Pe aceasta pagina am adunat pentru voi urari de impartasie, felicitari frumoase si simple de impartasire. Va prezentam mai jos felicitari pentru impartasire si poze pentru cresterea copilului. Le poti descarca gratuit pe dispozitivele tale si ii poti felicita pe cei dragi.
Impartasania este un sacrament foarte important, rezervat in mod normal copiilor de varsta scolara. Acest sacrament reprezinta un moment de crestere, constientizare si responsabilitate in fata lui Dumnezeu si a credintei cuiva.
Cum pot fi oferite urari de impartasire unui copil sau nepot sau unui alt cunoscut care primeste acest important sacrament
Cu frazele noastre originale si frazele scurte de urari de buna impartasire poti face o dedicatie deosebita chiar daca esti nas sau nasa: avem cate ceva pentru toata lumea!
Aici veti gasi o multime de urari de comuniune in ganduri pe care sa le impartasiti cu cei dragi, familia si prietenii. Scrie-le pe o felicitare de comuniune sau trimite-le sub forma de mesaj pe WhatsApp sau Facebook. Toate acestea pentru tine gratuit.
Daca esti in cautarea celor mai bune urari de comuniune, citeste-le pe cele pe care le-am ales pentru tine! Impartaseste-i rudelor si prietenilor cele mai bune urari de la Nasa si Nas si comenteaza cele mai frumoase fraze, care in opinia ta sunt cele mai potrivite unui tanar!
icon-star Lasa aceasta petrecere sa spele orice durere si sa aduca la viata tot ce este mai bun. Lasati-l sa va ofere sanatate buna, fericire nesfarsita si succesul dorit si, cel mai important, va fi o oportunitate pentru evenimente vesele in anul care vine. Prima Impartasanie si primirea lui Isus langa tine toata viata.
icoana-stea te felicit pentru Impartasania Domnului si vreau sa-ti doresc, ca sanatatea sa fie ferma, ca apa curata sa spele orice tristete si pentru viata sa fie o continuare fericita si prospera, pentru lumina sperantei si a iubirii lumina sufletul si inima.
icon-star Astfel, sarbatoarea sacra si magica a Impartasaniei a venit in fiecare casa. In aceasta zi minunata si divina, toata lumea vrea sa ureze pace, bunatate, onestitate si dreptate. Lasati miracolul sa traiasca in inimile voastre si sa va dea speranta stralucitoare pentru un viitor minunat.
icon-star va doresc multa sanatate, caldura interioara, care incalzeste sufletul si inima, succes in toate demersurile. Dumnezeu sa fie mereu cu tine. Imi doresc ca in aceasta zi luminoasa sa fii inconjurat de cei dragi, de cei dragi si de cei apropiati. Si aminteste-ti ca acum in tine, si langa tine, este Domnul Isus. Lasa-ti casa sa fie plina de bucurie, ras si pozitivitate. Fie ca spiritul Domnului sa va insoteasca pe tot parcursul vietii.
icon-star In ziua cea mare a Impartasaniei Domnului vreau sa ma curatesc cu Trupul lui Hristos si sa raman curat cu sufletul, cu duh sanatos si cu o credinta puternica. Fi fericit si iubit. Prima comuniune buna.
icon-star Te felicit pentru Prima Impartasanie si vreau ca Dumnezeu sa-ti protejeze familia de toate adversitatile si greutatile vietii, ca drumul tau este bun si luminos si ca inima sa fie iubitoare si deschisa spre fericire. Lasati doar invitatii de bun venit sa va bata la usa si sa aduca numai vesti bune.
icon-star Felicitari pentru sarbatoarea stralucita a Primei Impartasani! Lasati Impartasania sa inlature toate problemele, durerile si bolile. Lasa-l sa-ti aduca sanatate si puritate a gandurilor, astfel incat viata ta sa fie fericita si fericita.
icon-star Te felicit pentru Prima Impartasanie si vreau ca toate greutatile si grijile vietii sa fie alinate, spalate cu apa sfintita a acestei zile de har.
icon-star Felicitari pentru Prima Impartasanie! Vreau sa-ti doresc in aceasta zi stralucitoare si minunata de pace, caldura in casa ta, fericire in fiecare zi a vietii tale. Fie ca Isus sa va sprijine intreaga familie.
icon-star Te felicit pentru Prima Impartasanie si vreau ca Trupul lui Hristos sa-ti dea speranta, ca poti descoperi pentru tine insuti o noua lume a fericirii. Iti doresc multa sanatate, liniste si sa fii mereu inconjurat de oameni buni, zile clare de viata, iar in ele sa fie mereu bucurie si iubire.

