De cate ori ai auzit de scuze de la
femei.Poate ai vrut sa iesi cu ea sau ai vrut numarul ei si ti-a dat niste scuze…si poate cateva zile mai tarziu (sau cateva minute) ai vazut-o face exact invers cu alt barbat.
Asta pentru ca exista ceva ce probabil nu stii…
Femeile au un mod foarte „corect din punct de vedere politic” de a comunica, adica incearca sa nu raneasca pe nimeni comunicandu-si intentiile. Pentru a face acest lucru, de multe ori ei nu spun cu adevarat lucrurile asa cum sunt, dar circula pe scara larga, adica spun lucruri care trebuie interpretate.
Acum, interpretarea acestor lucruri nu este dificila pentru un barbat cu o inteligenta sociala ridicata, dar pentru un om normal poate fi destul de dificila. Acesta este un motiv excelent pentru a va cultiva in mod continuu inteligenta sociala (care va reamintesc este o trasatura care se antreneaza prin expunerea la contexte sociale).
Acestea fiind spuse… vreau sa-ti fac viata cat mai usoara, asa ca am ales cele mai comune scuze pe care le spun femeile. Si am facut mult mai mult: veti gasi o traducere in „limbajul masculin de baza” si, de asemenea, modalitati de a face fata acestor scuze.
Bucurati-va de lectura!

1. Am Baiatul

Ah, asta e scuza prin excelenta! Atat de multe femei o spun ca este chiar banal…
Aceasta este o scuza pe care o auzi in orice moment posibil al interactiunii: de la abordarea in momentul preluarii numarului, pana la preludiul in dormitor.
Ce inseamna: Pe langa semnificatia „Am un iubit cu care sunt bine si nu as pleca niciodata” (foarte rar), aceasta scuza are mai multe semnificatii subiacente.
O prima semnificatie este aceasta: „Ma intalnesc cu unul sau mai multi baieti, poate chiar fara sa existe inca ceva intre noi, pe care l-as putea trece cu vederea daca mi-ai fi placut suficient de mult… dar nu este cazul”.
Femeile au aproape intotdeauna mai multi barbati bazaind in jurul lor, iar multi dintre ei nici macar nu le plac, dar numara ca posibile intalniri in care vor sa gaseasca o scuza pentru a scapa de un barbat care nu le atrage foarte mult.
Esenta este ca nu te place suficient de mult incat sa te faca sa te prefere oricaruia dintre barbatii care bazaie in jurul ei.
Un al doilea sens este „Nu am iubit, dar vreau sa vad daca meriti suficient pentru a depasi un posibil obstacol”.
Mai simplu spus, ea iti spune ca are un iubit doar pentru a vedea daca esti un barbat bun sau nu.
Un al treilea sens este „Am un iubit si trebuie doar sa am o relatie cu el… asa ca s-ar putea sa vreau doar ceva usor”.
Cu alte cuvinte, s-ar putea sa-i placa un fuck-a-thon, dar nu vrea sa stie despre cum sa-si paraseasca iubitul pentru tine.
Cum sa-l neutralizezi: cel mai bun mod de a neutraliza aceasta scuza este de a preveni mai degraba decat de a vindeca. Si pentru a preveni, in acest caz ceea ce trebuie sa faci si a-l atrage asa cum trebuie.
In cazul in care este deja prea tarziu si o femeie ti-a spus deja ca are un iubit, ce poti face este sa-i dai zero relevanta si sa continui de parca nimic nu s-ar fi intamplat in procesul de seductie.
Singura exceptie este in cazul in care iti spune ca are un iubit pentru ca vrea doar ceva usor (se vede de obicei cand esti in aceasta situatie), iar in acest caz solutia este sa o faci sa inteleaga ca vrei doar ceva usor si tu.

2. Nu ne cunoastem
De obicei, aceasta este o scuza pe care o gaseste o femeie atunci cand propui sa iesi in oras, cand ii ceri numarul ei sau cand propui sa faci ceva de diferite tipuri.
Poate avea diferite variatii, cum ar fi „Nu ne cunoastem suficient”, „Tocmai ne-am intalnit”, etc… toate au acelasi sens.
Ce inseamna: Ceea ce iti spune cu adevarat este „Bine, imi place de tine, dar nu te cunosc suficient sau nu a existat suficienta legatura intre noi”.
Practic nu ai creat acel sentiment de cunoastere sau conexiune necesara pentru a o face sa faca pasul pe care i-ai cerut-o sa faca (programare, numar etc.).
Cum sa o neutralizezi : Pentru a neutraliza aceasta scuza, ignora-o si creeaza sau intareste sentimentul de cunoastere si conexiunea dintre voi doi.

