Mai jos veți găsi o selecție dintre cele mai frumoase Imagini și Expresii de Urări de Zi de Naștere pentru un Prieten pe care le puteți folosi pentru urările voastre speciale de ziua de naștere: veți găsi ironice, spirituale, amuzante și pline de emoții. Alegeți cu atenție frazele prietenului dvs. de naștere pentru a sărbători într-un mod special. O felicitare de ziua de nastere potrivita acestui scop trebuie sa fie capabila sa exprime afectiunea pe care o simtim pentru ea, subliniind legatura profunda si poate reusind sa transmita acea complicitate care ne leaga.
Găsirea cuvintelor potrivite pentru a ura la mulți aninu este întotdeauna ușor, cel puțin dacă nu vrei să fii banal folosind cuvinte obișnuite. Dacă este ziua de naștere a unui prieten deosebit, poate cea a inimii la care cineva a frecventat încă din copilărie, compania poate fi și mai complicată. Dacă sunteți în căutarea unor Citate pentru cel mai bun prieten potrivite pentru urări speciale de ziua de naștere, iată 100 de urări de zi de naștere pentru un prieten.

Urări de zi de naștere pentru un prieten

Anii trec pentru toată lumea, dar îi arăți doar pe cei mai buni. La mulți ani
, în această zi specială toate momentele petrecute împreună îmi revin în memorie! Acest lucru îmi provoacă întotdeauna un zâmbet pe buze. La multi ani prietenul meu!
Un prieten și cineva care îți înțelege trecutul, crede în viitorul tău și te acceptă așa cum ești. Chiar dacă îmbătrânești… La mulți ani!
Un prieten bun și o persoană specială, asta este ceea ce ești pur și simplu pentru mine, la mulți ani!
Să-ți spun că în fiecare an devii cel mai înțelept prieten pe care l-am avut vreodată! Fie ca tu să scoți tot ce e mai bun în viața ta în continuare!
Întrucât astăzi nu este o zi normală, nu vreau să vă trimit doar simple urări, așa că vă transmit speranța de a petrece o zi în care toate visele să devină realitate, cele mai bune urări!
Anii trec pentru toată lumea, dar îi arăți doar pe cei mai buni. La mulți ani!
Vă transmit cele mai bune urări pentru un an frumos! Dorește-te că stelele tale să-ți aducă noroc și să-ți îndeplinească visele! La multi ani!
Mulți oameni spun că cel mai bun mod de a-ți aminti ziua de naștere a unui prieten special este să o uiți măcar o dată. Sper să nu mi se întâmple niciodată cu tine, la mulți ani!
Amintește-ți întotdeauna că cu cât vrei să apari mai tânăr, cu atât vei apărea mai în vârstă!
În amintirea vremurilor bune, vă fac cele mai bune urări de ziua
mea, nu voi uita niciodată aventurile noastre nesfârșite. Încă te iubesc după tot ce s-a întâmplat! Cele mai bune urări
Astăzi ești cu un an mai mare. Viitorul este mereu în mâinile tale! Fii curajos și ia-ți visele de mingi! La multi ani
Draga mea prietenă, ziua de naștere este felul în care natura ne spune: „Astăzi poți mânca tot tortul dorești!”
Atâtea lumânări și un tort cu
cei mici La mulți ani prietene!
Ei bine… A mai trecut un an și nu ai schimbat nici măcar un iotă. Te rog să rămâi mereu așa cum ești, pentru că ești specială!
Ești cu un an mai mare… Poți stinge toate lumânările sau trebuie să sun la pompieri. Îmbătrânim tot
timpul, dar în același timp trebuie să rămânem tineri! La mulți ani, bătrânul meu,
ești cel mai bun prieten al meu, știi să mă suporti, știi să mă consolezi și mă încurajezi când am nevoie. Toată lumea ar trebui să aibă un prieten ca tine lângă ei! La multi ani!
