Învață despre marile isprăvi și pierderi ale unuia dintre cei mai faimoși sportivi din lume prin această colecție de citate Tiger Woods.
În mulți ani care a cuprins cariera sa, el s-a confruntat atât cu urcușurile, cât și cu coborâșurile; și prin toate acestea există un lucru care a rămas adevărat – el nu a renunțat niciodată.
Așadar, dacă aveți nevoie de ceva motivație pentru a vă ajuta să treceți peste zi, asigurați-vă că citiți tot ce este enumerat mai jos.
Începeți să citiți lista completă aici.
Și nu uitați să consultați aceste citate Yogi Berra și citate ale lui David Goggins.

Cele mai bune citate Tiger Woods

1. „Tot ce știu este că am încercat tot ce am putut.”
2. „Cel mai mare lucru despre ziua de mâine este că voi fi mai bun decât sunt astăzi.”
3. „Oricât de bun ai deveni, poți întotdeauna să te faci mai bun – și asta este partea interesantă.”
4. „Cred că mintea mea creativă este cea mai mare armă a mea.”
5. „Toți luăm decizii. Dar până la urmă, deciziile noastre ne determină.”
6. „Dacă nu ești nervos, înseamnă că nu-ți pasă.”
7. „Accentul meu principal este pe jocul meu.”
8. „Am o perspectivă de ansamblu. Sunt dispus să cad și înțeleg că e ok să cad. Dar mă voi ridica înapoi. S-ar putea să fac un pas înapoi, dar în cele din urmă, voi face un salt uriaș înainte.”
9. „Cred în mine. Nu e nimic rău în a crede în mine.”
10. „A câștiga are grijă de tot.”
11. „Trebuie să te uiți la trecut pentru a învăța din el și a merge mai departe. Am reflectat mult în ultimul an. Și, cu siguranță, am dat colțul și privesc mai mult spre viitor în multe feluri.”
12. „Mintea mea este cel mai mare atu al meu. Mă aștept să câștig fiecare turneu pe care îl joc.”
13. „Mama mea este budistă. În budism, dacă vrei să atingi iluminarea, trebuie să o faci prin meditație și auto-îmbunătățire prin minte. Este ceva ce mi-a transmis ea – să mă pot calma și să-mi folosesc mintea ca principalul meu atu”.
14. „Oamenii nu înțeleg că atunci când am crescut, nu am fost niciodată cel mai talentat. Nu am fost niciodată cel mai mare. Nu am fost niciodată cel mai rapid. Cu siguranță nu am fost niciodată cel mai puternic. Singurul lucru pe care l-am avut a fost etica mea de muncă și asta a fost ceea ce m-a dus până aici.”
15. „Voi încerca să mă tot mai bine.”
16. „Tatăl meu obișnuia să spună: „Doar pentru că te îmbraci în haină și cravată, asta nu îți influențează inteligența.”
17. „Sub presiune, poți câștiga cu mintea.”
18. „Trebuie să-ți dai seama ce funcționează cel mai bine pentru tine. Asta e partea grea. Știu că nu pot juca la fel de stoic ca Hogan și nu pot vorbi la fel de mult ca Trevino. Trebuie să fii propria ta persoană.”
19. „Mi-am dezamăgit familia și regret acele nelegiuiri din toată inima mea.”