3. Numarul Nu, te voi lasa pe Facebook

Cand ii ceri numarul ei, s-ar putea sa auzi asa ceva. Si, desigur, toate nuantele acestei afirmatii au acelasi sens.
Ce inseamna: Exista doua semnificatii posibile pentru aceasta scuza.
Primul sens este „Nu-mi place suficient de mult incat sa-ti las numarul, multumeste-te cu Facebook”.
A doua semnificatie este „Nu am investit suficient in tine, asa ca sa-ti dau numarul mi se pare prea mult… Totusi, iti pot oferi Facebook”.
Diferenta dintre cele doua este substantiala si este usor de recunoscut care este sensul a ceea ce iti comunica ea. Daca ea nu pare interesata de cel putin, este prima, daca iti da semne de interes, este cea din urma.
Cum sa o neutralizezi : cele doua posibilitati trebuie abordate intr-un mod diferit.
In primul caz, exista o problema de atractie, asa ca atrageti-o (dar sa stiti ca in acest moment probabil va fi foarte greu).
In al doilea caz, luati Facebook, continuati interactiunea si faceti-l sa investeasca mai departe, dupa care puteti da si numarul.

4. Nu-mi pot lasa prietenii

Daca ai incercat vreodata sa izolezi o fata intr-un club noaptea, ai auzit deja aceasta scuza sau ceva asemanator, cum ar fi „Sunt cu prietenii mei”.
Ce inseamna: Ce iti spune ea si „Nu m-ai implicat suficient incat sa-mi las prietenii pentru tine”.
Aceasta poate fi practic o problema de atractie sau investitie.
Daca ea ia scuza de parca te va suge, inseamna ca este o problema de atractie; daca te place, dar arata ca nu vrea sa se desparta de prietenii ei, in ciuda acestui fapt, este o problema de investitii.
Cum sa o neutralizezi : in functie de cauza scuzei, mergi fie sa o atragi mai mult, fie sa o faci sa investeasca mai mult in tine.

5. Trebuie sa fac intotdeauna

Cand propui sa te vezi, ea ar putea spune asa ceva sau ar putea folosi expresii similare spunand ca este mereu ocupata.
Ce inseamna: Ce iti spune cu adevarat si „Am multe lucruri de facut, care sunt mai bune decat sa petrec timpul cu tine”.
Sau altfel spus, nu ai atras-o suficient.
Cum sa-l neutralizezi: ca intotdeauna, cel mai bun mod de a neutraliza aceasta scuza este sa previi, iar pentru a face asta trebuie sa o atragi in mod corespunzator.
Daca ti-a spus asa ceva, poate ca este deja prea tarziu, dar poti incerca totusi sa o atragi mai mult si sa vezi cum merg lucrurile.

6. Nu este momentul potrivit

Poate ai cerut-o sa iasa si ai auzit asa ceva. Sau, in orice caz, a gasit o scuza asemanatoare referindu-se mereu la perioada.
Ce inseamna: adevaratul sens este „Acesta nu este momentul potrivit sa ies cu cineva care nu-mi pasa… si probabil ca nu va fi niciodata”.
Iar pentru a enusa oara, ceea ce iti comunica el este o lipsa de atractie fata de tine.
Cum sa-l neutralizezi: din nou, stii ca este vorba despre a obtine suficient. Daca il poti preveni atragandu-l imediat si mai bine, in caz contrar, incearca sa-l repari mai tarziu.

7. Nu parasesc numarul

Daca i-ai cerut numarul si a spus asta sau ceva de genul „Nu-mi dau numarul”, sa stii ca aceasta este inca o scuza care se ascunde mult mai mult in spatele ei.
Ce inseamna: Ea iti spune „Nu-mi voi lasa numarul cuiva care nu-mi place”.
Si ea comunica o lipsa de atractie fata de tine.
Cum sa-l neutralizezi : stii deja cum sa-l neutralizezi, nu-i
asa 🙂
Atrage-l in mod corespunzator.

Este mai bine sa previi decat sa vindeci
Dupa cum se spune, este mai bine sa previi decat sa vindeci, asa ca mai bine eviti sa auzi aceste scuze decat sa trebuiasca sa le infrunti.
Cel mai bun mod de a preveni femeile sa-ti ofere aceste scuze este sa le seduci in mod corespunzator.
Si dupa cum probabil ati observat, doar atragand-o, elimini scopul acestor scuze.
Si daca reusesti sa o atragi, sa o faci sa investeasca si sa creezi un sentiment de cunoastere, atunci singura scuza pe care ai putea sa o auzi este cea a baiatului (care este apoi usor depasita).
Daca doriti sa invatati cum sa faceti acesti trei pasi intr-un mod profesionist, va recomand sa aruncati o privire la inregistrarea acestui seminar.
Ah, bineinteles, daca ai si alte scuze de la femei pe care ai vrea sa le adaug la articol, doar scrie-le in comentarii si le voi lua in considerare 😉
Mauro