Cu aceasta colectie de aforisme si Citate La multi ani in franceza ne pregatim sa intampinam noul an, cu Citate frumoase traduse in franceza.

Noul an este un moment de tranzitie asteptat de toata lumea, in fiecare parte a lumii. Fie ca sarbatoresti cu familia sau cu cei mai apropiati prieteni, important este sa-l petreci alaturi de oamenii potriviti, cei cu care ne-am dori sa fim pentru totdeauna, in anii care urmeaza sa vina. Este un moment de conturi, bugete, asteptari, toate de impartasit cu oamenii pe care ii iubim. Si acest lucru este adevarat pentru toata lumea. Ce poate fi mai bun decat sa uram un An Nou Fericit celor pe care ii iubim

Iata 30 de expresii de felicitari de An Nou Fericit in franceza (cu traducere).

Expresii de La multi ani in franceza
An Nou Fericit!
Buon e felice anno!
Fie ca visele tale sa devina realitate intr-un mod prosper, cu sanatate deplina si succes. An Nou Fericit!
Che i tuoi sogni si realizzino in modo prospero, con salute e success. Buon anno!
Iata urarile mele pentru un an de succes: multe intalniri imbogatitoare, proiecte in capul meu si energia de a le duce la indeplinire. An excelent!
Ecco i miei auguri per un anno di success: tanti incontri gratificanti, la testa piena de proiecte si l’energia per realizzarli. Anunt excelent!
Fie ca noul an sa fie cel in care toate dorintele tale sa devina realitate, in care prosperitatea este la intalnire. An Nou Fericit!
Fie ca noul an sa fie anul in care toate dorintele tale sa devina realitate, in care prosperitatea este la ordinea zilei. An Nou Fericit!
Cele mai bune urari pentru noul an!
Cele mai bune urari pentru noul an!
Iti doresc ca in acest an nou sa-ti realizezi toate proiectele mari, micile tale dorinte si sa gasesti inspiratii noi si mereu noi. An Nou Fericit!
Va doresc in acest an nou sa va realizati toate proiectele mari, micile voastre dorinte si sa gasiti mereu noi inspiratii. An Nou Fericit!
Tu esti cadoul meu de Craciun.
Tu esti cadoul meu de Craciun.
Cu ocazia acestui nou an, va doresc toate cele bune si mai ales sanatate si sa va fie un an plin de surprize bune. An Nou Fericit!
Cu ocazia acestui nou an, va doresc multa fericire si, mai ales, multa sanatate si sa fie anul acesta plin de surprize frumoase pentru voi. An Nou Fericit!
Un nouvel an pour un nouvel elan! Que cette nouvelle annee qui commence you add plein de reussites, de joie et d’amour, that tous vos reves and your projects se realisent. Bonne et heureuse nou an!
Un an nou pentru un nou impuls! Fie ca acest an nou sa va aduca atatea succese, bucurii si dragoste, incat toate visele si proiectele voastre sa devina realitate. An Nou Fericit!
Que cette nouvelle annee a adus avec elle la joie, la sante, le bonheur et la prosperite!
Fie ca acest an nou sa aduca cu el bucurie, sanatate, fericire si prosperitate!
Fie ca fericirea sa fie aliatul tau, zambetul sa fie oaspetele tau si bucuria sa-ti lumineze zilele. Va doresc un an nou fericit si minunat!
Possa la felicita essere tua alleata, possa il tuo sorriso essere il tuo ospite, e possa la gioia abbellire i tuoi giorni. Ti auguro un anno bellissimo e meraviglioso!
Vreau doar sa va urez un Craciun Fericit.
Voglio solo augurarti a buon Natale.
Un prim de ianuarie este un nou inceput! Depinde de tine sa gasesti modalitatea potrivita de a incepe anul pe drumul cel bun! Iti doresc sa-ti gasesti drumul spre bunastare si sa fii fericit pana pe 31 decembrie!
Un prim de ianuarie si un nou inceput! Depinde de tine sa gasesti calea potrivita pentru a incepe anul pe drumul cel bun! Iti doresc sa-ti gasesti drumul si sa fii fericit pana pe 31 decembrie!
Joyeux Noel, mon amour!
Craciun fericit, iubirea mea!
Je souhaite que ce nouvel an you appporte tout le bonheur that you meritez.
Imi doresc ca acest an nou sa va aduca toata fericirea pe care o meriti.
Pour la nouvelle annee, nous vous envoyons tous nos plus sinceres et chaleureux voux de bonheur.
Pentru noul an, va transmitem toate cele mai sincere si calde urari de fericire.
Va dorim o anexa plina de surprize frumoase si bucurii mari. An bun!
Va dorim un an plin de surprize frumoase si bucurii mari. An Nou Fericit!
La multi ani tie si tuturor oamenilor pe care ii iubesti. Fie ca acest an nou sa va aduca bucurie, fericire, iubire si bineinteles sanatate! Multa dragoste!
Buon anno a te ea tutte le persoane che ami. Che questo nuovo anno porti gioia, felicita, amore e naturalmente salut! Creste baci!
Craciunul acesta vreau sa-l sarbatoresc cu tine.
Questo Natale voglio festeggiare con te.
Va doresc fericire, sanatate si prosperitate. An Nou Fericit!
Ti auguro di trovare felicita, salut e prosperita. Felicitari anno nuovo!
Fie ca acest an sa va aduca fericire si implinirea tuturor viselor. An Nou Fericit!
Possa quest’anno portarti la felicita e il realizarsi di tutti i tuoi sogni. Buon anno!
Fie ca acest an nou sa va aduca bucurie si fericire. An Nou Fericit!
Possa questo nuovo anno portarti gioia e felicita. Buon anno!
Va doresc un an nou fericit, plin de sanatate si prosperitate si, mai ales, mult succes!
Ti auguro un felice anno nuovo pieno di salut e prosperita e soprattutto tanto succes!
Va doresc un an minunat!
Ti auguro an excellent anno nuovo!
In zorii acestui nou an, iti transmit cele mai bune urari si sper din tot sufletul ca dorintele tale, chiar si cele mai nebunesti sau mai imposibile, vor fi indeplinite. An Nou Fericit!
In zorii acestui nou an, va doresc toate cele bune si sper din toata inima sa va implineasca dorintele, chiar si cele mai nebunesti sau cele mai imposibile. An Nou Fericit!
Je te souhaite 12 mois de reussite, 52 weeks de success, 365 days de chances, 8760 hours de sante si 525 600 minutes d’amour. Tres heureuse annee!
Va doresc 12 luni de triumf, 52 de saptamani de succes, 365 de zile de oportunitate, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de dragoste. An Nou Fericit!
Craciun Fericit!
Craciun Fericit!
Une nouvelle annee incepe. In aceasta perioada de renouveau, imi doresc mult succes in toti noii proiecte. Puissent-ils va aduce joie et bonheur toi et tous tes proches.
Un nou an incepe. In aceasta perioada de reinnoire, va doresc mult succes in toate noile voastre proiecte. Fie ca ele sa aduca bucurie si fericire tie si tuturor celor dragi.
An bun! Que vos voux les plus chers se realisent.
An Nou Fericit ! Fie ca dorintele voastre cele mai dragi sa se implineasca.