Fie că ești un fan sau doar cineva care are nevoie de un pic de încurajare, atunci aceste citate Young Jeezy sunt pentru tine!
Young Jeezy este un rapper binecunoscut și este cunoscut ca cineva care prețuiește loialitatea, egalitatea și a fi sincer cu sine. El este, de asemenea, CEO-ul propriei case de discuri și a scris și produs pentru unele dintre cele mai mari nume ale industriei.
Am adunat cele mai bune citate Young Jeezy care te vor duce de la începuturile sale umile din Georgia până la ascensiunea sa în vârful jocului rap. Permite-i să te ajute să scoți tot ce e mai bun din tine și să realizezi valoarea de a fi adevărat. Dacă vrei să afli mai multe, continuă să citești mai jos!
Începe aici.
Și nu uitați să verificați aceste citate Gucci Mane și 2 citate Chainz.

Cele mai bune citate Young Jeezy
1. „Lumea este a voastră și tot ce este în ea, este acolo – puneți-vă pe treabă și obțineți-o.”
2. „Oportunitatea este peste tot. Ia-l pe al tău.”
3. „S-ar putea să nu fiu cel mai bun, doar să știi că plănuiesc să fiu.”
4. „În fiecare zi, toată ziua trebuie să fiu productiv. Și când nu sunt productiv, sunt îngrijorat.”
5. „Politica nu este doar despre guvern. Politica este despre oameni.”
6. „O mulțime de lucruri vin cu faimă, fie că este vorba despre pierderea prietenilor sau pierderea familiei. Încă trebuie să te ridici și să fii acel tip chiar și atunci când nu ai lucruri grozave. Pentru că trebuie să fii purtătorul de cuvânt al poporului tău.”
7. „M-au boxat în colț și am ieșit luptând.”
8. „Trebuie să-ți iei timp să-i mulțumești lui Dumnezeu că ai reușit.”
9. „Nu știu să fiu rapper. Știu doar să fiu eu.”
10. „Singurii oameni demni să fie în viața ta sunt cei care te ajută să treci peste vremurile grele și râd cu tine după trecerea vremurilor grele.”
11. „În inima mea, sunt 100% real. Nu poți scoate nimic din trecutul meu care să spună că nu sunt 100% real.”
12. „Știu că sunt oameni pe margine și mă urmăresc. Ei mă aplaudă. Vreau să fiu cel mai bun în care aș putea fi când vine vorba de ei.”
13. „Priviți-vă pe cer și spuneți-mi ce vedeți, norii — nah, amice, nu eu. Văd o oportunitate, sunt un oportunist.”
14. „Nu sunt rapper; Sunt un vorbitor motivațional. nu fac spectacole; Fac seminarii. Chiar vorbesc cu oamenii.”

Citate celebre Young Jeezy
15. „Recunosc real, presupun.”
16. „Deschide ochii, sunt o binecuvântare deghizată.”
17. „Orice lucru care arată bine te face să te simți mai bine.”
18. „Abia aștept să văd ziua în care pot schimba locul unde stă mama mea.”
19. „Oricine cu care am avut de-a face vreodată știe că sunt o persoană foarte concentrată, iar când vine vorba de munca mea și de ceea ce fac, s-ar putea să fii nevoit să-ți dai un rol secundar.”
20. „Mulți oameni se întreabă cât de talentat sunt. Dar sunt un tip adevărat și știu lucruri reale și am văzut oameni adevărați că le-au aruncat capul în aer.”
21. „Aș dori ca voi să vă întâlniți cu dragostea vieții mele, numele ei este jocul.”
22. „Ești în afara liniei, negru, eu sunt în linie dreaptă. Și nu cred în pierderea timpului.”
23. „Nu am fost niciodată genul de persoană care iese la film și care se ține de mână și călărește ascultând pe R. Kelly.”
24. „Dragostea, nu iubi, nimeni nu m-a făcut să simt că nu ar trebui să mă iubesc.”
25. „Oamenii care lucrează în fiecare zi sunt cam speriați de lucruri pe care nu le înțeleg.”
26. „Aș putea să stau chiar aici și să am o conversație de 15 minute cu cineva și să-i schimb toată viața.”
27. „Oricine are o problemă cu mine este probabil invidios sau vrea să fie eu, și așa am privit mereu lucrurile.”
Citește și: Citate Yo Gotti, Citate Lil Wayne Citate