Anii trec, dar sunt ca monedele pe care le pui într-o pușculiță: te fac din ce în ce mai prețios. Salutari prietene!
Sunt multe zile de naștere în fiecare an, dar niciuna nu este la fel de importantă ca a ta: la mulți ani.
Da, trec anii și devenim din ce în ce mai mari: poveștile se schimbă, grupurile se schimbă, chiar și iubirile se schimbă, dar prietenii adevărați nu se schimbă niciodată. Cele mai bune gânduri!
Ziua de naștere a celui mai bun prieten al meu este, fără îndoială, o zi specială: la mulți ani!
Datele de naștere ale celor mai importanți prieteni ai noștri sunt ușor de reținut pentru că ne fac să realizăm cât de norocoși am fost că am întâlnit oameni ca tine. La multi ani prietenul meu.
Multe urări de bine pentru o persoană specială: fără tine viața mea ar lipsi ceva important.
Sunt puține lucruri care mă fac cu adevărat fericit: unul dintre ele este prietenia ta. La multi ani.
Și ca în fiecare an, tu și cu mine, sărbătorim împreună această zi importantă: îți doresc mult noroc și multă bucurie, prietene.
Pune-ți o dorință și stinge lumânările! Cele mai bune urări unei persoane importante, un punct de referință care m-a ajutat chiar și în cele mai grele momente: un prieten adevărat.

Continuați să citiți Citate despre ziua de naștere pentru un prieten

Urări prietenului meu! Anii trec, dar mereu îi arăți doar pe cei mai buni: dar cum te descurci
Azi este o zi cu totul specială și îți vin în minte toate momentele petrecute împreună: știi că te iubesc din ce în ce mai mult
La mulți ani!
Prietenul meu este încă bătrân: poți stinge toate lumânările acelea de pe tort sau ai nevoie de ajutorul pompierilor
Știi că ziua de naștere este unealta naturii care să-ți spună „azi poți mânca ce vrei”
Fericiți ziua de nastere prietene!
Ce norocoasă sunt: ​​ești prietenul perfect, cel care știe să mă suporte, care știe să mă consoleze și care știe să mă sfătuiască atunci când am nevoie. Toată lumea ar trebui să aibă alături pe cineva la fel de special ca tine. La multi ani.
Felicitări, ai câștigat din nou titlul de cel mai bun prieten al meu anul acesta! Cele mai bune urări și felicitări pentru reperul atins
Dacă ne-am promis unul altuia că vom fi prieteni pentru totdeauna, ce vrei să fie încă un an
La mulți ani.
La mulți ani prietene: știi că nu suntem aici să sărbătorim anul trecut, ci cel care începe. Împreună.
Cel mai bun prieten al meu, în ciuda trecerii anilor, rămâne mereu tânăr și frumos. La mulți ani, dar amintiți-vă că atunci când va fi ziua mea, voi dori să aud aceleași lucruri!
Ești o fată foarte specială și ai devenit atât de importantă pentru mine în cel mai scurt timp. Acesta este motivul pentru care sunt atât de fericit astăzi că pot împărtăși cu voi o zi specială ca astăzi. La multi ani frumosi, fie ca tu sa realizezi toate visele pe care le pazesti cu gelozie in sertarul tau.
Chiar dacă ne cunoaștem de foarte puțin timp, mi-ai intrat repede în inima și din acest motiv, într-o zi atât de importantă ca astăzi, în care se sărbătorește nașterea ta, nu pot decât să-ți urez să nu pierzi niciodată zâmbetul care a făcut eu.înțelegi ce persoană specială ai fost. La multi ani prietenul meu.
Am devenit recent prieteni, dar mi se pare că te cunosc de veci. La multi ani prietene, esti o fata foarte speciala.
Ne cunoaștem de mulți ani și împreună am trecut prin multe. Ești o persoană specială și sunt mândru că pot împărtăși zilele mele cu tine. La mulți ani draga mea, să-ți îndeplinești fiecare dorință.