Citate Tiger Woods despre succes și realizări

20. „Nu contează realizările pe terenul de golf; decența și onestitatea contează.”
21. „A câștiga nu este întotdeauna barometrul de a deveni mai bun.”
22. „Toată lumea vrea să primească o bucată din mine.”
23. „Poți întotdeauna să devii mai bun.”
24. „Pentru a ajuta oamenii, trebuie mai întâi să înveți cum să te ajuți pe tine însuți.”
25. „Talentul este ceva cu care te naști, iar o abilitate este ceva ce o dezvolți.”
26. „Am simțit că am muncit din greu toată viața mea și că meritam să mă bucur de toate ispitele din jurul meu.”
27. „Încerc cât de mult pot și, uneori, lucrurile nu merg în felul tău și așa merg lucrurile.”
28. „Tatăl meu mi-a spus asta: „Ieși din ea ceea ce pui în ea. Dacă depui efort și îți înregistrezi timpul, vei obține rezultatele.”
29. „Cred că viața înseamnă să ai un echilibru și să încerci să găsești echilibrul și să nu obții lucrurile într-un fel sau altul.”
30. „Banii și faima m-au făcut să cred că am dreptul. Am greșit și am greșit.”
31. „Nu vreau să devin la fel de bun ca cândva. Vreau să devin mai bun.”
32. „Nu are sens să mergi la un turneu dacă nu crezi că poți să-l câștigi. Și asta este credința pe care am avut-o întotdeauna. Și asta nu se va schimba.”
33. „Dacă titlurile în bani ar însemna ceva, aș juca mai multe turnee. Singurul lucru care înseamnă foarte mult pentru mine este să câștig. Dacă am mai multe victorii decât oricine altcineva și câștig mai multe majore decât oricine altcineva în același an, atunci a fost un an bun.”
34. „Poți câștiga toate turneele pe care le dorești, dar majorele sunt ceea ce ești amintit. Așa ești măsurat ca campion în sportul nostru. Majorările sunt acolo unde este.”
35. „Întotdeauna vreau să fac tot ce pot mai bine în toată viața mea și asta nu este diferit.”
36. „Încerc cât de mult pot în fiecare zi să îmi fac viața mai bună, din ce în ce mai bună și mai puternică. Și dacă câștig campionate pe parcurs, așa să fie.”
37. „Am primit mai multe avantaje.”
38. „Aș dori să împărtășesc experiențele mele și lecțiile pe care le-am învățat și sper să creez niște cursuri uimitoare și distractive.”
39. „M-am angajat să încerc să fac produsul cât mai bine posibil.”

Citate Tiger Woods despre viața de zi cu zi

40. „Și nici eu nu gătesc. Nu atâta timp cât încă livrează pizza.”
41. „Senzaționalismul vinde — nu lăsa faptele să stea în calea unei povești bune.”
