În căutarea citatelor inspiraționale de dragoste pentru soțul tău
Consultați următoarea colecție de top 79 de proverbe pentru soți despre dragoste, viață, relație, putere, sentimente.

79 Cele mai bune citate pentru soț

1. „Soțul meu este cel mai bun prieten al meu, cel mai mare sprijin, cel mai mare confort, cea mai puternică motivație, cel mai adevărat zâmbet, cea mai profundă iubire, preferatul meu, pentru totdeauna. El mă are. În întregime.”
2. „Soțul meu m-a făcut să râd. Mi-am șters lacrimile. M-a îmbrățișat strâns. M-a văzut reușind. M-a văzut eșuând. M-a ținut puternic. Soțul meu este o promisiune că voi avea un prieten pentru totdeauna.”
3. „Dumnezeu mi-a dat soțul meu ca să putem rezista furtunilor vieții împreună.”
4. „Iubito sunt al tău și voi fi al tău până când stelele vor cădea din cer, până când râurile vor seca toate. Cu alte cuvinte, până voi muri.”
5. „Nu pot să-ți promit o viață ușoară sau că nu te voi dezamăgi. Nu pot să promit că voi fi soția perfectă. Dar pot să-ți promit că voi alege să te iubesc în fiecare zi.”
6. „Am încredere în tine, dar nu pentru că ești soțul meu. Motivul pentru care am încredere în tine este că ești simbolul a tot ceea ce ar trebui să fie un bărbat.”
7. „Dragostea ta este puterea care mă determină să fac totul pentru această familie. Tu ești armura care mă ferește de lacrimi. Te iubesc atat de mult!”
8. „Mă întreb în fiecare zi… Cum am fost atât de norocos să mă căsătoresc cu cel mai bun prieten al meu din lume

9. „În prima clipă în care mi-am pus ochii pe tine, am știut că inimile noastre erau menite să fie. Tu ești curajul meu, îngerul meu. Tu ești soldatul meu, m-ai salvat. Te iubesc.”
10. „Tu ești sursa bucuriei mele, centrul lumii mele și toată inima mea.”
11. „Vreau să-mi inspir soțul. Vreau să se uite la mine și să spună: din cauza ta nu m-am lăsat”.
12. „Soțul meu este un lider grozav chiar dacă nu conduce așa cum vreau eu.”
13. „Și soții merită să fie răsfățați. S-a spus că sunt frumoși. S-a spus că eforturile lor sunt apreciate și ar trebui, de asemenea, să se simtă în siguranță. Dacă face tot posibilul să te trateze ca pe o regină, fă tot posibilul să-l tratezi ca pe un rege. Nevoia lui de a se simți iubit și apreciat este REALĂ.”
14. „Căsătoria este o relație în care unul are întotdeauna dreptate, iar celălalt este soțul!”
15. „Te iubesc dimineața și după-amiaza. Te iubesc seara și sub lună.”
16. „Într-o mare de oameni, ochii mei te vor căuta mereu.”
17. „”Succesul unui bărbat se măsoară prin ceea ce spun soția și copiii lui despre el. Banii și realizările nu înseamnă nimic dacă îți lași casa să eșueze.”
18. „Îți mulțumesc că ești tu… pentru că mi-ai împărtășit dragostea ta, pentru că m-ai inspirat să mă accept, pentru că m-ai ajutat să văd frumusețea unică în imperfecțiune, pentru că mi-ai arătat că iubirea este ceva ce faci, ceva nu doar care trebuie spus, ci de asemenea pentru a fi arătat.”
19. „Fiecare zi pe care o petrec cu tine, devine cea mai bună zi din viața mea.”
20. „Relațiile dintre soț și soție sunt ca relația dintre Tom și Jerry. Deși se tachinează și se luptă, dar nu pot trăi unul fără celălalt.”
21. „Nu ai idee cât de bine te simți să te trezești în fiecare dimineață știind că ești al meu și că eu sunt al tău.”
22. „Acasă este locul unde este soțul meu.”
23. „Nici o relație nu este niciodată perfectă și știu că sunt departe de a fi perfectă, dar atâta timp cât ești dispus să încerci, sunt dispus să trec prin orice.”
24. „Tu ești al meu mereu și pentru totdeauna. Fericitul meu pentru totdeauna. Sufletul meu pereche. Cel mai bun prieten. Visul meu devenit realitate. Unicul și singurul meu. Umărul pe care să mă sprijin. Inima mea să se topească în. Soțul meu. Totul pentru mine. Pentru totdeauna!”
25. „Orice poveste de dragoste este frumoasă, dar a noastră este preferata mea.”
26. „Când te-am cunoscut prima dată, sincer nu știam că vei fi atât de important pentru mine.”
