Scoateți tot ce este mai bun din tine prin aceste citate Steve Prefontaine care te vor împinge la limite.
Steve Prefontaine a fost un alergător de fond american care avea un talent și o dragoste incredibile pentru alergare. A stabilit recorduri la fiecare distanță de la 2.000 de metri până la 10.000 de metri.
Steve și-a descoperit pasiunea pentru alergare când și-a dat seama că excela la cursele de distanță lungă din clasa sa.
Focul lui etern pentru că este cel mai mare a stârnit o inspirație pentru mulți. Murind la o vârstă fragedă, el a lăsat o moștenire pe care oamenii nu o vor uita niciodată.
Aflați mai multe despre cum a deschis calea spre succes citind colecția completă de mai jos.
Și nu uitați să verificați aceste citate de rulare și citate Robin Arzon.

Cele mai bune citate Steve Prefontaine
1. „Ceea ce vreau este să fiu numărul unu.”
2. „Ceea ce îmi place cel mai mult la pistă este senzația pe care o am după o alergare bună.”
3. „A da ceva mai puțin decât tot ce ai mai bun înseamnă a sacrifica darul.”
4. „Cineva poate să mă bată, dar va trebui să sângereze pentru a o face.”
5. „Nimănui nu-i plac victoriile pătate.”
6. „Devine cu adevărat sumbru până când începe competiția. Uneori trebuie să te întrebi ce faci acolo. De-a lungul anilor, mi-am oferit o mie de motive să continui să alerg, dar mereu revine de unde a început. Se reduce la autosatisfacție și la un sentiment de realizare.”
7. „Nu este cine este cel mai bun, ci cine poate suporta cea mai mare durere.”
8. „Voi lucra pentru ca la final să fie o cursă cu curaj, iar dacă este, sunt singurul care o poate câștiga.”
9. „Filozofia mea este că sunt artist. Fac o artă – nu cu o pensulă sau o cameră. Eu execut cu mișcarea corpului. În loc să-mi expun arta într-un muzeu, sau într-o carte sau pe pânză, îmi expun arta în fața mulțimilor.”
10. „Mulți oameni aleargă o cursă pentru a vedea cine este cel mai rapid. Alerg să văd cine are cel mai mult curaj, cine se poate pedepsi într-un ritm obositor și apoi, la final, se pedepsește și mai mult.”
11. „Unii oameni creează cu cuvinte, sau cu muzică, sau cu o pensulă și vopsele. Îmi place să fac ceva frumos când alerg. Îmi place să-i fac pe oameni să se oprească și să spună: „Nu am mai văzut pe nimeni să alerge așa până acum”. Este mai mult decât o cursă. Este un stil. Face ceva mai bun decât oricine altcineva. Este să fii creativ.”
12. „O rasă este o operă de artă pe care oamenii o pot privi și pot fi afectați în atâtea moduri pe care sunt capabili să o înțeleagă.”
13. „Eu sunt cel care a făcut toate sacrificiile. Acestea sunt recordurile mele americane, nu ale țării.”
14. „Am o atitudine mentală pozitivă și cred că sunt divin, dar și cred că este nevoie de mult sânge, transpirație și lacrimi.”
15. „Nu mă duc doar acolo și fug. Îmi place să ofer oamenilor care urmăresc ceva interesant.”
Citește și: Citate David Goggins Citate