Esti un prieten special si din acest motiv iti doresc numai bine, mai ales in aceasta zi foarte importanta pentru tine. La multi ani draga mea.
A fi prietenul tău este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat vreodată în viață. La multi ani, esti o fata foarte speciala.
Chiar dacă astăzi nu voi putea fi lângă tine când vei sufla lumânările, să știi că îți voi fi aproape cu inima. Știu că vei fi frumoasă și că va fi o seară cu totul specială. La multi ani prietene, esti o persoana grozava.
La multi ani prietene, chiar daca nu ne-am mai vazut de mult sa stii ca pentru mine vei ramane mereu acea fata speciala pe care am cunoscut-o cu multi ani in urma in parc.
Sărbătorim această zi împreună de mulți ani, practic de când ne-am născut, totuși de fiecare dată există întotdeauna ceva diferit, de fiecare dată este întotdeauna o emoție nouă și frumoasă. Te iubesc și sunt fericit să fiu aici cu tine. La multi ani prietene, esti cel mai bun.
Ești cel mai bun prieten pe care l-am avut vreodată în viața mea și sunt încântat să pot împărtăși această zi de sărbătoare cu tine. La multi ani prietene, esti mereu extraordinar.
La mulți ani celui mai bun prieten pe care l-am avut vreodată în toată viața mea, ești special și nu voi înceta să-ți amintesc cu fiecare zi care trece. La multi ani.

Alte Citate frumoase pentru a urări „La mulți ani, prietenul meu!”
La multi ani prietene, iti doresc sa realizezi tot ce iti doresti si sa o faci cu toata fericirea si entuziasmul care te-a distins mereu de cand te cunosc, adica toata viata. Cele mai bune urări prietene, ești cel mai bun.
Ne cunoaștem de când eram fetițe, am petrecut mulți ani și multe emoții împreună, am crescut împreună și ați fost întotdeauna cel mai bun prieten pe care mi l-am putut dori vreodată. Astăzi, când am atins o altă piatră de hotar foarte importantă și am reușit-o încă o dată împreună, sunt cea mai fericită femeie din lume care vă doresc tot ce vă poate oferi viața. Îți doresc să-ți îndeplinești toate dorințele și să fii mereu la fel de entuziasmat de viață așa cum ai fost întotdeauna. La mulți ani, prietene, de la cel mai bun prieten al tău din istorie. Te iubesc pe care nu pot să-l explic în cuvinte.
Deși știu că nu-ți place să sărbătorești zilele de naștere, și mai ales pe ale tale pentru că ți-e puțin frică să nu îmbătrânești, eu, ca prietena ta cea mai bună, îți doresc la fel. La multi ani prietene, esti cea mai frumoasa persoana pe care o cunosc, si chiar daca timpul trece, sa stii ca vei ramane din ce in ce mai frumoasa si mai stralucitoare in fiecare an. Te iubesc la nesfarsit.
Aceasta zi mult asteptata a sosit in sfarsit si ma bucur sa o impartasesc cu tine si sa fiu langa tine in aceasta seara, cand stingi acele lumanari care uneori te-au speriat dar care de multe alte ori ti-au dat curaj si putere. La mulți ani prietene, ai fost întotdeauna cel mai bun. Te iubesc atat de mult.
Ne-am cunoscut când eram aproape încă în leagăne, iar astăzi, după toți acești ani, suntem încă aici împreună pentru a sărbători și a împărtăși fiecare piatră de hotar din viață. În acest caz sărbătorim încă un an, care este întotdeauna ceva minunat de adăugat la întregul moment al vieții noastre petrecute împreună. Ești cel mai bun prieten pe care mi l-aș putea dori vreodată și cel mai bun lucru este că ai fost toată viața mea. La mulți ani dragă, te iubesc pe care nu pot să-ți explic.