27. „Te iubesc ieri. încă te iubesc. Întotdeauna am avut mereu voință.”
28. „Singurul lucru mai bun decât să te aibă ca soț este ca copiii noștri să te aibă ca tată.”
29. „Da, depind de un bărbat. Eu și soțul meu suntem o echipă. El depinde de mine și eu depind de el. Ne susținem unii pe alții. Așa ar trebui să funcționeze căsătoria.”
30. „Te aleg pe tine. Și te voi alege, iar și iar și iar. Fără pauză, fără îndoială, într-o clipă. O să te aleg în continuare.”
31. „Lucrurile materialiste nu mă impresionează. Sufletul tău o face.”
32. „Cele mai mari defecte ale soțului meu sunt: ​​1. Lucrează prea mult 2. Este prea drăguț. Sunt o fată norocoasă!”
33. „Îți jur că nu te-aș putea iubi mai mult decât o fac acum și totuși știu că o voi face mâine.” – Leo Christopher
34. „Oricât de mult aș spune că te iubesc, întotdeauna te iubesc mai mult decât atât.”
35. „Mă uit la tine și sunt acasă. Nu văd nimic mai rău decât să fiu fără tine pentru că cu tine sufletul meu se simte complet, tu ești cealaltă jumătate din mine și te iubesc. Tu ești casa mea, indiferent unde ar fi.”
36. „Ce uimitor este să găsești pe cineva care vrea să audă despre toate lucrurile care se întâmplă în capul tău.”
37. „Cum poți să-mi dai atât de multă putere și totuși să fii singura mea slăbiciune.”
38. „O căsnicie puternică are rareori doi oameni puternici în același timp. Este un soț și o soție care, pe rând, sunt puternici unul pentru celălalt în momentele în care celălalt se simte slab.” – Ashley Willis
39. „Îmi place viața ca soție.”
40. „Prima dată când te-am văzut, inima mea mi-a șoptit „asta este”.
41. „Ești cel mai drag prieten al meu, iubirea mea cea mai profundă. Ești cel mai bun dintre mine.”
42. „Bărbații adevărați rămân credincioși. Nu au timp să caute alte femei pentru că sunt prea ocupate să caute noi modalități de a le iubi pe ale lor.”
43. „Bună dimineața, soțul meu sexy. Te iubesc. Sotia ta.”
44. „Vreau să fiu cu tine până la ultima pagină.”
45. „Iubirea ta este doctorul rănilor mele, prietena durerilor mele, mentorul dilemelor mele, profesorul acțiunilor mele, tovarășul bucuriilor mele.”
46. ​​„Te rog pentru viitorul tău soț. Doamne, îmi ridic viitorul soț la Tine și mă rog, după Cuvântul Tău, ca:
M-ar prețui pe mine, viitoarea lui soție, așa cum Hristos iubește biserica. El va fugi de ispită și va fi eliberat de robia păcatului. El să mediteze zi și noapte la Cuvântul Tău, să se roage fără încetare și să rămână credincios lui Hristos până la sfârșit. El te va iubi din toată inima, sufletul, mintea și puterea lui. El va fi rapid să audă, lent să vorbească și încet la mânie. Îl protejezi fizic, mental și spiritual. Îl vei instrui și îl vei învăța cum trebuie să meargă. El avea să dezvolte relații puternice cu alți oameni evlavioși. El va avea minte pentru Regat și un partener de slujire. El se va teme de Tine, va umbla în înțelepciune și dreptate. El va umbla cu smerenie înaintea Ta și va avea un spirit de învățat.”

Citate populare despre soț despre dragoste, viață
47. „O rugăciune pentru soțul meu. Dragă Tată Ceresc, îl aduc astăzi pe soțul meu în fața ta, cerându-l să-l binecuvântezi și să-l transformi în omul pentru care a fost proiectat să fie. Dă-i putere să ne conducă familia, așa cum Hristos a condus biserica cu dragoste și smerenie.
Echipați-l cu înțelepciune pentru a lua decizii bune care vă sunt plăcute. Arată-i valoarea lui, Doamne. Și arată-mi căi prin care l-aș putea edifica.
Protejați-i locul de muncă, oferiți-i un mediu de lucru liniștit și asigurați-vă poziția pe care o are. Acordă-i răbdarea și înțelegerea de care are nevoie pentru a mă iubi așa cum ar trebui. În numele lui Isus mă rog. Amin.”
48. „Cel mai bun miros din lume este acel bărbat pe care îl iubești.”
49. „Viața mea a început cu adevărat când m-am căsătorit cu soțul meu.” – Nancy Reagan
50. „Soțul meu este locul meu fericit.”
