Pentru a sărbători această zi cu o dedicație specială, iată o colecție cu cele mai frumoase Urări de La mulți ani pentru o fiică dintre cele mai dulci și mai tandre. Le puteți folosi pentru a pregăti o felicitare specială de ziua de naștere. Ca fiica ta.
Pentru fiecare părinte, o fiică este o sursă de mare mândrie, una dintre cele mai mari bucurii din viață. Ziua ei de naștere este întotdeauna specială pentru că, pe lângă faptul că reprezintă un moment de creștere, este și o oportunitate de a reîmprospăta amintirile copilăriei ei: să o ai în brațe ca nou născut și să o vezi transformându-se într-o femeie în fiecare an care trece și cu siguranță o mare emotie. Iată 75 de urări de La mulți ani pentru o fiică .

La mulți ani Imagini și citate pentru o fiică

Îi doresc micuței mele prințese tot norocul din lume. La multi ani, fiica mea!
Acum devii o domnișoară. Timpul zboară când te distrezi! Sunt mândru de tine și de toate micile tale realizări. Te iubesc de aici până pe lună și sper că astăzi este o zi specială pentru tine. La multi ani, fiica mea!
Ce grozav ai devenit fiica mea! Acum ești femeie și te admir pentru puterea ta și capacitatea ta de a iubi viața! La multi ani draga!
Ești cea mai bună fiică pe care cineva și-o poate dori. Te iubesc mai mult decât pot exprima cuvintele. Abia aștept să te văd înflorind. La multi ani fiicei mele! Multe urări la mulți ani celei mai frumoase vedete de pe firmament!
Fiica mea, ești cel mai mare cadou pe care l-am primit vreodată. Nu numai că mi-ai schimbat viața pentru totdeauna, dar m-ai făcut o persoană mai bună. Te iubesc și sper să ai o zi de naștere fabuloasă!
Anii trec, dar încă te imaginez ca prințesa aceea care obișnuia să se joace în sufragerie cu păpușile. Ești și vei rămâne mereu copilul meu, la mulți ani draga mea!
Fiica mea îmi amintesc și acum când te-am ținut pentru prima dată în brațe, erai atât de mică și neputincioasă, erai o mică prințesă de iubit și de protejat. Au trecut anii și ai devenit femeia frumoasă care ești acum. Suntem mândri de persoana în care ai devenit, te iubim mai mult în fiecare zi! La multi ani draga!
La mulți ani celei mai bune fiice din lume! Vă dorim o zi plină de iubire și fericire și fie ca toate dorințele voastre de astăzi să devină în curând realitate.
Îndrăznește să trăiești viața la care ai visat. Mergi înainte și îndeplinește-ți visele. (Ralph Waldo Emerson)
Ai fost întotdeauna prințesa casei și de ziua ta vreau să te simți ca o regină. Astăzi este o zi specială dedicată în întregime ție! La multi ani micutul meu!
Pe măsură ce crești și devii din ce în ce mai mare, amintește-ți că dragostea noastră pentru tine nu va îmbătrâni niciodată. La multi ani dulceata
Astăzi este o zi cu totul specială, pentru că la aceeași dată, cu ani în urmă, am văzut pentru prima dată chipul dulce al micului meu înger. La multi ani fiica mea! Nu-mi pasă de anii care trec, vei rămâne mereu micuțul meu. Esti cel mai mare cadou al meu, La multi ani fiica mea!
Fă din viața ta un vis și un vis, o realitate. (Antoine de Saint-Exupery)
De când ai venit pe lume am înțeles că minunile există: în cei șase dovada. Vă dorim la mulți ani și să continuați să aduceți lumină pe calea voastră!
Tu ești sursa fericirii noastre zilnice. Vă mulțumim că ați venit în viața noastră. Vă dorim o zi de naștere minunată!
Sosirea ta a făcut lumea noastră de un milion de ori mai bogată decât ți-ai putea imagina vreodată. La multi ani din suflet!
Vă dorim să continuați să fiți așa cum sunteți și să vă puneți inima în tot ceea ce faceți. La multi ani!
La mulți ani iubitei noastre prințese! Te iubim azi, mâine și pentru totdeauna!
Ne-ai făcut mereu foarte mândri și îți suntem infinit recunoscători. Vă dorim cele mai bune zile de naștere!
La fiecare zi de naștere, ni se amintește mereu de ceea ce contează cel mai mult în viață: dragostea pe care o simțim față de tine. La mulți ani adorabilei noastre prințese!
A avea o fiică este cu adevărat un dar de la Dumnezeu, asta înseamnă să vezi o mie de curcubee în fiecare zi și să ai o mie de motive să zâmbești. La multi ani printesa!
Cu cât trec anii, cu atât mi-ai oferit mai multe bucurii. Îți mulțumesc că m-ai făcut mereu atât de fericit. La multi ani!
Dragă fiică, îți dorim un viitor plin de sănătate și fericire… ca să poți avea grijă de noi când vom fi bătrâni. La multi ani!
Nu numai că suntem recunoscători că te avem ca fiică, ci și pentru dragostea, prietenia, bunătatea și sprijinul pe care ni le oferi. Vă dorim o zi de naștere minunată și un viitor spectaculos!