42. „Voi fi un jucător de golf mai bun, voi fi o persoană mai bună, voi fi un tată mai bun, voi fi un soț mai bun, voi fi un prieten mai bun. Aceasta este frumusețea zilei de mâine.”
43. „Mă întorc la vechile mele rădăcini.”
44. „Este greu de crezut, dar orice se poate întâmpla. Accidentele se întâmplă. Din păcate, s-a întâmplat în cel mai rău moment.”
45. „Dacă nu poți râde de tine, de cine poți râde

46. „În viața mea s-au întâmplat multe.”
47. „Mi-e dor să ies cu prietenii mei, să am mici probleme. Trebuie să fiu atât de păzit acum.”
48. „Toată viața mea am fost un jucător.”
49. „În copilărie, nu te-ai gândit niciodată să fii într-un joc video. Apoi, să ai un joc al tău și să fii suficient de norocos pentru a pune ștacheta cu el în lumea jocurilor – este un vis devenit realitate.”
50. „Mă trezesc în fiecare zi și abia aștept să merg la serviciu, iar asta e un cadou. Nu prea mulți oameni au ocazia să se simtă așa.”
51. „Corpul meu mă doare puțin din cauza exersării, jocului și antrenamentului, iar mintea ta se satură puțin și de asta. Este plăcut să te poți reîncărca și să revii proaspăt pentru restul anului.”
52. „Ei bine, știi, mulți oameni se uită la lucrurile negative – lucrurile pe care le-au greșit și pe care le-am făcut eu. Dar îmi place să subliniez lucrurile pe care le-am făcut bine, pentru că există anumite lucruri pe care îmi place să le privesc dintr-un punct de vedere pozitiv, care sunt doar o întărire pozitivă.”
53. „O să faci greșeli. Cheia este să înveți de la ei cât mai repede posibil și să faci schimbări cât mai curând posibil. Nu este întotdeauna ușor de făcut, deoarece ego-ul și mândria vă stau în cale, dar trebuie să lăsați toate astea deoparte și să priviți imaginea de ansamblu.”
54. „Nimeni nu m-ar fi putut pregăti pentru viața cu care a trebuit să mă obișnuiesc.”
55. „Am făcut partea mea de greșeli. Oamenii pot privi asta ca pe ceea ce nu ar trebui să facă, iar dacă aleg să-și bată joc de asta, este în regulă. Nu pot controla asta. Tot ce știu este că mă pot controla. Și în acel moment al vieții mele, nici măcar nu eram în stare să fac asta.”
56. „Vreau să fiu ceea ce mi-am dorit dintotdeauna să fiu – dominant.”
57. „Nu mă uit înapoi la ceea ce ar fi putut fi. Dacă aș face asta, jocul de golf m-ar înnebuni.”
58. „Tot ce pot spune este că mă voi căsători în viitor. L-am restrâns la asta.”
59. „Cunosc acel echilibru pe care trebuie să-l am în viața mea.”