motivaționale Young Jeezy pentru a te menține
28. „Trebuie să fii fericit cu tine însuți. Nu te poți vinde dacă ești aici și nu ești bun. Pentru că le oferi oamenilor mesaje, iar dacă mesajul tău este greșit, atunci este ca și cum orbii conduc orbii.”
29. „Dacă voi pune un mesaj acolo, vreau să mă asigur că rămân consecvent. Sunt interesat de jocul meu pentru că am spus-o. Oamenii îți iau cuvintele și trăiesc după ele.”
30. „De fiecare dată când ies afară și cineva îmi spune că îi place ceea ce fac, pentru asta fac asta. Este ca viciul meu. Este ca high-ul meu. Când oamenii înțeleg că asta sunt eu cu adevărat și să fiu apreciat pentru meșteșugul tău.”

Young Jeezy Citate despre muzică și cariera lui

31. „Toată muzica mea este inspirațională. Trebuie doar să asculți cuvintele și să obții tot ce poți obține din ele.”
32. „Fanii mei sunt familia mea pentru că ei mă înțeleg și eu îi înțeleg.”
33. „Muzica este ceea ce simți. Dar dacă pot spune un cuvânt, voi spune „necesar”. Am simțit că este necesar.”
34. „Muzica înseamnă leadership și nu există cu adevărat mulți lideri.”
35. „Sincer să fiu, mă gândesc la cluburi când scriu. Dar probabil că ar trebui să încep să mă gândesc la stadioane pentru că melodiile sună și mai bine acolo – și mai mari.”
36. „Cu rap, este un lucru amuzant. Poți spune lucruri, iar oamenii le pot lua așa cum vor să le ia.”
37. „Nu cred că nimeni nu ar trebui să mă compare cu nimeni, pentru că, la sfârșitul zilei, ai un Pac, ai Snoop, ai Tip, ai Wayne — există doar unul. La naiba, omule. Nimeni nu a umblat în acești pantofi, în afară de mine.”
Citește și: Rick Ross Citate Citate

Young Jeezy despre viață

38. „Trebuie să ai viața în felul tău. Dacă nu îți pierzi mințile, nu vei petrece bine.”
39. „Cred că am multe abilități de viață; Am primit multă înțelepciune; Am văzut că s-au întâmplat multe lucruri rele multor oameni buni.”
40. „Cred că ți-ai dat seama, dar nu ai habar. Crezi că ești în vârful lumii, dar lumea este deasupra ta.”
41. „La ce te aşteptai omule, am venit din nimic. Negru adevărat de stradă și nu s-ar schimba pentru nimic.”

Citate puternice Young Jeezy care arată cum apreciază succesul

42. „Obișnuiam să loveam luminile din bucătărie, gândacii peste tot. Aprinde luminile din bucătărie, acum sunt podele de marmură peste tot.”
43. „Nu mi-am dorit niciodată să fiu statistică. Nu mi-am dorit niciodată să fiu pisica aceea care a încercat și nu a reușit niciodată.”
44. „Voi continua să fac discuri, să fac hituri, să fiu ceea ce sunt, legendar.”
45. „Cred că toată lumea îmi cunoaște sunetul pentru că sunt eu, știi
, dar, pe al patrulea album, cred că trebuie neapărat să arăți creștere pentru că cu siguranță nu plănuiesc să fiu una dintre acele pisici care se estompează. Este întotdeauna despre a crește cu mine; Am crescut de-a lungul anilor.”