Fraze de salut pentru Prima Impartasanie
Prima comuniune si prilej de a primi Trupul lui Isus Hristos. Un prilej de sarbatoare pentru ca am mai facut un pas pe calea credintei. Credinta ajuta la depasirea dificultatilor pe care ni le pune viata. Aici veti gasi fraze frumoase de felicitare pentru Prima Impartasanie.
icon-thumbs-up De Ziua Impartasaniei Domnului, a inimii curate, doresc sa va doresc multa bucurie si fericire mare, har ceresc si sinceritate a sentimentelor, fapte bune si pace sufleteasca, iubire stralucitoare a oamenilor apropiati si de nestins speranta.
icon-thumbs-up Felicitari pentru Impartasanie! Mi-as dori ca Trupul lui Hristos sa indeparteze raul si indoiala din viata voastra, dandu-va trupului viata, puterea spiritului si iubirea inimii. Sanatatea sa fie puternica!
icon-thumbs-up Felicitari pentru impartasirea Domnului. Va doresc sa nu va imbolnaviti, sa va simtiti vesele si energice. Tot raul sa te lase in pace in aceasta zi sfanta si sa vina la tine cu toate lucrurile bune si bune.
icon-thumbs-up Felicitari pentru Impartasania Domnului. In aceasta zi vreau sa las in urma resentimente si cuvinte stupide, certuri si actiuni nepoliticoase. Lasati fericirea sa va umple viata, caldura inimilor voastre, intelegerea si iubirea, usureaza-l, speranta si bunastarea.
icon-thumbs-up Va doresc in aceasta Sfanta sarbatoare ca trupul, gandurile si sufletul sa fie mereu sanatosi. Pentru ca in zori, impreuna cu Trupul lui Hristos, toate lucrurile rele, bolile, durerile si experientele sa fie spalate. Mi-as dori ca inima ta sa fie deschisa spre bine, catre credinta, catre Dumnezeu.Icoana
-degetul mare-sus Cu aceasta ocazie minunata, iti doresc, din toata inima mea, sa ridici ochii spre cerul noptii si sa te gandesti la cele mai multe lucruri dorite si intime . Tot ce este mai bun se va implini, neaparat, pentru ca nu este de mirare ce spun ei in ajunul comuniunii cu Domnul: tot ce este ascuns se va implini.
icon-thumbs-up Va felicit pentru aceasta sarbatoare stralucitoare si va doresc puteri spirituale si fizice pe tot parcursul anului! Buna prima comuniune
icon-thumbs-up In aceasta zi vreau doar sa va doresc lumina, spiritualitate si iubire curata. Lasa toate relele sa treaca si toate bune – asteptati la usa. Prima comuniune buna.
icon-thumbs-up Bunatate, soare stralucitor, o cale catre succes, credinta devotata in Domnul. Noroc, idei creative, un weekend de distractie fara griji.
icon-thumbs-up Impartasirea Domnului iti va oferi bunastare, liniste, noroc, multi prieteni buni, impresii bune, momente de distractie, incredere in fiecare zi si cea mai puternica sanatate din lume!
icon-thumbs-up Te felicit pentru marea ta sarbatoare, in ziua Impartasaniei tale si iti doresc seninatate in minte si inima, iubire si fericire in aceasta zi sfanta a pacii. Si binecuvantarea lui Dumnezeu sa fie mereu asupra ta. Bucurie si pace pentru tine. Domnul sa va ajute mereu si sa va ocroteasca de orice suferinta.

Salutari pentru Prima Impartasanie

Putem dori cele mai bune lucruri pentru Prima Impartasanie, deoarece Prima Impartasanie este un moment de sarbatoare si de imbogatire interioara si spirituala. Mai jos gasiti si alte urari de comuniune, urari frumoase, urari importante.