Citate Tiger Woods despre golf și sport
60. „Cred că swing-ul de golf este doar despre rotație, totul despre încercarea de a menține clubul în plan.”
61. „Întotdeauna am spus că ziua în care nu sunt nervos să joc este ziua în care renunț.”
62. „Hocheiul este un sport pentru bărbați albi. Baschetul este un sport pentru bărbații de culoare. Golful este un sport pentru bărbații albi îmbrăcați ca niște proxeneți negri.”
63. „Ai lovit o lovitură proastă, trebuie să treci peste asta chiar acolo și apoi să te poți concentra pe următoarea.”
64. „Oferă un alt tip de element și efort mental pe care sportivii iubesc. Acesta este ceea ce face jocul de golf atât de special.”
65. „99% din ceea ce ai nevoie pentru a reuși în golf sunt abilități.”
66. „Eu apuc să joc golf pentru a trăi. Ce poți cere mai mult – să fii plătit pentru că faci ceea ce îți place.”
67. „Educația este o prioritate față de orice sport pentru că fără minte nu poți contribui la societate.”
68. „Este tehnologie. S-au schimbat cu toții într-o minge de golf mai dură, așa că au renunțat să se mai învârte pe greens. Toți s-au schimbat la șoferi mai lungi, capete mai mari, cu fețe mai fierbinți și arbori mai ușori. Problema este că, cu cât îl lovești mai tare, cu atât pierzi mai mult controlul.”
69. „Alung o minge albă și lucrez la bronzul meu fermier, cam atât. Cred că am avut norocul să reprezint niște companii grozave și cred că poate asta este.”
70. „Este tare acum să joci golf.”
71. „Dacă ai vânt, devine mai dificil decât crezi.”
72. „Nu cred că ești vreodată acolo. Nu ajungi niciodată, dar dacă o faci, s-ar putea la fel de bine să renunți pentru că ești deja acolo – nu te poți face mai bine. Și ca jucători, dacă aveți vreodată acel moment, nu ar trebui să aveți niciodată acel moment. Întotdeauna încerci să te faci mai bine.”
73. „În copilărie, s-ar putea să fi fost un psihopat, cred, dar obișnuiam să arunc mingi de golf în copaci și să încerc să fac cumva egalitate cu ele. Am crezut că e distractiv.”
74. „Un jucător de golf nu ar trebui să facă niciodată o greșeală mentală pentru că mingea stă acolo și așteaptă să o lovești.”
75. „Cheia este să proiectezi terenuri de golf grozave în toată lumea. Dar planul meu este să fac doar câteva alese. Îmi dedic atât de mult timp acestor lucruri. Sunt un fel de persoană practică.”
76. „M-am gândit să am acest succes ca jucător, dar nu toată isteria din jurul terenului de golf.”
77. „Golful este fluid. Se schimbă mereu. Este mereu în evoluție. În primul rând, nu o stăpânești niciodată.”
78. „Sunt cel mai dur jucător de golf din punct de vedere mental.”
79. „Fiecare sport evoluează. Fiecare sport devine mai mare și mai atletic și trebuie să ții pasul.”
80. „Îmi place să joc golf și asta este arena mea. Și o poți caracteriza și descrie așa cum vrei, dar am o dragoste și o pasiune pentru a introduce acea minge în groapă și a-i învinge pe acești băieți.”
81. „Cred că cea mai grea parte a golfului este să fii dedicat soției tale.”
82. „Pentru a avea ocazia să finalizez slam-ul de la Open de la St. Andrews – casa golfului – este ceva ce nu voi uita niciodată.”
83. „Golful m-a făcut și m-a modelat în persoana care sunt astăzi aici.”
84. „Întotdeauna am crezut că este important să am putere, dar mai important să ai putere în rezervă.”
85. „Golful evoluează – în fiecare zi, la fiecare lovitură.”
86. „Am fost în locuri foarte proaste, jucând golf și este doar o parte a jocului. Vei lovi lovituri proaste, vei fi în locuri proaste și fiecare curs, când îl înveți, înveți unde să nu mergi.”
87. „Pot juca un joc de putere, dar am și capacitatea de a trece la un alt nivel și de a lovi lovituri și mai mult la apel.”
88. „Am fost norocos să am apogeul jocului meu la momentele potrivite.”
89. „Sunt dependent. Sunt dependent de golf.”
90. „Tratez golful ca pe un sport. Îi las pe alții să o trateze ca pe un hobby.”
91. „Golful este o parte foarte serioasă a vieții mele, dar când nu te mai distrezi la el, atunci este momentul să închizi.”
92. „În golf, doar pentru că o persoană este mare, tăiată și ruptă, nu înseamnă că are un avantaj fizic.”
93. „Cel mai mare lucru este să ai o mentalitate și o convingere că poți câștiga fiecare turneu în care se desfășoară.”
94. „Am lovit o remiză de o iardă acolo.”
95. „Vom fi mereu mingea și eu.”
96. „Îmi place să joc pentru a câștiga.”
97. „Cel mai important lucru pentru mine este să câștig turnee. Îmi place să câștig.”
98. „Poți să joci din poziție greșită mult timp cu mâini bune, dar în cele din urmă, te va ajunge din urmă.”
99. „Îmi place să concurez. Aceasta este esența a ceea ce sunt eu.”