Young Jeezy Citate care măresc asupra gestionării banilor și hustling

46. „Când banii erau din belșug, eu am fost primul care ți-a spus să-i stivuiți. Trăiește-ți viața cu el. Acum că banii au încetinit, eu voi fi cel care îți va spune să-i salvezi de parcă n-ar mai face nimic.”
47. „Hura mea este non-stop. Nu mă opresc niciodată să mă grăbesc.”
48. „Dacă ești un adevărat hustler, o să ieși aici și să-l iei.”
49. „Să spunem că trecutul tău este prezentul tău și prezentul tău este banii tăi, așa că aștept cu nerăbdare viitorul.”
50. „De fiecare dată când mă vezi mă măcinesc mai mult și de fiecare dată când mă vezi sunt în modul grind.”
51. „Cred că ambiția unui hustler este să nu mă opresc niciodată. Încep să mă grăbesc și am zis că nu mă voi opri niciodată din a mă grăbi. Un hustler ambițios este cel care îi împușcă pe hustler. Când am crescut, eroii mei erau hustlers. Acum sunt eroul lor.”

Citate interesante Young Jeezy pentru a vă oferi o privire asupra industriei muzicale
52. „Muzica mea seamănă mai mult cu ghetto gospel; Există un mesaj în cuvintele mele, așa că oamenii ascultă. Uneori s-ar putea să auzi lucruri diferite; depinde de cum te simti. S-ar putea să te simți dezamăgit, iar eu s-ar putea să fiu pisica din aceeași propoziție care spune: „Trebuie să te ridici și să-ți faci treaba”. Și atunci aș putea fi aceeași pisică, când ești în vârful jocului tău, spunându-ți: „Se simte bine, nu-i așa
”, dar cu aceleași cuvinte.”
53. „Atâta timp cât nu vând oamenii care călăresc sau mor cu mine, mă bucur că nu sunt MC. Sunt un vorbitor motivațional. Nu sunt acel tip rapper.”
54. „Bănuiesc că acum muzica este atât de saturată și atât de alimentată cu microunde. Sunt 15 minute în cuptorul cu microunde și boom, ai ceva. Nimeni nu mai pune pasiune sau vreun gând în spate.”
55. „Iubesc străzile, iar străzile mă iubesc înapoi. Și când lucrurile nu merg așa cum ar trebui să meargă, ei te anunță – iar când sunt fericiți, trebuie să-i menții fericiți.”
56. „Când încerci să aduci străzile în rap pentru a dovedi un punct, atunci ai pierdut deja. Le separi pe cele două și nu e de jucat cu asta. Ai oameni care și-au pierdut viața și oameni care se descurcă în timp real. Dacă facem muzică, să facem doar muzică.”

Citate scurte Young Jeezy

57. „Nu oamenii obișnuiți vin la spectacolul meu.”
58. „Nu pot încetini, prea mult rău în retrovizoare.”
59. „Ai văzut spectacolele mele; Scot capota afară.
60. „Lăsați-i să vorbească, lăsați-i să urăască, urmăriți cum navighează Lincoln.”

Citatele lui Young Jeezy v-au inspirat să continuați
Young Jeezy este un artist hip hop din Atlanta. A fost membru al grupului de hip hop, Boyz N Da Hood, înainte de a pleca pentru a urma o carieră solo. Albumul său de debut, Let’s Get It: Thug Motivation 101, a fost lansat în 2005 și a fost certificat platină de către RIAA.
Această oportunitate l-a ajutat să ajungă la faimă și chiar să lucreze cu artiști cunoscuți. Până în prezent, Young Jeezy continuă să aibă succes atât în ​​carieră, cât și în afaceri, dar își ține picioarele pe pământ.
Permite-i lui Young Jeezy să te inspire ca cineva care nu a renunțat, ci și-a folosit încercările și necazurile pentru a-l propulsa înainte în viață. Sperăm că această colecție a fost capabilă să te inspire să te iubești și să te accepți și să mergi înainte, indiferent cu ce te confrunți în viață.
Care dintre aceste citate Young Jeezy te-a inspirat cel mai mult
Vă rugăm să le distribuiți în zona de comentarii.