Citatele La mulți ani pentru o fiică continuă

La mulți ani fetiței mele vedete! Îmi amintesc de ziua în care te-ai născut, când doctorul mi-a pus acest mic pachet în brațe cu doi ochi mari magnetici. A fost unul dintre cele mai bune momente din întreaga mea viață. Te iubesc de moarte, copilul meu!
Sosirea ta nu numai că mi-a schimbat viața pentru totdeauna, ci m-a făcut ceea ce sunt astăzi. Să știi că te iubesc o lume de bine. La multi ani!
Viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor. (Eleanor Roosevelt)
În această zi, acum câțiva ani, am primit unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poate primi o femeie: frumoasa fetiță care ești. Ai fost o binecuvântare pentru mine și sunt cu adevărat mândru de persoana în care devii. Ești fiica mea, dar și o prietenă sinceră. Te iubesc mai mult decât reușesc cuvintele să spună! La multi ani!
La multi ani! Îți doresc ca o femeie puternică ca tine să devină o inspirație nu numai pentru familia noastră, ci și pentru lume.
Cu fiecare zi care trece devii din ce în ce mai dulce și mai adorabil. La mulți ani celei mai prețioase comori ale noastre!
În această zi specială, vrem să vă dorim să găsiți acea putere care vă va permite să vă îndepliniți visele. La multi ani!
Care sunt cele mai bune urări de ziua de naștere pentru o fiică
Nu știu, fiica mea, dar îți doresc să fii fericită în fiecare zi a vieții tale, să depășești fără teamă toate obstacolele pe care le vei întâmpina pe calea ta, să iubești și să fii iubită mereu. Ești comoara mea cea mai de preț. La multi ani!
Nașterea ta ne-a adus raiul direct pe pământ. Vă mulțumim că ne-ați ales. Vă dorim la mulți ani din toată inima!
Niciodată nu este prea târziu să fii cine ți-ai dori să fii. (George Eliot)
La mulți ani fiicei mele stelare. Îmi amintesc ziua în care te-ai născut: a fost unul dintre cele mai bune momente din viața mea. Te iubesc atat de mult! În această zi specială vreau să-ți doresc tot ce este mai bun în viață. La multi ani!
Sunteți toată viața, lumina și iubirea de care aveam nevoie în această lume nebună în care trăim. Fie ca tu să devii tot ce îți dorești. La multi ani!
Ești cel mai apropiat prieten al meu și nu mi-aș putea imagina viața fără tine. Esti dulce, amabila, dar mai presus de toate esti o fiica grozava. La mulți ani, stea strălucitoare!
A avea o fiică ca tine este cu adevărat cea mai mare realizare a vieții noastre. La mulți ani, dragă!
La multi ani micuta vedeta! Vă dorim o viață plină de vise de îndeplinit.
A avea o fiică ca tine este un privilegiu pentru puțini. De aceea, vrem să vă dorim tot binele din suflet. La multi ani!
Nu știu ce am făcut în viața mea trecută pentru a merita o fiică atât de minunată. Cu siguranță a fost ceva extraordinar, pentru că ești cea mai bună fiică din lume. La multi ani!
Dragă fiică, a mai trecut un an și ne bucurăm să vă vedem că devii mai frumoasă și mai înțeleaptă. La mulți ani celei mai bune fiice pe care am putea-o avea!
La mulți ani celei mai bune fiice pe care i-o putem dori! Vă dorim multă fericire și un viitor plin de satisfacții!
Crede în visele tale, oricât de imposibile ar părea. (Walt Disney)
Amintește-ți că dragostea noastră pentru tine depășește infinitul. La multi ani printesa!
Să nu fii neglijent, dar ești cu adevărat cea mai bună fiică din lume. Nu-mi pot imagina viața fără tine. La multi ani!
La mulți ani păpușii mele! Te iubesc atat de mult. Îmi oferi o bucurie imensă în fiecare zi. Mă înveți atât de multe despre viață, despre lume, despre mine și despre răbdare! Învață-mă ce este iubirea. Nu meriți nimic altceva decât ce este mai bun și promit solemn că voi face tot ce îmi stă în putere pentru a mă asigura că ești mereu fericit. La multi ani, fiica mea!
Întotdeauna am visat să am o fetiță, dar nu mi-am imaginat niciodată că aș putea avea o fiică specială ca tine! La multi ani fiica mea!