inspiraționale Steve Prefontaine

16. „Dacă cineva vrea să mă bată, lasă-l să aibă un record mondial.”
17. „Alergarea îmi dă încredere.”
18. „Nu se simte atât de bine când ești înainte pe tot drumul.”
19. „Când oamenii merg la o întâlnire de pistă, ei caută ceva – un record mondial, ceva ce nu a mai fost făcut înainte. Obțineți toată această energie magnetică, oamenii concentrându-se pe un singur lucru în același timp. Sunt foarte entuziasmat de asta. Mă face să vreau să concurez și mai mult. Face ca totul să merite, toate orele de muncă grea.”
20. „Succesul nu este cât de departe ai ajuns, ci distanța pe care ai parcurs-o de unde ai început.”
21. „Ai spus că sunt slab. Ai spus că nu pot face asta. Mulțumesc. Mi-ai dat tot ce aveam nevoie pentru a dovedi că te înșeli.”
22. „Trebuie să-ți dai mai multe motive pentru a merge mai departe decât ai putea veni vreodată să te oprești. În final, sentimentul de satisfacție pe care îl vei avea va merita.”
23. „De ce nu ar trebui să fac ceea ce vreau,
sunt cetățean american.”
24. „Copiii și-au luat joc de mine pentru că învățam lent, pentru că eram hiperactiv, din cauza multor lucruri.”
25. „Din când în când, mă gândesc: „Ce fac eu aici alergând, explodându-mă
Viața ar putea fi mult mai ușoară. Ceilalți băieți se distrează, fac alte lucruri, de ce nu eu
‘”
26. „Dacă pierd, forțând ritmul până la capăt, ei bine, măcar pot trăi cu mine însumi. Dar dacă este un ritm lent și sunt bătut de un lovitor care dă lipitori din față, atunci mă voi întreba întotdeauna: „Dar dacă
””
27. „Aleții americani, în special alergătorii de distanță, sunt într-un mare dezavantaj față de restul. a lumii. Se așteaptă să trăim după toate regulile, cum ar fi să nu fim capabili să antrenăm, dar totuși să ne antrenăm și să ne câștigăm singur existența.”
28. „Vă spun un lucru. Îi iubesc pe fiecare dintre ei. M-am gândit la Jocurile Olimpice în fiecare zi din viața mea din 1968, dar există un punct de rupere în fiecare cursă când te întrebi dacă tot sacrificiul merită cu adevărat. Te gândești: „De ce ar trebui să fac asta
, nu trebuie să alerg atât de greu”. Dar atunci mă gândesc la ei. Mă țin în continuare.”
29. „Am fost în competiții internaționale și acum știu ce pot face băieții mari. Nu ieși și doar fugi. Există o ofensă și o apărare.”
30. „Oricât de greu te antrenezi, cineva se va antrena mai greu. Indiferent cât de tare ai alerga, cineva va alerga mai tare. Oricât de mult ți-ai dori asta, cineva o va dori mai mult. Eu sunt cineva.”

Citate Steve Prefontaine pentru a te ajuta să devii hotărât

31. „Nu lăsa oboseala să te facă un laș.”
32. „Oamenii spun că ar trebui să candid pentru o medalie de aur pentru vechiul roșu, alb și albastru și tot acel taur, dar nu va fi așa.”
33. „Acesta este ultimul meu an la Oregon și înseamnă foarte mult pentru mine. Oamenii au fost grozavi cu mine acolo sus, așa că dacă trebuie să alerg trei curse pentru a câștiga titlul Pac-8, o voi face. Oh, sigur, probabil că voi fi obosit, dar oamenii care strigă mă vor purta peste linia de sosire.”
34. „Dacă poți câștiga bani cu talentele tale, de ce nu

35. „Nimeni nu va câștiga vreodată un 5.000 de metri alergând ușor două mile. Nu împotriva mea.”
36. „Coos Bay este un oraș sportiv. Trebuia să fii un atlet pentru a fi cineva.”
37. „Există șanse mari împotriva mea. Nimeni sub 25 de ani nu a câștigat vreodată Olimpiada Cinci. Dar dacă totul merge bine, cine câștigă va ști că a fost într-o cursă dracună.”
38. „Este greu să alergi o milă când nu ești un miler și să dai cu piciorul când ai condus până la capăt.”
39. „Am hotărât că, dacă voi continua pe drum, nu voiam să pierd – că nu voi pierde.”
40. „Cel mai bun ritm este ritmul de sinucidere și „Astăzi pare o zi bună pentru a muri.”
41. „Ceva în interiorul meu tocmai mi-a spus: „Hei, stai puțin, vreau să-l înving” și eu tocmai a decolat.”
42. „Cunosc locuri în care mai bine vorbiți jos dacă ați fost la facultate. Bărbații vor trece prin cameră și te vor înfrunta dacă ții greșit paharul.”
43. „Ai alergat vreodată în spatele unui pachet lent . Primește
un vânt în urmă și mult miros corporal.”
44. „Dacă vin Jocurile Olimpice și sunt în formă, atunci voi concura, dar nu voi reprezenta Statele Unite. Mă voi reprezenta pe mine.”
45. „Multe dintre eșecurile vieții sunt oameni care nu și-au dat seama cât de aproape au fost de succes când au renunțat.”

