor care nu renunță niciodată, niciodată.
CITEȘTE ȘI:
Expresii pentru felicitări amuzante de Crăciun
Expresii pentru felicitări de Crăciun în rimă
Expresii religioase pentru felicitări de Crăciun
Poezii, versuri și fraze pentru copii
Cum să faci felicitări de Crăciun fericit în engleză