Ne-am cunoscut recent și totuși pot spune cu certitudine că ești cel mai bun prieten pe care l-am avut vreodată și sunt încântat să petrec această zi interesantă alături de tine. La mulți ani dragă, te iubesc.
Cele mai bune urări prietene, ești cea mai bună persoană pe care o cunosc și mă faci mai mândru de tine în fiecare zi pentru tot ceea ce faci și pentru cine ești. La mulți ani dragă, te iubesc sincer și adevărat.
La mulți ani celui mai bun prieten al meu de-o viață. Tot ceea ce am trecut tu și cu mine împreună nu poate fi spus într-o felicitare, dar știu că este gravat în inima ta ca și în a mea. La mulți ani dragă, o mie de aventuri astea. Te iubesc și te voi iubi mereu.
La mulți ani celui mai bun prieten al meu, vei avea întotdeauna un loc special în inima mea. Mă bucur să petrec această zi alături de voi și că, în ciuda vremii, continuăm să îmbătrânim împreună. La mulți ani scumpo, îți doresc o lume bună.
Ești cel mai bun prieten pe care mi l-aș dori vreodată să-l am și în această zi dedicată numai ție nu pot decât să-ți doresc să-ți realizezi toate visele și să continui să lupți cu toată tine, așa cum ai făcut întotdeauna, pentru a le realiza . La multi ani prietene, chiar iti doresc un bine infinit.
De obicei, zilele de naștere sunt urate pentru o mie din aceste zile. Ne-am petrecut fiecare zi împreună, făcând-o din ce în ce mai specială. Îți doresc să nu te uiți niciodată înapoi și să găsești fericirea în fiecare zi. La multi ani prietenul meu.
Să ai o sută de zâmbete, o sută de momente de bucurie, o sută de strigăte de fericire. O sută din toate acestea și o sută din aceste zile, pentru prietenul care este sută la sută și cel mai bun din lume.
Ziua ta de naștere este o zi foarte specială, pentru că pot mulțumi lumii că te-ai născut și ai crescut cu mine. La multi ani prietenul meu.
Nu există o legătură mai profundă ca aceea între cei mai buni prieteni. Prietenii sunt ca surorile care se aleg una pe cealaltă și, de fapt, ne-am ales pe noi înșine. La multi ani prietene!
La mulți ani, o sută, o mie din aceste zile. Vreau să fii mereu fericit, plin de bucurie, uşurinţă, emoţii. Traieste intotdeauna cel mai bine si nu lasa nimic sa te doboare!
Îți doresc o viață lungă, foarte lungă. Cu mine lângă tine, desigur. La multi ani!
Astăzi este o zi specială și nu este specială pentru că este ziua ta. Este special pentru că ești special și faci totul frumos. La multi ani!
Vreau să fii mereu fericit, mi-ar plăcea să te închid într-un balon și să evit toate acele dezamăgiri care te doboară de foarte multe ori. Din păcate nu o pot face, dar îți pot promite că voi fi mereu acolo, gata să te susțin atunci când ai cea mai mare nevoie. La multi ani!
Cei mai buni prieteni sunt legați de un destin mai mare decât ei. După părerea mea există un fir invizibil care îi unește încă de dinainte să se cunoască. Tu și cu mine am făcut acest fir din ce în ce mai puternic. La multi ani prietene!
Ești cel mai bun prieten pe care l-aș putea întâlni vreodată. Îți doresc tot ce cauți. La multi ani.
Sper că într-o zi poți să-ți realizezi toate visele și până în acea zi îți doresc să fii mereu la fel de fericit ca și astăzi. La multi ani celor mai buni prieteni.
Dacă este adevărat că anii trec pentru toată lumea, este și adevărat că îi arăți doar pe cei mai buni. La multi ani!