  • Felicitari pentru impartasirea Domnului. Vreau sa traiesti fericit cu Dumnezeu in suflet si cu dragoste in inima, vreau sa ma intalnesc in fiecare zi sanatosi si cu o dispozitie buna.
  • Fericita zi de impartasire a Domnului. Va doresc multa sanatate, multa fericire si bunatate. Lasati-va casa sa fie mereu luminata de lumina si caldura lui Isus.
  • Felicitari pentru prima impartasanie. Va dorim longevitate si sanatate buna. Sanatate pentru familia ta si pentru toti cei dragi!
  • Felicitari pentru Prima Impartasanie a Domnului si din inima mea, pentru inima voastra vreau sa va doresc speranta, iubire si credinta, precum si bucurie si minuni. Lasa trupul lui Hristos sa spele toate relele si sa te umple cu noi puteri!
  • Cu comuniune va doresc mai multa sanatate si ganduri bune. Lasa-ti casa sa fie plina de fericire, distractie, liniste, har si pace.

Este posibil sa scrieti simple urari de impartasire sau o gluma prin mesaj text, sau sa le trimiteti sub forma de mesaj pe WhatsApp sau pe Facebook sau Viber.

Salutari fericite pentru Prima Impartasanie

O alta modalitate de a-ti ura felicitari pentru Prima Impartasanie este intr-un mod distractiv si mai frumos. Fara a neglija importanta acestei ceremonii.
icon-markmark Buna Comuniune! Vei dori sa nu cazi in frig, dar sa inghete toate esecurile lor, vei dori sa nu-ti fie frica de nimic, ci sa terorizezi dusmanii, vei dori sa nu pacatuiesti in viata, ci doar pentru micile lucruri rele, tu va dori binecuvantarea lui Dumnezeu si un sentiment de greutate absenta si fericire.
icoana-semn de carte Cu impartasirea Domnului. Vei dori sa nu pui crucea pe visele lor, vei dori sa fii un baiat corect si sa nu-l infurii niciodata pe Domnul, vreau sa traiesti ca in cel mai tare loc si in cel mai bun sanatoriu, scufundandu-te in valurile iubirii si relaxare in spa-urile fericirii.
icon-bookmark Felicitari pentru Prima Impartasanie si cu aceasta ocazie vreau sa-ti doresc sa te simti ca un barbat adevarat, in cautarea fericirii tale. „Cu Dumnezeu” si scufunda-te in groapa, iar apa curata sa spele toata negativitatea si tot ce este in viata ta.

Salutari gratuite
icon-markmark Te felicit pentru Impartasania ta si vreau ca un delfin sa sara si sa intre din nou in apa, sa lase apa sa te umple cu puteri puternice si sanatate puternica, sa te paraseasca pentru totdeauna tot raul si fericirea si norocul sa ramana. la tine ca o lipitoare.
icon-markmark Buna Comuniune! Scufundati-va in gaura de peste, nu va fie teama, de parca ati fi nascut din nou. Vei dori sa-ti ineci toate fricile si afectiunile, sa-ti scuture corpul si spiritul, nu sa urli ca un Beluga si sa te bucuri de viata in fiecare zi!
icon-markmark Buna comuniune. Va doresc o baie sub apa, va doresc o lovitura norocoasa in viata si ca totul este proaspat in ea. Mi-as dori ca Dumnezeu sa nu se enerveze niciodata pentru ceea ce faci si ca tu in viata sa faci numai bine, sa-ti iubesti familia, sa te distrezi cu prietenii si sa crezi mereu in fericirea ta.

Salutari pentru Prima Impartasanie

Alte fraze frumoase si pline de semnificatie de urari pentru Prima Impartasanie, sa-i uram in aceasta Sfanta Zi toate cele bune baiatului care isi continua calea credintei.
icon-arrow-circle-right In Ziua Impartasaniei Domnului, va doresc din toata inima harul ceresc si fericirea vietii, credinta adevarata si speranta stralucitoare, iubirea curata si binele spiritual.
icon-arrow-circle-right Felicitari pentru comuniunea cu Domnul. Vreau sa traiesti fericit cu Dumnezeu in suflet si cu dragoste in inima, vreau sa intalnesti in fiecare zi sanatate buna si buna dispozitie.
icon-arrow-circle-right La multi ani de Prima Impartasanie. Va doresc multa sanatate, multa fericire si bunatate. Sa existe intotdeauna fericire si prosperitate in casa ta.
icon-arrow-circle-right Felicitari pentru Prima Impartasanie. Va dorim longevitate si sanatate buna. Bunastarea familiei tale are succes in tot ceea ce faci!
icon-arrow-circle-right Felicitari pentru Impartasania Domnului si din toata inima va doresc ca inima voastra sa fie plina de speranta, iubire si credinta, precum si bucurie si minuni. Lasa apa sfintita sa spele toate relele si sa te umple cu noi puteri!
icon-arrow-circle-right Cu impartasirea Domnului, vreau sa-ti eliberezi inima de ranchiuni si de suflet – de dezamagiri, vreau sa-ti cureti viata de rau si gandurile tale. Sanatate, pace si bunastare pentru tine, insotiti de Iisus Hristos!
icon-arrow-circle-right Felicitari pentru comuniunea Domnului si va doresc o viata linistita in harul lui Dumnezeu, iubire sincera cu speranta si zambet.
icon-arrow-circle-right Cu impartasirea Domnului va doresc o viata dreapta fara probleme si dureri, in dragoste si prosperitate.

