Dacă aveți nevoie de puțină căldură din lumina lui Dumnezeu, atunci această colecție de citate TobyMac este perfectă pentru dvs.!
TobyMac este un muzician concentrat pe hip hop și rock creștin. Este modul său creator de evanghelizare care l-a făcut să aibă succes și să fie popular.
Lucrările sale arată cât de dedicat este Domnului și misiunea de a răspândi cuvântul Său.
A câștigat numeroase premii Grammy pentru albumele sale și a publicat două cărți, Under God și Living Under God.
Așadar, nu ratați această colecție de citate foarte înțeleaptă și interesantă care vă va ghida către calea cea bună.
Să începem.
Și asigurați-vă că citiți aceste citate despre Dumnezeu și citate de rugăciune.

Cele mai bune citate TobyMac

1. „Concentrarea asupra negativului face doar o călătorie dificilă mai dificilă.”
2. „Nu voi fi niciodată un non-pocănit. Voi fi un poticnitor iertat, dar niciodată un nepocănit.”
3. „Sunt pasionat de Dumnezeu, de Isus și de ceea ce îmi fac influențele Lui. Este ceea ce mi-a făcut acceptarea harului lui Dumnezeu.”
4. „Când viața taie atât de adânc, încearcă și amintește-ți că nu ești singur, toți am fost acolo, cicatricile vin odată cu trăirea, nu ești singur.”
5. „Nu vreau să câștig întreaga lume și să-mi pierd sufletul.”
6. „Viața este serioasă, dar cred că Dumnezeu vrea să ne bucurăm de lucrurile pe care El ni le-a dat, cum ar fi muzica.”
7. „Este chiar peste Iordan, sau un oraș în stele
Cânți cu îngerii
Ești fericit unde ești
Ei bine, până se termină acest spectacol și vei alerga în brațele mele, Dumnezeu te are în Rai. ”
8. „Așa vorbește despre viață — vorbește despre viață celei mai întunecate nopți. Vorbește viața — vorbește viața când soarele nu va străluci și nu știi de ce. Privește în ochii celor cu inima zdrobită. Urmăriți-le cum prind viață de îndată ce vorbiți speranță. Vorbești dragoste, vorbești, vorbești viață.”
9. „Ești ca versurile melodiei mele preferate. Stai cu mine toată ziua și, când ajung la capăt, vreau să-l aud din nou.”
10. „Dumnezeu a fost credincios de nenumărate ori să mă înconjoare cu oameni care mă ascuțin și care mă fac mai bun.”
11. „Oamenilor le place că ești om și că suntem fragili și ne confruntăm cu aceleași situații. Onestitatea tinde să comunice cu oamenii mai bine decât să stai acolo ca și cum ai avea un „s” pe piept.”
12. „Văd muntele crescând. Văd că se ridică împotriva ta. Întotdeauna am spus că ești un luptător.”
13. „A vinde milioane de discuri este grozav, dar, în cele din urmă, chiar nu aduce pace.”
14. „Vreau să lupt pentru ceea ce avem pentru că cred în familie.”
15. „Întotdeauna am fost un visător, un căutător de suflet. Știam că viața mea era menită pentru ceva mai profund.”

Citate inspirate de TobyMac

16. „Literal, în timp ce intru în studio, spun: „Doamne, scoate-mă de la gunoi. Scoate-mă de nesiguranță, mândrie și îndoială. Fă-mă suficient de gol încât să poți respira prin mine ceva care să-ți întoarcă ochii spre Tine. Și fie că este un cântec sau o conversație pe care o vei avea cu un coleg de serviciu sau orice te confrunți, asta este pentru toată lumea.”
17. „Flashback, trecând prin scenă. Acolo ești Tu și există un eu foarte diferit. Touchdown, m-ai făcut să cred.”
18. „Când cazi atât de departe, ne pierdem drumul, ne ridicăm din nou. Niciodată nu este prea târziu să te trezești din nou.”
19. „Este o nebunie, uimitor. Ne putem întoarce inima prin cuvintele pe care le spunem. Munții se prăbușesc cu fiecare silabă. Speranța poate trăi sau poate muri.”
20. „Modul în care atrageți atenția extremei este să fiți extrem de pasionat de ceea ce vă pasionează.”
21. „Mă ciupesc pentru că cred că dacă există ceva cu care pot fi mândru – am supraviețuit succesului, ceea ce cred că este dificil în zilele noastre.”
22. „Pentru că toți facem greșeli uneori și cu toții am trecut peste această linie, dar nimic nu este mai dulce decât ziua în care găsim iertarea.”
23. „Dacă trebuie să începi de undeva, de ce nu aici
Dacă trebuie să începi cândva, de ce nu acum
Dacă trebuie să începem de undeva, spun aici. Dacă trebuie să începem cândva, spun acum.”
24. „Viitorul tău are nevoie de tine. Trecutul tău nu.”
25. „Fie ca eu să nu uit niciodată, în zilele mele cele mai bune, că am nevoie de Dumnezeu la fel de disperată ca în zilele mele cele mai rele.”
26. „Pentru că nu contează de unde vii, știu că putem trece peste asta. Ai mai mult decât tine de partea ta și vom vedea lumina.”
27. „Dacă aș putea ajunge la stele, aș putea atinge cerul, iar dacă mi-aș desfășura aripile, aproape că aș putea zbura.”
28. „Ia tot ceea ce vezi și modelează-l astfel încât să fie povestea pe care o scrii.”
29. „Nu sunt singura persoană care are ceva în viața lor pe care nu poate controla.”
30. „Ridică-ți gândurile puțin mai sus. Folosește-ți cuvintele pentru a inspira. Bucuria va cădea ca ploaia când vorbești viața cu lucrurile pe care le spui.”