Nu știu de ce, dar de fiecare dată când cineva își împlinește ziua de naștere, vin în minte toate momentele bune cu acea persoană. Și astăzi, care este ziua ta, îmi vin în minte doar momente minunate. La multi ani!
Un prieten bun este cel care îți cunoaște trecutul, greșelile tale, trăiește în prezentul tău și crede în viitorul tău. Dar mai presus de toate, un prieten și cel care te acceptă așa cum ești. La multi ani!
Un prieten bun și o persoană specială. Și tu ești exact asta. La multi ani prietenul meu!
Fiecare an aduce un pic mai multă înțelepciune, iar tu ești cel mai înțelept prieten pe care îl am! (Asta nu înseamnă că ești bătrân, doar înțelept!) La mulți ani!
Astăzi este o zi specială. Împreună cu cele mai bune urări, vă transmit atâta speranță, atâta bucurie, atâta fericire. La multi ani, draga prietene!
Nu aș putea uita niciodată miile noastre de aventuri, chiar dacă aș fi vrut. În această zi specială, vă doresc încă o mie. La multi ani!
Îți doresc să ai curaj când ți-e frică, să ai speranță când ești abătut. Îți doresc frumusețe, când vei vedea doar întuneric, și îți doresc alături un prieten ca tine. Pentru că ești frumusețe, bucurie, speranță și lumină. La multi ani prietenul meu!
Fiecare persoană ar trebui să aibă alături un prieten ca tine. Multe urări și această zi să fie mai specială ca niciodată pentru tine!
Pentru fiecare prieten special ca tine, există o zi de naștere sărbătorită într-un mod la fel de special. Sper să vă ofer o zi minunată. La multi ani!
Cred că ziua de naștere este o zi foarte specială. Este ziua în care trebuie să sărbătorim tot ce am învățat anul acesta, cât de mult am crescut, oamenii din jurul nostru. Îți doresc să sărbătorești alături de cei pe care îi iubești, să nu te temi niciodată de nimic. La multi ani!
Anii trec, dar parcă nu vei îmbătrâni niciodată! La multi ani prietenul meu!
Prietenii care aleg să rămână cu noi toată viața devin puțin și familia noastră. Acum ești ca o soră pentru mine. După toți acești ani și aceste zile de naștere petrecute împreună, aproape că nu știu ce să vă mai urez. Deci, la mulți ani, prietene, și să ai mereu zâmbetul pe buze!
Dragă prietene, până acum ai devenit atât de bătrân încât nu mai știm unde să punem toate aceste lumânări. Nu renunța, vom face un tort mai mare anul viitor! La multi ani!
Potrivit unor studii științifice, sărbătorirea zilelor de naștere prelungește viața. Ei bine, ce așteptăm
Hai să sărbătorim! La multi ani!

Ultimele Citate pentru ziua de naștere a unui prieten
Am auzit că calota polară se topește cu o viteză incredibilă. Nu întâmplător ți-ai aprins deja toate lumânările.La
mulți ani!
Copacii, pentru fiecare an care trece, adaugă un inel, punând țesătură în jurul circumferinței. Toate acestea nu-ți sugerează nimic
La mulți ani, prietene, și te rog să nu mănânci prea multă prăjitură!
Am stat două ore uitându-mă la acest bilet pentru că nu știam absolut ce să scriu. La fel, mi-a luat ore întregi să decid ce să-ți ofer. Așa că m-am hotărât să scriu „pur și simplu” cele mai bune urări, iar pentru cadou… poate la anul.
Am uitat să merg să cumpăr un ventilator de ziua ta! Știi, la vârsta ta, cu toate acele lumânări devine greu să le stingi pe toate! La multi ani!
Anul acesta am vrut sa va surprind cu un cadou incredibil de original, fantastic, incredibil. Atunci m-am gândit că probabil nu mi-ai aprecia geniul. Așa că mulțumește-te cu un simplu și tradițional: „La mulți ani prietene!”.