Citate Tiger Woods despre cultură, valori și familie

100. „America este o criză — toate rasele, culturile, alegerile religioase.”
101. „Am fost infidel. Am avut afaceri. Am trisat.”
102. „Mama avea dreptate când a spus că a deveni profesionist îmi va lua tinerețea.”
103. „Am sape în diferite coduri de zonă.”
104. „Le datorez multor oameni scuze. Am rănit multă lume. Nu doar soția mea. Prietenii mei, colegii mei, publicul, copiii care se uitau la mine. Au fost mulți oameni care au crezut că sunt o persoană diferită și acțiunile mele nu au fost în conformitate cu asta.”
105. „Tatăl meu m-a învățat întotdeauna aceste cuvinte – îngrijește și împărtășește.”
106. „Nu pot să trăiesc după reguli diferite. Aceleași granițe care se aplică tuturor se aplică și pentru mine.”
107. „Am încetat să trăiesc conform valorilor mele fundamentale. Știam că ceea ce făceam este greșit, dar m-am gândit doar la mine și am crezut că pot scăpa cu orice vreau.”
108. „Nu cred că ființele umane pot atinge iluminarea supremă, pentru că oamenii au defecte.”
109. „Budismul ne învață că dorința de lucruri din afara noastră provoacă o căutare nefericită și fără rost a securității. Mă învață să nu mai urmez orice impuls și să învăț reținere. Evident, am pierdut urma a ceea ce am fost învățat.”
110. „Dacă ești norocos să ai trei oameni apropiați în viața ta, ești binecuvântat.”
111. „Vreau să spun fiecăruia dintre voi, simplu și direct, îmi pare profund rău pentru comportamentul meu iresponsabil și egoist în care m-am implicat.”
112. „Nu mă văd ca Marea Speranță Neagră. Sunt doar un jucător de golf care se întâmplă să fie negru și asiatic. Nu contează dacă sunt albe, negre, maro sau verzi.”
113. „Virtutea vieții private este una care trebuie protejată în problemele intime și în cadrul propriei familii.”
114. „Nu sunt lipsit de greșeli și sunt departe de a fi perfect. Mă confrunt cu comportamentul meu și cu eșecurile personale în spatele ușilor închise cu familia mea. Aceste sentimente ar trebui să fie împărtășite numai de noi.”
115. „M-am îndepărtat de budismul meu și am renunțat să meditez.”
116. „Pentru mine, este doar o chestiune de a-mi aduce mintea acolo unde trebuie. Cu siguranță am făcut multe ajustări în viața mea și am trecut prin multe. Mult.”
117. „Întotdeauna am știut unde vreau să ajung în viață.”
118. „Mi-am depășit câteva dintre obiectivele mele, dar am rămas în urmă cu alte câteva.”
119. „Păcatele personale nu ar trebui să necesite comunicate de presă și problemele din cadrul unei familii nu ar trebui să însemne mărturisiri publice.”
120. „Îmi place foarte mult să mă îndepărtez de joc și să ies la pescuit pentru că este atât de relaxant, atât de liniștit și liniștit. Adică, nu există niciun zgomot în afară de natură și este atât de diferit de ceea ce fac într-o situație de turneu încât îmi liniștește mintea.”
121. „Scopul meu este să rămân sănătos toată cariera mea, iar o dietă sănătoasă pare a fi un început bun.”
122. „Am alergat direct prin granițele după care ar trebui să trăiască un cuplu căsătorit.”
123. „Unul dintre lucrurile pe care tatăl meu le-a tot insuflat în mine a fost bucuria jocului. El a făcut-o amuzantă pentru mine. De multe ori, văd copii cărora nu le place să fie acolo și asta este păcat; ar trebui să te bucuri de joc.”
124. „Unul dintre lucrurile pe care m-au învățat părinții mei este să nu ascult niciodată așteptările altora. Ar trebui să-ți trăiești propria viață și să fii la înălțimea propriilor tale așteptări, iar acestea sunt singurele lucruri la care țin cu adevărat.”
125. „Trăiam o viață de minciună, chiar eram.”
126. „Copiii mei se descurcă grozav.”
127. „În terapie, am învățat importanța menținerii echilibrate a vieții spirituale și a vieții profesionale. Trebuie să-mi regăsesc echilibrul.”
128. „Probabil că va trebui să devin mai politic pe parcursul drumului când îmi vor termina zilele de joc, pentru că va trebui să am sprijinul altora pentru a-mi dezvolta fundația.”
129. „Întotdeauna sunt lucruri la care să lucrezi. Nu ești niciodată acolo.”
130. „Când eram copil, când creșteam, ca orice copil, crezi că știi totul, iar eu nu eram diferit de asta.”

Te-au inspirat aceste citate să te ridici ori de câte ori cazi

Tiger Woods este cunoscut ca unul dintre cei mai mari jucători de golf din istorie
Pentru unii, el este simbolul succesului. Dar pentru el nu a fost întotdeauna ușor și nu a fost întotdeauna în frunte.
Am văzut multe suișuri și coborâșuri în cariera lui și, prin aceste evenimente, ne-a învățat că succesul nu va fi întotdeauna o linie dreaptă. S-ar putea să cădem și să eșuăm uneori, dar nu va fi niciodată prea târziu să ne ridicăm din nou și să câștigăm, dacă rămânem concentrați, disciplinați și dacă recunoaștem că puterea noastră poate veni și din experiența unor lupte și înfrângeri.
Care dintre aceste citate te-a încurajat să înveți din greșelile tale
Este Tiger Woods cineva la care
apreciezi Alăturați-vă discuției din secțiunea de comentarii de mai jos.