Citate TobyMac despre Dumnezeu

31. „Încetează să te uiți la problemele tale și începe să te uiți la Dumnezeul tău.”
32. „Doamne, iartă-ne când suntem mistuiți de lucrurile acestei lumi care luptă pentru iubirea noastră.”
33. „Am auzit numele Tău, dar nu ți-am văzut fața. Am fost atins înainte, dar niciodată îmbrățișarea Ta.”
34. „Sunt momente în care mă îndoiesc de Tine. Orb față de frumusețea care mă înconjoară. Încerc să alung nevoia că am nevoie de dovezi, iar această luptă pe care o am, nu este nimic nou.”
35. „Din imnurile pe care le-a cântat tatăl meu, știu că am fost făcut să slăvesc numele Tău și din rugăciunile pe care s-a rugat mama mea, știu că am fost făcut să slăvesc numele Tău.”
36. „Tu m-ai mântuit și eu sunt al Tău pentru totdeauna. M-ai salvat, m-ai refăcut.”
37. „Dumnezeu ne-a dat guri care se închid și urechi care nu. Asta trebuie să ne spună ceva.”
38. „Simt că nu trăiesc o viață diferită de oricine altcineva. Știi, locuiesc într-o casă cu cinci copii și o soție, dar călătoresc și pe drum cu o trupă de frați, doar făcând viață. Sunt membru al unei biserici, dar este aproape ca și cum ar fi o bisericuță în autobuzul nostru. Este despre a încerca să-L urmărești pe Dumnezeu și să-I rămâi credincios în această lume nebună.”
39. „Corpul nostru, familia noastră, părți diferite, dar una și aceeași. Din nou rușine spirituală, nu pot pentru că dragostea pe care o avem este diferită. Ai putea spune ceea ce spui, dar nimic nu ar putea sta în calea răsăririi la orizont.”
40. „Isus cunoștea inima lui Iuda, dar El încă și-a spălat picioarele.”
41. „Doar o privire a chipului Tau și întreaga mea lume s-a schimbat. Atunci Ți-am văzut fața și am fost schimbat pentru totdeauna.”
42. „Cot la cot, recunoaștem că speranța ne-a unit în această seară.”
43. „Am făcut tot ce am putut ca să mă desfac, dar Tu m-ai iubit suficient de mult încât să mă urmărești.”
44. „Ia-mă așa cum sunt, sunt al tău. Deci, luați acest spațiu dintre noi și umpleți-l din nou.”
45. „În zilele mele cele mai întunecate, când îmi pierd credința, nu, nu se va schimba, doar am nevoie de Tine, Doamne, am nevoie de Tine.”