Citate puternice de Steve Prefontaine care dovedesc că el este o legendă

46. „Dacă nu te pregătești, pregătește-te să eșuezi.”
47. „Recorduri mondiale la 19 ani. Nu vreau asta. Mai târziu, da, și când va veni, voi învăța să trăiesc cu ea, dar nu va fi prima mea dragoste.”
48. „Indiferent ce faci, întotdeauna este mai mult. Ai putea să alergi, să conduci un autobuz sau să răspunzi la apeluri telefonice și poate exista încă o semnificație mai profundă a motivului pentru care contează. Când sapi adânc și găsești acest sens, adaugă profunzime vieții tale.”
49. „Obișnuiam să spun: „Hei, omule, ce fel de întrebare stupidă este asta
„ unui ziar care mă întrebă lucruri grele imediat după o cursă, când sunt încă într-o stare emoțională. Acum, măcar încerc să răspund.”
50. „Ce demonstrează, alergarea la întâlnirea AAU

51. „Dacă vreau să merg în Europa și să fiu bătut de europeni, asta e treaba mea. În fiecare cursă pe care o pierd, învăț din și devin mai dur.”
52. „Știam că trebuie să arăt tuturor că pot excela la ceva, dar nu știam ce.”
53. „Îmi place să pot ieși la cină din când în când. Îmi place să pot conduce MG-ul meu în sus pe râul McKenzie într-o după-amiază în timpul săptămânii. Îmi place să îmi pot plăti facturile la timp.”
54. „A avea o credință adevărată este cel mai dificil lucru din lume. Mulți vor încerca să ți-o ia.”
55. „Pentru mine, a alerga împotriva polonezilor și a cehilor ar fi ca și cum ai alerga împotriva copiilor de liceu.”
56. „Nu te poți propulsa înainte bătându-te pe spate.”
57. „Nu-mi pasă să fiu la televizor.”
58. „Când ajungi la punctul într-o cursă sau în viață în care vrei să te oprești, trebuie să te gândești la acel obiectiv pe care vrei să-l atingi și îți va da puterea să împingi puțin mai tare.”
59. „Oamenii se înșală adesea dând mai puțin decât ei mai bun. Talentul te va duce doar atât de departe, iar dacă nu faci un efort sincer, nu profiti de dar.”
60. „Nu vă fie teamă să renunțați la bine pentru cei mari.”

Citate Steve Prefontaine la care să te gândești
61. „Întotdeauna există cineva care încearcă să te convingă din ceea ce crezi. Oricine. Toata lumea. Propria ta mamă. Tot ce știu este că, dacă crezi în ceva, ai tendința de a-i face pe oameni foarte, foarte nervoși. Cred in mine.”
62. „Bănuiesc că nu ar trebui să crezi tot ce auzi.”
63. „AAU nu-i pasă de sportivi. De ce ar trebui să-mi pese de ei

64. „Când lucrurile devin grele, trebuie să vă amintiți de ce ați început să lucrați.”
65. „Dacă are o zi bună și rulează cursa potrivită, nimeni nu-l poate învinge pe Frank Shorter la 10.000 de metri, nimeni în afară de mine.”
66. „Maratonul
Ei bine, un fost alergător din Oregon, Ken Moore, mi-a spus: „Un alergător nu este bărbat până nu îl alergă”. Deci, cred că nu voi fi bărbat pentru o perioadă de timp.”
67. „Nu vreau să câștig decât dacă știu că am făcut tot ce am putut și singurul mod pe care îl știu să fac asta este să fug în față, fără îndoială, până nu mai am nimic. A câștiga în orice alt mod este un rahat de pui.”
68. „Probabil că ai ales x-country pentru că erai prea mic pentru a juca fotbal.”
69. „Cel mai bun mod de a trăi este atunci când te împingi la maximum.”
70. „Urăsc toată această atitudine grozavă, fugitivă-pentru-roșu-alb-și-albastru pe care o emite AAU. Dacă acest lucru este important pentru unii oameni, bine, mai multă putere pentru ei. Dar, la naiba, mi-aș dori să mă lase în pace să fac ceea ce vreau să fac – să alerg împotriva celor mai buni.”

Ai învățat multe de la Steve Prefontaine

Steve Prefontaine este înțelept dincolo de anii lui. Cuvintele lui nu sunt doar pentru cei interesați de alergare, ci sunt pentru toți cei care au un vis în viață.
Face parte din realitate să simți durere și transpirație pe drumul spre succes. Nu toată lumea are determinarea și pasiunea de a-și continua obiectivele chiar dacă sângerează. Steve ne-a învățat cât de greu este să ajungi la linia de sosire pentru că știe că nu poți alege niciodată o cale mai ușoară.
A fi grozav înseamnă a avea curaj și voință. Sperăm că această colecție vă va ajuta să vă îndepliniți visele.
Care citat este preferatul tău personal și de ce
Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.