URARILE CATEHISTULUI CATRE COPII PENTRU PRIMA IMPARTASANI

icon-arrow-right De Ziua Prima Impartasanie le doresc tuturor sanatate, fericire in camine si usurinta in ganduri.
icon-arrow-right Felicitari pentru Impartasanie. Mi-ar placea sa ma cufund in ganduri pozitive si sa obtin un plus de viata, sanatate, energie si buna dispozitie pentru anii urmatori!
icon-arrow-right Cufunda-te, cruce, roaga-te cu Dumnezeu in inima ta. Lasa binele sa vina la tine si iti va aduce binele. Cu Impartasania esti un baiat mai bun!
icon-arrow-right Mi-as dori ca ziua Impartasaniei sa faca o minune pentru toata casa, prieteni si rude, ca sa aveti si mai multa liniste in suflet si mai mare credinta in inima. A se distra!
icon-arrow-right Lasati Domnul sa va arate calea cea dreapta, sa va ajute in momentele grele si sa fiti mereu acolo, va daruiti sanatate, fericire si bunastare. O prima comuniune buna!
icon-arrow-right Mi-as dori ca un porumbel alb sa-ti aduca bunastare in viata ta, sa intareasca credinta in inima ta si sa-ti dea o imensa fericire luminoasa. Buna Comuniune!
icon-arrow-right Felicitari pentru Prima Impartasanie, un eveniment vesel si luminos! Imi doresc ca in casa ta sa fie mereu iubire, paine si sare pe masa, iar in suflet pace, credinta si bunatate.
icon-arrow-right Cu impartasirea Domnului! Lasa totul sa fie bun si luminos in viata. Imi doresc bunastarea familiei, independenta financiara si libertate de alegere.
icon-arrow-right Lasa tristetea sa se inece in uitare, tristete, lasa apa magica sa te umple de putere, iubire, credinta, fericire! Fie ca tu sa primesti putere, credinta si har cu Prima Impartasanie!
icon-arrow-right Sanatatea sa fie la fel de puternica ca gerul de botez, gandurile curate ca apa, iar sufletul sa fie plin de har, bucurie si sublimitate. Prima Impartasanie fericita!
icon-arrow-right De Ziua Impartasaniei Domnului, vreau sa va doresc iubire curata in inima, ganduri curate in cap, sanatate in trupul meu si bunatate credincioasa in suflet!
icon-arrow-right Cu impartasanie. Lasa-ti toate durerile, problemele si indoielile sa plece de la tine, doar bucuria, iubirea si harul sa te astepte in fata ta.