Citate TobyMac pentru a te ajuta prin viață

46. „Orice s-a întâmplat cu o pasiune pentru care puteam trăi, ce s-a întâmplat cu flacăra care m-a făcut să mă simt mai mult.”
47. „Dacă mi-aș juca rolul, ei mi-ar simți stilul. Dacă aș cumpăra noaptea, mi-ar cumpăra zâmbetul. Am rulat acest joc de un milion de mile.”
48. „În perioada sărbătorilor, toată lumea are nevoie de o pauză de la studii pentru examene și cumpărături de Crăciun. Mi-am dorit să alcătuiesc un turneu divers, care influențează multe direcții muzicale, dar indică întotdeauna către Hristos.”
49. „În unele zile, viața se simte perfectă. În alte zile, pur și simplu nu funcționează – binele, răul, corect, greșit și tot ce este între ele.”
50. „În unele zile, limba se răsucește. În alte zile, gândurile mele pur și simplu se destramă. Da, nu, voi face, nu voi face. Parcă m-aș îneca în adânc.”
51. „Visul se estompează. Acum mă uit la uşă. Știu că s-a terminat pentru că picioarele mele au lovit podeaua rece.
52. „Când mă trageți mai aproape, eu prind viață.”
53. „Eram tânăr și alergam larg. Era doar o altă noapte de vară. Trebuia să fie ultimul lucru în minte.”
54. „Am mers până mă dor picioarele, găuri în tricou.”
55. „Deschide-ți mintea și lasă-ți sufletul să fie liber. Simt că cel mai înalt strălucește asupra mea, așa că hai să începem această petrecere.”
56. „Nu rosti niciodată cuvinte care să-i permită inamicului să creadă că învinge.”
57. „Este destinul nostru. Nu ne despărțim pentru că suntem o familie, frumoși împreună. Cred că putem face orice în numele Lui.”
58. „Singurul calificat să arunce o piatră nu a făcut-o.”
59. „Îmi plac apusurile, dar ei îi place răsăritul. Întotdeauna întârzii, iar ea este întotdeauna la timp.”
60. „Visul este viu cu ochii larg deschiși. Înapoi în ring, m-ai făcut swing pentru marele premiu.”

Citate religioase TobyMac

61. „Păstori, de ce acest jubileu
De ce se prelungesc încordările voastre vesele
Ce vestea veselă va fi

62. „M-ați găsit în întuneric, rătăcind prin deșert. Am fost un prost fără speranță. Acum, sunt devotat fără speranță, lanțurile mele sunt rupte și totul a început cu Tine când dragostea a rupt.”
63. „Tu ești steaua strălucitoare și a dimineții, dar totuși, îmi vorbești inimii.”
64. „Cred că Crăciunul este despre sărbătoare și haide, pe dinăuntru, toată lumea vrea să danseze.”
65. „M-am trezit transpirat, acele fantome din capul meu aveau o strângere, dar am alunecat mai departe. Este o zi cu totul nouă, când întunericul se estompează și soarele urcă pe cer. Recunosc, iubirea mea, că am nevoie de iubirea Ta. Sunt înaintea Ta, un om zdrobit, și numai Tu ești, niciun înlocuitor care poate reînnoi sufletul.”

Citate TobyMac care îți vor încălzi inima

66. „Am fost făcut să te iubesc. Am fost făcut să Te găsesc. Am fost făcut doar pentru Tine, făcut să Te ador. Am fost făcut să iubesc și să fiu iubit de Tine. Ai fost aici înaintea mea. M-ai așteptat și ai spus că mă vei păstra, nu mă vei părăsi niciodată. Am fost făcut să iubesc și să fiu iubit de Tine.”
67. „Nu pot obține imediat toată această acoperire când îmi iese recordul. Modul în care vând discuri de aur și platină este să fiu pe drum.”
68. „Am vrut ca noua mea lansare „Get Back Up” să beneficieze Haiti în tragedia lor și sunt binecuvântată să-mi folosesc muzica pentru a ajuta, deoarece achiziția ta devine darul nostru.”
69. „Dacă slujirea este sub tine, atunci conducerea este dincolo de tine.”
70. „Vreau ca muzica mea să fie peste tot. Vreau să se audă. Vreau să le ofer oamenilor ocazia de a se bucura de muzica mea și poate chiar să audă despre acest adevăr frumos care este în ea.”

Această colecție de citate te-a apropiat de Dumnezeu
Pentru cei care și-au pierdut speranța din cauza greutăților prin care au trecut, mulți dintre noi găsim lumina prin Cuvântul lui Dumnezeu. Modul artistic și înălțător al lui TobyMac ne inspiră să ne cucerim temerile prin credință.
Adesea, uităm să ne întoarcem la El din cauza vieții noastre ocupate și a hotărârii de a ne atinge visele. Ni se reamintește că prin cântecele lui Toby viața este mai suportabilă atunci când ne întărim credința în Dumnezeu.
Lucrările lui TobyMac reunesc oamenii. Dacă păstrăm citatele lui în inimile noastre, ele vor acționa într-adevăr ca lumina noastră călăuzitoare.
Care citat TobyMac este preferatul tău personal.
Ați învățat multe din această colecție de citate
Vom fi bucuroși să auzim de la tine în secțiunea de comentarii de mai jos.