51. „Vreau doar să te fac fericit. Pentru că tu ești motivul pentru care sunt atât de fericit.”
52. „Cele mai fericite cupluri nu au niciodată același caracter. Ei au cea mai bună înțelegere a diferențelor lor.”
53. „Aș vrea să pot da ceasul înapoi. Te-aș găsi mai devreme și te-aș iubi mai mult.”
54. „Mama m-a învățat puterea iubirii. Am învățat să mă concentrez pe imaginea de ansamblu pe termen lung de la tatăl meu. Simțul umorului și abordarea lui ușoară mă fac mereu să zâmbesc. Soțul meu este o ancoră esențială în viața mea. Influența lui mă încurajează să fiu independent și să îmi asum riscuri.” – Padmasree Warrior
55. „Sunt binecuvântat cu un soț care lucrează din greu pentru familia lui. Mulțumesc, pentru tot ceea ce faci!”
56. „Un semn sigur al puterii unui bărbat este cât de blând își iubește soția.”
57. „Îmi iubesc foarte mult soțul. Știam că este dragoste adevărată pentru că simțeam că aș putea fi eu însumi în jurul acelei persoane. Adevăratul tău, adevăratul sine cel mai interior autentic, lucrurile pe care nu le lași pe altcineva să le vadă, dacă poți fi așa cu acea persoană, cred că asta este dragoste adevărată.” – Idina Menzel
58. „Să-ți vezi soțul devenind tată este cu adevărat sexy și minunat.” – Cindy Crawford
59. „O soție bună este cea care își servește soțul dimineața ca o mamă, îl iubește ziua ca o soră și îi face plăcere ca o prostituată noaptea.”
60. „Soțul meu este o sursă uriașă de sprijin și dragoste.” – Jennine Capo Crucet
61. „Soțul meu a fost pur și simplu puterea mea și a rămas în toți acești ani și îi datorez o datorie mai mare decât ar pretinde el vreodată.” – Regina Elisabeta a II-a
62. „Există un tip care mi-a furat inima. Îmi spune soția lui.”
63. „Fericirea sunt brațele soțului meu.”
64. „Aș vrea să pot explica ochii tăi și cum sunetul vocii tale îmi dă fluturi. Cum zâmbetul tău îmi face inima să sară o bătaie și cum de fiecare dată când sunt cu tine, mă simt atât de complet.”
65. „Am cel mai bun soț pe care l-ar putea avea o soție. Este cel mai bun tată pe care l-ar putea avea copiii mei.” – Vera Farmiga
66. „Trebuie doar să continui să faci ceea ce faci. Este lecția pe care o primesc de la soțul meu; el spune doar: Continuă. Începe prin a începe.” – Meryl Streep
67. „Da, am fost îndrăgostită de soțul meu la prima vedere și încă sunt. Avem cea mai solidă relație.” – Catherine Zeta-Jones
68. „Să-l facă pe soț bucuros să vină acasă, iar el să o facă rău să-l vadă plecând.”
69. „Dacă s-ar întâmpla ceva, cred că soțul meu ar trebui să se ocupe de asta când va veni momentul.” – Christa McAuliffe
70. „Prioritățile mele vor fi întotdeauna soțul meu și familia mea acum. Acesta este un lucru uriaș, uriaș.” – Gwen Stefani
71. „Am un soț uimitor care este un om puternic al lui Dumnezeu. El este foarte dedicat mie și familiei noastre.” – Kim Fields
72. „Nu te căsătorești cu cineva cu care poți trăi – te căsătorești cu persoana fără de care nu poți trăi.”
73. „Mă uit la tine și nu-mi vine să cred că cineva nu a crezut că ești suficient… ești totul pentru mine.” – Steve Maraboli
74. „În ceea ce privește căsătoria mea, știi, să mă îndrăgostesc de soțul meu a fost de departe cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată.” – Caroline Kennedy
75. „Sunt îndrăgostită de tine și de toate lucrurile tale mărunte.”
76. „Un bărbat adevărat își iubește soția și își plasează familia drept cel mai important lucru din viață. Nimic nu mi-a adus mai multă pace și mai multă mulțumire în viață decât pur și simplu să fiu un soț și un tată bun.” – Frank Abagnale
77. „Soțul meu este totul pentru mine și fără el nu este la fel.” – Amy Winehouse
78. „Sunt bucuros să știu că soțul meu mă consideră o femeie și o persoană.” – Katherine Dunham
79. „Soțul meu este partea mea din cele mai mari bucurii ale mele, așa că nu mi se pare că e de lucru sau că aș echilibra ceva. Soțul meu și copiii mei sunt absolut pe primul loc, așa că munca este doar ceva în care îmi dau seama unde se va potrivi.” – Monica Denise Brown