URARI DE PRIMA COMUNIUNE PENTRU BEBESI SI FATA

icoana-asterisc Astazi este o zi luminoasa si festiva – am avut o fiica-fiica. Felicitari, randunica mea. Fie ca soarta sa-ti fie favorabila, Dumnezeu sa-ti trimita sanatate si fericire mare. Iti doresc sa traiesti fara durere si fara ganduri si sa-ti poti atinge toate obiectivele, sa fii iubita si sa infrunti fiecare noua zi cu zambet si bucurie.
icon-asterisc Draga mea fiica, astazi ai crescut si ai gasit ocrotirea lui Iisus, acum ca iti sunt nasa te voi ajuta mereu in viata si te voi iubi profund. Va doresc sanatate, bunastare, bucurie, distractie si noroc. Buna Prima Impartasanie.
icon-asterisc Draga copil, felicitari pentru Impartasanie! Iti doresc o viata lunga, fericita si usoara. Sa cresti sanatos, puternic, inteligent si frumos. Lasa viata sa-ti dezvaluie toata frumusetea ei multifateta si colorata. Lasa-ti rasul sonor sa-ti multumeasca parintii multa vreme, glumele te ating de bucurie si noile descoperiri iti ofera impresii de neegalat. Fericit pentru tine, iubito!
icoana-asterisc Draga mea naita, felicitari tie, astazi am primit Prima Impartasanie. Vreau sa va doresc sanatate si un drum bun in viata. Intotdeauna voi veni in ajutorul tau si te voi ajuta cu sfaturi, cu totii te iubim. Lasa-ti ingerul pazitor sa nu te paraseasca niciodata, lasa pentru tine, fiica, o lumina stralucitoare de iubire si speranta sa fie mereu aprinsa.
icon-asterisc Buna Impartasanie, fata mea. Va doresc din toata inima fericire mare si adevarata in viata, iubire stralucitoare si sincera, bunastare, sanatate si sprijin constant al Ingerului Pazitor. Sa nu fie probleme in calea ta, sa iti straluceasca mereu zambetul vesel al copiilor.
icon-asterisc Draga copila, astazi am devenit pentru tine a doua mama, nasa celei mai iubite fiice din lume. Dumnezeu sa te fereasca mereu de necazuri si ca calatoria ta sa fie doar bucurie si fericire iti doresc multa sanatate si noroc, sufletul sa nu te faca niciodata rau.
icon-asterisk Acum esti fiica mea, minunata naita. Draga, te felicit pentru Prima Impartasanie si iti doresc o soarta fericita si un drum bun in viata, in bucurie si bunastare, sanatate si o familie iubitoare.
icon-asterisc Cu comuniune, draga mea fata te voi proteja si am grija de tine, cred in tine si fiu mandra de realizarile tale. Ingerul pazitor sa nu te paraseasca niciodata, Dumnezeu sa te calauzeasca intr-o viata fericita si lunga. Sanatate, fiica, sa continui intr-o copilarie vesela si adevarate minuni in viata.
icon-asterisk Astazi am o noua fiica, fiica mea preferata. Vreau ca viata ta sa fie plina doar cu lucruri bune. Iti doresc sa fii puternica, curajoasa, sanatoasa si inteligenta, frumoasa si fermecatoare. Puteti conta oricand pe ajutorul, intelegerea si sprijinul meu. Te iubesc foarte mult si ma voi ruga pentru fericirea ta!
icon-asterisk Astazi este o zi importanta in viata mea, acum am o fiica. Felicitari tie, fiica mea, pentru Prima Impartasanie, pentru primirea Trupului lui Hristos. Lasati Ingerul sa va protejeze, lasati-va parintii sa va deschida noi cai catre fericire si cu siguranta ii voi ajuta cu asta. Fii puternic, copile, ne iubim pe toti si suntem mereu multumiti de viata ta minunata.
icon-asterisk Astazi este o petrecere mare, acum am o fiica minunata. Felicitari, draga. Va doresc o calatorie buna prin viata, mergand pe caile fericirii si pe caile succesului, va doresc soarta buna si noroc, un cer linistit deasupra capului si multa sanatate.
icon-asterisc Dragul meu fin, astazi ai devenit un om mai complet. Felicitari pentru Prima Impartasanie si vreau sa-ti doresc, baietelui meu, sa cresti sanatos, puternic, vesel si fericit. Dumnezeu sa te calauzeasca mereu pe calea cea buna, iubirea noastra sa te apere de esecuri si dureri.
icon-asterisk Astazi am o petrecere stralucitoare si vesela, acum am un nas preferat. Cu Impartasania ta, draga. Mi-as dori ca soarta sa-ti dea fericire si speranta, noroc si dragoste, credinta si bunatate. Fii sanatoasa si vesela, draga.
icon-asterisc Draga! In aceasta zi frumoasa si foarte importanta pentru noi toti, clopotele si ecourile rugaciunilor Bisericii au povestit despre Prima Impartasanie. Draga baiete, astazi te-ai apropiat de Dumnezeu, iar pentru asta exista un inger in viata ta care te va proteja pe viata, iar toate rudele tale si noi nasii promit sa te ajute. Lasa-ti toate visele sa devina realitate, toate noile inceputuri si realizari vor avea succes. Cu binecuvantarea lui Dumnezeu, Tu esti finul!