Mai multe citate La mulți ani pentru o fiică pe care să le dedice
Ești dragostea mamei și a tatălui, ești cea mai mare bucurie a noastră, ești lumina ochilor noștri. Îți dorim să fii mereu fericit și zâmbitor! La multi ani!
La multi ani printesa! Așa cum ești rodul iubirii noastre, îți dorim să iubești viața și să o trăiești cu bucurie și frumusețe!
Mi-ai luminat viața cu lumina ochilor tăi, mi-ai liniștit auzul cu sunetul râsului tău, mi-ai colorat vederea cu toate jocurile și culorile tale. Mi-ai dat viață și nu-ți voi mulțumi niciodată suficient! La multi ani fiica mea!
Această zi este foarte importantă pentru noi și pentru toți cei care vă cunosc. Ești o fiică extraordinară și de ziua ta de naștere îți dorim toate cele mai bune lucruri în viață!
Nu contează câți ani ai, vei fi mereu micuța noastră vedetă pentru noi. La multi ani!
Această zi este importantă pentru noi, deoarece este ziua în care am văzut prima dată un înger. La multi ani!
Caut de zile întregi cuvintele potrivite să ți le spun, dar nu am găsit niciunul care să exprime cu adevărat tot ceea ce simt pentru tine, micuțul meu. Tot ce pot să-ți spun este că mă completezi și aș fi nenorocit dacă nu ai fi cu mine. Mi-e dor de tine când nu ești acolo și timpul zboară când suntem împreună. Te iubesc, fiica mea!
Nu ești doar o fiică, ești și o prietenă și mai presus de toate iubirea vieții mele. Vă mulțumesc pentru dragoste, inteligență și umor. Te iubesc. La multi ani!
Visează ca și cum ar fi să trăiești pentru totdeauna. Trăiește ca și cum ar fi să mori astăzi. (James Dean)
Îți dorim o petrecere de naștere la fel de specială ca tine. La multi ani!
Dacă ar fi să scriu cât de recunoscător sunt că te am în viața mea, toată hârtia din această lume nu ar fi suficientă. Vreau doar să știi că tu ești motivul vieții mele. La multi ani!
Sper că aceasta este cea mai bună zi de naștere pentru tine. Te iubesc atat de mult. Sunt atât de norocos să te am ca fiică. Îmi pare rău că sunt atât de moale, dar măcar dă-mi-o de ziua fiicei mele. Salutări, îngerul meu!
Fiicele sunt forța unei familii, o sursă de fericire și o lumină care luminează casa. La multi ani!
Fiica mea, de ziua ta, vreau să-ți doresc ca stingând lumânările să-ți poți îndeplini dorința pe care decizi să o exprimi. La multi ani draga mea!
Esti cea mai speciala fata pe care o cunosc, cea mai frumoasa si cea mai dulce! La multi ani fiica mea!

Cele mai recente citate la mulți ani pentru o fiică

În calitate de părinți, tot ceea ce ne dorim este ca tu să crești și să devii o persoană mai bună în fiecare zi. Drumul este lung, dar ești pe drumul cel bun. La multi ani!
O zi de naștere minunată celei mai minunate fiice din lume!
Fie ca această zi să fie plină de râs, bucurie și dragoste. Îți dorim cea mai bună zi de naștere pe care ți-o poți dori. La multi ani!
Vă dorim să fiți mereu la fel de veseli ca acum și să vă puteți îndeplini toate dorințele! La multi ani dragi, mama si tata
, sunt foarte norocos sa am o fiica ca tine. Te iubesc. Iti doresc la multi ani si mult noroc in viitor!
La multi ani fiicei mele dragi! Sper că această zi este la fel de minunată ca și tine.
Astăzi sărbătorim cel mai bun cadou pe care l-am primit vreodată: nașterea ta. Vă mulțumim că sunteți o binecuvântare în viața noastră. Vă dorim o zi de naștere minunată!
La mulți ani dulcei noastre prințese! Fiecare zi aduce bucurie și fericire în inimile noastre. Îți mulțumim că ne dai mereu un motiv să fim fericiți. Vom încerca să facem același lucru pentru tine!
Vom fi mereu alături de tine în călătoria lungă și dificilă a vieții, ești cea mai prețioasă bijuterie a noastră și vom fi mereu aici alături de tine pentru a te proteja și sprijini. La multi ani!
La multi ani dulceata! Vrem să știți că ați adus lumină în lucrurile noastre și în viețile noastre. Vă dorim să deveniți tot ce vă doriți!
În inima noastră vei fi întotdeauna o mică prințesă dulce. Dar știm că crescând ai devenit un adevărat exemplu pentru noi toți și suntem cu adevărat mândri de asta. Ține-o așa. La multi ani!