Daca vrei sa fii un mare iubit citeste acest articol pana la final si pune-mi in practica sfaturile. Astfel vei cunoaste si vei face ceea ce stiu si fac marii iubiti!
Daca vrei sa fii un barbat care poate oferi cu usurinta oricarei femei o placere incredibila, va trebui sa faci ceea ce fac marii iubiti. Acum este timpul tau in sfarsit.
Cu acest gand in minte, incepe sa castigi mai multa incredere sexuala, deoarece astazi vei invata 7 metode pe care barbatii care chiar stiu sa le faca in dormitor si care isi innebunesc femeile, pe care iubitorii obisnuiti nu le fac… Sa incepem!

Iata 7 moduri de a-ti innebuni femeia in pat

1. Ei nu se gandesc niciodata: „Pot face totul!”
Ori de cate ori aud pe cineva spunand „Stiu totul” sau „Am incercat totul”… stiu imediat ca acesta este un amant obisnuit.
Vezi, un adevarat mare amant, un sef de dormitor, stie exact ca nu va sti niciodata totul si ca va fi mereu ceva de invatat, de fiecare data si cu fiecare femeie. Practic intelege ca exista intotdeauna ceva de invatat si despre sex.
Si chiar se bucura de acest fapt… pentru ca de fiecare data cand face o noua descoperire sexuala care functioneaza ca un punct de cotitura si ii ofera un nou sentiment de implinire si placere si serveste foarte mult pentru a face o fata sa-l doreasca… Ceea ce nu poate. i se intampla unui barbat care crede ca stii totul.

2. Ei se straduiesc sa se imbunatateasca din ce in ce mai mult.
Pe masura ce continui sa incerci, nu incetezi sa te imbunatatesti. Este un fapt de viata pentru orice.
Ideea de baza a unui mare iubit este ca micile imbunatatiri zilnice vor duce la schimbari masive in timp. Folosind aceasta filozofie, ei experimenteaza continuu si mereu o noua placere si, la fel, o fac cu femeile lor.
Iata cum sa faci ca fiecare fata sa te doreasca si cum sa devii cel mai bun iubit pe care l-a avut vreodata
Click aici
Aplicarea acestei atitudini in dormitor va poate permite sa deveniti un mare iubit si sa nu mai fiti un amant obisnuit. Poti paria pe el ce vrei!

3. Sunt foarte puternici mental.
In mod invariabil, iubitorii medii sunt intotdeauna slabi din punct de vedere mental. Cei mai buni nu.
Indragostitii obisnuiti dau vina pe performanta lor sexuala slaba pe lipsa dimensiunii mari a penisului, pe lipsa de experienta sexuala… sau pe femeia lor!
A fi puternic mental inseamna, de asemenea, sa intelegi ca poti oferi unei femei sex uimitor, indiferent de marimea ta . Si marii iubiti nu o vor invinovati niciodata… isi asuma responsabilitatea 100% pentru rezultatul din dormitor.

4. Ei aleg femeia potrivita

Iubitorii medii sunt foarte des multumiti de orice femeie. Cei mai buni aleg intotdeauna si numai sa fie alaturi de o femeie grozava.Ii cauta pe cei destepti si increzatori.
Vezi tu… indiferent cate tehnici stii in dormitor si cat de bun esti la a vorbi murdar: daca femeia nu este pregatita nu vei obtine niciodata rezultatele dorite.
Am crezut cu multi ani in urma ca aceasta este alegerea potrivita:
imi doream in sfarsit sa cunosc o femeie si sa o fac sa experimenteze tot felul de orgasme, intr-un mod in care majoritatea oamenilor nici nu le vine sa creada… orgasm clitoridien, orgasm vaginal, stropire si stropire. … Si asa a fost. Acum sunt fericit si multumit, la fel ca si ea.
Ce rost are sa intalnesti o femeie si sa te straduiesti sa-i dai un singur orgasm clitoridian
Care este distractia
Foarte putin.
Atunci mi-am dat seama ca chiar depinde de tipul de femeie. Prin urmare, daca iti doresti sex INCREDIBIL, va trebui sa alegi o femeie increzatoare si inteligenta, care are o stima de sine ridicata si iubeste sa traiasca cu emotii. Nu e greu. Vei intelege cat de mult sex vrea sa faca cu tine si cat de aventuroasa este si da drumul. O astfel de femeie te va ajuta sa devii o mare iubita pentru ca iti va scoate cele mai bune abilitati si vei putea innebuni impreuna.

5. Ei inteleg ca sexul este o experienta foarte mentala pentru femei si nu doar fizica.
Datorita acestei intelegeri, ei sunt capabili sa-si faca femeia sa simta multa placere, rapid si in mod repetat. Practic fac sex si cu mintea ei. Cum se face
Este simplu…
Cu conversatie interesanta si umor in afara dormitorului… si cu tehnica vorbirii murdare sub cearsafuri.
Indragostitii medii fac rar acest lucru. Cei mai buni o fac tot timpul… de fiecare data cand fac sex.
Pentru mine, sa vorbesc murdar cu femeia mea in timpul sexului este la fel de natural ca si sa respiri aerul din jurul meu. Daca vrei sa devii un mare amant, trebuie sa inveti absolut aceasta tehnica.
Iata cum sa faci fiecare fata sa te doreasca si cum sa devina cea mai buna amanta pe care a avut-o vreodata
Faceti clic aici

6. Nu le este frica sa fie dominante sexual
Majoritatea barbatilor au uitat cum sa fie barbati. Barbatii ar trebui sa fie PUTERNICI… ar trebui sa stie sa indrume si sa protejeze o femeie si ar trebui sa fie UN OM ADEVARAT.
Unii oameni pot sa urasca ceea ce tocmai am spus, dar acesta este adevarul. Natura ne-a proiectat astfel. Si natura a programat intotdeauna femeile sa-si doreasca ca un barbat sa se comporte astfel.
Deci, daca natura le-a facut pe femei sa-si doreasca, sa aiba nevoie si sa viseze la barbati dominanti sexual… de ce sa nu le multumesc
Toti marii iubiti folosesc o atitudine dominanta care le ajuta pe fete sa fie pe plac.
Indragostitii medii tind sa fie opusul, multi dintre ei asteapta (sau asteapta) ca femeile lor sa preia conducerea. Apoi se intreaba de ce nu fac niciodata sex cu iubita lor!
Ea nu vrea sa ia initiativa… Ea vrea sa o faci si vrea sa fii „seful” in dormitor. Am inteles conceptul
Ei bine! Nu lasa sa-ti iasa din minte.

7. Iubesc cu adevarat compania femeilor.
Cred cu adevarat ca multi barbati considera compania femeilor aproape plictisitoare si ar prefera sa se uite la meci si sa bea bere cu prietenii.
Dar pentru a fi un mare iubit, trebuie sa iubesti compania femeilor 100%. Si nu ma refer doar in dormitor, chiar si afara.
Daca nu-ti place compania prietenei tale, ea o va primi si nu va fi incantata sa faca sex cu tine.
Acest al saptelea punct este foarte important… Inainte de a-ti face griji despre ce se intampla in viata ta sexuala, invata sa iubesti compania femeilor din afara dormitorului . Lucrurile vor incepe deja sa se schimbe. In acel moment te poti imbunatati in pat, stimulandu-i mintea si dezlantuind latura sexual salbatica a femeii tale!

Daca nu stii sa cunosti femei noi , iti sugerez sa descarci reportajul meu special in care iti dezvalui 5 trucuri pentru a impresiona o femeie.