Cele mai bune gânduri! Este un lucru minunat să poți sărbători o persoană intensă ca tine, înțeleaptă, matură, sofisticată. Atât de profund încât nu acordă importanță lucrurilor superficiale precum pot fi cadourile!
Oameni ca tine ar trebui să fie găsiți în fiecare colț al lumii. Dar stai… lumea este rotunda! La multi ani!
Trebuie să vă amintiți întotdeauna că vârsta nu contează. Dacă nu te simți ca o brânză sau un vin. La multi ani!
Am hotărât ca, pentru a-ți sărbători ziua de naștere anul acesta, o croazieră în Caraibe! Așa că nu uitați să-mi udați plantele cât timp nu sunt acolo! Cele mai bune gânduri!
După ce am căutat în lung și lat cadoul tău, m-am hotărât. Orice îți dorești cel mai mult se va întâmpla după ce citești acest mesaj! La multi ani!
Eram nehotărât dacă să aduc sau nu pompierii în această zi. Știi, cu toate acele lumânări de pe tort, e întotdeauna cel mai bine să fii previzibil. La multi ani!
La multi ani. Este petrecerea ta, dar bucuria aparține tuturor celor care te putem avea în viața noastră!
Salutări și un cuvânt foarte simplu, dar capătă un cu totul alt sens dacă este spus de o persoană care te iubește!
Nu trebuie să sărbătorești trecerea timpului, ci trebuie să treci timpul sărbătorind! La multi ani.
Ceea ce vezi nu este păr alb. Doar înțelepciunea ta a decis să se facă vizibilă tuturor! La multi ani.
Ziua de nastere este ziua in care iti pot spune ca te iubesc de cate ori vreau, fara sa arat ca un proxenet. La multi ani prietenul meu.
Nu știu ce să-ți mai doresc, dacă nu bucuria, fericirea, uşurarea care te-au însoţit mereu. La multi ani.
Ești un prieten minunat. Toți acești ani împreună ne-au făcut să trăim bucurie, tristețe, iubire și ură. Sper ca anii care vor urma sa fie la fel de frumosi ca si cei din trecut. La multi ani.
Nu este nimic mai frumos decât să ai un prieten care te înțelege dintr-o singură privire. Nu ne-am mai vorbit de ani de zile, pentru că nici nu mai trebuie să spunem multe lucruri. La multi ani prietenul meu. Și sperăm ca aceste „tăceri” ale noastre să dureze ani de zile.
Dragostea este un sentiment pur, intens, adevărat. Prietenia este aceeași. Ești puritate, intensitate și adevăr. Te iubesc. La multi ani prietenul meu.
Vârsta la sfârșitul zilei este doar un număr. Ceea ce contează cu adevărat în viață sunt oamenii care te însoțesc. Sper că poți rămâne în al meu mulți, mulți ani. Cele mai bune gânduri!
Nu există o rețetă pentru a fi fericit. Trebuie să trăiești, să te bucuri și să îndrăznești. Îți doresc să găsești mereu ceea ce cauți. La multi ani!
Nu ar fi nevoie să aprinzi nici măcar lumânările, pentru că atunci când ești într-o cameră, totul se aprinde. La multi ani!
Ziua de naștere este ziua perfectă pentru a înțelege câte dorințe nu ți-ai îndeplinit încă și pentru a încerca să le îndeplinești. La multi ani prietenul meu!
Îți doresc să găsești fericirea în fiecare colț pe care îl vei întâlni. Să vezi frumusețea în fiecare clipă pe care o vei trăi. Să simți bucuria în fiecare persoană pe care o vei cunoaște. Îți doresc să fii tu însuți, mereu și în orice caz. La multi ani.
Sunt atât de multe părți din tine care îmi plac, spontaneitatea ta, inteligența ta, bucuria ta. Dar întregul este cea mai frumoasă parte dintre toate. Pentru că cea mai bună parte ești tu. La multi ani!